ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- η βία στο δρόμο του πολεμιστή του φωτός - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- η βία στο δρόμο του πολεμιστή του φωτός - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

dilver merfer38 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
PeronosporosΜέλος
15/11/2005, 14:23:08
quote:
Peronospore τώρα που το βρήκα τι κερδίζω?
Κάπου έγραψες κάτι τέτοιο εάν θυμάμαι καλά.
Μπορώ να διαλέξω εγώ το δώρο μου?
Μία έγχρωμη κουζίνα και ένα πλυντήριο ρούχων no frost. Και να μην ξεχάσουμε και την τηλεόραση με το αυτόματο πρόγραμμα ζάπινγκ για να μην χαλάμε τα τηλεκοντρόλ τζάμπα.
Και φυσικά ένα καφέ αν μένεις Θεσ/νίκη Πλάκα σπάω (όχι για τον καφέ) έτσι και αλλιώς μένεις Αθήνα να υποθέσω . Πάντως ομολογώ ότι με εκπλήσουν οι γνώσεις σου πάνω στο θέμα Δεν είμαστε και η πιο διαδεδομένη πολεμική τέχνη, αλλά σίγουρα από τις πιο παρεξηγημένες...

τὰ δὲ πάντα οἰακίζει Κεραυνός - Ηράκλειτος

Edited by - Peronosporos on 15/11/2005 14:27:54

tormentorΝέο Μέλος
15/11/2005, 14:35:02
η βια,και οι πολεμικες τεχνες,ειναι δυο διαφορετικα πραγματα.το δευτερο προσεγγιζει το πρωτο,ενω το πρωτο μπορει να πραγματοποιηθει και χωρις το πρωτο.
τις πολεμικες τεχνες τις θεωρω χομπι.σε κρατουν σε καλη φυσικη κατασταση,σου μαθαινουν αυτοελεγχο και περνας την ωρα σου ευχαριστα.καποτε ισως να ηταν και χρησιμες,σημερα ομως οχι.

ενας αριστος γνωστης πολεμικων τεχνων,μπορει να ηττηθει σε μαχη σωμα με σωμα,απο εναν ασχετο.για να λιγο πιο συγκεκριμενος:υπαρχει ενα αντικειμενο που ειναι πολυ ευκολο στην κατασκευη[αγορα εκτος Ελλαδος} και μπορει να νικησει τον οποιονδηποτε γνωστη πολεμικων τεχνων.ακουει στο ονομα stun gun

με αυτο δεν επιχειρω να μειωσω την μαγεια των πολεμικων τεχνων ουτε την μεταφυσικη τους προσεγγιση,μονο να δειξω οτι να προκειτε για βια,υπαρχουν εκατομμυρια ευκολοι τροποι.

the eclipse made it clear,whose side the sky was on
17/11/2005, 16:46:27
Κατά της βίας είμεθα όλοι. Σαφώς. ΚΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΝΥΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΔΡΟΜΟ.
Είναι περίπου ένα δεκαήμερο που έχω ξεκινήσει σε μία σχολή KENDO...Βαρύς ο εξοπλισμός αλλά παραδόξως ηρεμώ. Νοιώθω μία γλυκύτατη κούραση μετά. Ας ελπίσουμε πως εκτός από το DAS θα βοηθηθώ αρκετά. Μου αρέσει υπερβολικά. Βέβαια δεν αισθάνομαι ότι έχω εξαιρετικό ταλέντο. Προσπαθώ. Ευελιξία συγκέντρωση δύναμη και ακοή...
Οι γνώστες τι λένε!

Α.Ρ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-Τίγρης&Δράκος.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.

