ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ,ΕΡΕΥΝΑ ? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ,ΕΡΕΥΝΑ ? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

beyond25 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
beyondΜέλος
26/08/2003, 01:56:54
ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ?

26/08/2003, 03:39:17
ΤΕΛΙΚΑ, τι θα κερδίσεις ΕΣΥ, ΑΝ μάθεις ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ποιός το είπε αυτό;;;

Φίλε μου, στο τόπικ http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1917&whichpage=2 εθίχθει το θέμα που ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ αναρωτιέμαι για την ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΤΟΥ ως "θέμα για συζήτηση"...

Εκεί ο φίλος Ελεύθερος, ρωτά το φίλο Ράμογλου που το ανέφερε και έδωσα στην ερώτηση του Ελεύθερου μια απάντηση...
Κάνε τον κόπο και ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ και ΠΡΙΝ συνεχίσουμε, ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ για τη χρησιμότητα του παρόντος θέματος...

Το ΜΟΝΟ που διακρίνω να γίνεται, είναι ΠΑΛΙ και ΞΑΝΑ ένα ΜΠΑΧΑΛΟ...
Αξίζει να γίνουν για πολυοστή φορά τα forums ΜΠΑΧΑΛΟ;;;

Κέλσος ο Φιλαλήθης

beyondΜέλος
26/08/2003, 13:39:10
ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΣΥΧΝΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΑΠΟΡΙΑ,ΙΣΩΣ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΩΣ ΘΕΜΑ.ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΚΕΡΔΟΥΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ "ΑΛΗΘΕΙΑ"..

02/05/2006, 10:44:54
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ VIDEOGAME ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ GAMERS ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟ
ΤΑ ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΡΟΜΟΥ .
ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΧΤΕΣ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΜΕ ΕΞΕΠΛΗΞΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΟΙ GAMERS ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΩΡΕΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΡΟΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.

02/05/2006, 10:58:13
ΤΟ SITE ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ
http://www.sonypictures.com/movies/silenthill/index.html
CupidΜέλος
06/05/2006, 01:35:11
Δεν είμαι gamer, αλλά λατρεύω το σινεμά. Αυτό που είδα σήμερα,
ήταν πάρα πολύ εντυπωσιακό. Συγκλονιστική δουλειά στη δημιουργία
αυτών των υπεφυσικών κόσμων. Και αφού πρόκειται για παιχνίδι,
καταπληκτική η μεταφορά του στη μεγάλη οθόνη. Πιστεύω ότι αυτή
η ταινία θα μείνει κλασική ταινία τρόμου και το αξίζει.

MrWIZARDΝέο Μέλος
06/05/2006, 13:15:43
Πραγματικά δεν περίμενα να είναι τόσο καλή η μεταφορά του videogame στην μεγάλη οθόνη, αλλά οφείλω να πω ότι εντυπωσιάστηκα. Όσοι δεν έχουν παίξει το παιχνίδι ίσως να μην τρελαθούν καθώς το κάποια σημεία είναι πια ξεπερασμένα όπως τα ζομπι, αλλά είναι κλασικά ζομπι SILENT HILL, και για τους πιο ρομαντικούς gamers είναι απλά τέλεια. Αξίζει να την δείτε…
dToxΝέο Μέλος
09/05/2006, 17:53:19
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ VIDEO GAME.ΤΗΝ ΣΙΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ
14/05/2006, 04:28:56
Το είδα σήμερα....
Χμμμμ.....Ούτε κρύο ούτε ζέστη....
Ισως να μου άφησε γλυκόπικρη γεύση επειδή δεν έχω παίξει το παιχνίδι και δεν ήμουν οικίος με το σεναριο. Ομως ούτε το Resident Evil ειχα παίξει και μου άρεσε πολύ η ταινία(η πρώτη).
Από εφέ πάντος μια χαρα ήταν. Ειδικά εκείνος ο δαιμονοτυπάς με την μεγάλη λεπίδα και την κουκούλα α λα "δήμιου" ήταν εντυπωσιακός.
Γενικά δεν είδα και πολύ ευχαριστημένο τον κόσμο...

Αστρονομική απόδειξη περί της υπάρξεως φούξια ελεφάντων...

14/05/2006, 08:42:30
quote:
Από εφέ πάντος μια χαρα ήταν. Ειδικά εκείνος ο δαιμονοτυπάς με την μεγάλη λεπίδα και την κουκούλα α λα "δήμιου" ήταν εντυπωσιακός.
Γενικά δεν είδα και πολύ ευχαριστημένο τον κόσμο...

Για να είμαι ειλικρινής εγώ δεν είχα παίξει ούτε το παιχνίδι.
Αλλά, φίλε Agnostic, δίνεις ένα δέλεαρ για να δώ την ταινία...
Χεχε!

