ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Προβληματισμός σε μια "Κοινωνία"...πόνου υποθέτω. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Προβληματισμός σε μια "Κοινωνία"...πόνου υποθέτω. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

AZΩΕΛ34 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
AZΩΕΛΜέλος
04/03/2005, 13:21:14
ΣΕ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.

ΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΠΛΑ ΕΧΟΥΜΕ!
ΑΞΙΖΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ.

"ΟΥΚ ΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΠΛΑ ΟΥΔΕ ΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ ΟΠΟΥ ΑΝ ΣΤΟΙΧΗΣΩ ΑΜΥΝΩ ΔΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΛΕΙΩ ΔΕ ΚΑΙ ΑΡΕΙΩ.........."

HermesΜέλος
04/03/2005, 13:48:34
quote:
Να με συμπαθάς <HERMES> αλλά πολύ καθαρό βρίσκω αυτό που λέει. Και αυτό το λέω σε περίπτωση που ειρωνικά έβαλες τα πράσινα ανθρωπάκια. Το βρίσκω μέγα να ξεκαθαρίζεις τα πράγματα μέσα σου και να ξέρεις για τι μιλάς και σε τι αναφέρεσαι.
Εσύ αλήθεια πως την βλέπεις αυτή την άποψη; Εγώ πάντως έχω αναγκαστεί να βαλω και στη πλάτη μου μάτια.

Καλως ηρθες φιλε μου...αλλα με παρεξηγησες, τα "πρασινα ανθρωπακια"
αντιπρωσοσπευουν συναισθημα αποδοχης...της εκφρασης της αγαπητης ΑΖΩΕΛ.

quote:
ΟΧΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΙΡΩΝΙΚΗ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΜΗ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΤΟΥ.

ΟΡΙΣΤΕ?....Καλο θα ηταν να μην συμπαιραινεις πραγματα μεσα απο τον γραπτο λογο, μιας και η σημασια του πολλες φορες αλιωνεται λογο του πομπου.
Ποτε δεν ειχα καμια αρνητικοτητα απεναντι σας αγαπητη ΑΖΩΕΛ, και ουτε ποτε θα εχω.
Αντιθετα με θλιβει το γεγονος υπαρξης της "ταμπελα"

quote:
Επαναλαμβάνω λοιπόν.
Ψάχνω την αλήθεια.
Αγαπώ την αλήθεια.
Αγαπώ την Ελλάδα.
Είμαι σε αδιέξοδο.
Όλα τα πράγματα γύρω μου φάσκουν και αντιφάσκουν.
Με ενοχλούν τα ψέματα και με τρομάζει η παγκόσμια ή αν θέλεις αλλιώς,η πλάνη που τυλίγει τον πλανήτη αυτόν

Μοιαζουμε σε καποιο βαθμο...

"Anno IIIxiii Sol 19° Libra, Luna 12° Capricorn Dies Mercurii"
AZΩΕΛΜέλος
06/03/2005, 17:28:25
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΡΜΗ, ΕΣΥ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΣΕΣ...
ΧΑΡΑ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΣΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΚ-ΦΡΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙΣΑΙ ΣΕ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ!
ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕΣ!
ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΟΗΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΑΜΠΕΛΕΣ. ΠΑΝΤΑ ΕΞΗΓΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝ ΟΡΘΗ ΣΤΗ ΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ!

"ΟΥΚ ΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΠΛΑ ΟΥΔΕ ΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ ΟΠΟΥ ΑΝ ΣΤΟΙΧΗΣΩ ΑΜΥΝΩ ΔΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΛΕΙΩ ΔΕ ΚΑΙ ΑΡΕΙΩ.........."

ΣΠΑΘΙΜέλος
06/03/2005, 20:02:35
Αγαπητε μου <HERMES> παραδεχομαι το λαθος μου.Απο την αρχη αλλωστε εξεφρασα επιφυλαξεις γιατι ειδα σε πολλες σας σηζητησεις να πορευεστε μαζι και να καταλαβανετε ο ενας τον αλλον.Kαι θα ηθελα να μπω στον κοινο σκοπο και στην προσπαθεια σας.Φυσικα οπου συμφωνω και μπορω να ξερω και να εχω γνωμη συμφωνα με τα οσα ξερω.
ελπιζω να γινει δεκτη η συγνωμη μου.

