ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ανθρωπόμορφο Ρομπότ ( το πρώτο ; ) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ανθρωπόμορφο Ρομπότ ( το πρώτο ; ) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

crucifire16 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
09/10/2007, 19:08:08
quote:
Εάν αφαιρέσεις τμήματα νοημωσύνης από τον κλώνο έχεις ένα βιορομπότ

αλήθεια πως τα αφαιρείς εντελώς; είναι μάλλον το ίδιο δύσκολο με το να αφαιρέσεις μια μνήμη, καθώς αυτή εντυπώνεται στον εγκέφαλο όπως μια ολογραφική εικόνα εντυπώνεται σε αυτες τις κάρτες που δείχνουν κάτι τρισδιάστατο, με την οφθαλμαπάτη ότι κινείται όσο εσύ κουνάς την κάρτα. αν κόψεις στη έση την κάρτα έχεις δύο ίδιες [με μικρότερη ανάλυση]. τρεις, τέσσερης [μου θυμίζει ένα παιδικό μυθιστόρημα, πως το λέγανε να δεις...] αλλά η εικόνα δε χάνεται ποτέ... ομοίως και η μνήμη στον εγκέφαλο...

quote:
Χειροκροτώ όρθιος...

* ψστ κάτσε κάτω θα γίνουμε ρεζίλι!!!*
γκουχ γκουχ εχμ...

quote:
Από την άλλη όμως ότι θα μου φέρεις τα νέα της εξέλιξης τους στον άλλο κόσμο, μια και θα έχω πάει πρώτος...

μπα, την πάτησες, εγώ θα πάω στα 30 μου από υπερβολική χρήση ναρκωτικών σαν γνήσιος rock star! ίσως και πιο νωρίς αν διαλυθούν οι iron maiden!

09/10/2007, 19:57:35
crucifire, ευχαριστώ για την απάντησή σου(09/10/2007, 16:10:44).

Μία παράκληση μόνον(φυσικά και προς άλλα μέλη): προσπάθησε να κάνεις σαφές σε ποιον από τους συμμετέχοντες σε μία συζήτηση απαντάς και ποιον αφορούν οι παραθέσεις κειμένων που κάνεις στα μηνύματά σου. Έτσι θα διευκολύνονται οι αναγνώστες στο να παρακολουθούν τη συζήτηση, χωρίς να χρειάζεται να μπουν στη διαδικασία να συγκρίνουν συνεχώς κείμενα και να κάνουν -ίσως και άστοχες- εικασίες, και έτσι θα υποβοηθάς και την ομαλή ροή της καθώς και θα συμβάλεις στα όποια δημιουργικά της αποτελέσματα. Θα είσαι και δίκαιος απέναντι στους συνομιλητές σου -πράγμα που πιστεύω ότι θα το ήθελες.
Ένας μικρός "κόπος" παραπάνω είναι, αλλά πραγματικά... "αξίζει τον κόπο!"

Σχετικά τώρα με αυτά που απαντάς από το μήνυμά μου:
Αν και ορισμένα σημεία μου φάνηκαν σαν να περιέχουν αντιφάσεις -π.χ. "όχι, δυστυχώς κανένας από όσους έγραψαν εδω δε με βοήθησε ιδιαίτερα να απαντήσω την ερώτηση που έκανα στον εαυτό μου." ή "ω, πίστεψέ με, τα συμπεράσματά μου δεν έχουν σχεδόν τίποτα να κάνουν με τις απαντήσεις που υπάρχουν εδώ, και φυσικά πολύ περισσότερο με τα μέλη που απάντησαν,"- θα μου επιτρέψεις να κάνω μία ερμηνευτική σύνοψη και σε ότι θεωρείς ότι λαθεύω με διορθώνεις...

Εντέλει με το "όχι" σου στην ερώτηση "Πράγματι "πειραματίστηκες" ... ;" καθώς και με τη διευκρίνησή σου: "... το πείραμα το έκανα για μένα, για να διαπιστώσω μόνος μου κάτι ..." καθώς και σύμφωνα με άλλα στοιχεία του μηνύματός σου(09/10/2007, 16:10:44), εννοείς ότι δεν ήταν ένα "πείραμα" που είχε έναν πραγματικό στόχο εντελώς άσχετο με το αρχικό σου μήνυμα στη Συζήτηση αυτή και ότι δεν στόχευε στην απόδειξη κάποιων υποθέσεων/θεωριών που έχουν να κάνουν με τη συμμετοχή των συνομιλητών και την αντιμετώπιση από μέρους τους μίας συζήτησης σαν αυτή αλλά είχε την χροιά, περισσότερο μίας προσωπικής αναζήτησης.
Αυτή η εκδοχή υποστηρίζεται και από την φράση σου "... τα μέλη που απάντησαν, τα οποία εκτιμώ γιατί κανείς δεν προσπάθησε να υποβιβάσει το τόπικ με κάποιο ειρωνικό ή μη λογικό ποστ." αλλά -και μάλλον πολύ περισσότερο- από την εκ νέου συμμετοχή σου με απόψεις και επιχειρήματα -απαντώντας πάνω σε τοποθετήσεις των Open Mind, Rankett και OANNHSEA- πάνω στο ίδια τα καθεαυτά θέματα αυτής της συζήτησης, που άλλωστε εσύ ο ίδιος ξεκίνησες και που προφανώς σε ενδιαφέρουν.

