- Γιατι παντα 11:11 ...?! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Ενημερωτικά τις ποδίτσες τις φοράνε κυρίως οι νοικοκυρές και οι ..."ελευθερο"τέκτονες
Ε άρα αφού εσύ δεν είσαι ελευθεροτέτοιος και για να ξέρεις τόσα για τις ποδίτσες, μάλλον είσαι νοικοκυρά ! Ε ?
quote:
Ενημερωτικά τις ποδίτσες τις φοράνε κυρίως οι νοικοκυρές και οι ..."ελευθερο"τέκτονες
Αμφιβάλεις για το παραπάνω κακέ μου λύκε; Ξέρω πολύ περισσότερα από αυτά που μπορείς να φανταστείς. Αφού κοίτα να δεις παρακάτω μόλις αποκάλυψα και την κρυφή σου ιδιότητα πονηρή κακή λύκαινα! ![]()

Ramoglou in disguise (εντός στοάς η ΚΟΥΖΙΝΑ-2)

RAMoglou in action
Άντε, άσε λίγο τα λυκόπουλα και πλύνε κανένα πιάτο τώρα.
ZADOK MOY ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;;;
Και η ώρα πάει 11:11 και ούτε ένα τηλεφώνημαααα...
![]()
![]()
![]()
...Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantism
...εγώ πάλι έχω ένα άλλο πρόβλημα... κάθε που κοιτάω το κινητό μου για να δω την ώρα (αφού δεν μπορώ να φορέσω κανένα ρόλοι γιατί είμαι ιδιαίτερα φορτισμένη και τα χαλάω), είναι σε αυτή τη μορφή 23:23 ή 23:32... βέβαια αυτό συμβαίνει όλο το εικοσιτετράωρο... τι να σημαίνει άραγε?
Να το πάλι!
... κοίταξα το κουνητό και η ώρα είναι 00:00... ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΔΕΛΦΟΙ...και ΑΔΕΛΦΕΣ!!!! ![]()
.
.
.
The She Mantis... mobile

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΑΑΧΑΑΑΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ
ΑΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ..................ΧΑΧ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ....ΤΕΛΟΣ ΕΦΥΓΑΝ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ
ΠΑΛΙ ΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ......ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ..............................................................................................................................................................................................................................................ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ..............ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ..................ΧΑΧΑΧΑΧ..............................................................................................ΧΑΧΧΑΑΧΧΧΧΧΑΑΑΑΑ ??????
gh
Εδώ μας αποκαλύπτεις συνεχώς τα όσα γνωρίζεις περί των τυπικών, των ενδυμασιών κλπ.
Δυστυχώς όμως για σένα καμία από τις δύο παραπάνω στολές δεν έχω φορέσει, εσύ που τις έχεις φορέσει για πες μου τι δείχνουν ;
Όχι τίποτ’ άλλο αλλά διακρίνω και κάποια φαλλικά σύμβολα τα οποία μάλλον θα γνωρίζεις καλύτερα την επεξήγηση.
P.S. Κόψτε κάτι απο το χαχαχαχαχα του Φιλόσοφου διότι το Format της σελίδας έγινε χάλια μαύρα. Και τώρα δε φταίει η δική μου ανάλυση οθόνης.
χαχαχαχαχαχαχ.....χχα.
χαχαχχαχαχ....χαχ
χαχαχαχ......χαχαχα
χαχ
χουφ χουφ που ειμαι που βρεθηκα γελαω τοση ωρα αλλα που ειμαι?
διορθωστε τα χαχα μου οντως πιανουν πολυ χωρο
παρακαλω κυριοι συντονιστες διαχειριστες διευθυντες και προισταμενοι
σβηστε οσα χαχαχα βλεπετε
ευχαριστω πολυ να στε ολοι καλα!
gh
ξετρελλάθηκα !
θέλω κι εγώωωωω!
όχι τον φίλτατο (μην παρεξηγηθείτε φίλτατε!)
ούυυυτε την ποδίτσα!
την κουζίνα θέλω! για περιεχόμενο θα φροντίσω εγώ...
τι ώρα είναι? 3.49.... φτου ! μου ξέφυγε ο συγχρονισμός!
G.

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
Edited by - galadriel on 27/01/2005 04:13:56
Γιατί, βρε Φιλόσοφε 1, γελάς με την απορία μου??… τόσο αστεία είναι???![]()
![]()
Υπάρχει κανείς να μου απαντήσει ή να κάνω αίτηση στα «Απίστευτα κι όμως Αληθινά»????![]()
Χμμμ…η ποδίτσα είναι ωραία… σαν ιδέα… όχι ότι θα φορούσα ποτέ ένα «τέτοιο» σοβινιστικό «σύμβολο»… απα παπα παπα… μακριά από εμάς!![]()
![]()
![]()
Το φαγητό είναι απόλαυση και πρέπει να το απολαμβάνεις… και ουχί, να το μαγειρεύεις!![]()
![]()
![]()
ΥΓ: Ο συγχρονισμός σας κυρία G… θεϊκός!… αυτό το επαναλαμβανόμενο 3 τι να σημαίνει?![]()
![]()
.
.
.
The She Mantis... getting better... and better...