- Eπιλογη Μονοζυγου Πορτας - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Καλώς όρισες στο esoterica pyramid
quote:
( Απορία παλαιότερου μέλους, που τουλάχιστον είχε διαβάσει ΚΑΠΟΤΕ και το "αρχικό", το οποίο αναφέρθηκε πιο πάνω. )
[quote
Καταρχήν, και εγώ χαίρομαι που μπορώ να σε ξανακαλωσορίσω... !
Επειδή όλα αυτά τα θεωρώ ανούσια και η αναφορά μου στο όνομά σου δεν έγινε με υποχθόνιο σκοπό, αλλά για να πω στο Dying Incubus ότι δεν έγινε και κάτι, ανακατασκευάζω και ζητώ συγγνώμη από τον Vril
για την λέξη "ΕΙΠΕ", η σωστή φράση είναι "ΥΠΟΝΝΟΗΣΕ ΕΜΦΑΝΩΣ".
Και επειδή δεν έχω καταλάβει ακόμα και δεν νομίζω να καταλάβω ποτέ τι βιολί είναι αυτό με τα νέα και τα παλιά μέλη δεν μου το εξηγείς καλύτερα.
Δηλ. νέο μέλος είναι ένα άτομο που δεν σκέφτεται ας πούμε, που φοβάται να μιλήσει, που δεν έχει άποψη, που βλέπει τα παλιότερα με δέος, που δεν ξέρει να διαβάσει? κάτι τέτοιο εννοείς?
Όλα φαίνονται μέσα από τα γραπτά, δεν χρειάζεται κάποιος να είναι ιδιοφυϊα για να καταλάβει.
Τι περίμενες από μένα ως νέο μέλος, ένα άτομο να λέει για τα φαντάσματα που κατοικούν στην σπηλιά της Πεντέλης?
quote:
Κατά τα άλλα, ενδιαφέρουσα η σύμπτωση να διασταυρώνεσαι συχνά με τις απόψεις μου και ιδιαίτερα ότι αφορά τα "διαπλεκόμενα" με παλαιότερα μέλη...
[/quote]Και νομίζεις ότι δεν έχω τίποτα καλύτερο να κάνω από το να ασχολούμαι με τα "διαπλεκόμενα"?
Και τι είναι αυτά τα "διαπλεκόμενα"? να σου πω τι είναι, αηδίες.Και τι εννοείς είμαι φυσικό πρόσωπο, τι άλλο θα μπορούσα να είμαι?
quote:
Συγχαίρω τον allzzaro για την ευρηματικότατη τεχνική ανάποδου ψηλοκρεμαστού μονόζυγου, που μας παρέθεσε στις αρχικές σελίδες του θέματος!
ωχ.. η Αμαλία ![]()
![]()
εε.. καλώς ήρθες.. εδώ τα λέγαμε.. με τα παιδιά..![]()
Ηθελα να πώ οτι το ``μονόζυγο πόρτας`` εαν πολλαπλασιάσουμε το μήκος του με τον αριθμό 123.000.000 ε.. βρίσκουμε την απόσταση που έχει η περίμετρος της νήσου Σταχτορόη..![]()
Σας εξέπληξα ε...
quote:
Δεν ήξερα ότι σου αρέσει να σπαταλάς την ώρα σου,
Με μεγάλη δόση αυτοσαρκασμού, αλλά και ειλικρίνειας, θα σου πώ, οτι
99,99% του χρόνου μου εδώ μέσα, υποτάσεται στην ορθή σου κρίση.
quote:
ανακατασκευάζω και ζητώ συγγνώμη από τον Vril
για την λέξη "ΕΙΠΕ", η σωστή φράση είναι "ΥΠΟΝΝΟΗΣΕ ΕΜΦΑΝΩΣ".
Έτσι είναι το σωστό. Αλλά και πάλι δεν υπονόησα σαφώς ενα συγκεκριμένο όνομα.
quote:
Και επειδή δεν έχω καταλάβει ακόμα και δεν νομίζω να καταλάβω ποτέ τι βιολί είναι αυτό με τα νέα και τα παλιά μέλη δεν μου το εξηγείς καλύτερα.
όχι on-line
quote:
Δηλ. νέο μέλος είναι ένα άτομο που δεν σκέφτεται ας πούμε, που φοβάται να μιλήσει, που δεν έχει άποψη, που βλέπει τα παλιότερα με δέος, που δεν ξέρει να διαβάσει? κάτι τέτοιο εννοείς?