Έκανες δηλαδή εξ'αρχής, αυτό που σχεδόν κάθε άλλος συζητητής κάνει και ειδικά κάποιος που καλεί άλλους σε μία συζήτηση, ξεκινώντας την: έθεσες ένα θέμα προς συζήτηση, ένα θέμα που σε ενδιαφέρει γενικά ή ένα θέμα από την επικαιρότητα που σου κίνησε το ενδιαφέρον και κάνοντας κάτι τέτοιο έχεις ήδη κάποιες προϋπάρχουσες απόψεις πάνω σ'αυτό, κάποιες υποθέσεις για το πως θα το αντιμετώπιζαν διάφοροι άλλοι άνθρωποι, ακόμη και πιο στεριωμένες "προκαταλήψεις" -ανεξάρτητα από το πόσο ο καθένας που το κάνει αυτό έχει τη διάθεση ή όχι να μεταβάλλει αυτές του τις προϋπάρχουσες ιδέες ή... ιδεασμούς μέσα από τη συνδιαλλαγή με τους άλλους και από καινούργια στοιχεία που πιθανώς αποκομίσει από τη συζήτηση.
Όμως κάτι τέτοιο κανείς δεν το αποκαλεί "πείραμα" -ή τέλος πάντων αυτό είναι και το απόλυτα σύνηθες σε μία συζήτηση. Απλά πρόκειται για πολύ κοινούς λόγους που παρακινούν κάποιον να ξεκινήσει ή να συμμετάσχει σε μία συζήτηση. Είναι η λεγόμενη "ζύμωση των απόψεων και των αντιλήψεων" μέσα από τον διάλογο.

Ένα θέμα λοιπόν είναι το γιατί εσύ "ένιωσες την ανάγκη"(προσωπικά έτσι το αντιλαμβάνομαι) να πεις σε κάποιο σημείο κατά τη διάρκεια της συζήτησης ότι διενήργησες κάποιο "πείραμα" και ότι οι άλλοι συζητητές "υπήρξαν πειραματόζωα";

Αυτό πάντως που είπες crucifire, πραγματικά δυσκολεύομαι να το κατανοήσω: "πάντως, όπως είπα, αν κάποιος πειράχτηκε, θα ήθελα να μου το πει... ο ίδιος."

Προφανώς, εάν κάποιος πειράχτηκε, θα σου το πει εάν έτσι το θέλει. Είδες κάποιον να μιλά δια αντιπροσώπου;
Εγώ πάντως δεν "πειράχτηκα", αλλά αληθινά προβληματίστηκα, γι'αυτό και σε ρωτάω κάποια πράγματα. Νομίζω δε, ότι υπάρχουν και άλλοι από τους συμμετέχοντες(είτε άμεσα, είτε μόνο διαβάζοντας τη συζήτηση) που προβληματίστηκαν παρομοίως, αλλά απλά επειδή καταλαβαίνουν κάποια πράγματα παραπάνω και σε βαθύτερα επίπεδα από την "επιφάνεια των λεγομένων", πιθανότατα θεώρησαν καλύτερο το να μην σου επικοινωνήσουν τους προβληματισμούς τους...

Υπάρχουν και κάποια ακόμη πράγματα από πλευράς μου, όμως καλύτερα σε κάποιο άλλο μήνυμα...

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.

----------------------
Ζούμε, μέσα στην πλέον αποτρόπαια εποχή,
ίσως τη μεγαλύτερη ευκαιρία για Ελευθερία
που έχει ποτέ εμφανιστεί!

10/10/2007, 11:50:52
quote:
α)Εάν αφαιρέσεις τμήματα νοημωσύνης από τον κλώνο έχεις ένα βιορομπότ (έναν οργανικό σκλάβο!!!). Ρομπότα=σκλάβος, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από τον τρόπο δημιουργίας του...
b) Το βιβλίο "Τα ρομπότ της Αυγής" του Ασίμωφ το έχεις διαβάσει;;;
γ) Επιπλοκές; Όχι βέβαια - άσε που είναι σε θέση να αυτοιαθεί ή καλύτερα να αυτοεπισκευστεί μετά από ένα τραυματισμό. Βέβαια εάν περάσουμε στα cyborg το θέμα αλλάζει άρδην... Όπως θα άλλαζε στην γεννετική με DNA tailoring...

