- ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΣΑΙ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Avallon περιμενω ενα......you 've got message!!!!
Για να δω...
Εφτασεεεεε!! Κοίτα την αλληλογραφία σου...

marsiliaΝέο Μέλος
ΧΑΧΑΧΑΧΑ AVALLON ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΦΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΗΦΟΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ
AlastisΜέλος
Εφτασε...

...και εγω γιατι δεν το βλεπω, ΕΕΕ ![]()
Avallon... ουουυυυυυ!!!!!!!!!!!
...open minds are better minds!
dreamtrapΜέλος
Aigokeros fisika 
Ti allo 8a mporousa na eimai
Ti allo 8a mporousa na eimai
FotiniΜέλος
Ελα να "μεγαλωνει" η παρεα μου 

Καλως ηρθες Dream ![]()
tzoΜέλος
Scorpio rule 

Tζο
nataliaΜέλος
ΣΚΟΡΠΙΟΣ με ωροσκόπο ΠΑΡΘΕΝΟ
Είπε κανείς τίποτε;;;;;;;;;;;;
Ναταλι
octaneΝέο Μέλος
...κανείς Κριόςςςς???? (με Ταυρο...)
quote:
...κανείς Κριόςςςς???? (με Ταυρο...)
Kαλέ πρόσεξε!!! Θα μπερδέψεις τα ... κέρατά σου!

Πω,πω Υδροχο'ι'ακή έκρηξη!
Ενα έχω να πω. Οι καλύτερες (και περισσότερες) σχέσεις μου ήταν με Υδροχόες (είμαι Τοξότης με ωροσκόπο στους Διδύμους ή στον Ταύρο και σελήνη στο Σκορπιό). Μοιραζόμαστε την ίδια ζέση για ελευθερία και το ίδιο ανοιχτό πνέυμα. Ωστόσο οι Υδροχόοι φτάνουν μέχρι ενα σημείο. Μπορούν να μιλούν για επαναστάσεις και είναι ανθρωπιστές αλλά μόνο στα λόγια. Οι Τοξότες είναι διατεθειμένοι να δώσουν τη ζωή τους για μια ιδέα, ζώο, αξία. Είμαστε φλόγα -ίσως η φλόγα της ζωής? ;)- και οι Υδροχόοι αέρας. Είστε χρήσιμοι για προσάναμα γιατι ο αέρας φουντώνει τη φωτιά που μπορεί να κάψει τα πάντα. Μετά έρεται όμως το νερό (Σκορπιοί, Καρκίνοι, Ιχθύες) και σβήνουν αυτή τη φλόγα για να πάρουν το σχήμα κάθε πράγματος μέσα στο οποίο κινούνται (ιδιότητες νερού). Γι' αυτό παραδόξως οι περισσότεροι Υδροχόοι τα πάνε πολύ καλά και με Τοξότες και με Σκορπιούς, γιατί ο αέρας φουσκώνει το νερό και φουντωνει τη φωτιά. Δεν υπάρχει όμως τίποτα χειρότερο απο το χώμα (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) που δε μασάνε ούτε απο αέρα (αντε να τους ανανεώσει λίγο) ούτε απο νερό (αντε να τους μαλακώσει λίγο), γιατί είναι τόσο γήινοι και στάσιμοι! Ωστόσο είναι σταθεροί στις επιλογές τους και σε μια υλιστική κοινωνία βρίσκονται πάντα στην κορυφή. Δεν έχουν όμως τα "πετάγματα" ενός Τοξότη, ενός Υδροχόου, ενός Διδύμου κι ενός Κριού, εκτός αν έχουν τέτοιο ωροσκόπο. Οι ίδιοι (οι χωμάτινοι) σβήνουν και τη φωτιά
. Ίσως όλοι θα έπρεπε να προσέχεται τους Τοξότες σα τα μάτια σας γιατί η φλόγα τους μπορεί να σας φτάσει ψηλά -εκεί που στοχεύει και το esoterica- και να σας μυήσουν σε άλλα επίπεδα αντίληψης. Χρειαζόμαστε μόνο τη θετική ενέργεια των Υδροχόων, την κατανόηση και πίστη των δύσπιστων Σκορπιών και την απλή παρατήρηση -απο απόσταση- των ζωδίων της Γης, ουτως ώστε όταν φτάσουμε εκεί ψηλά, να έρθουμε και να τους πάρουμε απο το χεράκι, να τους δείξουμε την ουράνια βασιλεία (και θα επιστρέψουμε, γιατί είμαστε ανιδιοτελής
. Εν κατακλείδι...όλοι είναι χρήσιμοι για να υπάρχει ισορροπία. 
~Γρηγόρης~
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you
Edited by - reptilesalonica on 29/05/2003 19:01:33
Edited by - reptilesalonica on 29/05/2003 19:08:05