- "ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 3". - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Εισαγγελείς;
Μηνύσεις;
Φυλακή;
Εάν είναι να βρεθούμε τελικά και "πίσω από τα κάγκελα", καλύτερα να το απενεργοποιήσουμε το θέμα, να ηρεμήσετε κι όλοι όσοι θίγονται με την κριτική των πιστεύω τους, να ηρεμήσουμε κι εμείς που κάθε λίγο και λιγάκι πρέπει να παίζουμε τον ρόλο του αστυφύλακα!!! ![]()
![]()
Τι λέτε;
Να το απενεργοποιήσουμε να ησυχάσουμε όλοι; ![]()
Όσον αφορά στην ερμηνεία του macedon αναφορικά με τις ψυχοτρόπες ουσίες, αλλά και στην ερμηνεία της medtech...
και οι δύο ερμηνείες μπορούν να σταθούν μέσα στα πλαίσια μιας επιστημονικής διερεύνησης του θέματος. Ευτυχώς δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο σημείο να βλέπουμε μηνύσεις σε επιστημονικά περιοδικά, επειδή ένα paper εξηγεί τις προφητείες με τον τρόπο που τις εξήγησαν οι προαναφερόμενοι!
Ωστόσο και όσον αφορά στις δύο επίμαχες φράσεις του macedon στις οποίες έγινε επέμβαση διαγράμμισης, πράγματι οι χρησιμοποιούμενες λέξεις μπορούν να προσβάλλουν κάποιον και υπερβαίνουν τα όρια. Για τον λόγο αυτό δεν είναι αποδεκτές στην παρούσα συζήτηση. Όπως δεν είναι φυσικά αποδεκτή και η έκφραση του kk_raven_kk αναφορικά με τους σκοπιανούς, εφόσον δεν αποτελεί μονάχα προκλητικό και εμπρηστικό τρόπο έκφρασης, αλλά ακόμα περισσότερο εκφράζει εθνική μισαλλοδοξία καλλιεργώντας το μίσος μεταξύ δύο γειτονικών λαών.
Εκτός εάν, το να αποκαλείς κάποιον γειτονικό λαό "σκοπιανόγυφτο" δεν είναι κάτι που προσβάλλει τα "χριστά και τα ήθη"
(δηλαδή τα "χρηστά ήθη") αγαπητέ kk_raven_kk...!

Γνωστός μου που επισκέφθηκε προσφάτως την Πόλη, έμαθε από τους ντόπιους πώς το σημείο αυτό εδώ και μερικά έτη, μετακινείται πρός την Αγία Σοφία με ολοένα και γρηγορότερους ρυθμούς με αποτέλεσμα σήμερα να βρίσκεται πολύ κοντά στον Ιερό Ναό. Παρακαλώ πολύ, όποιος γνωρίζει κάτι επ'αυτού ή μπορεί να μάθει κάτι πρόσθετο, να μας το εκθέσει.
quote:
RankettΤώρα τα προαναφερθέντα ονόματα απλά απουσιάζουν από τον ανωτέρω σύνδεσμο ή μήπως πρέπει να πάω στον οφθαλμίατρο; Που θα πάω έτσι κι αλλιώς...
Οχι αγαπητε Ranket δεν χρειαζονται σερβις τα ματακια σου.Τα δυο αυτα ονοματα (Θεόκλητος Πολυείδης και Κοσμάς Φλαμιάτος) ΔΕΝ βρισκονται στην λίστα των Ελευθεροτεκτονων στην οποια μας παραπεμπει ο υπερσυνδεσμος που μας εδωσε.Υποθετω οτι αυτο αποδυναμωνει καπως τον ισχυρισμο του οτι αυτοι οι 2 ερευνητες ανηκαν σε καποιο ειδος σκοτεινης ανθελληνικης συνομωσιας και γιαυτο αμφισβητησαν οχι μονο τη εγκυροτητα αλλα και την ιδια την υπαρξη συγκεκριμενων "προφητων". ![]()
![]()
![]()
quote:
ELLHNAS
Όπως και να έχει το πράγμα....αυτές είναι οι πηγές με αμφιβόλου ποιότητος προσωπικότητες.....
Ελληνας ειναι θετικο οτι αναγνωρισες το λαθος σου (δηλ τον ισχυρισμο οτι οι 2 αυτοι ανθρωποι ειναι ελευθεροτεκτονες.Δεν ειναι διολου θετικο οτι επιμενεις στην αμφισβητηση της εγκυροτητας του εργου αυτων των ανθρωπων χωρις αποδειξεις.Περιμενω να παραθεσεις στοιχεια που να υποδεικνυουν οτι το ηθος αυτων των ανθρωπων επηρεασε αρνητικα την ποιοτητα του εργου τους.Αλλιως δεν βλεπω να πειθεις.
quote:
SakisΕκεί που τελειώνει η επιστήμη αρχίζει ο ΘΕΟΣ
Πάρτε παράδειγμα την ανάσταση του Λαζάρου. Ο Χριστός ζήτησε απο τους ανθρώπους να μετακινήσουν την πέτρα που έκλεινε τον τάφο. Σαν Θεός μπορούσε να την μετακινήσει αλλα δεν το έπραξε. Για ποιό λόγο;Απλούστατα γιατί οι άνθρωποι μπορούσαν να την μετακινήσουν μόνοι τους.Τι έκανε όμως που δεν μπορούσαν να κάνουν οι άνθρωποι;Aνάστησε τον Λάζαρο.Με απλά λόγια ο Θεός επεμβαίνει εκεί που τελειώνει η επιστήμη οσες ανακαλύψεις και αν έχει κάνει.
Αντιλαμβανεσαι οτι επιχειρηματολογεις με βαση ενα ανεπιβεβαιωτο γεγονος?Προφανως οχι...