α)Μου φαίνεται δύσκολο να μπορέσουν να αφαιρέσουν τμήματα νοημοσύνης
Με τόση επιτυχία βεβαία δεν αποκλείεται να φτάσουνε σε τέτοιο σημείο
β)οχι Δεν το έχω διαβάσει .
γ)Αν έχουν καταφέρει να αφαιρέσουν τμήματα νοημοσύνης τότε δεν θα έχουν
Και επιπλοκές αλλα δεν νομίζω ότι θα φτάσουν σε τέτοιο σημείο καθώς πέρα
Από τη δυσκολία που έχει σαν επιχείρημα θα υπάρξουν και αντιδράσεις από
Τον κόσμο δικαιολογημένα βεβαία πιο εφικτή είναι η λύση των ρομπότ και τεχνολογικά και ηθικά .
Τώρα σε αυτά που αναφέρει ο admin συμφωνώ μαζί του και μάλλον crucifire
Διαβάζοντας κάποιος την συζήτηση μπορεί να βγάλει το συμπέρασμα ότι
Έγινες και εσύ πειραματόζωο αυτό που έχει ενδιαφέρον ως προς το πείραμα είναι αν έγινες σκόπιμα Η τυχαία .
Προσωπικά δεν με πείραξε που συμμετείχα σε αυτό το είδος πειράματος έστω και
Αν δεν το γνώριζα αρχικά τουλάχιστον υπήρχες ειλικρινής για σκεφτείτε πόσοι
Πειραματίζονται μαζί μας στην πραγματικότητα και δεν το παραδέχονται ποτε .

10/10/2007, 15:23:00
Admin:
quote:
Μία παράκληση μόνον(φυσικά και προς άλλα μέλη): προσπάθησε να κάνεις σαφές σε ποιον από τους συμμετέχοντες σε μία συζήτηση απαντάς και ποιον αφορούν οι παραθέσεις κειμένων που κάνεις στα μηνύματά σου.

έχεις δίκιο! απλά έχω συνηθείσει να γράφω σε μικρά τόπικ, με λίγους συμμετέχοντες, οπότε δεν είχε χρειαστεί ποτέ να διευκρινήσω. ξεκινάω από τώρα. κάτι άσχετο, αν και μπαίνω από σύνδεση των 60mbps όλες οι σελίδες του εσοτέρικα ανοίγουν πολύ αργά, με αποτέλεσμα αυτός ο "κόπος" να γίνεται πόλεμος νεύρων [αλλά είπαμε, θα το κάνουμε χάριν κοινωνικότητας!]. υπάρχει κάποιος λόγος που συμβαινει αυτό; μπορεί να βελτιωθεί;

λοιπόν, σχετικά με τη συνέχεια του μυνήματός σου, ναι, συνέχισα να συζητάω το θέμα, γιατί όντως με ενδιαφέρει, κυρίως λόγω της τροπής που πήρε [ας πούμε χοντρικά ότι έγινε συζήτηση για τη σχέση ανθρώπου και τεχνολογικής προόδου].

αυτό που αποκαλώ "πείραμα" [και μαλλον λανθασμένα, δεν έχεις άδικο, μιας και η χρήση της λέξεις πειραματόζωα ήταν καθαρα χάριν αστεϊσμού, και δεν υφίσταται εδώ] ήταν όντως ένας από τους κύριους λόγους που με ώθησαν να ανοίξω το τόπικ. δεν πίστευα ότι κανείς θα ενδιαφερόταν για ένα ομοίωμα κεφαλιού που κουνάει τα χείλια και τα φρύδια του. απλά, έχοντας παρατειρήσει τελευταία κάποια θέματα καθώς και ποστς [για παραδείγματα, αν θες, θα σου πω ιδιαιτέρως] τα οποία ήταν αρκετά τραβηγμένα και υπερβολικά, σε βαθμό να αγγίζυν αθελά τους την αφέλεια, χωρίς τα ίδια τα μέλη να τα θεωρώ αφελεί, ήθελα να δω πόσο εύκολο είναι να εμφανιστούν υπερβολές και καταστροφολογίες... ευτυχώς δεν εμφανίστηκαν...

πάντως, όπως σου είπα και προηγουμένως, μη δυστάσεις να μου στείλεις e-mail για το οτιδήποτε. δεν έχω πρόβλημα να σου δώσω λεπτομέρειες και να ανταλλάξουμε απόψεις...

Open Mind

quote:
Τώρα σε αυτά που αναφέρει ο admin συμφωνώ μαζί του και μάλλον crucifire
Διαβάζοντας κάποιος την συζήτηση μπορεί να βγάλει το συμπέρασμα ότι
Έγινες και εσύ πειραματόζωο αυτό που έχει ενδιαφέρον ως προς το πείραμα είναι αν έγινες σκόπιμα Η τυχαία .

