ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Βάσεις Greys στη σελήνη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Βάσεις Greys στη σελήνη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

skeptic30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
skepticΜέλος
30/01/2005, 17:17:59
Και κάτι άλλο, για τον φίλο που ανέφερε για το ότι μπορεί να κάνει τις εικόνες του Meier ή παρόμοιες στον υπολογιστή του.
Φίλε, ευχαριστώ πολύ! Και εγώ μπορώ να φορτώσω το photoshop και να το κάνω αυτό που έκανες πιο πάνω.
Αλλά ξεχνάς τη βασική λεπτομέρεια ότι ο Meier αυτά τα έβγαλε στη δεκαετία του 70 όπου δεν υπήρχαν ούτε photoshop ούτε PC, ούτε τίποτα!

Ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να τις κάνει πλαστές είναι:

- Να κατασκευάσει λεπτομερή μοντέλα των ιπτάμενων δίσκων σε διάφορες κλίμακες και να τα φωτογραφήσει με εξαιρετική προσοχή για να μην φανεί η πλαστότητα.

- Να τα κρεμάσει από δέντρα ή άλλες κατασκευές (όπως και φαίνεται να έκανε σε ορισμένες περιπτώσεις)

- Να τα κρεμάσει από λεπτό νήμα η πετονιά, (όπως έχει αποδειχτεί, σε ορισμένες όμως περιπτώσεις)

......

...Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantism

valgraphΜέλος
30/01/2005, 18:43:55
Δεν ήξερα πιο πολλές λεπτομέρειες για τον meier. Yπάρχει όμως και μια άλλη τεχνική που χρησιμοποιούσαν παλεώτερα στις κινηματογραφικές ταινίες:
Πάνω σε ένα κομμάτι γυαλί, βλέποντας τον φόντο ζωγραφίζουμε ή τυπώνουμε το ούφο ή ότι άλλο (βουνό, πόλη, στάδιο κ.λ.π.) - το βάζουμε κάνα δυο μέτρα μπροστά από τη μηχανή, τακτοποιούμε τα σημεία "σύμπτωσεις" για να κάτσει καλά και βγάζουμε τη φωτό.
Έτσι έχουμε και φυσικό φωτισμό και δεν χρειάζεται κλωστές και σπάγγους. Kαι η πιο πάνω φωτό που αιωρείται το ούφο από το πουθενά σίγουρα είναι πάνω σε επιφάνεια γυαλιού.

ValGraph

skepticΜέλος
30/01/2005, 21:15:30
quote:

Πάνω σε ένα κομμάτι γυαλί, βλέποντας τον φόντο ζωγραφίζουμε ή τυπώνουμε το ούφο

Θεωρείς ότι είναι ζωγραφιστό;
Εμένα πιο πολύ για μοντέλο μου φαίνεται πάντως...

valgraphΜέλος
30/01/2005, 22:43:47
!!! Tρόπος του λέγειν, αν και αυτά που έχουν ζωγραφιστεί (Mπέν Xούρ - όλο σχεδόν το στάδιο, Kόναν ο βάρβαρος το κάστρο στο λόφο κ.λ.π.) είναι πολύ ρεαλιστικά. Kαι σε όλες σχεδόν τις ταινίες πριν το 90 πολές υπερκατασκευές είναι... ζωγραφιστές. Bάλε και λίγο αερογράφο και όλα είναι τέλεια στο μάτι. Aφού μπει η κάμερα και το γυαλί βλέποντας ο καλλιτέχνης τον τελικό φόντο τα ...ζωγραφίζει - ή ζωγράφιζε!
Πάντος το "ζωγραφίζει" στην περίπτωση του meier εννοούσα τα "αποτύπωσε" με κάποιο τρόπο...
Eπίσης πάνω σ' αυτό το γυαλί μπορούν να προβληθούν ...φώτα, φιγούρες φαντασμάτων και ότι άλλο θέλουμε στο πλάνο. Mε ειδικές μάσκες μπορούν να μπούν πίσω από δέντρα σε σμίκρυνση ενώ στην πραγματικότητα είναι 2 μέτρα μακρυά από το φακό.
...

ValGraph

valgraphΜέλος
30/01/2005, 23:06:59
Kαι μια πιο σύγχρονη τεχνική τύπου meier:
http://www.csicop.org/si/2003-09/faking-ufo-photos.html
...

