ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Χρεοκοπεί η Ελλάδα.(Λόγοι-Αιτίες.) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Χρεοκοπεί η Ελλάδα.(Λόγοι-Αιτίες.) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Πύρινος30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
29/06/2015, 21:46:29
Πρόβατα, Ηλίθιοι;
Τα ποσοστά που πήραν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΡΥΑΚΙ και ΓΑΠ, δεικνύουν ότι τα ποσοστά των προβάτων και ηλιθίων είναι αξιοσέβαστα.
Φαντάσου όμως ρε Ιταλέ, τι αποτελέσματα θα έχουμε, αν ψηφίσει η αποχή των τελευταίων εκλογών!
...και οι 100000 πιτσιρικάδες που απέκλεισε ο Σαμαράς στις εκλογές...

και άσε τ' αναρχοφασιστάκια να μιλάνε γι' αποχή!

29/06/2015, 21:47:31
quote:

Τί έγινε αχώνευτε? Γιατί παραπονιέσαι πάλι?

Πολύ σε γουστάρω ώρες-ώρες!

29/06/2015, 21:50:07
quote:

Ά, μάλιστα. Εγώ είμαι αυτός?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

29/06/2015, 21:51:45
quote:

quote:

Ά, μάλιστα. Εγώ είμαι αυτός?

Ε, και;

29/06/2015, 21:53:08
Όχι τίποτα, αλλά μόνο εγώ μίλησα για αποχή.

29/06/2015, 21:53:33
Αίολε δεν θέλω να είμαι αρνητικός, σκέψου όμως κάτι. Η πλειοψηφία αυτών που ψήφισαν Σύριζα, είναι πρώην Πασόκοι. Αυτό από μόνο του, λέει ότι η πιθανότητα να καταλάβουν τι διακυβεύεται ιστορικά, είναι μικρή έως πολύ μικρή. Μακάρι να κάνω λάθος, όμως βλέπω να την πουλάμε την Κούλα με τα μυαλά που κουβαλάμε, και την πλύση εγκεφάλου που γίνεται.

Και θα το ξαναπώ: Και ο Σύριζας στην πλειοψηφεία του για τα πανηγύρια είναι, αυτό όμως είναι άσχετο με το δημοψήφισμα. Για να αλλάξω και γω όπως οι γερμαντσολιάδες την έννοια του δημοψηφίσματος, το ερώτημα θα μπορούσε και να σημαίνει: Πουλάω την ελευθερία και το μέλλον των παιδιών μου γιατο τομάρι μου και αύριο βλέπουμε; Ναι/Οχι.

Κάποια πράγματα, ακόμα και έτσι προβοκατόρικα όπως τέθηκαν από τον Σύριζα, είναι αδιαπραγμάτευτα. Ο ραγιαδισμός έχει γίνει άποψη.

29/06/2015, 21:55:40
quote:

Όχι τίποτα, αλλά μόνο εγώ μίλησα για αποχή.

...αν αυτό θα σε κάνει καλλίτερο, δικαίωμά σου!

29/06/2015, 21:57:55
Την άποψή μου περί αποχής, την αιτιολόγησα. Πάντως, το αναρχοφασίστας μου άρεσε πολύ. Διάνα.

29/06/2015, 21:58:31
quote:
Η πλειοψηφία αυτών που ψήφισαν Σύριζα, είναι πρώην Πασόκοι. Αυτό από μόνο του, λέει ότι η πιθανότητα να καταλάβουν τι διακυβεύεται ιστορικά, είναι μικρή έως πολύ μικρή.
Δεν θα διαφωνίσω Ιταλέ.
Είναι όμως ένα σεβαστό ποσοστό που μετακινήται κι ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις.
Για σκέψου όμως να μεταφερθούν στην ΧΑ...

29/06/2015, 22:00:33
quote:

Την άποψή μου περί αποχής, την αιτιολόγησα. Πάντως, το αναρχοφασίστας μου άρεσε πολύ. Διάνα.

Μα, αφού είμαστε αμφότεροι φασίστες, που ακριβώς διαφωνούμε;;;

Edited by - Αίολος on 29/06/2015 22:01:25