πως το εννοείς αυτό. δεν το αποκλείω βέβαια, αλλά τι θέλεις να πεις;

quote:
Προσωπικά δεν με πείραξε που συμμετείχα σε αυτό το είδος πειράματος έστω και
Αν δεν το γνώριζα αρχικά τουλάχιστον υπήρχες ειλικρινής

πάντως όπως είδες, παίρνεις δέκα στα δέκα, καθώς ως δείγμα βγήκες καθαρός, χεχε! για να καταλάβεις, θα έβγαινες θετικός στο πείραμα αν από το πρώτο ποστ άρχιζες να λες "ναι, είναι ένα απέναντι από το σπίτι μου και με παρακολουθεί κάθε μέρα!" ή "ένας γνωστός γνωστού γνωστού μου μου είπε ότι σε 2 μήνες οι αμερικάνοι θα απελευθερώσουν μια στρατιά από ανθρωπόμορφα ρομπότ στη νέα υόρκη για να δουν κατά πόσο περνάνε απαρατήρητα!" [καλά, πλάκα θα είχε αυτό!]

quote:
για σκεφτείτε πόσοι
Πειραματίζονται μαζί μας στην πραγματικότητα και δεν το παραδέχονται ποτε .

ούτε που θέλω να το σκέφτομαι. ακομα και οι αεροψεκασμοί του μίστερ τελεμάρκετινγκ λιακόπουλου με είχαν επηρεάσει ένα φεγγάρι, και όποτε έβλεπα άσπρη γραμμή στον ουρανό κατέβαζα καντίλια!

quote:
δεν νομίζω ότι θα φτάσουν σε τέτοιο σημείο καθώς πέρα
Από τη δυσκολία που έχει σαν επιχείρημα θα υπάρξουν και αντιδράσεις από Τον κόσμο

ε, ναι, και όπως βλέπεις, τους νοιάζει πολυ τι λέει ο κόσμος! άσε που, θα αργήσουμε πολύ να το μάθουμε, αν το μάθουμε! δυστυχώς όταν μιλάμε για άρχουσες δυναμεις, μιλάμε για ΔΥΝΑΜΕΙΣ...

10/10/2007, 18:05:37
quote:
πως το εννοείς αυτό. δεν το αποκλείω βέβαια, αλλά τι θέλεις να πεις

Εννοώ ότι ενώ έκανες το topic για πειραματικό σκοπό όπως λες για να δεις
Κατά ποσό θα φτάσει το θέμα στην υπερβολή συμμετείχες και εσυ κανονικά
Στην συζήτηση στο κατά ποσο θα ήταν εφικτή η ανάπτυξη τέτοιας τεχνολογίας
Δεν έβαλες απλα το θέμα και μετά μονο παρατηρούσες που θα φτάσει η συζήτηση
Εκφράζεις τη γνώμη μου ακόμα και τώρα και κανεις και τις παρατηρήσεις σου .
Οποτε μπορείς να βαθμολογήσεις και τον εαυτό σου.

quote:
ε, ναι, και όπως βλέπεις, τους νοιάζει πολυ τι λέει ο κόσμος! άσε που, θα αργήσουμε πολύ να το μάθουμε, αν το μάθουμε! δυστυχώς όταν μιλάμε για άρχουσες δυναμεις, μιλάμε για ΔΥΝΑΜΕΙΣ...

Δεν έχεις άδικο.
10/10/2007, 21:40:51
ναι, δεν έχεις άδικο. άλλωστε θεωρώ φοβερά αγενές να μη συμμετέχω σε κάποια συζήτηση που εγώ άνοιξα...

πάντως, όπως σου είπα, το τεστ θα έβγαινε θετικό αν πήγαινε πολύ πιο μακριά η ιστορία από όσο πήγε!

quote:
Δεν έχεις άδικο.

ποτέ!

02/11/2007, 16:28:14
μιας και υπάρχει ήδη ένα θέμα προς ανακύκλωση [αυτό] και δεν είναι και τόσο σημαντικό θέμα, απλά αστείο και παράξενο, το ρίχνω εδώ...

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ "ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ" ΔΙΣΚΟΙ

http://blogs.in.gr/gepitidios/archive/2007/11/02/499.aspx

http://news.sky.com/skynews/article/0,,70131-1278332,00.html

πολύ θα ήθελα να μάθω πως δουλεύει αυτό το μαραφέτι, αφύ δεν πληροί τις αρχές λειτουργίας του χόβερκραφτ...

δεν πάει καθόλου καλά ο κόσμος...

03/11/2007, 02:51:06
crucifire:
"μιας και υπάρχει ήδη ένα θέμα προς ανακύκλωση [αυτό] και δεν είναι και τόσο σημαντικό θέμα, απλά αστείο και παράξενο, το ρίχνω εδώ..."

