- ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!( και όμως αληθινό...) - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
quote:
αλλά εφόσον συμφωνείς ότι και άλλοι είναι εξίσου ή και καλύτεροι γνώστες του θέματος, δεν καταλαβαίνω τί αναζητάς μέσα από την παρουσίαση του θέματος σ' ένα ειδικό πλαίσιο όπως αυτό του Τεκτονισμού. Να ενημερώσεις όσους από τους Τέκτονες δεν γνωρίζουν;
Μα, όσοι ενδιαφέρονται, ή γνωρίζουν ήδη ή και μπορούν να ενημερωθούν από τους Τέκτονες γνώστες του αντικειμένου.
Γιατί όχι?
ΜΕ την λογική του "αφού υπάρχουν και καλύτεροι γνώστες" ποτέ δεν πρέπει να ρωτάμε κανέναν τίποτα γιατι θα υπάρχει κάπου κάποιος καλύτερος γνώστης του θέματος.Ως ΚΑΛΟΣ γνώστης του θέματος θα μπορούσα να το παρουσιάσω (ως μη Τεκτων επίσης) και θα είναι υπέροχη ευκαιρια να γνωρίσω ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ γνώστες του θέματος,να συμπληρώσω και εγω τις γνώσεις μου και αυτοί.
quote:
Αγαπητή gretel, επέτρεψέ μου να ανφιβάλλω κατά πολύ εάν ένας πραγματικός γνώστης του αποκρυφισμού χρειάζεται οποιαδήποτε ουσία.
Χρειάζομαι= Ανάγκη... Και ο διαλογισμός δεν είναι αναγκαίος για τον αποκρυφισμό,τουλάχιστον με την έννοια της προσκόλησησ και του εθισμού στον διαλογισμό ("Δεν πάω πουθενά χωρις τον διαλογισμό μου" Κατάσταση).Υπάρχουν πολλά εργαλεία και πολλοί δρόμοι.Τίποτα δεν είναι "αναγκαίο" ,όλα μπορούν να φανούν χρήσιμα.
Λογικά άτομα υπάρχουν,έξυπνα άτομα υπάρχουν,δόξα τον Χ (όπου Χ ότι θέλετε) Ίντερνετ και ανάγνωση ξέρουμε...Υπευθυνότητα!
Reality: A serotonine induced Hallucination?
quote:
Ως ΚΑΛΟΣ γνώστης του θέματος θα μπορούσα να το παρουσιάσω (ως μη Τεκτων επίσης) και θα είναι υπέροχη ευκαιρια να γνωρίσω ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ γνώστες του θέματος,να συμπληρώσω και εγω τις γνώσεις μου και αυτοί.
Xotchipilli2, νομίζω ότι είσαι αρκετά "μπερδεμένος" και με συγχωρείς αν σε προσβάλλει η διαπίστωσή μου αυτή, γιατί δεν είναι αυτή η πρόθεσή μου.
Σε ξαναρωτάω: γιατί ειδικά θέλεις να παρουσιάσεις τις σκέψεις σου σε Τέκτονικό χώρο (δεδομένου του ότι σε ανοικτές εκδηλώσεις δε συμμετέχουν μόνον Τέκτονες) και δεν απευθύνεσαι λ.χ. στον Παρνασσό;
quote:
Και ο διαλογισμός δεν είναι αναγκαίος για τον αποκρυφισμό,τουλάχιστον με την έννοια της προσκόλησησ και του εθισμού στον διαλογισμό ("Δεν πάω πουθενά χωρις τον διαλογισμό μου" Κατάσταση).
Αναφέρεσαι σε "υπευθυνότητα" και η αντίληψή σου περί αποκρυφισμού δείχνει το αντίθετο.
