- Νέα Ακρόπολη... Νο.2 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΙΣΗ ΣΟΥ ΜΑΝΟ.
(ΦΕΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΜΗΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ "FACE TO FACE"
ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ
.
.
.

Πέθανε μια άλλη μέρα
(SORRY ΓΙΑ ΟΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ...ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ)

Πέθανε μια άλλη μέρα
Edited by - wicca on 28/07/2003 12:27:36
Η μαγεία είσαι ΕΣΥ και όχι τα λόγια που χρησιμοποιείς. 
ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΔΥΟ ΡΟΛΟΙΑ. (ΜΙΚΡΑ)
ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΠΡΙΝ 2-3 ΜΗΝΕΣ.
ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.
ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ,
ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ""8:35""
![]()

Πέθανε μια άλλη μέρα

Πέθανε μια άλλη μέρα
ΜΗΠΩΣ ΕΔΩ ΚΟΛΛΑΕΙ Η ΦΡΑΣΗ "ΤΑ ΄ΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΄ΠΑΘΕΣ" ?![]()
![]()
Communicating at an unknown rate...
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,το φιλαρακι σας
quote:
...ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΒΛΕΠΩ ΣΚΙΕΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ, ΕΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ PC...ΑΚΟΥΩ ΦΩΝΕΣ...ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΖΩ. ΟΙ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΠΛΑΙΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΚΟΙΤΑΩ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ. ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ;;; ΤΙ ΕΠΑΘΑ; ΤΙ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;;; ΧΑΝΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ;
ΑΧ WICCA WICCA,ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...
ΦΙΛΙΚΑ 
The Truth Is Out There..
ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ESOTERICA. ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΛΛΑΞΑ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΩΝ ΡΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΤΥΧΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΛΛΑ ΑΠΛΟΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ, ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ.
Communicating at an unknown rate...
Τωρα οσο αφορα τα ρολογια πιθανον αυτη η ωρα να ειναι ενα οροσημο στην ζωη σου.
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
quote:
ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ, ΞΑΝΑΞΕΚΗΝΙΣΕ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕ ΣΤΙΣ 2:10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΣΥΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΙΣΑ ΠΩΣ ΑΝ ΤΟ ΓΥΡΙΣΩ ΑΝΑΠΩΔΑ ΘΑ ΔΙΞΕΙ 8:35!!!
Καλησπέρα κι από εμένα.
Η ώρα αν το γυρίσεις ανάποδα θα είναι 8:40 άρα αυτό δεν είναι σημάδι. Νομίζω πως μας μιλάς για μια απλή σύμπτωση, την οποία δε θα παρατηρούσες αν δεν ήσουν μέλος εδώ. Απλά επειδή ζητάς κι εσύ τη δική σου εμπειρία παρατηρείς το καθετί και βρίσκεις μυστήρια. Αυτό είναι το ένα ενδεχόμενο.
Αν ώντος είναι "κάτι" τότε θα έπρεπε νομίζω να είχες σημάδια και στο παρελθόν. Άλλωστε τα ρολόγια σταμάτησαν με διαφορά πολλών μηνών. Είχες άλλα περίεργα σημάδια;
Μη δίνετε σταφύλια σε μεθυσμένο, μπεκρής είναι όχι χαπάκιας.
quote:
Γεια σου μικρέ Wicca.... Παράξενα πράγματα σου συμβαίνουν.... Θα ήθελα να μου πεις 2 πράγματα: 1. Αν τελευταία έχεις εξαντληθεί ψυχολογικά ή σωματικά κ 2. Αν έκανες καμοιά απόπειρα για τη περίφημη επίκληση πνευμάτων.....
ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ!
quote:
Α ξέχασα υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην έχεις τπτ και να τα κάνεις όλα αυτά για να τραβήξεις για άλλη μια φορά την προσοχή
ΓΙΑ ""ΑΛΛΗ"" ΜΙΑ ΦΟΡΑ;;; ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΝΙΟΘΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ. (ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ)
.
.
.
quote:
Οι σκιες που αναφερεις γυρω σου πιθανον να ειναι κατοικοι αλλων διαστασεων οι οποιοι ερχονται με α¨υ¨λη μορφη και τρεφονται με τα συναισθηματα μας(φοβος,μισος,θυμος)Για αυτο το λογο κυνουνται οι κουρτινες για να σου προκαλεσουν τα συναισθηματα αυτα.
Τωρα οσο αφορα τα ρολογια πιθανον αυτη η ωρα να ειναι ενα οροσημο στην ζωη σου.
ΑΥΤΗ Η ΣΚΙΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ...ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ.
quote:
Καλησπέρα κι από εμένα.Η ώρα αν το γυρίσεις ανάποδα θα είναι 8:40 άρα αυτό δεν είναι σημάδι. Νομίζω πως μας μιλάς για μια απλή σύμπτωση, την οποία δε θα παρατηρούσες αν δεν ήσουν μέλος εδώ. Απλά επειδή ζητάς κι εσύ τη δική σου εμπειρία παρατηρείς το καθετί και βρίσκεις μυστήρια. Αυτό είναι το ένα ενδεχόμενο.
Αν ώντος είναι "κάτι" τότε θα έπρεπε νομίζω να είχες σημάδια και στο παρελθόν. Άλλωστε τα ρολόγια σταμάτησαν με διαφορά πολλών μηνών. Είχες άλλα περίεργα σημάδια;
ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΙΣΩΣ ΟΛΑ ΤΑ "ΣΤΡΑΒΑ" ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
((ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΥΩ ΦΩΝΕΣ))

Πέθανε μια άλλη μέρα
quote:
((ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΥΩ ΦΩΝΕΣ))
Μήπως είσαι απόγονος της Ζαν Νταρκ; (Χούμορ για να σπάσει ο πάγος
)
Χωρίς πλάκα όμως, μην το πεις παραέξω...
Μη δίνετε σταφύλια σε μεθυσμένο, μπεκρής είναι όχι χαπάκιας.
Ψαξε στο παρελθον σου ή της οικογένειας σου να βρείς τι μπορεί να έγινε αυτή την ώρα.
Το ρολόι μου σταμάτησε 15:30 με διαφορά 24 χρόνια όταν έχασα τη γιαγιά μου (ήμουν φοιτητης στη Κρήτη και δεν είχα επικοινωνία μαζίτης. Εφυγε ξαφνικά), και μετά από 24 χρόνια ακριβως(!)όταν έφυγε ο πατέρας μου (ήμουν μαζί του).Στον θάνατο είναι σα να σταματάει ο χρόνος(ίσως γιατί ο χρόνος δεν είναι πιά ο ίδιος από εκείνη τη στιγμή και μετά....)
Φιλικά .'.
ΟΥΚ ΕΝ ΤΟ ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΕΥ

Πέθανε μια άλλη μέρα