ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο ΕΡΩΤΑΣ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Ο ΕΡΩΤΑΣ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

VELISSARIOS30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
30/10/2005, 16:55:38

Απάντηση από Αφροδίτη.
Αν δεν ήταν ο pixeldream μάλλον θα σιωπούσα.
Κι η κατανόηση κάποιων συντονιστών. Γράφω καλοπροαίρετα.

Κάτι φορές δακρύζω με όσα διαβάζω...Ξέρω και τα σπάνια μάτια δακρύζουν. Ποιός μπορεί να εκτιμήσει την απόλυτη ομορφιά ματιών και ψυχών;
Δεν είναι θέμα ευαισθησίας, αλλά ανθρωπιάς.
Τρία πράγματα δεν μπορείς να πάρεις πίσω.
Τη ματιά που έριξες,
τα λόγια που είπες
και την αγάπη που χάρισες.
Προχώρα.

Η αγάπη πύργους καταλεί και κάστρα ρίχνει κάτω.
Η αληθινή.
Νιώσε το αυτό, πίστεψέ το...
Το να αγαπάς είναι μάταιο
το να σ΄αγαπούν είναι κάτι
το ν΄αγαπάς και να σε αγαπούν είναι το παν.
Σε χαιρετώ.
Ευχαριστώ όλους.

..

Edited by - pixeldream on 30/10/2005 16:56:42

Spanish eyesΜέλος
30/10/2005, 23:36:02
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ,ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΩ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ...
ΞΕΡΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ,ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΦΥΓΕ, ΧΘΕΣ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ ΖΩΗ,ΚΟΙΤΑΖΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΧΑΝΟΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ..ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΠΟΣΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ,ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΖΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΡΠΑΞΩ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΞΕΠΕΜΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΜΟΝΗ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΔΩ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΜΕΝΕ ΕΔΩ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΕΥΓΕ ΠΟΤΕ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΣΩΣΤΟΣ..

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΑ.ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΕΥΓΕΙ, ΤΟ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ,ΤΟ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΩ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ...

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΕΧΕΣΤΕ...

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΩ ΝΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ,ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΔΕΘΕΙ..ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΛΗΓΩΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΩ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗ...

05/11/2005, 17:14:34
quote:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ,ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΩ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ...
ΞΕΡΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ,ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΦΥΓΕ, ΧΘΕΣ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ ΖΩΗ,ΚΟΙΤΑΖΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΧΑΝΟΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ..ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΠΟΣΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ,ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΖΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΡΠΑΞΩ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΞΕΠΕΜΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΜΟΝΗ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΔΩ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΜΕΝΕ ΕΔΩ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΕΥΓΕ ΠΟΤΕ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΣΩΣΤΟΣ..

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΑ.ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΕΥΓΕΙ, ΤΟ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ,ΤΟ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΩ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ...

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΕΧΕΣΤΕ...

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΩ ΝΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ,ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΔΕΘΕΙ..ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΛΗΓΩΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΩ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗ...

Δεν είσαι ο μόνος ,η μόνη.

Και εγώ ακόμη ψάχνω .

Αφροδίτη = Αληθινό παιδί της αγάπης :

Τα είπες ,έγραψες όλα και με διαφορά και τι διαφορά , μεγάλη .

06/11/2005, 16:30:48
quote:

Αφροδίτη = Αληθινό παιδί της αγάπης :

Τα είπες ,έγραψες όλα και με διαφορά και τι διαφορά , μεγάλη .

Καλησπερίζω τη λάμψη σας και την αγνότητα του ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ που σέβομαι και αγαπώ, και που όταν τον διαβάζω βυθίζομαι θεαματικά στην άφθαρτη σοφία του.

ΕΡΩΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ [μου] ...

