- ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Logiki k evaisthisiaΝέο Μέλος
Σας καλημερίζω όλους και καλοσωρίζω τον εαυτό μου σε αυτό το Forum.Χθές έκανα την εγγραφή μου όμως έχει αρκετό καιρο που σας διαβάζω και πιστεύω πως θα ήταν μεγάλη αχαριστία εκ μέρους μου εαν δεν σας έλεγα ενα ευχαριστώ για όλα όσα έμαθα για τον εαυτό μου για τη ζωή και για πολλά θέματα που με απασχολούν!Απο δω και πέρα θα μοιράζομαι κι εγώ τις απόψεις μου μαζί σας και ελπίζω να με δεχτείτε στην παρέα σας!
πολλά φιλιά!![]()
Καλώς ήλθες λοιπόν, φίλε/η μου! 
Βρίσκω πολύ ευγενική την κίνηση σου να μας χαιρετίσεις και να ευχαριστήσεις το forum για όσα θεωρείς οτι σου έχει προσφέρει.
Θα σε συμβούλευα πάντως να μας έστελνες έναν χαιρετισμό στο υπάρχον, για αυτό το σκοπό, topic.
Μπορείς να μπείς με το να κλικάρεις τον παρακάτω τίτλο:
Βρίσκω πολύ ευγενική την κίνηση σου να μας χαιρετίσεις και να ευχαριστήσεις το forum για όσα θεωρείς οτι σου έχει προσφέρει.
Θα σε συμβούλευα πάντως να μας έστελνες έναν χαιρετισμό στο υπάρχον, για αυτό το σκοπό, topic.
Μπορείς να μπείς με το να κλικάρεις τον παρακάτω τίτλο:
Καλή σου συνέχεια λοιπόν!

In anticipation of my resurrection...
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.
ΦΙΛΕ/Η Logiki k evaisthisia ΕΝΑ ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ..
ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΣΥΧΝΗ (ΟΣΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΟΥ) ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ...
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΔΩ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΩ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΗΛΘΑΜΕ ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Logiki k evaisthisia
σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια.
Το θέμα αυτό θα παραμείνει για λίγο ακόμα ενεργό (ώσπου να μεταφερθεί η συζήτηση στο θέμα που σου υπέδειξε ο Dying Incubus) και μετά θα απενεργοποιηθεί.
σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια.
Το θέμα αυτό θα παραμείνει για λίγο ακόμα ενεργό (ώσπου να μεταφερθεί η συζήτηση στο θέμα που σου υπέδειξε ο Dying Incubus) και μετά θα απενεργοποιηθεί.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!