Τί να πω;
Έγραψε κάποιος για "προσκόλληση" ή "εθισμό" στο διαλογισμό;
Για φέρε μας ένα παράδειγμα αποκρυφισμού χωρίς διαλογιστική μέθοδο, λοιπόν...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
quote:
Xotchipilli2, νομίζω ότι είσαι αρκετά "μπερδεμένος" και με συγχωρείς αν σε προσβάλλει η διαπίστωσή μου αυτή, γιατί δεν είναι αυτή η πρόθεσή μου.Σε ξαναρωτάω: γιατί ειδικά θέλεις να παρουσιάσεις τις σκέψεις σου σε Τέκτονικό χώρο (δεδομένου του ότι σε ανοικτές εκδηλώσεις δε συμμετέχουν μόνον Τέκτονες) και δεν απευθύνεσαι λ.χ. στον Παρνασσό;
Ναί είμαι αρκετά μπερδεμένος όσον αφορά τον Τεκτονισμό.
Ο λόγος παρουσίασης ΚΑΙ σε Στοα (όχι μόνο δηλαδή σε στοά,η παρουσίασει μπορεί να ξεκινήσει σε όποιον χώρο την θέλει ,απο αναρχική κατάληψη έως και πανεπηστημιακό χώρο) είναι γιατί εκεί πιστεύω πως υπάρχουν γνώστες πολών αποκρυφιστικών και εσωτερικών θεμάτων.
quote:
Αναφέρεσαι σε "υπευθυνότητα" και η αντίληψή σου περί αποκρυφισμού δείχνει το αντίθετο.
Τί να πω;
Για ποιό λόγο δείχνει το αντίθετο? Κάπου εδώ θα ήταν όμορφο να ορίσουμε τον αποκρυφισμό οπότε να έχουμε κοινή ερμηνεία.
quote:
Έγραψε κάποιος για "προσκόλληση" ή "εθισμό" στο διαλογισμό;Για φέρε μας ένα παράδειγμα αποκρυφισμού χωρίς διαλογιστική μέθοδο, λοιπόν...
Αναλόγως πως ορίζετια ο αποκρυφισμός.Δώσε μου σε παρακαλώ έναν ορισμό επειδή πιστεύω οτι αν κάνουμε ένα τόπικ "Τι είναι Αποκρυφισμος" θα ακουστούν 10 διαφορετικές ερμηνείες. Τον διαλογισμό τον εννοώ προσωπικά ώς "άδειασμα του μυαλού απο τις σκέψεις" συνήθως με επικέντρωση στην αναπνοή.Αν διαφωνέις με αυτή μου την ερμηνεία πρότεινέ μου κάποια άλλη προς αναφορά. Κάποιος αποκρυφιστης για παράδειγμα θα μπορούσε να ασχοληθεί με καθαρα τελετουργική μαγεία.Άλλες μάγγισες στον μεσαίωνα ασχολωντουσαν κατα κόρον με αυτο που πολλοί αναφέρουν ώς "πράσινο μονοπάτι" κάνωντας και τελετουργείες και έχωντας μεγάλη φυτογνωσία....
Μετα μπορούμε να πάμε
σε διάφορα μυστήρια της αρχαιότητας που δεν διαλογίζωνταν τουλάχιστον όπως το ανέφερα εγώ...
Μιας που το ανέφερες (και φαίνεσε καλύτερος γνώστης απο εμένα σε αυτό το θέμα),ποιά τα αναπόσπαστα εργαλεία του Αποκρυφισμού?
Πιστευώ οτι αυτή η συζήτηση έχει φτάσει σε αρκετά ενδιαφέρον επίπεδο!
Νομίζω ότι δεν είναι σωστό να ξεφύγουμε τελείως από το θέμα εδώ.
quote:
Τον διαλογισμό τον εννοώ προσωπικά ώς "άδειασμα του μυαλού απο τις σκέψεις" συνήθως με επικέντρωση στην αναπνοή.
Καμμία σχέση μπορώ να σου πω!!!
Μπερδεύεις τη φάση της χαλάρωσης (η οποία συνήθως προηγείται) με το διαλογισμό.