PeronosporosΜέλος
18/11/2005, 13:36:17
Ότι μαθαίνεις για καλό φίλη Αφροδίτη, καλή και η ξιφομαχία. Μάθε και λίγο Judo και έδεσε η σάλτσα (αν δεν κάνω λάθος το DAS δεν έχει λαβές-ρίψεις-κλειδώματα-πάλη υποταγής;;). Κοίτα να είναι καλή η σχολή Kendo γιατί αν κρίνω από την Θεσ/νίκη, η κατάσταση είναι απαράδεκτη.
Εγώ προσωπικά τα DO δεν "τα πάω", προτιμώ τα jutsu. Γενικά ότι από Jutsu (τέχνη) γίνεται DO(δρόμος-σπόρ) ψιλοξεφτιλίζεται. Kenjutsu 4ever.
Δεν τα λέω αποτρεπτικά έτσι;;; Δώστου Αφροδίτη, σπάστους τα κεφάλια με τo Bokken .

Υ.Γ. Η ευφορία προέρχεται από τις ενδορφίνες, οι ίδιες ουσίες παράγονται και κατά το sex.
Κάντε Π.Τ. όχι έρωτα (αστειεύομαι βέβαια).

18/11/2005, 15:05:46
quote:

Ότι μαθαίνεις για καλό φίλη Αφροδίτη, καλή και η ξιφομαχία. Μάθε και λίγο Judo και έδεσε η σάλτσα (αν δεν κάνω λάθος το DAS δεν έχει λαβές-ρίψεις-κλειδώματα-πάλη υποταγής;;). Κοίτα να είναι καλή η σχολή Kendo γιατί αν κρίνω από την Θεσ/νίκη, η κατάσταση είναι απαράδεκτη.
Εγώ προσωπικά τα DO δεν "τα πάω", προτιμώ τα jutsu. Γενικά ότι από Jutsu (τέχνη) γίνεται DO(δρόμος-σπόρ) ψιλοξεφτιλίζεται. Kenjutsu 4ever.
Δεν τα λέω αποτρεπτικά έτσι;;; Δώστου Αφροδίτη, σπάστους τα κεφάλια με τo Bokken .

Υ.Γ. Η ευφορία προέρχεται από τις ενδορφίνες, οι ίδιες ουσίες παράγονται και κατά το sex.
Κάντε Π.Τ. όχι έρωτα (αστειεύομαι βέβαια).

Να σπάσω κεφάλια χλωμό, συγκρατούμαι το κατά δύναμιν βέβαια, ναι το DAS έχει όλα αυτά και πολλά άλλα...
Στην Αθήνα είναι και οι δύο σχολές που πηγαίνω.
΄Ολα καλά. Ευτυχώς που τα νεύρα μου περνάνε γρήγορα. Φαντάζεσαι να φουντώσω και να αρχίσω την επίθεση;
Οι δάσκαλοί μου τρομάρα μου μου λένε ότι είμαι σε άριστο δρόμο.
Μη τσακίσω κανέναν φοβάμαι... Χαλαρά... Αστειεύομαι...

Α.Ρ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-Τίγρης&Δράκος.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.

dilver merferΝέο Μέλος
18/11/2005, 22:52:54
Φίλη άφρο μου φαίνεται πως είσαι σε καλό δρόμο.
από την μικρή μου εμπειρία μου φαίνεται ότι συνδιάζεις δύο π.τ. που μεταξύ τους είναι η μέρα με τη νύχτα!
και αυτό κατά τη γνώμη μου είναι ότι πρέπει.

έχω παρακολουθήσει προπονήσεις DAS και μου φάνηκαν αρκετά βίαιεςθυμάμαι όμως κάτι χαρακτηριστικό που είχε πει ο master o Γιάννης Λ. και θα το παραθέσω:

<< Τρία πράγματα να κάνεις όταν κάποιος στο δρόμο τραβήξει μαχαίρι... ΦΥΓΕ-ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ>>!!

ή μήπως να πω... τρέχοDAS

Με αγάπη,
Dilver
Merfer

19/11/2005, 00:15:31
Σωστός Ο Γιάννης Λαιμ. ΄Αψογος και με χιούμορ. Και πάντα εμψυχώνει. Θεωρεί δε, τις γυναίκες αγωνίστριες. ΄Εχοντας την Κ. μία επίσης αγωνίστρια πλάι του. Σωστός.
΄Οσο γιά τον άλλον δάσκαλο είναι Ασιάτης. Γάτος με πέταλα.

