ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΣΟΥ ΗΡΘΕ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΣΟΥ ΗΡΘΕ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

pci31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
16/08/2007, 16:43:09
To παιχνιδακι της "διπροσωπιας" καλα κραττει δηλαδη... Συμφωνα με αυτα που "ακουστηκαν", ειναι ομορφο να το παιζεις με πολλους λογαριασμους, και μαλιστα, ο καθενας απο "αυτους" εχει και αλλη αποψη... θα μπορουσε ακομα, καποιος με 2 ή και περισσοτερους λογαριασμους, να βριζει εναν απο τους δικους του!!!!

Αυτο προκαλει φοβιες, για το ποσο "απροστατευτοι" ειμαστε, απο καμποιους με τετοιες συμπεριφορες!!! Και ποσο μαλλον, που καποιοι τις επικρινουν και απο πανω!!!

Αλλα μαλλον θα ειναι υποστηρικτες της "ιδεας" αυτης... ή αν δεν ειναι... δεν εχω λογια να πω τοτε τι συμβαινει!

Κircher... το θεμα του ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ & PCI, μαλλον ειναι ταραγμενο... Εσυ πως το βλεπεις? Ειναι περισσοτερο ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ ή PCI??? Θα μπορουσε να εχει και αλλα ονοματα στο φορουμ αυτο!!! O ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ, πριν γινει ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ, ηταν (αρχικα) PCI... και μετα εγινε ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ... αλλα επεστρεψε και ως PCI...

Μηπως θυμιθηκε πολυ αργοτερα τους "κωδικους" του ως PCI????

16/08/2007, 16:45:38
quote:

Amalia:

Παρεπιπτόντως, περιμένουμε την απάντηση από τον pci στην ερώτηση που του έχω θέσει πιο πάνω:
Και αλήθεια, γιατί το έκανες αφού μπορούσες από την αρχή να γράψεις ως pci;

Ως "ποιος" θα μας απαντησει ομως, Αμαλια? Ως PCI ή ως ενας "αλλος" εαυτος... περαν του "μπαναρισμενου" ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ????

16/08/2007, 16:56:03
quote:
αγνοών:
...όπως κι εγώ περιμένω απάντηση στο ερώτημα...

amalia είναι το πραγματικό σου όνομα ?

Δηλαδή, να θεωρήσω πως η "ερώτηση" αυτή δεν ήταν κάποιου είδος αστείο;

Αφού... "ρωτάς" λοιπόν αγνοών να σου υπενθυμίσω πως μία απάντηση υπάρχει ήδη πιο πάνω (προς τον... pci), την οποία είναι λογικό να έχεις διαβάσει και την οποία θα παραθέσω ξανά:

"Σύμφωνα με τη λογική πρώτα απ’ όλα θα έπρεπε να σκεφτείς ότι εφόσον τόσα χρόνια γράφω ως Amalia, προφανώς είμαι μια γυναίκα και με λένε Αμαλία. Και κατά δεύτερο λόγο και βασικότερο, η εμπιστοσύνη απέναντι στον άλλον άνθρωπο (που αποτελεί μια σημαντική εσωτερική, φιλοσοφική και ανθρωπιστική ποιότητα) θα έπρεπε να σε οδηγήσει να σκεφτείς ότι είμαι αυτή που γράφω ότι είμαι."

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω μετά από αυτό που "ρωτάς", πώς ακριβώς εκλαμβάνεις το εξής:
το ότι δηλαδή έχουμε επικοινωνήσει στο παρελθόν και μέσω e-mail και εκεί σου έχω απευθυνθεί και με το όνομά μου -Αμαλία- και με το επώνυμό μου!

Τι να πω βρε αγνοών μου... ;
τι να πω... ;

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

16/08/2007, 17:21:54
quote:
A. Kircher:

Έχω συμμετάσχει σε πολλά φόρουμ του εξωτερικού από μουσικά μέχρι εσωτεριστικά και αυτό με τους διπλούς λογαριασμούς με σκοπό την εξυπηρέτηση διαφόρων σκοπιμοτήτων μόνο εδώ το έχω δει!