Ο αποκρυφισμός δεν έχει εργαλεία πάντα. Κάποιες φορές έχει, ανάλογα με τη μέθοδο.
Πάντως, βασικά απαιτείται: θέληση, εστίαση του νου και δημιουργική φαντασία.
Δυνατότητες ενός κοινού ανθρώπου δηλαδή.
Ο διαλογισμός είναι μία κλασική αποκρυφιστική τέχνη, η οποία αποσκοπεί στη διεύρυνση της συνείδησης.
Δεν πρόκειται για κάποιο είδος ύπνωσης ή έκστασης, γιατί στη διάρκειά του ο ασκούμενος δεν παύει να έχει αντίληψη του περιβάλλοντος και του εαυτού του.
Ύστερα από πολύχρονη εξάσκηση κατορθώνει να συνδέσει τη γήινη σφαίρα με τις ανώτερες.
Μέσα από το πέρασμα των αιώνων, ο διαλογισμός εφαρμοζόταν και διαπλαθόταν σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες των καιρών.

quote:Όσοι απο εσάς νομίζετε πως οι Μασόνοι είναι κάτι σκοτεινοί τύποι που δρούν απόλυτα μυστικά και κανείς δεν τους ξέρει, ετοιμαστείτε να πάθετε την πλάκα σας( εγώ πάντως έμεινα!).
φιλε Kaiser, οι οργανωσεις αυτου του τυπου βασιζονται στην μυστικοπαθεια και τα τελετουργικα για να καλυψουν πολιτικα παιγνιδια εξουσιας
δεν εμπεριεχουν διαλογιστικες τεχνικες στα πρακτικα τους - αυτο το αποδεικνυει και η συνθεση των μελων τους απο το σαϊτ
η μυστικοπαθεια ομως οπως ηταν φυσικο εκανε τον κοσμο να δημιουργησει δρακο στο παραμυθι για να εχει ενδιαφερον
[/quote]
Ποτέ, καμμία διαλογιστική μέθοδος δεν πρέπει να γίνεται κάτω από την χρήση ναρκωτικών ουσιών, γιατί οι ουσίες αυτές αμβλύνουν τη συνειδητότητα του ανθρώπου και διαταράσσουν την αληθινή του θέληση μειώνοντας τον αυτοέλεγχό του.
Παράλληλα, προκαλούν σοβαρές βλάβες στα λεπτότερα σώματα
[/quote]
φιλε Zadok, αν και εκτος θεματος, σου διαφευγει οτι ολη μας η αντιληψη βασιζεται στην ηλεκροχημεια του εγκεφαλου?
ολη η πραγματικοτητα που αντιλαμβανομαστε ειναι αποτελεσμα της δρασης συγκεκριμενων "φιλτρων", νευροδιαβιβαστων οπως η σεροτονινη
και καθε προσπαθεια διευρυνσης της αντιληψης μεσω του διαλογισμου επιφερει χημικες αλλαγες στον εγκεφαλο, που φυσικα διαταρασουν την ηδη υπαρχουσα χημικη ισσοροπια (την κοινη συνειδητοτητα)
η αυτοσυγκεντρωση ενεργοποιει την εκκριση ενδογενων ουσιων που προσαρμοζονται στους αναλογους (υπαρχοντες φυσιολογικα) υποδοχεις, ή διεγειρουν συγκεκριμενα κεντρα, με όποια τεχνικη κι αν πραγματοποιειται
και μονο στους ρυθμους Αλφα (το πρωτο σταδιο) η χημικη αλλαγη στον εγκεφαλο ειναι τεραστια
αυτο που θελω να τονισω ειναι η λαθος αντιληψη περι ψυχοδηλωτικων ουσιων που καλλιεργηθηκε επιτηδες απο τα μονοθεϊστικα κεντρα εξουσιας, προσπαθωντας να αποριψουν τα μυστηρια των ανιμιστικων θρησκειων (Ελληνες, Ινδιανοι, Κελτες, κτλ) και τις σαμανιστικες πρακτικες χιλιετιων
και το πετυχαν, οταν απο την μια ο Χοφμαν και ο Γουατσον κανουν ερευνα και την δημοσιευουν με θεμα την χρηση του λυσεργικου οξεος του μυκητα κλαβικεπς πουρπουρεα στα Ελευσινια μυστηρια, και απο την αλλη το λυσεργικο οξυ (που βρισκει κανεις σχετικα ευκολα στη φυση) βρισκεται στον καταλογο των ναρκωτικων
οταν το βασικο συστατικο του ιερου Κυκεωνα κυκλοφορει παρανομα σε χερια ασχετων και χρησιμοποιειται σαν ενα ειδος ευφορικου για παρτυ? (αν ειναι δυνατον!!!)
