ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΗΔΕΙΕΣ ??? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΗΔΕΙΕΣ ??? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

anastoleas131 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
20/09/2010, 17:52:17
Το "Dr" ήταν ειρωνικό (ναι ναι τον ειρωνεύτηκα )
ένας συγγραφέας ερευνητής είναι του οποίου οι απόψεις περί "Ε" , 12 στρατηγούς εξ Σείριου, ΑΤΙΑ, Δρακόνιους και γενικά περί πάσαν νόσων, έχουν γίνει ένας αχταρμάς στο μυαλό του με δυσνόητα αποτελέσματα...

Τώρα αν πραγματικά δεν ξέρεις ποιος είναι ο Φουράκης δεν έχεις να κάνεις μια αναζήτηση (στο youtube π.χ) να τον δεις με σάρκα και οστά , και απο εκεί κι έπειτα βγάλε μόνος σου τα συμπεράσματα σου

Η δικη μου άποψη ίσως είναι προκατειλημμένη,
(πολύ θα ήθελα όμως να μάθω τι δική σου , αν βγάλεις άκρη)

20/09/2010, 17:57:05
quote:
πό το βιβλίο του Φουράκη «Το Μίσος» . Λέει , Η λέπρα και η λώβα ήτο αυτή καθ’ αυτή η φύσις των …διότι η σύστασις και η υπόστασις του δεσοξυροβοζονουκλεϊνικού οξέως του κυτταρικού των πυρήνος είχε προέλθει και σχηματισθεί από τα υγρα και στερεά λύματα και τα αιθερικά αυτών αποποιήματα. Δηλαδή από το ύδωρ και το χώμα {= γή}, με τα οποία επλάσθη το χάλκινον γένος , ήτοι οί Ουρανιώνες Ιαπετικοί,

Να πει καποιος στον κυριο Φουρακη,τον αγραμματο οτι το DNA εχει την ΙΔΙΑ συσταση σε ολους τους ζωντανους οργανισμους.

Απο τους ιους εως τους πολυκυτταρους οργανισμους.

Eχει επισης την ιδια συσταση (πολυμερες απλουστερων μοριων που ονομαζονται νουκλεοτιδια,τα οποια αποτελουνται απο ανθρακα,υδρογονο,οξυγονο,φωσφορο και αζωτο) και στους Ελληνες και στους Αθιγγανους και στους Κινεζους και στους Τουρκους κτλ κτλ κτλ

quote:
Τούτο το υγρόν, ή ορθότερον δεσοξυροβοζονουκλεϊνικό οξύ ,

Το DNA δεν ειναι υγρο!

Μονο καποιος τοσο αμαθης και αγραμματος οσο ο Φουρακης θα πεταγε τετοια μπουρδα!

Θυμαμαι την πρωτη φορα που απομονωσαμε μορια DNA απο επιθηλιακα κυτταρα στο εργαστηριο της σχολης (ομολογω οτι δεν περιμενα να ηταν τοσο ευκολη διαδικασια!).

Θυμαμαι τα λεπτα ασπρουδερα νηματια του μοριου καθως επλεαν στο υδατινο διαλυμα...

Ααααχ γιατι ενω η επιστημη εχει κανει τετοιες τεραστιες προοδους που ακομα και πρωτοετεις φοιτητες μπορουν να απομονωσουν σε 20 λεπτα το μοριο που περιεχει τον γενετικο κωδικα,γιατι γιατι γιατι εξακολουθει να υπαρχει τοση αβυσσαλεα αγνοια;;;

quote:
o Φουράκης, εχει απολυτο δικιο ... δε με πιστευτε ? καλα εχω αποδειξεις ... ο χιτλερ γιαυτο εκαιγε μονο εβραιους και γυφτους για να κανει σαπουνι ... γιατι ειχαν DNA σαπουνιου ... ενω εαν εκαιγε εναν απο μας τους ΑΡΙΟΥΣ τοτε θα εβγαινε σαμπουαν ... αλλα αυτος ηθελε σαπουνι ... ασε που το σαμπουαν το δικο μας θα ηταν γεματο κοκκαλακι .. ενω το σαπουνακι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ... θα μου πεις με το δικο μας θα εκανες λιφτινγκ ... εεε τοτε δεν ειναι ανακαλυφθει το λιφτινγκ !!!

Απλα θεικο!

quote:
και προσεξε μη κανεις εξεταση DNA και ανακαλυψεις οτι εχεις αυτο το οξυ ... γιατι ζητω που καηκαμε μετα !!!

Α ναι προσεχε μην κανεις εξεταση και ανακαλυψεις οτι εσυ οπως και οι γυφτοι,οπως και οι πιθηκοι,τα γουρουνια,τα ψαρια,οι αστακοι,τα σκουληκια,οι αμοιβαδες,οι ερπητοιοι εχετε το ιδιο ρημαδιασμενο μοριο,με ακριβως την ιδια βασικη χημικη συσταση και παθεις κανα εγκεφαλικο ε;

The plural of anecdote is not data.