The plural of anecdote is not data.
Edited by - medtech on 27/05/2008 16:13:51
Edited by - medtech on 27/05/2008 16:17:55
quote:
Στώμεν Καλώς
Γνωρίζετε πιθανόν το γεγονός πώς όταν η Πόλις αλώθηκε από τους Τούρκους, η Αγία Τράπεζα φυγαδεύτηκε με πλοιάριο στα νερά του Βοσπόρου.
Παραμύθια της Χαλιμάς. Μην μπερδεύεις τους θρύλους και τις λαϊκές δοξασίες με την ιστορία.

macedon
α)Πραγματικότητα είναι η βύθιση της Αγίας Τράπεζας και η μη δυνατότητα ανέλκυσής της.
β)Θρύλο αποτελεί η επιστροφή της με θεϊκή παρέμβαση στην θέση της. γ)Πιθανότητα αποτελεί η αγνώστου αιτίας μετακίνησή της στις ημέρες μας προς την Αγία Σοφία.
Αν γνωρίζεις κάτι για το θέμα να το εκθέσεις. Η έκφραση "παραμύθια της Χαλιμάς" σου επιστρέφεται...
quote:
kk_raven_kk
Παντως αν δεν σε επεισα για την επαγγελματικη μου ιδιοτητα τοτε, με συγχωρειε αλλα αν εισαι ασχετος με ποινικη δικονομια αστο.
Θα σου έκανε φοβερή εντύπωση αν μάθαινες πόσο σχετικός είμαι ![]()
quote:
kk_raven_kk
Δεν εχω ουτε το χρονο, ουτε την διαθεση να σου κανω αναλυση περι νομικης διαστασης του παροντος θεματος
Θα με ενδιέφερε όμως.
quote:
kk_raven_kk
Ειανι πολυ ευκολο κρυμενος πισω απο τα αναληθη στοιχεια που δηλωνει σε ενα forum να εισερχεται και να υβριζει χωρις να φοβαται τις συνεπειες
Στο προφίλ μου μπορείς να βρεις το όνομά μου, τη φωτογραφία μου, το e-mail μου ενώ τόσο η ιδιότητά μου όσο και ο τόπος εργασίας και διαμονής μου είναι γνωστά εδώ μέσα.
Βλέπεις, αντίθετα με σένα που πιθανώς να ντρέπεσαι γι'αυτά που υποστηρίζεις (και γι'αυτό τα υποστηρίζεις ανώνυμα) εγώ καταθέτω κάθε άποψη ενυπόγραφα.
Αλήθεια, τα δικά σου στοιχεία δεν τα είδα στο προφίλ σου. Ούτε καν το όνομά σου.
quote:
kk_raven_kk
Ειναι επιπλεον εκτος απο προσβολη, και συκοφαντικη δυσφημιση στο ονομα των αγιων και πατερων της εκκλησιας τα οσα ανωτερω εχουν αναφερθει.
Τα άρθρα 362-363 του Ποινικού Κώδικα ορίζουν σαφώς τι αποτελεί συκοφαντική δυσφήμηση και συγκεκριμένα όποιος ισχυρίζεται ή διαδίδει για κάποιον άλλο γεγονότα που ενδεχομένως μπορούν να βλάψουν την τιμή και την υπόληψή του (362) και "όταν εν γνώσει του αυτά ήταν ψευδή (363).
Στη δική μου περίπτωση, οτιδήποτε έχω καταθέσει εναντίον οποιουδήποτε απατεώνα, τα έχω καταθέσει στηριζόμενος στη σχετική ιστορική βιβλιογραφία την οποία παραθέτω.
Αρα, θα πρέπει να ξεκινήσεις τις "αγωγές" από τους ιστορικούς αυτούς και λοιπούς ανθρώπους του πνεύματος. Θα σου πρότεινα για αρχή να μηνύσεις τον Αριστοτέλη Βαλαωρίτη, ο οποίος στη σελίδα 70 των "Απάντων του", ονομάζει τον Κοσμά "ψευδοπροφήτη".
Θα έχει ενδιαφέρον πάντως!
quote:
kk_raven_kk
Εαν συνεχιστει αυτη η συμπεριφορα τοτε σας εχω ηδη ανακοινωσει τις διαθεσεις μου.
Ειλικρινά λυπάμαι για τους δύσκολους αυτούς καιρούς που περνάς. Εχει πεθάνει και ο Τορκεμάδα, έχει καταργηθεί και η Ιερή Εξέταση... πώς να υπερασπιστεί ο χριστιανός το δίκιο του.
Αχ τι καλές εποχές ήταν τότε, ε; Διαφωνείς κύριε; Στην πυρά. Απλά πράματα. Τώρα μ'αυτά τα φιλελεύθερα δικαστήρια και συντάγματα, άντε να βρεις το δίκιο σου.
Υ.Γ. Στην περίπτωση που αποφασιστεί το κάψιμό μου στην πυρά, μπορεί αντί για μένα να πάει η γυναίκα μου;