επειδη το θεμα της αναζητησης απο τον ανθρωπο της εκστασης και του Θειου το εχω μελετησει αρκετα, ενα μπορω να πω: ολα τα μονοπατια εχουν τον ιδιο προορισμο
απλα ο καθενας βλεπει μεσα απο την οπτικη γωνια του δικου του μονοπατιου, αυτου που ο ιδιος επελεξε
απο ψηλα ομως φαινεται ο κοινος προορισμος τους
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
θα μου επιτρέψεις να κρίνω από την επιπόλαια και αυθαίρετη άποψή σου περί τεκτονισμού και να θεωρήσω ως ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ τις αναφορές σου:
quote:
αυτο που θελω να τονισω ειναι η λαθος αντιληψη περι ψυχοδηλωτικων ουσιων που καλλιεργηθηκε επιτηδες απο τα μονοθεϊστικα κεντρα εξουσιας, προσπαθωντας να αποριψουν τα μυστηρια των ανιμιστικων θρησκειων (Ελληνες, Ινδιανοι, Κελτες, κτλ) και τις σαμανιστικες πρακτικες χιλιετιων
και
quote:
την χρηση του λυσεργικου οξεος του μυκητα κλαβικεπς πουρπουρεα στα Ελευσινια μυστηρια
...
quote:
επειδη το θεμα της αναζητησης απο τον ανθρωπο της εκστασης και του Θειου το εχω μελετησει αρκετα, ενα μπορω να πω: ολα τα μονοπατια εχουν τον ιδιο προορισμο
Καλό ταξείδι στη χώρα των θαυμάτων, αλλά αυτά ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟ.

Ελπίζω λοιπόν μερικά βιβλία επι του θέματος να υπάρχουν σίγουρα σστις βιβλιοθήκες σας.

Προμηθευτείτε το.Νομίζω πως σε φιλομαθή άτομα δεν θα τους χαλούσε η προσθήκη ακόμα ενός βιβλίου στην μεγάλη βιβλιοθήκη τους http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/091514820X/102-4781342-6693738?v=glance
Παρέχουν πληροφορίες και ως εκ τούτου, θα πρέπει πάντοτε να υπάρχει η ικανότητα διάκρισης.
Ο αποκρυφισμός είναι πάνω απ' όλα εμπειρία, είναι η αναγωγή της γνώσης σε σοφία.
Η άσκηση επί του αποκρυφισμού είναι άσκηση του ατόμου με τον εαυτό του.
Τα υπόλοιπα είναι "παίγνια" για μικρά παιδιά, ειδικά όταν η ελληνική γλώσσα είναι ιδανική για γλωσσοπλάστες...
Και για να τελειώνουμε με αυτό το ζήτημα, επειδή εδώ είμαστε εκτός θέματος: όποιος ενδιαφέρεται, ερευνά...

[quote]
Τα βιβλία είναι πάντα χρήσιμα, αλλά φυσικά δεν αποτελούν πανάκεια για την γνώση.