Πότε θα σταματήσετε να παίζετε ρε πατριώτες;

Κι εμάς μας είχαν σοκάρει μέχρι κάποια στιγμή στο παρελθόν τέτοια πράγματα. Υπάρχουν σίγουρα λόγοι που γίνεται αυτό, όπως υπάρχουν λόγοι και αιτίες για όλα τα πράγματα.

Ο ένας λόγος είναι ότι ο χώρος είναι μεγάλος, οι συμμετέχοντες πάρα πολλοί και κατά κάποιον τρόπο αντιπροσωπεύει μια μικρογραφία της κοινωνίας και αντανακλώνται εδώ συμπεριφορές που βρίσκουμε και σ' ολόκληρη την κοινωνία - συνεπώς και πολύ άσχημες.
Ένας άλλος λόγος είναι ότι δυστυχώς κάποιοι συγκεκριμένοι άνθρωποι και συγκεκριμένοι κύκλοι έχουν δείξει τον άσχημο αυτό δρόμο από αρκετά παλιά και η ανθρώπινη φύση κάνει πιο εύκολο να προσελκυστούμε προς το κακό, παρά προς το καλό, το όμορφο, το ειλικρινές και το δημιουργικό. Η δεύτερη επιλογή (το να προσελκυστούμε στο καλό, στο όμορφο, κ.λπ.) παρότι οδηγεί στον πυρήνα της ύπαρξής μας, είναι σίγουρα πολύ πιο δύσκολη και ενίοτε κάπως επώδυνη.
Τι να κάνουμε, έτσι είναι τα πράγματα.

Σχετικά με αυτό που γράφεις A. Kircher για τον gigenis:

quote:
Πάντως αν η διαγραφή του gigeni έγινε με βάση τον εξωγήινο Ναζωραίο πιστεύω πως του αρμόζει μια συγνώμη.

όπως έχω γράψει στο θέμα Μαζική αποστολή e-mails σε μέλη...

Σχετικά με την τρίτη σε σειρά χρονική απενεργοποίηση του gigenis (εφόσον έχουν υπάρξει ερωτήσεις σχετικά), έγινε στο θέμα "Υβρεις κατά των Ελλήνων στα εκκλησιαστικά βιβλία"... στις 29/07/2007

Παρέθεσα μάλιστα και το σχετικό μήνυμα του Dying_Incubus. Ο gigenis είχε ήδη απενεργοποιηθεί χρονικά περίπου μία βδομάδα πριν από την εμφάνιση του ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ, για άλλους λόγους. Παρόλαυτά για το συγκεκριμένο ζήτημα του ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ-gigeni δε θα είχαμε πρόβλημα, θα το θεωρούσαμε μάλιστα υποχρέωσή μας και καθήκον μας να ζητήσουμε συγνώμη και να αποκαταστήσουμε την αλήθεια, εάν υπήρχε λάθος...

Όπως όμως έγραψα παραπάνω:
Όλα τελικά έχουν επιλέξει το δρόμο τους...

Ψυχή μου,

16/08/2007, 17:31:47
Αγαπητέ PREDATOR "διαισθανόμαστε" ότι ο... pci έχει σίγουρα λόγους για να θέλει να αποφύγει αυτόν τον διάλογο. Παρολαυτά όμως, είναι φανερό ότι οφείλει να το κάνει, καθώς το ζήτημα εμπλέκει κι άλλους ανθρώπους.
Λοιπόν pci;

quote:
PREDATOR:
Αυτο προκαλει φοβιες, για το ποσο "απροστατευτοι" ειμαστε, απο καμποιους με τετοιες συμπεριφορες!!! Και ποσο μαλλον, που καποιοι τις επικρινουν και απο πανω!!!