Είπα καπου "συνήθως". Αυτό έχει μια στατιστική και ακολουθεί τη λογική του "συνήθως". Δεν είπα "πάντα"
quote:
Όλα φαίνονται μέσα από τα γραπτά, δεν χρειάζεται κάποιος να είναι ιδιοφυϊα για να καταλάβει.
Μπορεί να φαίνονται, αλλά οι περισσότεροι δεν ξέρουν να διαβάζουν. Και άν ξέρουν να διαβάζουν, δεν μπορούν να καταλάβουν τι διάβασαν. Και ού το καθεξής. Τελικά είναι πολλοί λίγοι/λίγες ...
quote:
Τι περίμενες από μένα ως νέο μέλος, ένα άτομο να λέει για τα φαντάσματα που κατοικούν στην σπηλιά της Πεντέλης?
Φοβάμαι που θα στο πώ, αλλά τα περισσότερα νέα μέλη αρέσκονται περισσότερο σε τέτοιες θεματολογίες παρά σε αυτά που λέγονται στο εργαστήριο.
quote:
Και νομίζεις ότι δεν έχω τίποτα καλύτερο να κάνω από το να ασχολούμαι με τα "διαπλεκόμενα"?Και τι είναι αυτά τα "διαπλεκόμενα"? να σου πω τι είναι, αηδίες.
Το είπαμε στην πρώτη κιόλας σειρά.
quote:
Και τι εννοείς είμαι φυσικό πρόσωπο, τι άλλο θα μπορούσα να είμαι?
Χμ. Τι άλλο υπάρχει πέραν των φυσικών προσώπων ?
Νομικά πρόσωπα ?
Διπλός λογαριασμός ?
Ξέρω, όλο "απορίες" έχω....
![]()
quote:
επίσης, αγαπητέ Deva_Parinito αν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα μαζί μου θα σε παρακαλούσα να χρησιμοποιήσεις το μαιλ μου και να μου το εκθέσεις εκεί...
Άσε, παλιό το κόλπο, το ξέρουμε...
quote:
αλλιώς θεωρώ πως τα όσα λές εδώ είναι μόνο για χάρη εντυπωσιασμού...
Καλά κάνεις. Θεώρησε ό,τι γουστάρεις...
quote:
Και βέβαια δεν έχω τίποτα με κανέναν ούτε με τον allzzaro. Απλώς συζητούσαμε, τώρα γιατί καταλήξαμε έτσι είναι άλλο θέμα, όμως θα το λύσουμε.
Τι να λύσουμε?? Αν δεν είσαι εσύ ο Ράμογλου .. τότε ποιός είναι ο Ράμογλου..??
Vrill.. που ήσουνα βρέ..??
αγαπητέ Deva_Parinito, όταν αναφέρεις κάτι σε ένα δημόσιο χώρο συζήτησης οφείλεις είτε να το εξηγείς είτε να ανταποκρίνεσαι στην πρόσκληση που σου γίνεται να το διευθετείς μέσω μαιλ....
υπονοούμενα του τύπου "παλιό το κόλπο" λοιπόν θα παρακαλούσα να τα εξηγήσεις είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο...
το να κυκλοφορείς και απλά να πετάς διάφορα δεν εξυπηρετεί σε τίποτα...
δεν με γνωρίζεις προσωπικά όπως δεν σε γνωρίζω κι εγώ... κι έτσι αυτά που λες στην ουσία δεν έχουν καμμία βάση πέραν αυτής που ανέφερα (του εντυπωσιασμού δηλαδή)...
το ότι είσαι ή δεν είσαι "κάποιος" δεν σου δίνει το δικαίωμα να κάνεις κριτική στα πάντα ως άλλος παντογνώστης...
αυτό το φόρουμ δεν σου ανήκει, όπως δεν ανήκει και σε μένα, προσπαθούμε όλοι να βρούμε έναν τρόπο να εκφράζουμε τις απόψεις μας και όχι να εκτονώνουμε τα προσωπικά μας προβλήματα...
δόξα τω θεώ, ο παρών χώρος έχει αρκετά θέματα για όλους μας... αν δεν σου αρέσουν αυτά στα οποία συμμετέχω μπορείς να γράψεις σε άλλα...
τις ευχές μου
Galadriel

in God we trust

Αναζητώντας τον Ράμογλου..
Λύκε λύκε εισαι εδώ..
Παιδιά έσφιξαν οι ζέστες...
quote:
Έσκαβα, έσκαβα, να βρώ το επίπεδό μου ....
Βρήκες τίποτα..