ValGraph

valgraphΜέλος
30/01/2005, 23:08:09
Kαι μια πιο σύγχρονη τεχνική τύπου meier:
http://www.csicop.org/si/2003-09/faking-ufo-photos.html
...

ValGraph

skepticΜέλος
31/01/2005, 17:53:36
Τα ΑΤΙΑ του Meir μου φαίνονται πολύ πιο ρεαλιστικά από αυτά που έκανε αυτός πάνω...

Νόμιζω ο Meier έχει δείξει και κάποια βίντεο,
ένα το είχα δεί παλιά!
Το ΑΤΙΑ είχε μια πολύ αλλόκοτη κίνηση, δεν ήταν καθόλου ρεαλιστική...

Αλλά στα στατικά πλάνα είναι καλός, ε;

valgraphΜέλος
31/01/2005, 18:05:03
Στα στατικά είναι άψογος... H θέση και ο τρόπος που τοποθετεί τα "αντικείμενα" μου θυμίζουν αναγενησιακούς πίνακες. Aκόμη και το στύλ λήψης των φωτό...
Περίεργο πάντος, τέλειες φωτό και "σαχλό" βίντεο? Θα έπρεπε να έχει και τέλεια βίντεο ο τύπος. Kαι καμιά συνέντευξη από τους εξωγήινους αφού γίνανε κολητάρια. Δεν πιστεύω αυτοί να είχαν μόνο ...φωτογραφικές προτιμήσεις...

ValGraph

SagaviperΜέλος
01/02/2005, 13:36:04

Μερικά βίντεο για τους φίλους με αργή ένωση που έχω πάνω πριν να τα σβήσω.

Δεν είναι του Billy(Edward) Meier αλλά δεν παύουν να είναι ενδιαφέρον.
Ανεβάζω μερικές φώτο του Meier και άλλες μετά τα βίντεο.

ΒΙΝΤΕΟ:

1. Rumlikon
2. Krasnador
3. Oregon
4. Mexico City
5. Near Tokyo
6. Pennsylvania
7. Spirito Santo
8. Stuttgart Germany
9. Sydney Australia
10.carp ontario_Canada
11.Ücheritz bansin
12.Twilight UFO

Εχω και τα βίντεο αυτών των φώτο αν ενδιαφέρεστε.

Δεν έχω βίντεο αυτού όμως!

"Μήν κοιτάς τον Ήλιο, αν δεν είσαι Ήλιος"

Edited by - Sagaviper on 01/02/2005 13:53:05

skepticΜέλος
03/02/2005, 15:16:09
Μερικά ακόμα εξαιρετικά UFO Videos εδω...

Κάποια ήδη ξέρω ότι είναι fake πχ αυτό στους δίδυμους πύργους.

Ενώ κάποια άλλα με προβληματίζουν:
για παράδειγμα

Βέλγιο:

Space Shuttle:

και άλλα...
Είναι αρκετά καλά...

http://www.segnalidivita.com/ufo/

SagaviperΜέλος
03/02/2005, 17:18:08
quote:
Ενώ κάποια άλλα με προβληματίζουν:
για παράδειγμα

Βέλγιο:

Space Shuttle:

και άλλα...
Είναι αρκετά καλά...

Τα Space shuttle videos είναι πραγματικά εκπληκτικά φίλε skeptic.

Χώρις να αρχίσω πάλι τα διάφορα σχόλια π.χ είναι απο κυβερνητική κάμερα,
ταχύτητες αφάνταστες, ποιός πυροβολεί το ΑΤΙΑ στα βίντεο, υπάρχουν
τόσα πολλά ΑΤΙΑ στα βίντεο(διαμέτρου 2,3,4 χιλιομέτρων το καθένα!!) που αποκλείεται να είναι γήϊνα κ.τ.λ., μπορεί ο καθένας
να κρίνει απο μόνος του το τι βλέπει και σε πόσο βαθμό προσπαθούν να τα κρύψουν.
Όπως είπα και σε άλλο ποστ μπορείς να δείς πολύ καθαρά και με σχόλια τα βίντεο αυτά στο ντοκυμαντέρ
Evidence The Case For Nasa Ufos - Part 1 & 2.