Σ' αυτό έχεις σίγουρα δίκιο και η γνώμη μου είναι ότι αυτές οι συμπεριφορές στοχεύουν πάνω απ' όλα στην ίδια την κοινότητα των συζητήσεων και στους τόσους ανθρώπους που συμμετέχουν σ' αυτή. Για εμάς - και το έχουμε τονίσει πολλές φορές αυτό - η απόλυτη ασπίδα και η "χρυσή συνταγή" αν το θέλεις, είναι η διαρκής εργασία επάνω στην ανάπτυξη της διάκρισης και η ειλικρινής διάθεση για συνδημιουργία. Και αυτό δεν είναι κάτι που βρίσκει εφαρμογή μόνο σε ότι κάνουμε όλοι μαζί εδώ, αλλά είναι κάτι που θα ωφελήσει καθέναν από εμάς, καθώς και τους γύρω του, στην καθημερινότητά του.

Ψυχή μου,

16/08/2007, 17:46:42
Πριν λίγες μέρες είχα πει ότι διαβάζω με το ίδιο ενδιαφέρον παλιά και νέα θέματα. Κοίταζα λοιπόν ένα θέμα από το καλοκαίρι του 2003 "ποιός είναι ο απαγορευμένος καρπός". Στη μέση της δεύτερης σελίδας του θέματος ο gigenis υπογράφει ως GIGENIS----PCI κάτι που μπορεί να λέει πολλά, μπορεί και να μη λέει και τίποτα, αυτός η αυτοί ξέρουν αν είναι δύο άτομα με ταυτόσημες απόψεις ή ένα άτομο με πολλά πρόσωπα.

Wolf

Edited by - keraynos on 16/08/2007 17:50:36

16/08/2007, 17:53:32
quote:
Χμ... ο pci φτιάχνει ένα νέο λογαριασμό ως ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ για να κατηγορήσει τον gigeni και μετά από λίγο σπεύδει να τον ξελασπώσει χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό που είχε από το 2003 (τον pci)

2003?? Καλά που τον ξέθαψε
Αρα είναι παλιά καραβάνα
Για να γνωρίζει και τον Κέλσο!!

Αρα έχουμε την εξίσωση
2003+pci+X
---------------- = ????
kelsos+gigenis

16/08/2007, 17:56:43
Aν, φιλε Κεραυνε... το ειδες αυτο... τοτε πρεπει να το "δουμε" απο πολλες αποψεις το θεμα! Γιατι, αν ειναι "ενα προσωπο" και εχει τοσες "προσωπικοτητες", τοτε οδηγουμαστε σε πολλα και διαφορα συμπερασματα, για την ιδιοτελεια ενος προσωπου...

16/08/2007, 18:02:42
keraynos
quote:
Στη μέση της δεύτερης σελίδας του θέματος ο gigenis υπογράφει ως GIGENIS----PCI κάτι που μπορεί να λέει πολλά, μπορεί και να μη λέει και τίποτα, αυτός η αυτοί ξέρουν αν είναι δύο άτομα με ταυτόσημες απόψεις ή ένα άτομο με πολλά πρόσωπα.

Που το βρήκες βρέ θηρίο..

Λοιπόν κοίτα..
Ναί.. τότε .. τα παλιά τα χρόνια.. για καθαρά φορολογικούς λόγους προτιμούσαμε τις συγχωνεύσεις εταιριών .. πώς λέμε ΑΕ.. ΟΕ.. ΕΠΕ..3Α.. ΑΩ..ναί.. ναί.. είχαμε πολλά τέτοια..

Λογικό ειναι gigenis και pci κληρούχες .. τότε μπορεί να εγνωρίζοντο τότε.. εδώ ξέρεις οι μεγάλοι τσακωμοί εχουν γίνει μεταξύ φίλων

quote:
οταν ειμαι καλός είμαι καλός
οταν είμαι κακός είμαι καλύτερος

Τέλειο kerayne δεν είναι και τυχαίο το σλόγκαν ``ο κακός λύκος``

Edited by - allzzaro on 16/08/2007 18:41:46

16/08/2007, 18:31:49
quote:
pci:
Και ποιος σου ειπε οτι δεν ειμαι??
Αν ειχες ρωτησει θα σου απαντουσα ναι εγω ειμαι.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς των φόρουμς .. κάθε χρήστης δικαιούται να εχει εναν λογαριασμό.
Οπως και μέχρι τώρα κάθε διπλόεγγεγραμένος λογαριασμός διαγράφεται ανευ δεύτερης συζήτησης..