ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο4 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο4 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

PREDATOR30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
16/03/2008, 08:38:32
Καλημέρα σε όλη την παρέα!

quote:
και αν δεν έχουν κανένα κεράκι δεν θα παίζει αν έχει νυχτώσει για να γίνουν έστω για λίγη ώρα ρομαντικοί;

Καλή μου keraynos, δε μπορώ με τίποτα να σκεφτώ κάποιους να έχουν φλογερό ταμπεραμέντο!

Όσον αφορά την απεργία των καθαριστών, εχθές - νομίζω - άκουσα ότι ήρθαν σε μεταξύ τους σύγκρουση κάποιοι μόνιμοι υπάλληλοι που απεργούσαν με κάποιους εποχικούς που ξεκίνησαν την συγκομιδή των σκουπιδιών.
Κι είναι κρίμα σε έναν κλάδο να δημιουργούνται τέτοιου είδους εντάσεις και να μην αναγνωρίζεται στον καθένα τους το δικαίωμα να λειτουργήσει κατά πως εκείνος ορίζει ως το καλύτερο για τον εαυτό του.

Εν πάσει περιπτώσει, η μέρα είναι υπέροχη κι ενδείκνυται για καμία βόλτα.
Απολαύστε την!

In anticipation of my resurrection...

16/03/2008, 10:42:16
Καλημέρα σε όλους .

Πράγματι η μέρα είναι πολύ καλή για καφεδάκι …αλλά προσέξτε να μην υπάρχουν κάδοι τουλάχιστον σε απόσταση 500 μέτρων

16/03/2008, 13:11:47
Καλημέρα σε όλους
Από Μάρτη καλοκαίρι έχουμε, πράγματι είναι μία ηλιόλουστη μέρα ιδανική να κατηφορήσουμε στις κοντινές παραλίες για καφεδάκι...και για κανένα μεζεδάκι μετά

Wolf
16/03/2008, 18:14:02
καλησπερα σε ολους παιδια... επεστρεψα δριμμυτερος

"Say HELLO to My Little Friend"
16/03/2008, 18:17:00
η ερημια δικαιολογειται... λειπει ο αρχιμαστορας!!! ο ΚΡΙΟΣ

17/03/2008, 07:37:20
Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!

Ηλιόλουστη μέρα και σήμερα με ζεστό καιρό αλλά αρκετή υγρασία - βρήκα το αυτοκίνητο μου μούσκεμα - και πιστεύω ότι αυτό βοηθάει στο να ανέβει η διάθεση πολλών από εμάς.

Εγώ εχθές δε μπόρεσα να πάω για καφέ καθώς είχα δουλειές, κάτι που προβλέπεται να συμβεί και σήμερα.
Αλλά κι η θέα που έχω σήμερα από τα παράθυρα του γραφείου μου αρκεί προς το παρόν.

In anticipation of my resurrection...

17/03/2008, 08:55:20
καλημερα σε ολη τη παρεα

17/03/2008, 10:37:09
Καλημέρα και καλή εβδομάδα .

quote:
Dying_Incubus- βρήκα το αυτοκίνητο μου μούσκεμα

Ναι, είναι η καινούργια υπηρεσία του δήμου σας, μια που δεν μαζεύουν τα σκουπίδια, είπαν να πλένουν τα σκονισμένα αμάξια των δημοτών για να μην χαλάει το image τις περιοχής…

Ωχ τι λέω πάλι πρωινιάτικα…

17/03/2008, 11:15:30
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
loukritiaΜέλος
17/03/2008, 14:52:36
Χαίρετε αγαπητοί και αγαπητές συμφορουμίτες και συμφορουμίτισες!

Καλή εβδομάδα να έχουμε, αν και εμένα δεν μου ξεκίνησε και με τον καλύτερο τρόπο:
σήμερα το πρωί πάλευα να παρκάρω από τις 8 και κατάφερα να χώσω το σαραβαλάκι μου σε μια γωνιά που το μισό εξείχε στις 9 παρά δέκα- έλεος δηλαδή!

Εν συνεχεία, ενώ σήμερα περιμέναμε να πληρωθούμε, πάλι φόλα φάγαμε.

Όσο για τα σκουπίδια, δεν ξέρω γιατί, αλλά στην περιοχή μου δεν έχω δει να έχουν αδειάσει κανένα κάδο!

Αγαπητέ μου Predator, να υποθέσω ότι πήγαν όλα καλά στις εξετάσεις σου;

Κάντε οικονομία στο νερό:
πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!