[quote]
φυσικα και ειναι χρησιμα οταν μαλιστα τα εχουν γραψει ο Αλμπερτ Χοφμαν (διευθυντης του ερευνητικου τμηματος της Σαντοζ) και ο Γουατσον, ο εμπειροτερος εθνοβοτανολογος
[quote]
Ο αποκρυφισμός είναι πάνω απ' όλα εμπειρία, είναι η αναγωγή της γνώσης σε σοφία.
[quote]
αυτο ειναι ο "αποκρυφισμος" ???
αναγεις μια εννοια που ουσιαστικα σημαινει ταση μυστικοτητας στη μεταδωση πληροφοριων, σε ειδος τεχνικης αναζητησης?
δηλαδη οι διαλογιστικες πρακτικες που διδασκονται φανερα ειναι κατωτερες αυτων που διδασκονται κρυφα?
εγω ενα εχω να πω: ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
[quote]
Η άσκηση επί του αποκρυφισμού είναι άσκηση του ατόμου με τον εαυτό του.
[quote]
δηλαδη ειναι αποκρυφιστικο το γνωθι σαυτον?
[quote]
Τα υπόλοιπα είναι "παίγνια" για μικρά παιδιά, ειδικά όταν η ελληνική γλώσσα είναι ιδανική για γλωσσοπλάστες...
[quote]
ναι, η αναζητηση θελει παιγνιωδη χαρακτηρα, τουλαχιστον για τους μαγους του χαους που δεν κολλανε με τα "τελετουργικα"
[quote]
Και για να τελειώνουμε με αυτό το ζήτημα, επειδή εδώ είμαστε εκτός θέματος: όποιος ενδιαφέρεται, ερευνά...
[quote]
σε ευχαριστω για την συμβουλη
θα σου ζητουσα πριν το αποριψεις, να διαλογιστεις λιγο πανω σε αυτο που ειπα, οτι "ολα τα μονοπατια εχουν τον ιδιο προορισμο"
αν χρειαστει ρωτα και κανενα της ανωτερης βαθμιδας
νασαι καλα
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
Η ιστορια μου θα είναι λιγο μεγαλη όμως πρεπει να σας δωσω αρκετες λεπτομερειες.
Ξεκινησα μια σχεση πριν από περιπου 8 μηνες. Από την αρχη της σχεσης αυτης ειχα μια αλλοπροσαλη συμπεριφορα. Και εγω η ιδια δεν αναγνωριζα τον εαυτο μου. εκανα τη μια βλακεια πισω από την άλλη. Ειχαμε συνεχεια τσακωμους για πολλους μηνες.
Καποια στιγμη ένα βραδυ ενώ κοιμομουν ενιωσα την λεγομενη υπνικη παλαλυση (μορα) ηξερα τι είναι το ειχα νιωσει και πριν ένα χρονο ετσι το αναγνωρισα προσευχηθηκα και εφυγε. Αυτό συνεχιζοταν κάθε βραδυ όμως ετσι σκεφτηκα πως είναι λογω του στρες που περναω. Ένα βραδυ την ειδα. Εδώ θελω να τονισω ότι ο συντροφος μου εφευγε από το σπιτι στις 2 -3 το πρωι οποτε και εμενα μονη μου. ποτε δεν ειχε συμβει όταν ηταν και εκεινος.
Την ειδα λοιπον ένα βραδυ. Μου κοπηκαν τα ποδια. Δεν μπορουσα να κουνηθω προσπαθησα να ελευθερωθω αλλα ματαια. Την εβλαπα να καθεται πανω μου και να με κραταει από τα χερια. Όταν ελευθερωθηκα εφυγε. Αυτό συνεχιστηκε για πανω από μηνα οσπου ένα πρωι που μπηκα για μπανιο ενιωσα ένα τσουξιμο στην πλατη μου. ειχα μια κοκκινιλα. Δεν εδωσα σημασια. Παλι ειπα λογω στρες. Ενώ εβλεπα το μικρο τερατακι κάθε βραδυ να μου κανει τα ιδια.