"Συγνώμη", αλλά δεν το κατάλαβα καθόλου αυτό!
θα μπορούσες σε παρακαλώ να μας εξηγήσεις με μεγαλύτερη λεπτομέρεια τη σκέψη σου;

Στους υπεύθυνους της διαχείρισης και συντονισμού των θεμάτων, στους αναγνώστες του παρόντος και στους συμμετέχοντες στην εδώ συζήτηση που πιθανώς -και σίγουρα κατά τα φαινόμενα- δεν την αντιμετώπισαν ως αντικείμενο "προς ανακύκλωση";

Μήπως crucifire έχεις παρεξηγήσει "κάπως" τη φύση αυτού του χώρου και την νοοτροπία διαλόγου και αλληλοσεβασμού που προσπαθεί να προτείνει;
Μήπως συγχέεις "κάπως" τα πράγματα;

Όχι τίποτε άλλο, αλλά με το "ιστορικό" χειρισμού από πλευράς σου αυτής της συζήτησης, με τα πρόσφατα "κατορθώματά σου, συνετής, ώριμης και λογικής συμπεριφοράς" στο θέμα Σπήλαιο των Αμώμων(ή Σπηλιά του Νταβέλη) και με αυτήν την τελευταία και πρωτοφανή -ακόμη και για κάποιον αδαή στους ψηφιακώς επιβοηθούμενους διαλόγους ή κάποιον που κάνει τα πρώτα του βήματα σ'αυτούς- αντιμετώπιση, δείχνεις τουλάχιστον ότι θεωρείς τον κάθε χώρο και την κάθε κατάσταση ως μία "ευκαιρία" να "ρίξεις", όπως λες, το οτιδήποτε "σου κάνει κέφι", με όποιον τρόπο "σου κάνει κέφι", σε όποιον χρόνο κ.ο.κ. εκτιμώντας τον παράγοντα "άλλος άνθρωπος" στο ελάχιστο, εάν όχι καθόλου...

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.

----------------------
Ζούμε, μέσα στην πλέον αποτρόπαια εποχή,
ίσως τη μεγαλύτερη ευκαιρία για Ελευθερία
που έχει ποτέ εμφανιστεί!

03/11/2007, 12:36:57
οκ, καλή η παρατήρησή σου, κι έχεις δίκιο, δεν το εξέφρασα σωστά. θα σου εξηγήσω τι εννοώ.

όταν λέω ότι το θέμα είναι προς ανακύκλωση, προφανώς δεν εννοώ για τα σκουπήδια [αν είσαι λίγο οικολόγος το ξέρεις αυτό].

εννοώ ότι έκανε τον κύκλο του, δε φαίνεται να υπάρχει κάτι να προστεθεί, και για να μην ανοίξω άλλο τόπικ, απλά και μόνο για να παραθέσω ένα λινκ, είπα να παρεκλίνω λίγο του εδώ θέματος, και μιας και μιλάμε για περίεργα τεχνολογικά επιτεύγματα, να το ρίξω αυτό, καθαρά προς τέρψη των μελών και όχι για προβληματισμό.

εξήγησα τη σκέψη μου με λεπτομέρια; αν δεν κατάλαβες, πες μου. αν διαφωνείς, διάγραψε το ανωτέρο μύνημα.

quote:
Μήπως crucifire έχεις παρεξηγήσει "κάπως" τη φύση αυτού του χώρου και την νοοτροπία διαλόγου και αλληλοσεβασμού που προσπαθεί να προτείνει;
Μήπως συγχέεις "κάπως" τα πράγματα;

καθόλου. ούτε στο ελάχιστο. ξέρω πολλά γι'αυτό το χώρο, περισσότερα απ'όσα πιστεύεις εσύ ότι ξέρω, και ξέρω ότι ο χώρος δε μου ανοίκει. αν και θεωριτικά, ένας δικτυακός χώρος δεν ανοίκει σε κανέναν, αφού κάθε δικτυακή κτίση είναι έρμαιο κάποιου μουρλού χάκερ, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. εγώ εδώ μέσα μπαίνω για να συζητήσω, κι όχι για να προκαλέσω τους συντονηστές [εκτός απ'τον incubus και τη gretel, που φυσικά τους προκαλώ στην πλάκα και το ξέρουν].

δε νομίζω ότι με το παραπάνω ποστ μου έθιξα κάποιον εκτός από σένα. ίσως γιατί οι χρήστες, άμα θέλουν διαβάζουν, άμα δε θέλουν προσπερνούν. εσύ ίσως να νιώθεις ότι σου προσέβαλα τη ιδιοκτησία, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε σκέφτομαι τον "άλλο άνθρωπο" αλλά ότι δε φαντάστηκα ότι μπορεί να πείραζε ΕΣΕΝΑ [δηλαδή γιατί να πειράξει τα μέλη, για πες μου]

επίσης, μιας και ανέφερες το θέμα τους σπηλαίου (σε αυτό το τόπικ, και όχι εκεί. γιατι αλήθεια; εγώ ξεκαθάρισα εκεί τη θέση μου, αλλά εσύ θεώρησες περιττό να μου απαντήσεις [;])

ξέρεις πολύ καλά γιατί θεωρώ εκείνο το θέμα ανούσιο, ανόχι προσβλητικό για τα μέλη, πρώην και νυν, και για το φόρουμ. αν δε μπορείς να το δεις εσύ αυτό, έχω όλη την καλή διάθεση να το συζητήσουμε, κάπου αλλού, όμως. δεν είναι εδώ το μέρος μάλλον. αλλά με προσβάλεις λέγοντας ότι η γραφή μου στο τόπικ εκείνο είναι ενδεικτική της γραφής μου. μάλλον δεν έχεις προσέξει τη γραφή μου σε άλλα τόπικς.

