- 19 Ιουνίου 2016-30 Νοεμβρίου 2019:Οι 1260 μέρες των 2 προφητών! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
nediBΜέλος
quote:
Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι....
Ειδες που λενε ''μην λες πολλα γιατι μπορει να παθεις τα ιδια'';;
Εγω πειραζα τον Γιωργο και βρεθηκα 1000 φορες σε χειροτερη κατασταση.
Ας προσεχα,τωρα ενα τελος θελουμε και ο τετζερης και το καπακι
321
Μακάρι....Για το καλό όλων μας,το καλό της χώρας,του έθνους,των κατοίκων της....
nediBΜέλος
Mακαρι,Αμην
321
quote:
Ναι,έχετε όλοι σας την υπόσχεση μου,την ίδια μέρα που θα γίνει 34,την ίδια μέρα θα εγκαταλείψω τα φορουμς και δεν θα ασχοληθω ποτέ ξανά με τα έσχατα
quote:
Τελειωνω,τελειωνω!Στην τελικη ευθεια μπηκαμε,ενας ή δυο μηνες,θα περασουν....
Γιαλαντζή,
αυτή τη φορά Μπέσα όμως, αντρικά και παντελονάτα,
να ξεκουμπιστείς μετά το καλοκαίρι,
και να πας (μόνιμες) διακοπές.
Μη μας γίνεις άλλος Τσίπρας κι εσύ -μας φτάνει ο ένας αρχικωλοτούμπας αρχιψεύταρος, μην τους κλωνοποιούμε κιόλας....
(ΥΓ. Α, και εκτός απ'τα κουβαδάκια σου, μην ξεχάσεις να
πάρεις και τον/την ΝεδιΒ μαζί σου....)

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
Πυθαγορα,εχεις τον λογο μου,29 Ιουλιου ΑΚΡΙΒΩΣ και αν δεν εχει εμφανιστει μεχρι τοτε το Αντιδι,εξαφανιστηκα!!!
nediBΜέλος
quote:
(ΥΓ. Α, και εκτός απ'τα κουβαδάκια σου, μην ξεχάσεις να
πάρεις και τον/την ΝεδιΒ μαζί σου....)
Δεν χρειαζομαι παρεα,πεθαινω και χωρις αυτη
321
nediBΜέλος
quote:
Μακάρι....Για το καλό όλων μας,το καλό της χώρας,του έθνους,των κατοίκων της....
Τωρα την προσεξα καλα την παραθεση σου.Δικη σου εμπνευσης ειναι ή υπαγορευμενη;
321
quote:Δικής μου!Έχε πίστη,το δημοψήφισμα στην Αγγλια,δείχνει ότι θα εμφανιστεί ΠΡΙΝ από αυτό!Το δειχνει ολοφάνερα!quote:
Τωρα την προσεξα καλα την παραθεση σου.Δικη σου εμπνευσης ειναι ή υπαγορευμενη;321
nediBΜέλος
Βρε δεν πας καλα,επειδη εμεις οι δυο ειμαστε για φουνταρισμα,νομιζεις οτι ειναι ολος ο κοσμος.Αλλο σχεδιο εχει ο Θεος για τον κοσμο,εμεις να βρουμε δικο μας αποκλειστικο τροπο για το τελος.
321
Γιατί το λέω αυτό:Αν εμφανιστεί ΜΕΤΑ,δεν θα μπορεί να σφετεριστεί τον τίτλο του Σωτήρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης!Προσέξτε λίγο την Αποκάλυψη τι λέει,λέει ότι η κεφαλή πληγώνεται,ενώ το θηρίο "θαυμάζεται", δηλαδή η κεφαλη-αυτοκρατορια-βασιλεια,η ΕΕ,θεραπεύεται,ενώ το θηρίο θαυμάζεται,δηλαδή ο Αντιχριστος θαυμάζεται για την θεραπεία της κεφαλής...Έχουμε να κάνουμε με την παραμονή της Αγγλίας στην ΕΕ (αποφυγή διάλυσης) και καρπώνεται αυτην την θεταπεια-σωσιμο το θηρίο, δηλαδή ο Αντίχριστος! Αυτο μας δείχνει,ότι θα έχει ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΊ ΠΡΙΝ την ψηφοφορία,ώστε να καρπωθεί ο ΙΔΙΟΣ,την σωτηρία από κατεδάφιση της Ευρωπαϊκής Ένωσης!