PalatianosΜέλος
26/12/2005, 11:26:11
"the one who does not punish evil commands it to be done"Leonardo da vinci.Το διαβασα στην αρχη του παιχνιδιου για το ps2 "punisher".Ο punisher ειναι γνωστος για τη βια που χρησιμοποιει στους εχθρους του...χεχε

mike
k.

bilgreek1Νέο Μέλος
26/12/2005, 16:39:24
Βία λοιπόν...
Ο πολεμίστης πρέπει να χρησιμοποιεί ως τελευταία λύση την βία.
Κάποιες κατηγορίες ανθρώπων έχουν μείνει πίσω, γνωρίζουν μόνο αυτό, η βία είναι αναπόφευκτη. Αν θέλεις να τους αλλάξεις χρησιμοποίησέ την. Αν είσαι και εσύ μες το παιχνίδι αμύνσου.
Αν γνωρίζατε πολεμικές τέχνες, θα ξέρατε πως απώτερος σκοπός δεν είναι βία-αταστροφή αλλά νόημα ζωής-μονοπάτι.
Αν όμως έχεις ξεπεράσει το στάδιο ενός ανθρώπου-πολεμιστή απλώς άλλαξε πορεία....

____
Ο θανατός σου βρίσκετε πάντα ένα μέτρο αριστερά σου. Όταν θα τα έχεις χαμένα ρώτα τον:
-Είναι το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε να μου έχει συμβεί; Θα σου απαντήσει:
-Όχι, αφού εγώ δεν σε ακούμπησα ακόμη.

PalatianosΜέλος
27/12/2005, 23:37:20
Παλι εχοντας ως παράδειγμα τον punisher πρεπει να επισημάνουμε το εξης:σκοτωνει κακους (πoυ θα κατεστρεφαν αθώους αν ζουσαν), τους στελνει στην κολαση αλλα οταν ο ιδιος ο punisher πεθαίνει πηγαινει και ο ιδιος στην κολαση...για το καλο(?)κακο που χει κανει:αυτο ειναι το πικρο τιμημα της δικαιοσυνης με τα "πρακτικα" μετρα.

mike
k.

PeronosporosΜέλος
30/12/2005, 15:18:41
quote:
Παλι εχοντας ως παράδειγμα τον punisher πρεπει να επισημάνουμε το εξης:σκοτωνει κακους (πoυ θα κατεστρεφαν αθώους αν ζουσαν), τους στελνει στην κολαση αλλα οταν ο ιδιος ο punisher πεθαίνει πηγαινει και ο ιδιος στην κολαση...για το καλο(?)κακο που χει κανει:αυτο ειναι το πικρο τιμημα της δικαιοσυνης με τα "πρακτικα" μετρα.
Εγώ φίλε Παλατιανέ θα σε ρωτήσω μόνο μια απλή ερώτηση: Τί είναι δικαιοσύνη

Με βάση ποιά δικαιοσύνη μπορείς να σκοτώνεις
Ποιός σου είπε ότι το να σκοτώνεις έναν κακό είναι δικαιοσύνη
Αν δεν υπάρχουν θεοί (ή κάτι παρεμφερές εν πάσει περιπτώσει) τότε η δικαιοσύνη δεν μπορεί να τεκμηριωθεί ως έννοια παρά μόνο ώς "θέληση του κοινωνικού συνόλου για την επιβολή κανόνων συμπεριφοράς". Άρα είναι η δικαιοσύνη δίκαιη
όχι!!! , είναι όμως σωστή ναι!!!!

Για να σταθεί λοιπόν το κοινωνικό σύνολο χρειάζεται μια μορφή δικαιοσύνης για την αποτροπή της ισχύος του νόμου του ισχυρού. Πώς το επιτυγχάνει αυτό η κοινωνία
Με την αποκλειστική χρήση της βίας από το κράτος....