Εφερα έναν παπα στο σπιτι και μου εκανε αγιασμο και μου διαβασε μια ευχη του αγ. Κυπριανου. Δεν εγινε τιποτα.
Περναγε ο καιρος με συνεχομενους τσακωμους για τους οποιους εφταιγα εγω και η αλλοπροσαλη συμπεριφορα μου. καποια στιγμη και ενώ ημουν μονη μου τα πραγματα αλλαξαν… εκτος από το μικρο τερατακι ειδα και μια γιγαντια σκια μιας γυναικας περιπου στα δυο μετρα υψος η οποια ηταν χωρις ποδια πανεμορφη φοραγε μια μακρια και φαρδια καπα και εδινε εντολες στο μικρο τι να μου κανει. Ενιωθα τσουξιμο σε ολο μου το σωμα. Όταν απελευθερωθηκα εξαφανιστηκαν και τα δυο όμως εγω ειχα καψιματα στο κορμι μου όπως και σημαδι τυπου πνιγμου στο λαιμο μου. εκεινη την ημερα πηγαμ ε τη μητερα μου στον αγ κυπριανο στη Χασια και από εκει ξεκινησε η ερευνα μου. εμαθα πως προφανως μας εχουν κανει μαγια. Ετσι μας ειπαν ότι μπορει να μας εχουν πεταξει οτιδηποτε στο σπιτι. Ψαξαμε αλλα ματαια. Η μητερα μου με πηγε σε μια κυρια μεγαλης ηλικιας την ιδια ημερα. Όχι μαγισσα όμως. Ολο της το σπιτι ηταν γεματο εικονες. Εκεινη μου ειπε πως προφανως αυτό το εχει κανει καποια γυναικα η οποια θελει τον αντρα μου. συνεχισα να πηγαινω σε παπαδες να εξομολογουμαι νηστεψα κοινωνησα διαβαζω κάθε μερα τεραστιες προσευχες αλλα τιποτε.
Ξεκινησα να βλεπω 3 μεγαλες μορφες σαν την μεγαλη που περιεγραψα ενώ το μικρο δεν ερχοταν πια. Ο συντροφος μου σταματησε να ερχεται στο σπιτι. Παρατηρησαμε πως όταν βρισκομαστε γινεται αυτό. Εάν δεν βρεθουμε δεν εχω ενοχλησεις. Οποτε ξεκινησαμε να πιστευουμε ότι είναι μαγια. Όταν πηγα να ξαναβρω τη γνωστη της μητερας μου εκεινη με κοιταξε τρομαγμενη και μου ειπε πως δεν θελει επαφες μαζι μου και να την αφησω ησυχη. Επιμενοντας εγω καταφεραμε να μιλησουμε σε μια εκκλησια μεσα. Μου ειπε πως για να σταματησει αυτό πρεπει να κοπουν τα δεσμα της σχεσης μου και πως αν δεν εχει παει ακομα στον συντροφο μου είναι εξ αιτιας της προσευχης μου. επισεις μου ειπε πως οσοι με βοηθησαν θα εχουν προβλημα. Ηδη ειχαν και η μητερα μου και η γιαγια μου. η δεν μανα μου ειχε σημαδια και η γιαγια μου η οποια μενει πολλα χιλιομετρα μακρια η οποια με πηγε σε έναν παππουλη ειδε τη μεγαλη μορφη η οποια δεν της εκανε τιποτα. Αυτά σταματησαν όμως.
Ξεκινησα να εχω σημαδια και στο προσωπο. Να τονισω πως τα σημαδια μου είναι σαν να με εχεις καψει. Ξεκινησα να εχω σημαδια και στο προσωπο και μια ημερα εχα και πανω στο βλεφαρο. Από εκεινη την ημερα βλεπω θολα από το ένα ματι.