μπορώ να είμαι σοβαρός αν χρειάζεται, αλλά δε νομίζω ότι το φόρουμ είναι τέτοιας φύσης, ώστε να χρειάζεται να μετράμε μία μία τις λέξεις μας.

να ξέρεις πάντως ότι παίρνω πολύ σοβαρά υπ'όψιν τα άλλα μέλη [αρκεί βέβαια να αξίζουν σεβασμό και να μην παρασιτούν, έτσι;] και δεν έχω και κανένα πρόβλημα με τη συντονιστική ομάδα προσωπικά, αλλά με κάποιες πράξεις σας. έχω το δικαίωμα της διαφορετικής άποψης πιστεύω, μιας και την τελευταία φορά που κοίταξα, το φόρουμ δεν ήταν υπό φασιστικό καθεστός.

πάντως εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι ΑΚΡΙΒΩΣ σε πειραξε με το ανωτέρω ποστ μου.

quote:
το οτιδήποτε "σου κάνει κέφι"

ατυχής όρος, καθώς όλοι ό,τι μας κάνει έφι γράφουμε, δε μας τα υπαγορεύει κανείς. συνήθως. άλλο αν μπορούν να γίνουν αυτά ενοχλητικά.

quote:
με όποιον τρόπο "σου κάνει κέφι"

τι θα πει "ρίχνω" κάτι με κάποιο "τρόπο"; ψηλοκρεμαστή; στριφογυριστή; ένας τρόπος υπάρχει να γράφεις σε ένα φόρουμ.

quote:
σε όποιον χρόνο

πάλι λάθος έχεις. αν αυτο που θα πω δεν κολλάει σε εκεινη τη στιγμή δε θα το πω. εδω πχ, το θέμα εχει είνει καιρό ανενεργό. αμα συζητούσαν κάποιοι, δε θα έστελνα το ποστ για τον ιπτάμενο δίσκο.

στην τελική, αν θες, άλλαξε τον τίτλο του τόπικ σε "περίεργα επιστημονικά επιτεύγματα" ή κάτι τέτοιο [o incubus πετυχαίνει σωστούς τίτλους για τόπικς συνήθως] και τελέιωσε...

γιατί έχω την αίσθηση ότι ψάχνεις ευκαιρία να με κατηγορήσεις για κάτι, και μετά εξαφανίζεσαι για να με ξαναπετύχεις σε άλλο τόπικ; γίνεται προσωπικό... και έχω την αίσθηση ότι δεν αφορά τη συμπερφορά μου στο φόρουμ.

quote:
"Συγνώμη"

"Παρακαλώ"

03/11/2007, 15:34:47
quote:
crucifire:

[δηλαδή γιατί να πειράξει τα μέλη, για πες μου]

crucifire θα μπορούσες ίσως να απαντήσεις μόνος σου σ' αυτήν την ερώτηση, εάν έβαζες τον εαυτό σου στη θέση των άλλων ανθρώπων, που ξόδεψαν χρόνο και νοητική ενέργεια για να γράψουν ή να διαβάσουν το θέμα και που ίσως να επιθυμούσαν να συνεχίσουν τη συζήτηση.
Καθώς επίσης να σκεφτείς, ότι μία συζήτηση δεν έχει λήξει επειδή εσύ ως θεματοθέτης δεν βρίσκεις τον λόγο να τη συνεχίσεις και θεωρείς ότι το θέμα "έκανε τον κύκλο του". Μπορεί για άλλους ανθρώπους να συνεχίζει να έχει ενδιαφέρον, εφόσον μάλιστα δεν έχει ολοκληρωθεί.
Υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που θα μπορούσαν να ειπωθούν για τα ανθρωπόμορφα ρομπότ.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

03/11/2007, 17:24:51
μα αμαλία μου, δε νομίζω ότι δημιουργέι πρόβλημα το σχετικά άσχετο μεν, αλλά αποτελούμενο μόνο από ένα μύνημα, διάλειμα, που έκανα, αν θεωρείς δηλαδή ότι το θέμα δεν έχει λήξει. αν κάποιος θέλει να μιλήσει για το ρομποτικό κεφάλι, μπορεί να μπει και να πει "σχετικα με το ρομποτικό κεφάλι..."

να, ορίστε, έγραψα και τη φράση, για να μην κουραστεί ο συγγραφέας, και να κανει μόνο κόπυ-πέιστ.

