- Λυκάνθρωποι: μύθος ή πραγματικότητα; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Ισως γι'αυτό να έχουν γίνει τόσα πολλά τα πρόβατα...
Βέβαια έχουμε πήξει και στις σαύρες, στα ποντίκια, στους κυνίσκους, στα γουρουνοειδή ενώ τείνουν να εκλείψουν διάφορα αιλουροειδή και αρκετά φτερωτά είδη...
Τα πρόβατα προτιμούν ν'αρμέγονται και να σφαγιάζονται καθημερινά, απ'το να βρεθούν αντιμέτωπα με τ'άγρια θηρία...(για λύκους δεν το συζητώ, είπα και παραπάνω ότι είναι τόσο λίγοι που οι πιθανότητες να βρεθούν στο διάβα τους τα πρόβατα, είναι απειροελάχιστες.)
Εσείς τί ζώο κρύβετε μέσα σας???
Υ.Γ. Η ζωομορφική απεικόνιση της ζωτικής ενέργειας των μορφικών όντων, για χάριν της μεταξύ μας συνεννόησης, είναι τόσο συμβιβαστική αλλά και δυσνόητη συνάμα, που μόνο μέσα απ'το πέπλο του μύθου ή παραμυθιού μπορεί ειδωθεί αλλά και πάλι τα φίλτρα είναι διαστρεβλωτικά και η εικόνα θολή.
![]()
Τί λές και σύ μικρέ μου Μίκι (Μάους) ?
και βασικα τα ποντικακια εχουν το δυνατοτερο ενστικτο επιβιωσης!
...
(για λυπηση ειναι οποιος πεφτει στη λουμπα!)
![]()
(Όπως γνωρίζεις πολύ καλά λόγω ισχυρού ενστίκτου επιβίωσης, οι γάτες αρέσκονται να εξασκούνται κυνηγώντας ποντίκια...ξέρεις εσύ, πιό πολύ για το παιχνίδι και για τη γυμναστική βεβαίως βεβαίως...)
![]()
quote:
παιδια καμια καλη ταινια με βρυκολακες??εκτος απο συνεντευξη απο ενα βρικολακα-underworld-.....τιποτα αλλο??
ισως μια απο τις κλασσικοτερες! Wolf με τον Jack Nickolson !!! ![]()
Αλλα γιατι τετοια επιθεση? ρωτησες γιατι κανεις δεν απανταει στο θεμα, και εγω σου ειπα οτι μαλλον οι περισσοτεροι λοιπουν για διακοπες!
Δεν πιστευω οτι και στις διακοπες τους, που θελουν ησυχια, θα καθονται σε ενα PC για να βλεπουν Εσωτερικα!
Αυτο δεν συναδει αν εχω γνωσεις περι του θεματος ή οχι, το καταλαβες?

Edited by - PREDATOR on 14/08/2009 12:49:34
quote:
SILVER BULLET
παιδια καμια καλη ταινια με βρυκολακες??εκτος απο συνεντευξη απο ενα βρικολακα-underworld-.....τιποτα αλλο??
Salem's Lot του 1979, βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του S. King. Όχι το remake του 2004 που είναι σαφώς κατώτερο σε τρόμο.
Το αρχικό του '79 είναι ίσως η πιο τρομακτική ταινία με βρικόλακες που έχω δει... χωρίς καν ειδικά εφέ. Είναι τηλεοπτική παραγωγή τριών ωρών και αν δεν κάνω λάθος είχε παρουσιαστεί τότε σε έξι ημίωρα επεισόδια. Σκέφτομαι ορισμένες σκηνές και νιώθω ακόμα την ανατριχίλα. Επίσης στην ταινία αυτή συναντά κανείς και τα δύο είδη βρικόλακα που αναπτύχθηκαν στον κινηματογράφο.
Σχόλια εδώ:
http://www.imdb.com/title/tt0079844/
αν και το 6.5/10 την αδικεί πολύ. Στις τρεις ώρες διάρκειας γίνεται πλήρης ανάπτυξη καταστάσεων και χαρακτήρων, κάτι που συνεισφέρει με ουσιαστικό τρόπο στην επιτυχημένη καλλιέργεια του κλίματος τρόμου.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΕΝΙΚΑ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΠΗΛΑΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΝΤΑ ..... ΑΡΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΝ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
submarine
ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ HOLLYWOOD ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ !!! ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΑΚΠΟΥ ΜΑΚΡΥΑ ΠΡΙΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΕΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΛΛΑ....... ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ !!!! ΑΡΙΘΜΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ 800000 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ 80 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ !!!!! ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ !!!!!
ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ !!!!!
submarine