Αν ενδιαφέρεσαι μπορώ να ανεβάσω το πρώτο μέρος(αν και θα μου πάρει 12-14 ώρες) για να το κατεβάσεις
αν έχεις γρήγορη ένωση, το έχω σε πολύ καλή ποιότητα και μετά ανεβάζω και το δεύτερο που
περιέχει παραπάνω βίντεο και σχόλια. Νομίζω το πρώτο μέρος περιλαμβάνει το βίντεο που
βάζεις πιο πάνω
.

Αυτά τα ΑΤΙΑ πάντως προσγειώνονται όποτε θέλουν στη σελήνη και ποιός ξέρει, μπορεί να έχουν και βάση εκεί.
Για όσους αυτό ακούεται τρελό τότε δικαίωμα τους. Είναι εύκολο να λες τη γνώμη σου και να απορρίπτεις μερικά
πράγματα, ειδικά όταν δεν ξόδεψες ούτε έστω και 5 λεπτά έρευνα πάνω στο θεμα για το οποίο προσπαθείς να
εκφέρεις γνώμη.

Δεν είναι πιο εύκολο να πιστέψεις την κυβέρνηση σου και να προχωρήσεις πάρακατω με τη ζωή σου;

Αν πραγματικά δεν μπορείς να περιμένεις να ώσπου να αμολύσουν τις φώτο της σκοτεινής πλευράς που μας κρύβουν και το τι πραγματικά συμβαίνει τοτέ η μόνη άλλη λύση είναι να μάθεις Αστρική Προβολή και να πας απο μόνο σου να δεις!!!!

Μάλλον τότε θα βγείς απο τη "σφαίρα" του πιστεύω και θα μπείς μέσα στη "σφαίρα" του ξέρω.

Κάτι φώτο του φεγγαριού που είναι ενδιαφέρον ρε skeptic τσάκκαρε τες.

"Μήν κοιτάς τον Ήλιο, αν δεν είσαι Ήλιος"

Edited by - Sagaviper on 03/02/2005 17:32:21

skepticΜέλος
03/02/2005, 17:49:57
Sagaviper, είχες ποτέ εμπειρία αστρικής προβολής;;;
Πάντως αν θες την γνώμη μου για την ΛΕΒΑΝ (Σελήνη) πρόσεχε τα ταξίδια εκεί...ε!

Για την αστρική προβολή αν δεν μπορείς εδώ και αν θες μου απαντάς και ιδιωτικά στο sendhere@mail.gr

Ευχαριστώ για όλα τα video, έχεις φοβερή συλλογή αλλά δυστυχώς τουλάχιστον εδώ δεν έχω υψηλής ταχύτητας internet.
Δεν ξέρω για τους άλλους φίλους του φόρουμ (πιθανόν κάποιοι να έχουν).

SagaviperΜέλος
04/02/2005, 15:00:53
Για σας,
Ανέβασα τελικά αυτό το ντοκυμαντέρ για όσους έχουν γρήγορη ένωση και ενδιαφέρον στο πως
συνδέονται τα ΑΤΙΑ με τους Γαλαξίες με και το σύμπαν. Αν αναρωτιόσασταν ποτέ αν προσγειώνονται
τα ΑΤΙΑ στη σελήνη τότε αυτό θα σας βοηθήσει να τοποθετηθείτε ακόμα περισσότερο.

Δεν θα μπόρω να το έχω παραπάνω απο 2-3 μερές παιδιά και απολογούμαι για τουs φίλους με αργή ένωση(skeptic).

Μπορείτε να πάρετε ένα cd στο Ιντερνετ καφέ και να το κατεβάσετε εκεί που έχουν γρήγορη ένωση.To file είναι αρκετά μικρό να μπεί σε ένα cd.

Evidence The Case For Nasa Ufos - Part 1- 697mb

Στην ερώτηση σου ρε skeptic αν έκαμα αστρική προβολή, όχι ακόμα. Είμαστε τώρα στην 4η εβδομάδα στα μαθήματα και διαρκούν 9 εβδομάδες.

Πάντως αν τελικά βγείς απο το σώμα σου δεν θα πήγαινες στο διάστημα, στη σελήνη, να τη δείς απο κοντά;Αχχχ.Έχω και τηλεσκόπιο αλλά θα είναι λίγο διαφορετικά να είσαι εκεί.
Απο τον καιρό που άρχισα να βλέπω τη σελήνη με το τηλεσκόπιο άρχισα να νιώθω πολύ διαφορετικά. Πιο τρισδιάστατα.