«Σας διδάσκω τον υπεράνθρωπο. Ο άνθρωπος είναι κάτι που πρέπει να ξεπεραστεί.»

pixxieΝέο Μέλος
07/03/2005, 00:17:29
Απ'ότι κατάλαβα η ερώτησή σου Hermes ήταν "τι δεν μας αρέσει στην κοινωνία που ζούμε" και όλοι απάντησαν: Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!

Δεν θα πω πολλά γιατί είναι χιλιοειπωμένα.

Αν καταφέρουμε 1.000.000 εγκεφάλους να σκέφτονται ως ΕΝΑΣ τότε η λύση στο "πρόβλημα" θα έρθει εν ριπή οφθαλμού!

Κάτι έχω ακούσει για κάποιο "Internet"..... STOP

KrisnnaΜέλος
07/03/2005, 05:57:22
quote:
Απ'ότι κατάλαβα η ερώτησή σου Hermes ήταν "τι δεν μας αρέσει στην κοινωνία που ζούμε" και όλοι απάντησαν: Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!

Και καταργώντας την τηλεόραση θα λυθούν όλα τα προβλήματα!!
Δέν αμφιβάλλω οτι οι περισσότερες εκπομπές είναι χωρίς ενδιαφέρον, ανούσιες, κουτσομπολιά ή σίριαλ στύλ σαπουνόπερας αλλά κανένας δέν επιβάλλει να τα βλέπεις. Αν δέν σου αρέσει οτιδήποτε κλείνεις το κουμπί όπως και εγώ!
Απο κεί και πέρα δέν φταίνε καθόλου οι απάτες και οι κλοπές πολιτικών, ιεραρχών, μεγαλοεργολάβων κτλπ. κτλπ!!
Δέν φταίει καθόλου το οτι οι τιμές καθημερινά διπλασιάζονται και οι μισθοί παραμένουν καθηλωμένοι στα ίδια!!
Το ΛΑΦΚΑ τόσα χρόνια που κλεβόταν απο τις τσέπες των φτωχών για να πάει στις βίλες του Παντελεήμονα δέν έφταιγε καθόλου!!
Οι πολιτικοί που υπόσχονται τον ουρανό με τα άστρα για να εκλεγούν και την επόμενη μέρα ξεχνάνε όλες τις υποσχέσεις τους δέν φταίνε καθόλου!!
Η διαφθορά στις τάξεις των δικαστικών, των γιατρών, των αστυνομικών, οι έμποροι ναρκωτικών που αποφυλακίζονται για να πάρουν την θέση τους στις φυλακές φτωχοί οφειλέτες της εφορίας δέν φταίνε καθόλου!!
Καταργώντας την τηλεόραση η κοινωνία μας γίνεται Παράδεισος

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ

PHILOSOFOS-1Μέλος
07/03/2005, 14:43:32
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟ ΟΠΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ

ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΔΕΝΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΞΑΡΤΙΕΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ

ΤΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΒΟΥΛΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΤΗ

ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ.

ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ

ΣΩΣΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ

ΠΕΡΙΤΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΒΡΕΙ ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ.

Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ COMPUTER ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΤΙ

ΣΑΝ ΜΕΣΩ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ

ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.

Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ

gh

HermesΜέλος
11/03/2005, 00:20:50
quote:
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΡΜΗ, ΕΣΥ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΣΕΣ...
ΧΑΡΑ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΣΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΚ-ΦΡΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙΣΑΙ ΣΕ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ!
ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕΣ!
ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΟΗΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΑΜΠΕΛΕΣ. ΠΑΝΤΑ ΕΞΗΓΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝ ΟΡΘΗ ΣΤΗ ΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ!