επ[αναλαμβάνω, δεν ειπα ότι είναι "για τα σκουπίδια". είπα "για ανακύκλωση". κατ'εμέ τουλάχιστον. θεωρώ ότι έχει τελειώσει η συζήτηση περί αυτού [χωρίς να εμποδίζω κανέναν να τη συνεχίσει] και για να μη φορτώνω άδικα το φόρουμ με ένα ακόμα τόπικ [για το οπίο μάλλον δεν υπάρχουν και πολλά να πεις] το έγραψα εδώ πέρα, που και δικό μου είναι το τόπικ, οπότε δε με ενοχλεί να παρεκλείνει λίγο [σκέψου να το έβαζα σε ξένο τόπικ. θα έπεφτε ο θεματοθέτης να με φάει], και είναι κάπως σχετικό.

στην τελική, αυτή η συζήτηση που κάνουμε, πιο πολύ εμποδίζει τα μέλη να συζητήσουν εδώ, παρά το ένα μου μύνημα.

εν πάσει περιπτώσει, ας ανοίξουμε ένα τόπικ "τα παράπονα της συντονιστηκής ομάδας προς τον crucifire", τι να πω...

NUKEΜέλος
03/11/2007, 23:40:43
quote:
που ξόδεψαν χρόνο και νοητική ενέργεια

νοητική ενέργεια, δε νομίζω ότι μας ξόδεψε ο crucifier, αλλά μάλλον εσείς, οι διαχειρηστές, που για ένα ποστάρισμα του, πέσατε πάνω του και ήδη γράψατε δύο, συν αυτά στην προηγούμενη σελίδα, ενώ μπορούσατε κάλλιστα να του τα στείλετε σε προσωπικό μύνημα.

εγώ μάλιστα βρήκα ενδιαφέρουσα την είδηση με τους ιπτάμενους δίσκους, καθώς ασχολούμαι με τη φυσική των ιπτάμενων μηχανών.

άλλωστε συζήτηση κάνουμε εδώ, και δεν μπορείς να θέσεις τόσο στενά όρια σε μια συζήτηση, και να μην ξεστρατήσει ούτε σο ελάχιστο.

ίσως θα έπρεπε να είστε λίγο πιο ανεκτικοί βρε παιδιά...

crucifire αν έχεις κι άλλες πληροφορίες για τους δίσκους αυτούς, αν δε σου κάνει κόπο, στείλ' τες μου σε ένα e-mail.

ευχαριστώ...

Παρασκευη 25 Μαρτιου 2005 (Κομματια,σπασμενα οραματα στα δικα σου ματια)

04/11/2007, 00:38:08
quote:
νοητική ενέργεια, δε νομίζω ότι μας ξόδεψε ο crucifier, αλλά μάλλον εσείς, οι διαχειρηστές, που για ένα ποστάρισμα του, πέσατε πάνω του και ήδη γράψατε δύο, συν αυτά στην προηγούμενη σελίδα, ενώ μπορούσατε κάλλιστα να του τα στείλετε σε προσωπικό μύνημα.

εγώ μάλιστα βρήκα ενδιαφέρουσα την είδηση με τους ιπτάμενους δίσκους, καθώς ασχολούμαι με τη φυσική των ιπτάμενων μηχανών.

άλλωστε συζήτηση κάνουμε εδώ, και δεν μπορείς να θέσεις τόσο στενά όρια σε μια συζήτηση, και να μην ξεστρατήσει ούτε σο ελάχιστο.

ίσως θα έπρεπε να είστε λίγο πιο ανεκτικοί βρε παιδιά...

crucifire αν έχεις κι άλλες πληροφορίες για τους δίσκους αυτούς, αν δε σου κάνει κόπο, στείλ' τες μου σε ένα e-mail.

ευχαριστώ...

Πάνω που πήγα να σου πω καλωσόρισες αγαπητέ NUKE μια και δεν σε συνάντησα ποτέ στα πρώτα σου βήματα στο ΕΣΩ οπότε έστω και καθυστερημένα να σου πω καλωσόρισες και καλή πλοήγηση!!!

Ο αγαπητός crucifire δεν έχει πρόβλημα να πέσουν κάποιοι επάνω του μια και ως μέταλλο στις συναυλίες έχει "εκπαιδευτεί".

Τώρα βέβαια μάλλον δεν μπήκες στον κόπο να μπεις στον κόπο να μπεις στο λίνκ που παρέθεσε ο Αντμίν στο μήνυμά του για να δεις τί έχει συμβεί.

Όπως και στο θέμα για τους Δελφούς.

Όσο για τους ιπτάμενους δίσκους και τα σχετικά υπάρχει θέμα για τα ΑΤΙΑ, μπορεί όποιος γουστάρει να ανοίξει θέμα, όπως μπορούσες κι εσύ να του στείλεις μέιλ και να του ζητήσεις πληροφορίες, για το συγκεκριμένο που είχε σχέση με τα ΑΤΙΑ.

Νομίζω το θέμα είναι τα ανθρωπόμορφα ρομπότ που ήταν ένα "πειραμα" του θεματοθέτη.

Όσο για την ανεκτικότητα, κάνε έναν κόπο να διαβάσεις το λινκ που παραθέτεται.