In anticipation of my resurrection...

giouli_nΝέο Μέλος
16/05/2006, 00:50:31
συγνωμη Agnostic αλλα τι εννοεις οταν λες

"Γενικά δεν είδα και πολύ ευχαριστημένο τον κόσμο..."

σαν τι να εκαναν δηλαδη?να χορευαν τσαμικο μολις τελειωνε η προβολη?
η μηπως να πεθαιναν στο γελιο?για ποιον λογο δεν ξερω βεβαια...

θα μου πεις μετα...αν αυτοι που αναφερεσαι ηταν σαν εσενα,δηλαδη δεν ειχαν ιδεα για το τι ειναι αυτο,τοτε σωστη η παρατηρηση σου.
οπως και να χει,αν μπορεις να παιξεις το παιχνιδι,τοτε μαλλον θα αλλαξεις γνωμη.

αλλα παλι...αφου μας λες οτι "Χμμμμ.....Ούτε κρύο ούτε ζέστη...."

"Ισως να μου άφησε γλυκόπικρη γεύση επειδή δεν έχω παίξει το παιχνίδι και δεν ήμουν οικίος με το σεναριο."

...τοτε καλυτερα να εβλεπες κατι αλλο.η πρωτα να επερνες μια ιδεα για το τι πας να δεις...
(καπππππως ετσι βγαινουν οι κακες κριτικες...)

φιλικα παντα

Γιουλη

16/05/2006, 02:44:03
Φίλη Γιούλη

Τις αντιδράσεις του κόσμου τις ανέφερα απλά σαν σάλτσα για να ενημερωσω και πώς φάνηκε και στους άλλους παρευρισκόμενους η ταινία. Φυσικά δεν με επηρεάζει η άποψη των άλλων. Αν μου αρέσει μια ταινία θα το αναγνωρίσω κι ας είμαι ο μόνος που του αρέσει.
Με είχε προϊδεάσει ο φίλος που είδαμε την ταινία για το τι μελιγενέσθαι. Σκόπιμα ανέφερα το παράδειγμα του Resident Evil διότι ούτε αυτό είχα παίξει αλλά με ξετρέλανε(το πρώτο). Και γενικά δεν έχω πρόβλημα με τις "τρελές" ταινίες. Ρίξε μια ματιά στο τόπικ με τις καλύτερες ταινίες τρόμου λίγο πιο κατω και θα το διαπιστώσεις
Όμως τι ψάχνουμε να βρούμε. Ολα υποκειμενικά είναι. Περί ορέξεως....

Αστρονομική απόδειξη περί της υπάρξεως φούξια ελεφάντων...

17/11/2006, 21:40:03
Το παιχνίδι δεν το έχω παίξει, όμως η ταινία που την είδα τέλος του καλοκαιριού μου άρεσε πολύ. Η ατμόσφαιρα ήταν κάτι απίστευτο, θα έλεγα πως εξαιτίας της προσπάθειας του σκηνοθέτη να δημιουργήσει κάτι που να ευχαριστήσει τους gamers έκανε κάτι εξαιρετικό! Επίσης ο επίλογος ήταν από τους καλύτερους που έχω δει, πολύ το ευχαριστήθηκα αυτό το τέλος... πολύ δυνατό!!

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

18/11/2006, 13:04:34
ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ DVD
24/11/2006, 18:39:54
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ
ΠοδηλάτηςΝέο Μέλος
25/11/2006, 07:01:25
Γιούλη, χαλάρωσε βρε κατεργαρούλα.

Κατά βάθος,είμαι Εχέμβροτος.......

Edited by - Ποδηλάτης on 25/11/2006 07:46:29

25/11/2006, 12:54:44
Aντε να δουμε αν αξιζει η ταινια και ειναι συμφωνα με το παιχνιδι (αν και το εχω στην συλλογη μου και δεν το εχω παιξει)

GENUS PANTHERAS FELIDAE

...and the Predators will prevail...

GWGWΜέλος
25/11/2006, 15:49:45
εγω ειχα καιρο το παιχνιδι και το εχω παιξει αρκετα..
γιαυτο το λογο πηγα και στο σινεμα να το δω..

περιμενα κατι καλυτερο, ισως επειδη ειχα την εμπειρια του παιχνιδιου..

25/11/2006, 19:25:36
Συνηθως ισχυει το αντιθετο... δηλαδη απο Ταινια η μεταφορα σε παιχνιδι ειναι απο σχεδον καλη ως κακιστη... Παρ' ολα αυτα, θα το νοικιασω... και επειδη δεν εχω παιξει το παιχνιδι ισως να μην με επηρεασει τοσο

GENUS PANTHERAS FELIDAE

...and the Predators will prevail...

25/11/2006, 19:49:31
ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ VIDEOGAMES ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ 4 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟ ΠΙΟ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SILENT HILL 4 THE ROOM .