Edited by - medtech on 20/09/2010 18:03:36

20/09/2010, 19:26:43
Πάντως παιδιά,πέρα από κάθε
διακωμώδιση του θέματος (Φουράκης),
νομίζω πως η Συνείδηση κάπου βλέπω να
έχει δίκιο.
Τι εννοώ;
Μου κάνει εντύπωση,πραγματικά,πως
οι περιπτώσεις ατυχημάτων με θύματα
γύφτους(ναμαι ειλικρινής δεν ξέρω πως αλλιώς τους
λένε,αν υποτεθεί πως αυτό το "γύφτος" είναι
υποτιμητικό(;)),
αυτές οι περιπτώσεις λοιπόν,ενω θα έπρεπε
να είχαν "διαλυθεί" στην κυριολεξία,κατά
παράξενο τρόπο,απλώς τραυματίζονται,να πω
ελαφρά;Μην φανεί διόλου περιέργο σε
κανένα,γιατί έχω βρεθεί και μάρτυρας σε περίπτωση
γύφτου που είπαμε:"τελείωσε αυτός"!!!
Να έχει εκσφενδινιστεί κάπου 10 μέτρα και Ω! του
θαύματος να σηκώνεται!!!
Και δεν είναι μόνον μια περίπτωση,γιατι
αν αυτή την έζησα,είναι άλλες που έχω ακούσει και
έχω κυριολεκτικά ΕΚΠΛΑΓΕΙ!!!

Υπάρχει κάτι "περίεργο",στο θέμα...

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

20/09/2010, 19:36:50
quote:
υποτιμητικό(;)),
θαύματος να σηκώνεται!!!

1.Eγω παλι εχω δει πολλες περιπτωσεις γυφτων που εχουν κυριολεκτικα διαλυθει ή σκοτωθει σε τροχαια.

2.Επισης εχω δει μη γυφτους να γλυτωνουν με σχετικα ελαφρα τραυματα απο ατυχηματα που ελεγες αποκλειεται να βγηκε αυτος ζωντανος ή ολοκληρος.

3.Επισης οι κλινικες των νοσοκομειων,ιδιαιτερα οι παιδιατρικες εχουν συχνα ασθενεις γυφτους.

Δεδομενων των συνηθως κακων συνθηκων που ζουν,δεν το βρισκω καθολου παραξενο.

42NAΜέλος
20/09/2010, 20:39:45
quote:

quote:
υποτιμητικό(;)),
θαύματος να σηκώνεται!!!

1.Eγω παλι εχω δει πολλες περιπτωσεις γυφτων που εχουν κυριολεκτικα διαλυθει ή σκοτωθει σε τροχαια.

2.Επισης εχω δει μη γυφτους να γλυτωνουν με σχετικα ελαφρα τραυματα απο ατυχηματα που ελεγες αποκλειεται να βγηκε αυτος ζωντανος ή ολοκληρος.

3.Επισης οι κλινικες των νοσοκομειων,ιδιαιτερα οι παιδιατρικες εχουν συχνα ασθενεις γυφτους.

Δεδομενων των συνηθως κακων συνθηκων που ζουν,δεν το βρισκω καθολου παραξενο.

Για πειτε μου ειλικρινα,ξερετε πολλες περιπτωσεις γυφτων με ανιατες ασθενειες ; Επειδη κοντα μας εχουμε αρκετους γυφτους και εχω αποψη.

20/09/2010, 20:48:11
quote:
Για πειτε μου ειλικρινα,ξερετε πολλες περιπτωσεις γυφτων με ανιατες ασθενειες ; Επειδη κοντα μας εχουμε αρκετους γυφτους και εχω αποψη.

Ολων των ειδων τις ασθενειες παθαινουν οι γυφτοι.Συμπεριλαμβανομενων και των ανιατων.

Οταν λεμε εχεις άποψη;;;

Εχεις υποψην σου καποιες επιστημονικες μελετες που να καταδεικνυουν οτι οι γυφτοι ειναι ανοσοι στις ανιατες ασθενειες;;;

Κοιτα ας σοβαρευτουμε.Ειναι ανθρωποι,φτιαγμενοι με τα ιδια υλικα με τα οποια ειναι φτιαγμενοι και οι υπολοιποι ανθρωποι και ως εκ τουτου ευαλωτοι στα ιδια ειδη ασθενειων που ταλαιπωρουν το ανθρωπινο ειδος.

Edited by - medtech on 20/09/2010 20:50:07

Edited by - medtech on 20/09/2010 20:50:30

quote:
medtech:
Εχεις υποψην σου καποιες επιστημονικες μελετες που να καταδεικνυουν οτι οι γυφτοι ειναι ανοσοι στις ανιατες ασθενειες;;;
Βρε μανία με τις επιστημονικές μελέτες...
Κάτσε να δούμε αν υπάρχουν περιστατικά. Αν όχι τους βάζουμε και κάτω από το μικροσκόπιο.