Πηγα σε δερματολογο και μου ειπε ότι εχω μολυνση. Εγω γελαγα. Εκανα τη θεραπεια αλλα τιποτα φυσικα. Στο μεταξυ όλα πανε στραβα. Ψυχολογια, δουλεια του συντροφου όπως και διαρκεις πονοκεφαλοι.
Ξεκινησα ψυχολογο για την συμπεριφορα μου και δεν αντεξα και εξιστορησα τα γεγονοτα παρ ολο που φοβομουν μη με παρει για τρελλη αφου και εγω η ιδια τον εαυτο μου για σχιζοφρενη τον ειχα. Η ψυχολογος παγωσε μολις της εδειξα τα σημαδια μου. μοπυ ειπε πως εχει μια ακομα περιπτωση. Συναντηθηκα με την άλλη γυναικα ενώ 2 μερες πριν την συναντηση ο συντροφος μου κοιμηθηκε σπιτι και ενώ φανταζομουν ότι αυτό δεν θα ερθει, ηρθε και το ειδα μονο εγω εκανα σαν τρελλη. Εκεινο δεν με πειραξε αιωρηθηκε στο προσωπου του συντροφου μου σε αποσταση αναπνοης και σε εμενα και εφυγε παρα πολύ γρηγορα σε σχεση με άλλες φορες οστοσο πριν φυγει μου χαμογελασε. Εκεινος δεν ειδε τιποτα. Το επομενο βραδυ ηρθε το θεριο μαζι με ένα χειροτερο πλασμα διαβολικο και με σακατεψαν. Ειμαι μια εβδομαδα και δεν μπορω να καλυψω τις πληγες μου.
Η κοπελα λοιπον που προειπα μου ειπε πως της συνεβαιναν τα ιδια και μονο που εκεινη παντρευτηκε και όταν αυτό ερχοταν και ηταν ο αντρας της εκει εκεινο εκανε σημαδια στο 3 μηνων βρεφος της. Ετσι καποια στιγμη χωρισε με τον συντροφο της όμως ακομα και σημερα όταν θα συναντηθουν το βραδυ θα εχει προβληματα. Η γυναικα αυτή σημερα είναι 39-40 χρονων με ένα παιδι στα 10 πανεμορφη αλλα γεματη σημαδια παντου. Δεν μπορεσε να το λυσει. Το θεμα είναι πως μου ειπε πως θα δω κι αλλα και χειροτερα.
Να τονισω πως δεν τα βλεπω στον υπνο μου ειμαι ξυπνια και η ψυχολογια και η δικια μου και του συντροφου μου πιο πατο δεν παει όμως αυτό με βγαζει τρελλη πλεον.
Και θελω να ρωτησω: ειχε κανεις αναλογη εμπειρια? Τι μπορει να είναι? Πως λυνεται?
Πιστεψέτο βαθιά μέσα σου και πήγαινε σε ένα τραγόπαπα να το συζητήσεις...
που ξέρεις μπορεί ο χριστούλης και ο άγιος φανούριος να σε βοηθήσουν.. ![]()
All That We See Or Seem Is But A Dream Within A Dream (~Edgar Allan Poe~)
ΥΓ Καλή νύχτα και πάλι
Μη μπαίνεις και σε κόπο...
-----------------------------------------------------------------------------------------
Γεια σου Κυριακή, καλώς ήρθες.