macedon
quote:
Στώμεν Καλώς
α)Πραγματικότητα είναι η βύθιση της Αγίας Τράπεζας και η μη δυνατότητα ανέλκυσής της.
Δώσε μας τις ιστορικές πηγές που αναφέρονται σ'αυτό.
Δε νομίζεις ότι είναι καιρός να σταματήσετε να ταϊζετε τον κόσμο παραμύθια; Τουλάχιστον αν το κάνεις, φρόντισε να είναι παραμύθια που απευθύνονται σε ενήλικες, γιατί το παραπάνω απευθύνεται σε παιδιά του προνηπιαγωγείου. Φυσικά το ότι το πιστεύεις, δεν αλλάζει την παραπάνω θέση...

macedon
quote:
se mena aneferesai predator?
σκεψου λιγο... δεν πρεπει να σκεφτομαστε ετσι!
καταρχας, οι 2 Παγκοσμιοι Πολεμοι, διαλυσαν τον κοσμο... κοντα στα 300.000.000 χαθηκαν συνολο... και δεν ειναι το θεμα οτι χαθηκαν καλοι και κακοι... χαθηκε κοσμος!
Και φυσικα δεν εγινε για να "αραιωσει" η Γη απο τα προβληματα που προκαλει ο "εν μερει" υπερπληθυσμος...
εγιναν κυριως για Πολιτικο-οικονομικους λογους ή και για το "καπριτσιο" ορισμενων ανθρωπων (αναφερομαι στους αλλους πολεμους, οπως Κορεα, Βιετναμ κυριωτερα, αλλα και στους μικροτερους που εγιναν στην Αφρικη, Ασια και λοιπα)...
οπως και να το κανουμε, ο πολεμος ειναι η ΧΕΙΡΙΣΤΗ λυση.

Edited by - PREDATOR on 27/05/2008 17:49:00
παρε παραδειγμα την καταστοφη στην Μιανμαρ για να καταλαβεις.

quote:
Δικηγόροι;
Εισαγγελείς;
Μηνύσεις;
Φυλακή;Εάν είναι να βρεθούμε τελικά και "πίσω από τα κάγκελα", καλύτερα να το απενεργοποιήσουμε το θέμα, να ηρεμήσετε κι όλοι όσοι θίγονται με την κριτική των πιστεύω τους, να ηρεμήσουμε κι εμείς που κάθε λίγο και λιγάκι πρέπει να παίζουμε τον ρόλο του αστυφύλακα!!!
Τι λέτε;
Να το απενεργοποιήσουμε να ησυχάσουμε όλοι;Όσον αφορά στην ερμηνεία του macedon αναφορικά με τις ψυχοτρόπες ουσίες, αλλά και στην ερμηνεία της medtech...
και οι δύο ερμηνείες μπορούν να σταθούν μέσα στα πλαίσια μιας επιστημονικής διερεύνησης του θέματος. Ευτυχώς δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο σημείο να βλέπουμε μηνύσεις σε επιστημονικά περιοδικά, επειδή ένα paper εξηγεί τις προφητείες με τον τρόπο που τις εξήγησαν οι προαναφερόμενοι!Ωστόσο και όσον αφορά στις δύο επίμαχες φράσεις του macedon στις οποίες έγινε επέμβαση διαγράμμισης, πράγματι οι χρησιμοποιούμενες λέξεις μπορούν να προσβάλλουν κάποιον και υπερβαίνουν τα όρια. Για τον λόγο αυτό δεν είναι αποδεκτές στην παρούσα συζήτηση. Όπως δεν είναι φυσικά αποδεκτή και η έκφραση του kk_raven_kk αναφορικά με τους σκοπιανούς, εφόσον δεν αποτελεί μονάχα προκλητικό και εμπρηστικό τρόπο έκφρασης, αλλά ακόμα περισσότερο εκφράζει εθνική μισαλλοδοξία καλλιεργώντας το μίσος μεταξύ δύο γειτονικών λαών.
Εκτός εάν, το να αποκαλείς κάποιον γειτονικό λαό "σκοπιανόγυφτο" δεν είναι κάτι που προσβάλλει τα "χριστά και τα ήθη"
(δηλαδή τα "χρηστά ήθη") αγαπητέ kk_raven_kk...!
Αγαπητη Αμαλια... απο καιρο επρεπε να ειχε γινει... απο την πρωτη στιγμη που παρεκτραπησαν τα πραγματα!
κατι αναλογο δεν ειχε γινει και με παλιοτερα θεματα του ιδιου περιεχομενου (με τις Προφητειες) ??
θυμασε τι χαμος ειχε γινει τοτε?