Ζητω συγνωμη...και ξερεις "αν χολω παρ οικισεις υποσκαζειν μαθηση"...
συγνωμη και παλι.

quote:
Αγαπητε μου <HERMES> παραδεχομαι το λαθος μου.Απο την αρχη αλλωστε εξεφρασα επιφυλαξεις γιατι ειδα σε πολλες σας σηζητησεις να πορευεστε μαζι και να καταλαβανετε ο ενας τον αλλον.Kαι θα ηθελα να μπω στον κοινο σκοπο και στην προσπαθεια σας.Φυσικα οπου συμφωνω και μπορω να ξερω και να εχω γνωμη συμφωνα με τα οσα ξερω.
ελπιζω να γινει δεκτη η συγνωμη μου.

Καθε αλλο...

pixxieΝέο Μέλος
11/03/2005, 02:29:33
Το να κλείσεις την τηλεόραση δεν είναι λύση!

Η τηλεόραση δεν δημιουργεί (πάντα) προβλήματα. Αυτή, όμως, τα μεγενθύνει και τα αναπαράγει.

Δεν μπορείς να ζήσεις "έξω" ή "χωρίς" τηλεόραση, όταν το 99% του πληθυσμού "τρέφεται" καθημερινά από αυτήν!

Δεν μπορείς να ανοίξεις ή να συμμετάσχεις σε κάποια συζήτηση, όταν όλες έχουν ως θέμα κάτι που προβλήθηκε στην TV!

Η τηλεόραση λειτουργεί ως ένα τέλειο εργαλείο υποταγής συνειδήσεων, αποχαύνωσης και διαμόρφωσης της κοινής γνώμης και των αντιστάσεων του πλήθους. Ποιός δεν το ξέρει αυτό!

Αλήθεια, ποιός από εμάς ξέρει ποιός πήρε το Νόμπελ Φυσικής ή Λογοτεχνίας το 2004;

Πόσους αναλφάβητους και αστέγους έχει η Ελλάδα, για παράδειγμα;

Πόσες και ποιές ασθένειες έχουν πρωτοεμφανιστεί τα τελευταία 50 χρόνια και οφείλονται στην τεχνολογική "επανάσταση"; (βλ. βιοτεχνολογία, τεχνολογία τροφίμων, κινητή τηλεφωνία, κ.ά.)

Ποιός κέρδισε στο Fame Story; Α! Αυτό το ξέρουμε!

Τα πρότυπα τα οποία προβάλλονται από την TV δεν είναι τυχαία!

Αυτούς θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε (ενδόμυχα έστω οι ενήλικοι, συνειδητά όμως τα παιδιά!) και είναι ποιοί;

Νταβατζήδες, πόρνες, μαφιόζοι, απατεώνες, κλπ.
Ξέρω. Φαίνεται ίσως ισοπεδωτικό αυτό...Αν θέλει κάποιος όμως ας μου λέει ονόματα "σελεμπριτάδων" και θα του απαντώ σε ποιά ομάδα αυτός ανήκει!

Δεν με ενοχλούν αυτοί! Καλά κάνουν. Τη "δουλειά" τους κάνουν! Αυτός, όμως, που θα τους πάρει και θα τους πλασάρει ως το πρότυπο του "επιτυχημένου", σε μένα και τα παιδιά μου, τότε έρχεται σε αντίθεση με τα "ευαίσθητα ζωτικά μου συμφέροντα".

Μου καθορίζει, εκ των προτέρων, τη ζωή που πρέπει να ζήσω!

"Φταίει, λοιπόν, η τηλεόραση;"
Αν ο δάσκαλος έχει λάθος βιβλία και μ'αυτά που λέει δημιουργεί διαστρεβλωμένη εικόνα του κόσμου στα παιδιά, ποιός φταίει;

Φιλικά...

11/03/2005, 16:09:03
quote:
Αν καθεμερα στην χωρα μας, με απλα ελληνικα χαμογελαγαμε, δημιουργουσαμε, πολεμαγαμε(ουσιαστικα), σεβομασταν, φωναζαμε, ζωγραφιζαμε την ζωη την ομορφια και ακομα και τον πονο...οπως μοναχα εμεις γονοι σοφων νοουμε...τι θα αλλαζε?

Η τηλεόραση!

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

HermesΜέλος
12/03/2005, 03:21:16
quote:
Η τηλεόραση!

Καλο....