Διάβασα την ιστορία σου με ενδιαφέρον. Αυτά που γράφεις είναι αρκετά τρομαχτικά. Θα σου έλεγα κι εγώ να συζητήσεις το ζήτημα με έναν ψυχολόγο, αλλά λες ότι το έκανες. Δεν κατάλαβα όμως τελικά τι απέγινε η συζήτηση με την ψυχολόγο. Σου είπε για την άλλη κοπέλα, τη συνάντησες, κ.λπ. Από την πλευρά της ψυχολογικής υποστήριξης που έχεις, το θέμα σταμάτησε εκεί; Συνεχίζεις να βλέπεις την ψυχολόγο;
Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι θα πρέπει να απευθυνθείς στον κατάλληλο άνθρωπο (όχι απλώς ψυχολόγο, αλλά τον κατάλληλο-ικανό ψυχολόγο/ψυχοθεραπευτή) να το δείτε μαζί το θέμα με μια συνέχεια. Η ενασχόληση με παππάδες, τρισάγια, κ.λπ. μπορούν να μεγενθύνουν το πρόβλημα, ή να το καλύψουν κάτω από το χαλί με υποτιθέμενα ξόρκια (από αυτά που επιτρέπει η εκκλησία, τα δικά της τα ξόρκια δηλαδή).

quote:Να σε ρωτήσω κάτι Κυριακή; Τα της χριστιανικής θρησκείας, ευχέλαια κλπ, τα 'χεις δοκιμάσει;
αι θελω να ρωτησω: ειχε κανεις αναλογη εμπειρια? Τι μπορει να είναι? Πως λυνεται?
quote:
Εφερα έναν παπα στο σπιτι και μου εκανε αγιασμο και μου διαβασε μια ευχη του αγ. Κυπριανου. Δεν εγινε τιποτα.
quote:
εκεινη την ημερα πηγαμ ε τη μητερα μου στον αγ κυπριανο στη Χασια και από εκει ξεκινησε η ερευνα μου.
quote:
συνεχισα να πηγαινω σε παπαδες να εξομολογουμαι νηστεψα κοινωνησα διαβαζω κάθε μερα τεραστιες προσευχες αλλα τιποτε.

Απο αυτα που εχω διάβασει, τα της εκκλησίας έπρεπε να πιάσουν... Σταυρό φοράς ή κανένα φυλαχτό; Δοκίμασε να ζητήσεις απο αυτές τις οντότητες να φύγουν (χωρίς να τις φοβάσε). Αν δε δουλέψει πάλι κάπου είχα διάβασει (και στο supernatural το είχα δει) πως αν κάνεις έναν κύκλο απο αλάτι στο μέρος όπου είσαι δε μπορούν να σε πειράξουν.
Αν πάλι δε δουλέψει θα σου πω κάτι το οποίο είναι created by me. Πάρε ένα καθρέφτη (και καλλυντικών μας κανει), συγκεντρώσου στο είδωλο σου και στη συνέχεια γύρνα τον απο την άλλη μεριά και κανε έναν κύκλο έτσι ώστε να απεικονιστούν και οι 4 τοίχοι του δωματίου και πες: << Τα μάγια που μου καναν πίσω τα γυρνώ, ότι μου έχουν κανει να το πάθουν στο διπλό>> 3 φορές. Για να πετύχει πρεπει να έχεις πίστη στην εσωτερική σου δύναμη και στη συνέχεια να μην σκέφτεσαι καθόλου ότι έκανες.
Our seasons are reversed... My spring... Your fall...
Και καποια σημεια που ενδεχεται να λειτουργησουν επικουρικα
Αποχη απο ζαχαρη και κρεας για καποιο διαστημα , ενος μηνος τουλαχιστον μεχρι να διαπιστωσεις αν αυτα παιζουν καποιο ρολο στην κατασταση [και στα δυο εχει πολυ ευστοχα δοθει ο χαρακτηρισμος , τροφες της δυστυχιας]
ΟΙτροφες σου να ειναι το δυνατον φρεσκες και ζωντανες
Τελευταιο γευμα οχι μετα τις 19.00
Ολα αυτα τα εχω δει πραγματικα να αλλαζουν την οψη της ζωης μου [τουλαχιστον για οσο καταφερνω να τα κανω]
Επισης σεξουαλικη αποχη για καποιο διαστημα δεν εκανε κακκο σε κανεναν
Και ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