ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Iron Man 2 - - Κινηματογράφος -

- Iron Man 2 - - Κινηματογράφος -

crucifire31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
03/05/2009, 14:32:04
Iron Man 2

Σκηνοθεσία: Jon Favreau

Καστ:

Robert Downey Jr. ... Tony Stark / Iron Man

Mickey Rourke ... Ivan / Whiplash

Scarlett Johansson ... Natasha Romanoff / Black Widow

Don Cheadle ... Col. James 'Rhodey' Rhodes

Samuel L. Jackson ... Nick Fury

Gwyneth Paltrow ... Pepper Potts

Sam Rockwell ... Justin Hammer

Paul Bettany ... Jarvis

Jon Favreau ... Hogan

Clark Gregg ... Agent Coulson

Στα καινούρια μέλη του καστ συναντάμε τον Mickey Rourke, με την επιστροφή του στην υποκριτική, και με έναν ακόμα ήρωα κόμικ στο ενεργητικό του (Sin City), ως Whiplash - για την ακρίβεια ο χαρακτήρας του περιγράφεται σαν κάτι μεταξύ του Whiplash και του Crimson Dynamo - και τον Sam Rockwell (Green Mile) ως Justin Hammer, έναν πολυεκατομμυριούχο βιομήχανο, αντίπαλο του Τόνυ Σταρκ.

Ο Ρόκγουελ στις πρόβες για το Iron Man 2

Ακόμα έχουμε τη Scarlett Johansson (yeah!) ως Black Widow μια σοβιετική υπερκατάσκοπο, η οποία παραδόξως δουλεύει για τις Η.Π.Α.

O Samuel Jackson επιστρέφει ως Nick Fury (όσοι δεν έπιασαν το επιστρέφει, ας δουν την πρώτη ταινία, μετά τους τίτλους τέλους).

Υπάρχουν ενστάσεις σχετικά με το ότι ο Νικ Φιούρι, επί δεκαετίες σχεδιαζόταν στα κόμιξ λευκός. Αλλά στα '00, στις νέες σειρές τις Μάρβελ με το "Ultimate" στον τίτλο, ο Φιούρι όχι απλά είναι Αφροαμερικανός, αλλά είναι σχεδιασμένος με βάση το πρόσωπο του Σαμ Τζάκσον. Οπότε εγώ είμαι 100% μέσα για την επιλογή (ο Τζάκσον ως γνωστόν δε λέει και ποτέ όχι σε ταινίες, οπότε όλα καλά).

Τέλος, έχουμε την αντικατάσταση του Terrence Howard από τον Don Cheadle (Hotel Rwanda), λόγω οικονομικής ασυμφωνίας, με τον πρώτο. Δε μου αρέσει όταν αλλάζουν οι ηθοποιοί σε μια σειρά ταινιών, αλλά ο Cheadle μου αρέσει πολύ. Κι έχει υπογράψει για να παίξει το χαρακτήρα και στην ταινία Avengers (2012).

Η ταινία Iron Man 2 βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες 7 Μαΐου 2010.

Lady_SilmeΜέλος
03/05/2009, 15:17:14
Τελειο τόπικ crucifire και πολύ πληροφοριακό... Χάρηκα πολύ που θα είναι και η Γιόχανσον στο καστ την βρίσκω εξαιρετική!

Ανυπομονώ για την ταινία, ελπίζω να είναι τόσο καλή όσο και η πρώτη!

Φώς και πάλι φώς η ψυχή που μάχεται
05/05/2009, 00:46:43
Nαι, έχει... ταλέντα. Ψυχικά, υποκριτικά κλπ

http://www.youtube.com/watch?v=K0fB1QIrzZw

05/05/2009, 10:03:44
Καλά, ας δω πρώτα το πρώτο μέρος και μετά προχωράω στο δεύτερο.
Αν κι η συμμετοχή της Scarlett θα μπορούσε να είναι ένας λόγος ώστε να προσπεράσω το πρώτο μέρος...

In anticipation of my resurrection...

05/05/2009, 11:40:01
Βλέπεις Silme, εγώ παρουσιάζω ταινία κι αυτός λέει για τη Γιόχανσον. Δηλαδή, αυτό αφ' ενός είναι ασέβια προς εσένα, και όσες κοπέλες διαβάσουν το τόπικ, κι αφ' εταίρου δείχνει το πόσο ρηχός είναι.

