- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - No. 1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Ή οτι δεν έχουν τόσο πολλές εξειδικευμένες γνώσεις γύρω από το Maslow, ή οτι δεν είδαν το μήνυμα σου ακόμα ή 1002 πράγματα.
Νομίζω άλλωστε πως στο συγκεκριμένο θέμα όλοι μας λίγο - πολύ ψάχνουμε να εξηγήσουμε το μοντέλο της Πυραμίδας.
Αλήθεια, εσύ πως έχεις κατανοήσει την Πυραμίδα του Maslow και την ιεράρχηση των ανθρώπινων αναγκών σύμφωνα μ' αυτήν?
Τι είναι αυτό πχ που σε δυσκολεύει στην κατανόηση της κι επομένως στην εργασία σου?
Καλή μου vasiliskos, καλά έκανες και μας παρέθεσες το προσωπικό σου βίωμα σχετικά με την παραμονή σου σε κάποια άλλη χώρα και την αίσθηση που σου άφησε.
Άλλωστε, για να τη μοιραστείς μαζί μας ένιωσες κάποια ανάγκη για να το κάνεις, σωστά? ![]()
Φίλη risky, δεν είχα καταλάβει την έννοια που απέδωσες στο ένστικτο της αναπαραγωγής όταν το ταύτισες με το 2ο & 3ο επίπεδο αναγκών της Πυραμίδας.
Απ' ό,τι καταλαβαίνω σημαντικό ρόλο στο ένστικτο αυτό παίζει η έννοια της προέκτασης του Εγώ μέσω της επίτευξης διαφόρων στόχων του.
Προέκταση τόσο σε συναισθηματικό, νοητικό αλλά κι υλικό επίπεδο.
Μήπως όμως αυτό το οποίο έχει μεγάλη σημασία σ' αυτήν την περίπτωση δεν είναι η επιθυμία για προέκταση αλλά για επιβεβαίωση?

In anticipation of my resurrection...