ΣΠΑΘΙΜέλος
12/03/2005, 15:34:49
Ξέρεις τι με ανησυχεί επίσης πολύ;
Η δήθεν συμφωνία και κατανόηση του ενός με τον άλλον.
Αν όμως ο ένας από τους δυο-τρεις-πεντε-δέκα εκφράσει αντίρρηση και αντίδραση σε κάτι που δεν συμφωνεί,πάει η κατανοση και η συμφωνία μεταξύ αλλήλων!Μη μας πει κάποιος πως κάνουμε λάθος!Θίγεται η αξιοπρέπεια μας,ο εγωισμός μας και δεν ξέρω ούτε κι εγώ τι στον κόρακα θίγεται.Υποκρισία!
Αυτό το λέω μετά από παρατήρηση καποιων πραγμάτων και ιδιαίτερα μέσα από αυτό το φόρουμ.Οι περισσότεροι το παίζουν γνώστες νομίζουν πως έχουν το αλάθητο.Ήθελα να ήξερα πως κρατάτε την ψυχραιμία σας!
Και <HERMES> δεν αναφερομαι στο δικό σου θεματάκι.Ούτε σε εσένα,για να μην γίνει καμία παρεξήγηση.

PHILOSOFOS-1Μέλος
17/03/2005, 23:42:38
Φίλε pixxie πολλές φορές η τηλεόραση δίνει "κακά"

μηνύματα βέβαια δεν γίνεται να την αποχωριστούμε γιατί είναι κομμάτι

απο εμάς αλλα μήπως έχει να κάνει με το υποσυνείδητο το ότι

εισέρχεται στο υποσυνείδητο και οχι στην συνείδηση δεν επεξεργάζεται

αλλα λαμβάνεται και δεν απωθείται εύκολα απο την ψυχή.

Η ψυχή εργάζεται σαν καθαρτήριο μόνο οταν είναι να πράξει

κατι κακό πράτει μόνο το καλό όταν αυτά που έχει διδαχτεί

είναι φυσιολογικά και οχι παράλογα.

η αγαπη είναι παντοτινη

gh

AZΩΕΛΜέλος
18/03/2005, 00:22:00
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΟΣΟΦΕ.
ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΡΕΟΥΝ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ Η' ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΚΕΨΗΣ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΕΜΕΙΣ... ΚΑΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ.

KrisnnaΜέλος
18/03/2005, 17:40:25
Το να ρίχνουμε στην τηλεόραση όλες τις ευθύνες μου θυμίζει κάποιον που ζεί στο σκοτάδι, και αντί να ψάχνει να αναζητήσει το φώς κλείνει τα μάτια του για να μήν βλέπει οτι ζεί στο σκοτάδι. Η τηλεόραση θα μπορούσε να είναι αιτία να μας κινητοποιήσει περισσότερο γιατί δείχνει πιό ξεκάθαρα όλα τα ανάποδα της κοινωνίας μας!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ

HermesΜέλος
18/03/2005, 23:54:26
quote:
Το να ρίχνουμε στην τηλεόραση όλες τις ευθύνες μου θυμίζει κάποιον που ζεί στο σκοτάδι, και αντί να ψάχνει να αναζητήσει το φώς κλείνει τα μάτια του για να μήν βλέπει οτι ζεί στο σκοτάδι. Η τηλεόραση θα μπορούσε να είναι αιτία να μας κινητοποιήσει περισσότερο γιατί δείχνει πιό ξεκάθαρα όλα τα ανάποδα της κοινωνίας μας!

Η αληθεια ειναι αγαπητοι μου συνελληνες...οτι χωρις το "δρακο" της υπερπληροφορησης...ισως ολα να ηταν καλυτερα.

scriptusΝέο Μέλος
19/03/2005, 04:26:07
quote:
ΣΠΑΘΙ
Νέο Μέλος

Greece
41 Μηνύματα Απεστάλη: 03/03/2005, 20:37:58 Εμφάνιση Προφίλ Στείλτε Email στον Συγγραφέα Send ΣΠΑΘΙ a Private Message Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΣΠΑΘΙ Απάντηση με Παραπομπή (Quote) Επαναλαμβάνω λοιπόν.
Ψάχνω την αλήθεια.
Αγαπώ την αλήθεια.
Αγαπώ την Ελλάδα.
Είμαι σε αδιέξοδο.
Όλα τα πράγματα γύρω μου φάσκουν και αντιφάσκουν.
Με ενοχλούν τα ψέματα και με τρομάζει η παγκόσμια ή αν θέλεις αλλιώς,η πλάνη που τυλίγει τον πλανήτη αυτόν.