Lady_SilmeΜέλος
05/05/2009, 19:57:58
Χαχαχαχα καλα μιλάμε έχω λιώσει...Ενώ φυσικά εσύ αθώε μου, αναφερόσουν στο υποκριτικό ταλένο ε...

Και τι προτείνεις να κάνουμε αγαπητέ μου μέντορα crucifire;

(Εμένα μ αρέσει ο πυρσός απο τους fantastic four....E sorry με παρασύρατε... )

05/05/2009, 21:11:37
quote:
Ενώ φυσικά εσύ αθώε μου, αναφερόσουν στο υποκριτικό ταλένο ε...

Προφανώς. Και το βιντεάκι που έστειλα άλλωστε, αυτό απεικονίζει!

Τι προτείνω να κάνουμε σχετικά με τι;

Έλα μωρέ με το φλώρο τον Έβανς όλες...

Λοιπόν, για σένα που έισαι και Μαρβελού (γιακ), σου έχω γενικότερα νέα:

Ο Thor, σκηνοθετούμενος από τον Kenneth Branagh (κι όμως!) ξεκινάει γυρίσματα αρχές 2010. Δεν έχουν γίνει προσφορές σε ηθοποιούς, αλλά οι διανομές ρόλων θα αρχίσουν τους επόμενους μήνες. Η ταινία θα βγει 20 Μαϊου 2011.

Επίσης η ταινία The First Avenger: Captain America, με σκηνοθέτη τον Joe Johnston, θα ξεκινήσει γυρίσματα το καλοκαίρι του 2010 , για να βγει 22 Ιουλίου 2011.

Επίσης ο Zak Penn ξεκινάει να γράφει μια γενική ιδέα για τους Avengers, ωστε εν τέλει, αυτή η κυκλοφορία, συνδεόμενη με τα Iron Man 1/2, The Incredible Hulk, Thor και Captain Americs, να κυκλοφορήσει 4 Μαϊου 2012.

Άντε, τι άλλο θέλετε! Μέχρι και crossovers έχετε!

Βέβαια εμείς στη DC έχουμε το Dark Knight, κάτι που δε βλέπω να φτάνετε ποτέ!

Lady_SilmeΜέλος
05/05/2009, 21:34:22
Ω μα για να μην αμαυρώνονται τα τόπικ χαχαχα

Εντάξει τον Εβανς μετά απο εσένα crucifire (γιακ. Μια σου και μια μου. )

Κένεθ Μπράνα; Αυτός δεν σκηνοθέτησε τον Harry Potter; Τωρα εγώ για κάποιον λόγο ξενέρωσα λίγο αλλα τέλος πάντων.

Ευχαριστούμε καλε μου crucifire για τις τόσο πολύτιμες πληροφορίες που μας παραθέτεις...(σλλλλρπ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ IRONMAN; )

06/05/2009, 14:34:10
Όχι, έπαιζε τον Γκίλντροϋ Λόκχαρτ, αλλά δε σκηνοθέτησε. "Obliviate!"

Και είχε γυρίσματα σε ένα Μασονικό Ναό. Δε σου λέω περισσότερα.

Πάντως ο Ρόκγουελ δήλωσε ότι έχει αλλάξει λίγο ο χαρακτήρας του Χάμμερ. Θα είναι πιο νέος, στην ηληικία του Σταρκ, και Αμερικανός. Πως μου τη δίνουν κάτι τέτοιες βλακείες. Αλλάζεις ένα χαρακτήρα, χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο, επειδη πιστεύεις ότι έτσι θα αρέσει περισσότερο στο κοινό. Αν βάζανε όμως κανα Τζέρεμυ Άιρονς (λέω εγώ τώρα ένα όνομα που μου έρχεται στο μυαλό) χαλαρά τον πάταγε το Ρόκγουελ (που για να μην παρεξηγηθώ, τον πάω πολύ, κι όταν ήταν υποψήφιος για το ρόλο του Iron Man τον υποστήριζα)...

Τεσ' πα.

quote:
crucifire (γιακ.[...])

Kαι που να με γνώριζες κιόλας;!

