ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΥΝΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΥΝΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Ntavelis66661 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
22/12/2007, 15:24:19
quote:
-Που είδες ρε φίλε μου ότι ο Θεός επέτρεπαι ή ενθάρυνε την αιμομιξία? Δεν καταλαβαίνω? Νομίζω ότι μόνο και μόνο οι 10 εντολές επαρκούν για την απόδειξη του αντιθέτου! Στο κάτω κάτω της γραφής για ν απάρω και λίγο το μέρος των Εβραίων ο Θεός υποτίθεται ότι κάπιοια στηγμή έκανε μία αρχή! διάλεξε λοιπόν τον Άβραμ, εν συνεχεία και όταν του αποκάλυψε τα σχέδια του του μίλησε για πρώτη φορά για τη διαθήκη και του είπε ότι από δω και μπρος θα σε λέω Αβραάμ, επισημαίνοντας με αυτόν τον τρόπο τη νέα αρχή! Είναι τόσο δύσκολο να γίνει αυτό νοητό?

Αγαπητέ europaios2, απ' όσο γνωρίζω δεν υπάρχει κάποια εντολή που να απαγορεύει την αιμομιξία.
Αν έχεις κάποια κατά νου, θα σε παρακαλούσα να μου την υποδείξεις.

Εν πάσει περιπτώσει και για να κλείνει η παρένθεση μας προκειμένου να επανέλθουμε στο κυρίως θέμα, δε νομίζω ότι η σπηλιά στην οποία κατέφυγε ο Λωτ κι οι κόρες του να ήταν μακριά από κάποια πόλη.
Μάλλον υπήρχε κάποια πόλη κάτω από το βουνό...
Από την άλλη βέβαια, τα Σόδομα και τα Γόμορρα δεν ήταν ολόκληρη η ανθρωπότητα.
Υπήρχαν και σε άλλα μέρη άνθρωποι οπότε η αιμομιξία που έγινε για να σωθεί το ανθρώπινο γένος είναι άτοπη.

quote:
-Αγαπητέ Dying_Incubus και για να σε προλάβω! Αυτό που μας νοιάζει είναι όχι τα έθιμα ή οι συνήθειες της εποχής αλλά το νέο ξεκίνημα καταπόφαση Θεού!

Αυτό που θα πρέπει να μας ενδιαφέρει καταρχάς είναι ο κύριος σκοπός αυτού του θέματος.
Τα έθιμα και τις συνήθειες της εποχής τα ανέφερες πρώτος εσύ όμως κι όχι εγώ.

In anticipation of my resurrection...