Ubi Dubium, Ibi Libertas

Edited by - libero diegrammenos logariasmos on 20/09/2010 21:40:56

20/09/2010, 22:01:17
Medtech, τι σημαίνει "ας σοβαρευτούμε";
Δεν το κατάλαβα...

Εκτός από την "ανάλυση" του Φουράκη, οι απόψεις που έχουν παρατεθεί στο παρόν θέμα είναι σοβαρές.
Λάβε δε υπόψη σου, πως κάποιος συνομιλητής σου μπορεί να έχει άποψη ακόμα κι αν δε θέλει ή δεν μπορεί να παραθέσει, συγκρίνει, επεξεργαστεί, ανασκοπήσει, κ.λπ. επιστημονικές μελέτες. Και ο 42ΝΑ δεν είπε ότι ξέρει την αλήθεια. Είπε, ότι έχει άποψη επί του θέματος.

20/09/2010, 22:08:47
quote:
Βρε μανία με τις επιστημονικές μελέτες...
Κάτσε να δούμε αν υπάρχουν περιστατικά. Αν όχι τους βάζουμε και κάτω από το μικροσκόπιο.

Γιατι χρειαζομαστε επιστημονικες μελέτες;

Για να εξαλειψουμε οσο το δυνατον το υποκειμενικο στοιχειο στην εκτιμηση του ζητήματος.

Μια μη επιστημονικη και βαθια υποκειμενικη εκτιμηση θα βασιζοταν στην προσωπικη εμπειρια,σε μαρτυριες φιλων,γνωστων κτλ.Και η συγκριση με τους λευκους παλι θα βασιζοταν σε προσωπικη εμπειρια,μαρτυριες φιλων γνωστων.Αλλα σιγουρα θα βασιζονταν σε μικρο δειγμα με οτι αυτο συνεπαγεται για την ποιοτητα του τελικου στατιστικου αποτελεσματος.Επισης το δειγμα πολυ πιθανον να μην ηταν αντιπροσωπευτικο (ενα αντιπροσωπευτικο θα επρεπε να μελετησει ρομ και λευκους σε διαφορα επιπεδα διαβιωσης).

Μια επιστημονικη μελετη θα μελετουσε ενα χαρακτηριστικο δειγμα ρομ (γυφτων,τσιγγανων) και θα συνεκρινε την συχνοτητα και την ποιοτητα των ασθενειων και των τραυματων με εκεινη πχ.ενος αντιπροσωπευτικου δειγματος λευκων.

Με ελαχιστο ψαξιμο στο pubmed βρηκα μια μελετη απο την ρουμανια που δειχνει οτι οι εκει ρομ εχουν πολυ χειροτερο επιπεδο υγειας απο οτι οι υπολοιποι ρουμανοι.

Η προσωπικη μου εμπειρια λεει οτι το νοσοκομειο το επισκεπτονται ως ασθενεις οι ρομ συχνοτατα.Η δε παιδιατρικη ειναι γεματη αθιγγανακια.

Οι λοιμωξεις τουλαχιστον,εξαιτιας των κακων συνθηκων υγιεινης στις οποιες συνηθως ζουν πανε συννεφο στα μικρα αθιγγανακια.

Βασικα και στους ενηλικες αθιγγανους.

Edited by - medtech on 20/09/2010 22:19:11

20/09/2010, 22:10:46
quote:
Medtech, τι σημαίνει "ας σοβαρευτούμε";
Δεν το κατάλαβα...

Το ας σοβαρευτουμε αναφερεται στην προσπαθεια να παρουσιασουν μια δυστυχισμενη φυλη σαν κατι τερατωδες.

quote:
Λάβε δε υπόψη σου, πως κάποιος συνομιλητής σου μπορεί να έχει άποψη ακόμα κι αν δε θέλει ή δεν μπορεί να παραθέσει, συγκρίνει, επεξεργαστεί, ανασκοπήσει, κ.λπ. επιστημονικές μελέτες. Και ο 42ΝΑ δεν είπε ότι ξέρει την αλήθεια. Είπε, ότι έχει άποψη επί του θέματος.

Το ας σοβαρευτουμε δεν απευθυνονταν στον χρηστη 42ΝΑ.

Το ας σοβαρετουμε αναφερεται στις ρατσιστικες αρχιμπουρδες του Φουρακη.(και σε οσους τις πιστευουν).

Και κατι αλλο Amalia.Ακομα περιμενω την επεμβαση σου στο νημα της επιδημιας της γριπης των χοιρων.Δεν υπαρχει νομιζω αλλος λογος καθυστερησης.Εαν σε ενοχλει ενα "ας σοβαρευτουμε" πρεπει να σε ενοχλει και η συκοφαντια.

Edited by - medtech on 20/09/2010 22:11:50

Edited by - medtech on 20/09/2010 22:16:10

Edited by - medtech on 20/09/2010 22:23:54

20/09/2010, 22:31:38
quote:
The page cannot be displayed because an internal server error has occurred.

Ότι δεν διαγράφετε ...τροποποιείτε

Edited by - AitheroVamon on 20/09/2010 22:57:37