- Iron Man 2 - - Κινηματογράφος -
http://pa.photoshelter.com/c/onlocationnews/gallery/2009-05-06-Iron-Man-2/G000016NksWt.hMo/
O Φαβρώ, πριν μερικές μέρες είχε ποστάρει αυτή τη φωτο στη σελίδα του, με τίτλο "άλλη μια μέρα στο γραφείο".

Δεν την είχα παρατηρήσει προσεκτικά, υποθέτοντας ότι επρόκειτω για το μερος που σαβούρωνε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων...
ΔΕ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΜΤ. ΚΛΙΚΑΡΕΤΕ ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΛΙΝΚ
Ντόνααααατς!
SPOILEEEEEERS!
Σε αυτή τη σκηνή ο Iron Man κάνει ένα διάλειμμα για ντόνατς, μέσα στην τρύπα ενός διαφιμηστικού ντόνατ πάνω από ένα μαγαζί. Ο Nick Fury είναι από κάτω και τον ρωτάει αν θα ήθελε και καφέ με τα ντόνατς...
Δεν είναι αστείο. Ελπίζω να βγει αστείο στην ταινία, ή να είναι φήμη...
Δε μπορώ να φανταστώ το Σταρκ και τον Φιούρι να μιλάνε για θέματα Εκδικητών σε καφετέρεια, ο μεν με τη μισή πανοπλεία πάνω του, ο άλλος με τα ρούχα που φόραγε και στο Shaft, και ένα eye-patch.
Nα ξεκαθαρίσω βέβαια ότι προτιμώ αυτή την εμφάνηση χίλιες φορές περισσότερο από αυτή του David "you-don't-mess-with-the-hoff" Hasselhoff ως Φιούρι...

![]()
![]()
![]()
![]()
Edited by - crucifire on 09/05/2009 19:54:42
"οχι δεν θέλω καφέ ένα νεράκι"

Φώς και πάλι φώς η ψυχή που μάχεται

Κατά τ' άλλα χάρηκα!
quote:
Xάρηκα πολύ.
Νομίζεις... ![]()

Edited by - crucifire on 13/05/2009 17:40:56
Χμμμ.... Ισμήνη,Ιφιγένεια, Λυδία..μου αρέσει ωστόσο πολύ και το Λίλιαν, αλλα και το Μελίνα. ![]()

quote:
Χμμμ.... Ισμήνη,Ιφιγένεια, Λυδία..μου αρέσει ωστόσο πολύ και το Λίλιαν, αλλα και το Μελίνα.
Ιφιγένεια. Tα άλλα κόβονται.
Για να κανουν γυρίσματα στην Edwards Air Force Base, κάτι μου φωνάζει War Machine. Ωρε λες; By the way, τις προάλλες λέει ήταν ο Rick Rubin στο σετ. THE RICK RUBIN; Ο παραγωγός που αναζωογόνησε (μουχαχα) τους Metallica;