Edited by - crucifire on 06/05/2009 14:46:02

06/05/2009, 16:20:02
καλα, ηταν τοσο καλη η πρωτη ταινια, για να γυριστει και sequel?

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
Lady_SilmeΜέλος
06/05/2009, 20:54:21
Αχ ναι ακόμα χειρότερα... και έλεγα τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει...

Κοίταξε κάθε αλλαγή γίνεται με βάση αν θα πουλήσει περισσότερο. Δεν είπε κανείς οτι οι αλλαγές γίνονται για το καλό ενός έργου. Εμένα μου τη σπάει περισσότερο όταν αλλάζουν οι ηθοποιοί στα sequel. Απλα έλεος....

Ευχαριστώ για την παραπάνω πληροφορία... Αλλα έλα ρεεεεεεεεεεεε πες μουυυυ

Βασικά δε σε συμπαθώ καθόλου απλά προσπαθώ να εκμεταλευτώ τις πολύτιμες γνώσεις σου.

(Πλακίτσα.... )

06/05/2009, 23:33:14
Αν με ήξερες θα το εννοούσες, χεχε!

Δε θα σου πω γιατί δεν έχει νόημα. 1ον, θα το ανακαλύψεις μόνη σου, και 2ον, απολαμβάνω κάτι τέτοιες καταστασεις!

Predator, δε σου άρεσε;

Εγώ πιστεύω ότι ήταν αρκετά καλή μεταφορά, και είχε τα περισσότερα πράγματα που θα ήθελα να δω σε μια live action μεταφορά. Περιμένω να δω πόσο θα ερευνήσουν το πρόβλημα αλκοολισμού του Σταρκ, αλλά κατά τ' άλλα...

07/05/2009, 00:10:45
http://twitter.com/Jon_Favreau

Το ονλάιν ημερολόγιο του σκηνοθέτη, με δυο λόγια για κάθε μέρα γυρίσματος. Δεν έχει σπόιλερς, οπότε μη φοβού!

07/05/2009, 09:58:10
quote:

Αν με ήξερες θα το εννοούσες, χεχε!

Δε θα σου πω γιατί δεν έχει νόημα. 1ον, θα το ανακαλύψεις μόνη σου, και 2ον, απολαμβάνω κάτι τέτοιες καταστασεις!

Predator, δε σου άρεσε;

Εγώ πιστεύω ότι ήταν αρκετά καλή μεταφορά, και είχε τα περισσότερα πράγματα που θα ήθελα να δω σε μια live action μεταφορά. Περιμένω να δω πόσο θα ερευνήσουν το πρόβλημα αλκοολισμού του Σταρκ, αλλά κατά τ' άλλα...

οχι ιδιαιτερα! Αν και εχω βαρεθει να βγαζουν ταινιες με χιλιαδες υπερ-ηρωες! Δεν μπορουν να επικεντρωθουν σε "λιγους και καλους", ωστε να βγουν και καλυτερες οι ταινιες και να πουλησουν περισσοτερο?

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
Lady_SilmeΜέλος
07/05/2009, 13:23:10
Χμμμ η χολιγουντιανή νοοτροπία predator μου, είναι υπέρ της ποσότητας και όχι της ποιότητας. Αυτό το έχει αποδείξει νομίζω. Αν και θα συμφωνήσω με τον crucifire παραπνω και γω την βρηκα πολυ καλη ταινια... (α σου τους x men δεν είναι αλλα...εντάξει... )

Σου αρέσουν αυτές οι καταστάσεις κάθαρμα; Καλααααααα.....

07/05/2009, 16:29:09
Pred, αυτή τη νοοτροπία (θεωρητικά) έχει η DC, αν και έβγαλε ένα Superman Returns που αποτελεί ένα τεράστιο ερωτηματικό, και μια Catwoman, που αποτελεί μίασμα. Παρ' όλα αυτά, είτε είναι super hero movie (Batman Begins, Dark Knight, Watchmen) είτε είναι απλά μεταφορά από κάποιο κόμικ της (V for Vendetta κλπ) συνήθως κάνει όντως πολύ καλή δουλεία.