Βούτηξες κι άρπαξες βίαια σχεδόν,
από το ρεύμα του ποταμού
τα επιπλέοντα όνειρά μου,
συλλογή οραμάτων παράξενων αγνών αισθαντικών τίμιων,
οι καρδιές διεγείρονται, το νοιώθω πιά η ανόητη
ήμουν τυφλή,
έτσι βρεγμένο
σε αγκάλιασα,
γιατί να διστάσω
κρύωνες
κι έκρυψα
το δάκρυ στο πέτο του
σακακιού σου,
θα σε στεγνώσω
στο ορκίζομαι
θα επανορθώσω
το ξέρεις
με την μέθη
μιάς αγάπης που σου χρωστάω.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ.Ε.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...

06/11/2005, 17:50:01
quote:

ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΟΥ;;ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΩ, ΝΑ ΠΛΗΓΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΩ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ, ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΑΣΗ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΚΑΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΠΛΗΣΤΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ...

Αγαπητά και όμορφα σπάνια μάτια. Με αυτό το φωτεινό βλέμμα επέλεξε κάτι αξιόλογο και λαμπερό. Η ευτυχία είναι δίπλα μας. Εγώ το έμαθα τόσο αργά. Ούτε η φωτιά της ποίησης που κυλάει στο αίμα μου δεν μου το δίδαξε αυτό.
Τώρα ξέρω. Κύττα μπροστά. Πάρε μόνο από κάποιον που αξίζει. Και δώσε εκεί που πρέπει και θέλει το είναι σου.
Ο αγέρας πάντα θα σηκώνεται ο ίδιος, και η μοναξιά θα κατεβαίνει με την ομίχλη από το βουνό που αγαπήσαμε. Η ζωή είναι φωτιά. ΄Ετσι μου έμαθε κάποιος, εγώ προτιμούσα την καταιγίδα.
Ζήσε.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ.Ε.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...

Dr.DoomΜέλος
08/11/2005, 02:14:04
Επιτελους ενα topic οπου δε σφαζομαστε!! Λοιπον, κατα τη γνωμη μου αυτο που διαφοροποιει ενα ανθρωπο απο το σταδιο της υπαρξης στο σταδιο της Ζωης ειναι αναμφισβητητα ο Ερωτας, η αλλιως το παθος. Ομως, αν και κανεις δεν αντιλεγει οτι ειναι το υπερτατο -------- στη ζωη ενος ανθρωπου, δε θα επρεπε να συνδεεται μονο με την ευτυχια. Ο Ερωτας μας διδασκει και μας αναγκαζει να βιωσουμε τις πιο ευτυχεις αλλα συναμα και τις πιο τραγικες οψεις της ζωης. Ειναι αυτο που θα σε κανει να θυσιαστεις, αλλα και να θυσιασεις. Μπορει να σε τρελανει, να σε κανει να σκοτωσεις αλλα και να σκοτωθεις.Να σε οδηγησει δηλαδη στις πιο ακραιες καταστασεις και αυτο γιατι; Ισως επειδη ειμαστε τοσο μικροι μπροστα Του και ματαιοδοξοι ταυτοχρονα, αρκετα, ωστε να πιστευουμε οτι θα βαλουμε τη ζωη μας σε στεγανα κουτακια, θα την ελεγξουμε, θα την χαλιναγωγησουμε. Ο Ερωτας ειναι ο απελευθερωτης μας απο καθε ελεγχο, περιορισμο καθε συνορο και οριο που τα ηλιθια, ποταπα ανθρωπακια αποφασισαν αυθαιρετα να θεσουν. Ειναι ο μονος θεος που πρεπει να λατρεψουμε! Αυτα...
NemesiΜέλος
08/11/2005, 09:59:54
quote:

Επιτελους ενα topic οπου δε σφαζομαστε!! Λοιπον, κατα τη γνωμη μου αυτο που διαφοροποιει ενα ανθρωπο απο το σταδιο της υπαρξης στο σταδιο της Ζωης ειναι αναμφισβητητα ο Ερωτας, η αλλιως το παθος. Ομως, αν και κανεις δεν αντιλεγει οτι ειναι το υπερτατο -------- στη ζωη ενος ανθρωπου, δε θα επρεπε να συνδεεται μονο με την ευτυχια. Ο Ερωτας μας διδασκει και μας αναγκαζει να βιωσουμε τις πιο ευτυχεις αλλα συναμα και τις πιο τραγικες οψεις της ζωης. Ειναι αυτο που θα σε κανει να θυσιαστεις, αλλα και να θυσιασεις. Μπορει να σε τρελανει, να σε κανει να σκοτωσεις αλλα και να σκοτωθεις.Να σε οδηγησει δηλαδη στις πιο ακραιες καταστασεις και αυτο γιατι; Ισως επειδη ειμαστε τοσο μικροι μπροστα Του και ματαιοδοξοι ταυτοχρονα, αρκετα, ωστε να πιστευουμε οτι θα βαλουμε τη ζωη μας σε στεγανα κουτακια, θα την ελεγξουμε, θα την χαλιναγωγησουμε. Ο Ερωτας ειναι ο απελευθερωτης μας απο καθε ελεγχο, περιορισμο καθε συνορο και οριο που τα ηλιθια, ποταπα ανθρωπακια αποφασισαν αυθαιρετα να θεσουν. Ειναι ο μονος θεος που πρεπει να λατρεψουμε! Αυτα...

Αγαπητέ/ή μου Dr.Doom, θα συμφωνήσω και θα διαφωνήσω μαζί σου. Γενικά έχεις δίκαιο ο έρωτας μας τρελαίνει μας φέρνει σε όλες αυτές τις καταστάσεις που περιέγραψες, αλλά γιατί? Ρώτησες κι εσύ, εδώ θα διαφωνήσω με την απάντησή σου στο γιατί Εγώ πιστεύω ότι αυτό συμβαίνει γιατί προσπαθούμε να αλλάξουμε τον άνθρωπο που μας δημιούργησε αυτό το τόσο όμορφο (και μπερδεμένο) συναίσθημα
Φιλικά

"Once you have tasted the secrets, you will have a strong desire to understand them"

11/11/2005, 18:37:36
΄Ενας έρωτας αληθινά παθιασμένος έλεγε ο ΑΡΘΟΥΡ ΣΟΠΕΝΑΟΥΕΡ, 1788-1860 ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ, ένας έρωτας λοιπόν αληθινά παθιασμένος μπορεί να συμβεί μόνο με ένα όρο.
Μπορούμε να το εκφράσουμε χρησιμοποιώντας μία μεταφορά από τη χημεία.
Δύο πρόσωπα πρέπει να εξουδετερωθούν αμοιβαία όπως ένα οξύ και μία βάση και να σχηματίσουν ένα ουδέτερο...

Αν και ο ΣΕΛΙΝ ΛΟΥΙ ΦΕΡΝΤΙΝΑΝΤ 1894 1961 ΓΑΛΛΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, έλεγε πως ο έρωτας είναι σαν το αλκοόλ, όσο πιο ανίσχυρος και μεθυσμένος είναι κανείς τόσο πιό ισχυρός πονηρός και σίγουρος γιά τα δικαιώματά του νοιώθει.

Αλλά θα κλείσω με τα λόγια του ΡΑΚΙΝΑ ΓΑΛΛΟΥ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΙΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟΥΣ ΠΟΙΗΤΕΣ... 1639 1699
Ο ΕΡΩΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΜΕΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ.

ΟΛΑ ΣΕ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ Η ΦΩΝΗ Η ΣΙΩΠΗ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.

ΟΛΑ...

Α.Ρ.

NemesiΜέλος
12/11/2005, 09:39:17
Αφροδιτούλα θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου (και φυσικά και με τον Γάλλο ποιητή)
"Ο ΕΡΩΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΜΕΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ.
ΟΛΑ ΣΕ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ Η ΦΩΝΗ Η ΣΙΩΠΗ ΤΑ ΜΑΤΙΑ."
είναι μια φωτιά που καίει μες την ψυχή σου και φαίνεται γιατί η φωτιά αυτή σε κάνει και λάμπεις ....

"Once you have tasted the secrets, you will have a strong desire to understand them"

12/11/2005, 16:38:16
Εντελώς.
ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΜΨΗ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ.
Αχ!!!
Α.Ρ.