Επ ευκαιρίας.. θές κανένα μονόζυγο .. εχω επενδύσει σε κάτι μετοχές .. είναι μία εταιρεία που φτιάχνει μονόζυγα..
Αλήθεια .. ΑΠΟΡΩ .. ο δημιουργός του τόπικ που είναι..
Βρε παιδί μου .. να σε γνωρίσουμε.. να σου δώσουμε τις συμβουλές μας.. τι μονόζυγο να πάρεις..
quote:
Η pyramid, όντας και μέλος του εργαστηρίου φιλοσοφικού και μεταφυσικού διαλόγου, είναι πέραν κάθε υποψίας, που σχετίζεται με διπλή ταυτότητα.Ο Dying_Incubus, δεν μας έχει δώσει την παραμικρή αφορμή,
Εφόσον λοιπόν η Αμαλία μας επισυνάπτει τα διαπιστευτήρια σας.. δεν εχω παρά να σας επιστευτώ...
ΕΚΤΟΣ....
ΛΕΩ ΕΚΤΟΣ...
[/b]Αμαλία.. είσαι εσύ??[/b]
Edited by - allzzaro on 19/08/2005 18:32:56
quote:quote:
Έσκαβα, έσκαβα, να βρώ το επίπεδό μου ....Βρήκες τίποτα..
Μπάαααα, κάτι ρέγγες μόνο που κάνανε κάτι τρελούς ελιγμούς...
quote:
Αλήθεια .. ΑΠΟΡΩ .. ο δημιουργός του τόπικ που είναι..
Βρε παιδί μου .. να σε γνωρίσουμε.. να σου δώσουμε τις συμβουλές μας.. τι μονόζυγο να πάρεις..
Χμ...
Λέω οτι δεν είναι Φυσικό Πρώσωπο αλλά Πρόσωπο Νομικού Δικαίου.
quote:
Αυτό, διόλου δεν σας απασχολεί απ' ότι φαίνεται. Μάλλον ο James, θα σας φάνηκε "αστείος" με τούτο το μήνυμά του, γι' αυτό και οι περισσότεροι σμαρτ γκάϊς του φόρουμ, μπλοκιδών όπως θα έλεγε και ο Μπιλ, έτρεξαν να ποστάρουν μπαρούφες, λούφες και μούφες.
Μα τι λές τώρα..?? εγώ τι κάνω τόσες μέρες και χτυπιέμαι που τις είδες τις μπαρούφες τις λούφες και τις μούφες...
Πρώτα απολα εαν δεν εθετα θέμα αποσυμβολισμού του ``μονόζυγου πόρτας`` τώρα θα είχει κλειδωθεί..
και μετά..
εάν δεν έκανα τον καραγκιόζη εδώ μέσα θα είχαμε σφαχτεί.. ξέρω τι σου λέω.. θα είχαμε σφαγές...
Καραγκιόζης - σμαρτ γκάϊς καλό ε...
Τα σέβη μου μεγαλειότατε..![]()
Δηλ. εάν δεν ήταν η Αμαλία να πει κάτι, εμείς έχουμε κάνει μιά τρύπα στο νερό.
Τέλοσπάντων. Όλα καλά. ![]()
allzzaro πολύ αγχωμένο σε βλέπω για το ποιός είναι ο ramoglou, βρε μπας και είσαι εσύ? ![]()
Δεν είδα πουθενά τα δικά σου διαπιστευτήρια!!!![]()
quote:
(Αϊντε να δούμε ποιός το κατάλαβε...)
Και τι σε νοιάζει ποιος το κατάλαβε ? Αρκεί που το κατάλαβες εσύ !
Ε ρε γλέντια !
και μερακλού μου Έρικα!
Edited by - Deva_Parinito on 20/08/2005 12:30:42
quote:
και εγώ χαίρομαι που μου απάντησες [...]Γιουπιιι
Τι έγινε ? Χαρούλες ? ή ρεμούλες...? Μήπως τρεμούλες ? Μήπως σκατούλες ? Άντε, άντε, κρεμούλες...
Edited by - Deva_Parinito on 20/08/2005 12:37:13
quote:
„Megalos Iroas se mikri hartosakula“
Καλά, καλά, μας τα 'παν κι άλλοι αυτά.
Άσε κατά μέρος την υπογραφή μου, και δες την ΚΑΛΑ!
Έχεις να μας πεις τίποτε άλλο ? Για το μονόζυγο ίσως ?
- Αμάν, μην κλάνεις ρε Deva!
Deva Parinito και το τζίνι του...
Edited by - Deva_Parinito on 20/08/2005 13:11:08