Η Marvel όμως, σκέφτομαι, έχει και τα Marvel Studios πλέον. Έχουν ένα μεγάλο δυναμικό ανθρώπων που είναι επιφορτισμένοι με τις ταινίες. Άλλωστε, οκ, τα άτομα που είναι αρμόδιοι για το σύνολο των ταινιών της Μάρβελ, δεν έχουν πια και τόσες πολλές ευθύνες από άποψη παραγωγής της ταινίας.

Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι ουσιαστικά να διαλέγουν τους κατάλληλους συντελεστές, και κυρίως το κατάλληλο σενάριο. Δηλαδή, πιστεύω, θα μπορούσε να υπάρχει ταυτόχρονα ποσότητα ΚΑΙ ποιότητα, όπως ένα στούντιο (π.χ. universal) μπορεί ν αέχει πολλές επιτυχημένες ταινίες στην ίδια σαιζόν.

Απλά έχω την αίσθηση ότι επιλέγει κάποιους χαρακτήρες για να τους θυσιάσει στο βωμό του εύκολου χρήματος, είτε αυτό συνεπάγεται family-friendly ταινίες (Fantastic Four 1/2) είτε φτηνές και εύπεπτες παραγωγές (Daredevil) ή spin-of αρπαχτές (Elektra).
Για να μη μιλήσω για τη σπλατεριά το Punisher:War Zone...

Δεν ξέρω αν στο Iron Μan επέλεξαν στροφή στην ποιότητα, ή απλά έπεσαν σε καλό team...

Silme, και που είσια ακόμα, χεχε! Και σιγά τους X-men...

Lady_SilmeΜέλος
07/05/2009, 19:13:03
ΤΙ ΕΙΠΕΣ;;;; Και σιγα τους X men!?Mην μου τα κάνεις αυτά πάνω που σε συμπάθησα...Οι X men είναι απο τις καλύτερες ταινίες της Marvel,μαζί με τον Spiderman,το V for Vendetta κλπ

Το Daredevil ήταν μουφα μέχρι αηδίας πάλι καλά που είχε ωραίο Soundtrack...Evanescence...(οι οποίοι στην τελευταία δουλειά τους χάλασαν λιγάκι πιστεύω... Ακυρο αλλα ήθελα να το πώ)

And Punisher sucked too....

08/05/2009, 10:07:12
OK, πλάκα έκανα, μου άρεσαν οι Χ-men, αλλά το V for Vendetta είναι της DC. Σιγά μην έβγαζε τέτοιο graphic novel η marvel!

quote:
πάνω που σε συμπάθησα

Καλά να πάθεις...

Ναι οι Evanescence το γύριαν στο εμπορικό. Ακόμα δε μπορώ να πιστέψω οτι είχα πληρώσει για να δω λάιβ μια μπαντα που τώρα ακούνε μόνο τα emo... Αλλά από τα τρέιλερς του Daredevil τους έμαθα.

Θες καινούργια φωτο;

Lady_SilmeΜέλος
08/05/2009, 16:13:06
Χεχε καλά λέω εγώ οτι είσαι ο μέντορας μου.....

και γω τους είδα.... Και πραγματικά είμαι πάρα πολυ απογοητευμένη απο την τωρινη φάση... (υπάρχουν ακόμα emo?)

Για να επανέλθουμε στο θέμα, ευχαριστουμε για την φωτογραφιααα (ηθελα να σου κρατησω μουτράκια τωρα κατάλαβες και μου το χάλασες, αλλα δεν πειράζει)

09/05/2009, 00:25:51
Καμιά δε μπορεί να μου κρατήσει μουτράκια

Kαι, ναι, δυστυχώς υπάρχουν, μην κοιτάς που δεν τα δείχνει η τηλεόραση... απλά μετά τα Δεκεμβριανά έχω την αίσθηση ότι πολλά ξεκολλήσανε

Ανυπομονώ να δω τι σύνδεση θα έχει αυτή η ταινία με τους Avengers γαμώ το. Τα cameo που κάνανε μέχρι τώρα (ο Φιούρι στο Iron Man και ο Σταρκ στο Incredible Hulk) ήταν άκρως πορωτικά. Αλλά Θωρ ή Κάπταιν Αμέρικα δε μπορούν να σκάσουν, αφού δεν έχουν δικές τους ταινίες ακόμα...