Η βία λοιπόν είναι ένα εργαλείο επιβολής δικαιοσύνης ΑΛΛΑ θα πρέπει να χρησιμοποιείται ,ΜΟΝΟ αφου εξαντληθούν ΟΛΑ τα άλλα περιθώρεια και πάλι σε περιορισμένο βαθμό. (το να σκοτώνει το κράτος είναι μεταβίβαση ουσιαστικά του νόμου του ισχυρού στο κράτος οπότε δεν επιτυγχάνουμε κάτι ουσιώδες). Από την άλλη το να παίρνεις τον νόμο στα χέρια σου είναι μια μορφή παραβίασης της δικαιοσύνης (αφού σφετερίζεσαι την εξουσία της)!!!!

Καλός λοιπόν και ο Punisher αλλά τα μυνήματα που περνάει είναι τελείως ανεπιθύμητα.....

και συγνώμη από όλους για την εκτός θέματος παρένθεση...

terpandrosΜέλος
09/06/2003, 11:12:47
ti gnwrizete giauton ton arithmo?

old tigerΜέλος
09/06/2003, 12:14:51
Δεν είναι το νούμερο που φόραγε στην φανέλλα του ο Michael Jordan;

ΟΚ... χιούμορ κάνω

Φίλε Terpandros προφανώς αναφέρεσαι στο SKIDOO 23

Για βοήθησε λίγο την κατάσταση

Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE

thothΙδρυτικό Μέλος
09/06/2003, 12:27:50
Μήπως Τερπανδρε αναφέρεσαι στις 16 γυναίκες + 7 άνδρες που πρέπει να πάρει ο Neo μαζί του για να "επαναφορτώσει" το Matrix;

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

WolffacedΜέλος
09/06/2003, 13:10:24
Τον αριθμό αυτόν το φόραγε στην μπλούζα η Μαριέτη (πρώην σατανίστρια) όταν αποφυλακίστηκε, και στα δελτία ειδήσεων των καναλιών έλεγαν ότι έχει κάποιον αποκρυφιστικό χαρακτήρα.

terpandrosΜέλος
11/06/2003, 05:58:59
www.23.com (allazei kata kairous diafores eikones)
www.simoniff.com/203
www.disinfo.com/pages/dossier/id327/pg1/ (me polla links)

nicoleΜέλος
11/06/2003, 16:50:06
Χαιρετώ!
Ο αριθμός 23 έχει για κάποιους ύψιστη σημασία και συνδέθηκε και με γεγονότα του παρελθόντος.Σας αναφέρω μερικά γεγονότα.
-Η ένωση Δυτικής και Ανατολικής Γερμανίας έγινε στις 03.10.1990
(3+1+0+1+9+9+0=23)
-Ο Ούλωφ Πάλμε δολοφονήθηκε στις 23.23 ώρα.
-Το γράμμα W είναι 23 γράμμα της αλφαβήτας.Με το γράμμα αυτό αρχίζουν οι λέξεις windows,world wide web,washington,weishaupt κ.α.
-Ο Καίσαρας πέθανε από 23 μαχαιριές.
-Η microsoft στεγάζεται σε 23 κτίρια στο redmont της washington.
-Η πρώτη συνέλευση του Ο.Η.Ε. έγινε στις 23.10.1946
-Οι βόμβες στο Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι έπεσαν στις 6 και 9 Αυγούστου 1945.(6+9+8=23)
Και κάτι άλλο.2+3=5(πεντάγωνο) ΚΑΙ 2:3=0,666
Αυτά τα λίγα από μένα.Εσείς τι άποψη έχετε

terpandrosΜέλος
12/06/2003, 05:05:19
mia mera mou rthe kai shmeiwna se mia efhmerida poses fores eixe ton arithmo 23... kai htan para fores :p akougete gelio alla to prosexa epishs mia filh mou mia fora exase ton elegxo trakare kai den epathe tpt htan sto 23 mias odou kai ekeinh thn stigmh perase mia kopela me podhlato pou eixe grapsei panw sto mplouzaki tis me markadoro ton arithmo 23 :p