Δεν είναι μόνο ένα μπαλακί που αιωρείται δίπλα μας.

Edited by - Sagaviper on 04/02/2005 15:03:08

oneiric1Μέλος
04/02/2005, 15:42:16
quote:
Αν πραγματικά δεν μπορείς να περιμένεις να ώσπου να αμολύσουν τις φώτο της σκοτεινής πλευράς που μας κρύβουν και το τι πραγματικά συμβαίνει τοτέ η μόνη άλλη λύση είναι να μάθεις Αστρική Προβολή και να πας απο μόνο σου να δεις!!!!

Πολύ σωστά φίλε μου! Και δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν "επισκεφτεί" την σελήνη μ' αυτόν τον τρόπο....

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

SagaviperΜέλος
08/02/2005, 14:42:34
Γεια σας,

quote:
Πάντως αν θες την γνώμη μου για την ΛΕΒΑΝ (Σελήνη) πρόσεχε τα ταξίδια εκεί...ε!

Aπο όσα ξέρω όταν ταξιδέψεις με το αστρικό σου σώμα ρε skeptic στη Σελήνη μπορείς να έρθεις σε επαφή με Υπερβατικά όντα αλλά όπως και στη γη, δεν μπορείς να επηρεάσεις τον υλικό κόσμο έτσι και εκεί. Aρα θα πάρω την προειδοποίηση σου σαν «πρόσεχε να μην σου αρέσει και μείνεις εκεί!»

quote:
Πολύ σωστά φίλε μου! Και δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν "επισκεφτεί" την σελήνη μ' αυτόν τον τρόπο....

Πρέπει να σου παίρνει λίγο καιρό μάλλον για να μπορείς να ταξιδέψεις τόσο μακριά φίλη oneiric. Μετά απο πολλή υπομονή και εξάσκηση μπορείς να ταξιδεύεις με τη ταχύτητας της σκέψης. Εκεί και αν δεν υπάρχουν όρια σε ένα «απέραντο» σύμπαν.

Ανέβασα το δεύτερο μέρος του Evidence The Case For Nasa Ufos για όσους θέλουν να το κατεβάσουν εδώ. Έχω ακόμα το πρώτο μέρος πάνω και θα προσπαθήσω να αφήσω και αυτό περίπου 3-4 μέρες.

Τα βίντεο που ανεβάζω είναι βασισμένα στα "Secret NASA Transmissions - Smoking Gun" . Θα ανεβάσω και αυτό το μοναδικό dvd όταν έχω παραπάνω χώρο και θα εξηγήσω ποιός ήταν ο MARTYN STUBBS που είναι υπεύθυνος για όλα αυτά.

Brief summary: The most popular underground tape among astronauts, this video is a compilation of space shuttle camera footage showing two different types of (apparently) intelligent space life forms and a fleet of American flying saucers. It also contains interviews with astounded scientists.
EBE Award Winner! Best Film – International UFO Congress Film Festival.
On March 11, 2000, in front of an assembled audience of UFO enthusiasts and the media, evidence was presented that would appear to indicate the existence of, not one, but two types of unknown extraterrestrial lifeforms. Labeled ‘Phenomena One’ and ‘Phenomena Two’ by a man who spent several years recording and logging thousands of hours of NASA space shuttle transmissions, this “historic” footage and the story that lay behind its discovery can now be revealed.

Για όσους κατέβασαν και παρακολούθησαν το πρώτο μέρος θα συνιστούσα να παρακολουθήσετε και το δεύτερο καθώς εξηγά πως τα ΑΤΙΑ στα ΝΑΣΑ transmissions χρησιμοποιούν τεχνολογία βασισμένη σε δομή Γαλαξία και πως συνδέονται με τα DROPA stone discs.