Επικεντρώνω ξανά την αρχική τοποθέτηση του συνομιλητή μου.
Ο σεβασμός μου μπορεί να εξαντληθεί μόνο σε επίπεδο της αρχικής του τοποθέτησης.
Δεν μπορώ να ανεχτώ την οποιαδήποτε "Σκέδαση" της αρχικής του ανθρώπινης τοποθέτησης.
scriptusΝέο Μέλος
19/03/2005, 04:29:57
Και να ξεκαθαρίσω ότι δεν θα αντιμετωπίσω κάτι με κριτήριο την σύγχρονη τηλεόραση.....

Edited by - scriptus on 19/03/2005 04:43:04

scriptusΝέο Μέλος
19/03/2005, 05:13:43
Την έννοια του "Ελληνίσκου" την πρόλαβε / στέρησε απο μας τους υπολοίπους δήθεν ο προκαθήμενος.
Νόμισε ότι είναι ο κατεξοχήν έξυπνος ιδεοφορέας.
Λάθος του.
Δεν υπάρχει πιά ιδεολογικό ποίμνιο.
Σε μας εναπόκειται πόσο ακατέργαστοι, σκληροί και αγενείς δικαιούμαστε να είμαστε.
NetfinityΝέο Μέλος
20/03/2005, 17:22:36
quote:

quote:
Θα ήθελα να καταργηθούν οι ειδήσεις από τα ΜΜΕ και να εξαφανιστούν οι δημοσιογράφοι!!!!
Θα θελα να μας εξηγήσεις καλύτερα τί έχεις με τους δημοσιογράφους.
Πού βλέπει να κάνουν τόσο κακό? γιατί εγώ βλέπω τα αντίθετα!

Φιλε Κρισνα τα αντιθετα βλεπεις εσυ,μου κανει εντυπωση.Σου αρεσει πολυ το επιπεδο της δημοσιογραφιας που υπαρχει;Τι εχεις να πεις για ολες αυτες τις αθλιες εκπομπες του καθε Τριανταφυλλοπουλου και του καθε Καρατζαφερη που νομιζουν οτι ειναι υπερανω της δικαιοσυνης και τιμητες των παντων και οι οποιες ξεφτελιζουν κοσμο για μια μοναδα τηλεθεασης.Οταν βλεπεις τα Ελληνοκεντρικα τρισαθλια δελτια ειδησεων(με εξαιρεση των Κρατικων καναλιων) του καθε Εισαγγελατου και Χατζηνικολαου που αντι να ασχολουνται με χιλιαδες προβληματα που απασχολουν τον κοσμο(οχι ποσο ειναι η τιμη της ντοματας στην λαικη αγορα) εχουν ενα σωρο παραθυρα με διαφορους γνωστους μαιντανους,φραγκαουνακηδες,δημοσιογραφους παπαγαλακια των κομματων εξουσιας,οργανα των Νταβαντζηδων του Ελληνα πολιτη τι αισθανεσαι;Δεν κανουν κακο ολοι αυτοι δημοσιογραφοι;Δεν ευθυνονται αυτοι για φαινομενα εθνικισμου;Δεν σε ενοχλησαν ποτε διαφοροι τιτλοι στα δελτια ειδησεων οπως "ανθρωπομορφο τερας ο δολοφονος"(λες και δεν υπαρχουν ανθρωποι με ψυχολογικα προβληματα),τιτλοι οπως "Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ" κ.λ.π.

Φιλε απορρω πως ορισμενοι ανθρωποι δεν εχουν παρει χαμπαρι το τι αλητεια και βρωμια υπαρχει στο χωρο των Μ.Μ.Ε.

VIKING συμφωνώ 100% με αυτά που λες στα δύο σου μηνύματα.. Έτσι είναι.