Όσο για τον φίλτατο crucifire στις 29/11 που έρχονται ξέρει ποιοί θα πέσει πάνω του η κοιλιά του... ξέρει ποιανού... χαχαχα

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
04/11/2007, 14:32:46
γειά σου nuke!

quote:
καθώς ασχολούμαι με τη φυσική των ιπτάμενων μηχανών.

αν εννοείςτο πώς εφαρμόζονται οι νόμοι της φυσικής πάνω τους, έχω μερικά πράγματα να σου στείλω, αλλά απ'ό,τι βλέπω είμαστε συντοπήτες, οπότε μπορώ να σου τις δώσω σε έγγραφη μορφή [γιατί έτσι τις έχω]. anyway, αυτά μέσω e-mail καλύτερα γιατί εδώ έχει καταντήσει εμπόλεμη ζώνη!

καλώς την γκρέτελ! ανκαι χαίρομαι που σε βλέπω εδώ, αν έρθει και ο D_I, το μόνο που θα του πω είναι ότι οι γκοθάδες μας φάγανε το underworld!
αρνούμαι να συνεχίσω αυτή τη συζήτηση εδώ. ανοίξτε άλλο τόπικ, στείλτε μου μέιλ, αποκλείστε με, καντε ό,τι θέλετε, αλλά πραγματικά, το τόπικ αυτό εξ αιτίας σας έχει ξεφύγει πιο πολύ απ'ότι ξέφυγε εξ αιτίας μου.

quote:
μια και ως μέταλλο στις συναυλίες έχει "εκπαιδευτεί".

φωτιά! και ντου! και μπάχαλο παντού!

quote:
δεν μπήκες στον κόπο να μπεις στον κόπο να μπεις στο λίνκ που παρέθεσε ο Αντμίν στο μήνυμά του για να δεις τί έχει συμβεί

ούτε χρειάζεται. αυτό που έχει συμβεί εκεί, έχει συμβει για κάποιο λόγο, και όπως είπα, δεν είναι ενδεικτικό της γραφής μου, αλλά ενδειξη διαμαρτυρίας.

quote:
Όπως και στο θέμα για τους Δελφούς.

υπάρχει τέτοιο θέμα; και τι έκανα πάλι εγώ; δε θυμάμαι να το έχω δει κάν.

quote:
υπάρχει θέμα για τα ΑΤΙΑ

ωχ, αυτό δεντο σκέφτηκα. βέβαια ούτε με τους "εξωγήινους ιπτάμενους δίσκους" έχει τόσο να κάνει, αλλά μάλλον θα τάιριαζε περισσότερο εκεί.

ορίστε, αυτή την πατάτα μου την παραδέχομαι!

quote:
Νομίζω το θέμα είναι τα ανθρωπόμορφα ρομπότ που ήταν ένα "πειραμα" του θεματοθέτη.

άντε πάλι... πέρα από πείραμα [σιγά το πείραμα] ήταν και θέμα. και στα θέματα συζητάμε. το πείραμα βγήκε αρνητικό αφού δεν εμφανίοστηκαν συνομοσιολογίες και καταστροφολογίες, οπότε μπορεί να συνεχιστεί μια χαρά. αμάν, εσείς ποτέ δεν έχετε ρίξει άδειο για να πιάσετε γεμάτο; το λέτε λες και εκμεταλεύτηκα τα μέλη ή τους παρακολουθούσα με κάμερες.

quote:
στις 29/11 που έρχονται ξέρει ποιοί

Ensiferuuuuuuuuuuuum !!!

quote:
θα πέσει πάνω του η κοιλιά του...

Samiiiiiiiiiiiiiiiii !!!

λοιπόν, το είπα και το εννοώ. οποιδήποτε κι αν είναι το κόστος, αρνούμαι να συνεχίσω αυτή τη συζήτηση εδώ. δε με ενδιαφέρει να γίνει δημόσια, αλλά κάνοντάς την εδώ, μόνοι σας αναιρείτε αυτά που λέτε. έχω αδικο;

π.χ. σχετικά με το θέμα της νταβελοσπηλιάς, αν δεν έχετε καταλάβει ακόμα ποιό είναι το πρόβλημά μου, ας το λύσουμε εκεί. ο αντμιν δε μας απάντησε ποτέ.

αυτά...

05/11/2007, 00:19:17
quote:
quote:
:Όπως και στο θέμα για τους Δελφούς.

υπάρχει τέτοιο θέμα; και τι έκανα πάλι εγώ; δε θυμάμαι να το έχω δει κάν.

Κεκτημένη ταχύτητα. Διάβαζα δύο τόπικ συγχρόνως.

Εννοούσα αυτό το τόπικ:

ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=9487

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
05/11/2007, 10:49:47
ναι αλλά μετά σοβαρεύτηκα!
ενώ ο D_I λέει αστεία για σοπράνο σε υαλοπωλείο!
γεια σου D_I!