Κατεβάστε εδώ

Evidence The Case For Nasa Ufos Part 2 718 mb

Προς Junk95:

Απο τα ποστς σου βλέπω ότι παρακολουθείς αυτό το θέμα, τουλάχιστον στην αρχή. Αν και δεν ξέρω αν παρακολούθησες το πρώτο μέρος του βίντεο που ανέβασα ξέρω ότι καταλάβεις θέματα φυσικής. Τα βίντεο περιέχουν ζητήματα φυσικής που θα ήθελα κάποιον που τα καταλαμβαίνει να τα δεί και να μου πεί τη γνώμη του. Χωρίς να θέλω να σε αναγκάσω να τα παρακολουθήσεις θα εκτιμούσα τα σχόλια σου.

Edited by - Sagaviper on 08/02/2005 15:46:23

oneiric1Μέλος
09/02/2005, 13:42:08
quote:
Πρέπει να σου παίρνει λίγο καιρό μάλλον για να μπορείς να ταξιδέψεις τόσο μακριά φίλη oneiric. Μετά απο πολλή υπομονή και εξάσκηση μπορείς να ταξιδεύεις με τη ταχύτητας της σκέψης. Εκεί και αν δεν υπάρχουν όρια σε ένα «απέραντο» σύμπαν.

Με την ταχύτητα της σκέψης φίλε μου, εννοείται.

Το περίεργο, για ‘μένα, είναι ότι με 2-3 άτομα που έχω συζητήσει το θέμα «δια-δικτυακά» (οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά την αστρική προβολή), ανεξάρτητα από τις λεπτομέρειες, όλοι συμφωνούν σ’ ένα πράγμα: ότι έχουν δει ανθρώπους & εγκαταστάσεις εκεί πάνω....

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

skepticΜέλος
09/02/2005, 20:05:02
H συνέντευξη του Γκρίζου(καφετιού :=) στην Area51(υπόγεια βάση S-4) μέχρι τελικής πτώσεως!

http://www.menphis75.com/images/video_intervista_alieno/intervista%20alieno!.zip

ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΓΚΡΕΙΣ(Καφετιών) Α-Μ-Ε-Ρ-Ι-Κ-Α-Ν-Ο-Ι !!!!!!!

...All science is theory. All religion is theory. All politics is theory. And none of the currently accepted dogma is working very well, is it?

Edited by - skeptic on 09/02/2005 20:10:15

skepticΜέλος
09/02/2005, 22:49:56
Πρώτα συμπεράσματα από το video:

- Είναι καθαρά αμερικανικής προέλευσης, αυτό φαίνεται από τα frames του video που είναι 30 (NTSC format) και όχι 25 (PAL format). Το NTSC χρησιμοποιείται κατ’ αποκλειστικότητα ως video format σε πολιτικές και στρατιωτικές εφαρμογές στις ΗΠΑ.

- Το βίντεο είναι ή standard VHS, S-VHS(αν είναι πλαστό) ή Βeta-Cam ή ψηφιακό DV αν είναι γνήσιο αλλά αυτό δεν μπορώ να το ξέρω με βεβαιότητα αν δεν έχω το πρωτότυπο.

- Η συνέντευξη – ανάκριση φαίνεται να διαρκεί 3 λεπτά, αλλά μπορεί να κράτησε και περισσότερο (μάλλον 4 ώρες)! Το DNI/27 δεν μπορώ να προσδιορίσω τι σημαίνει αλλά προφανώς πρόκειται για κάμερα ασφαλείας κλειστού κυκλώματος που καταγράφει με αυτόματη ανακύκλωση ή ψηφιακά μια συγκεκριμένη περιοχή. Μέχρι στιγμής φαίνεται να έχει καταγράψει δεδομένα 4 ωρών. Τέτοιες κάμερες είναι κοινές σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις ή εγκαταστάσεις μυστικών υπηρεσιών.

- Το Γκρέι (καφετί) δεν φαίνεται να ομιλεί προς τον ανακριτή του. Υπονοείτε συνεπώς κάποιου είδους ψυχο-πνευματική επικοινωνία.

- Σε κάποιο σημείο φαίνεται να καταρρέει γέρνοντας προς τα κάτω και ανοίγοντας το στόμα του.

.........

...All science is theory. All religion is theory. All politics is theory. And none of the currently accepted dogma is working very well, is it?

Edited by - skeptic on 09/02/2005 22:54:00

09/02/2005, 22:57:07

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

skepticΜέλος
09/02/2005, 22:59:30
Και άλλα UFO και ALIEN videos εδώ:

http://www.menphis75.com/archivio_video_ufo.htm