ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- HEAVY METAL (και άλλα...) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- HEAVY METAL (και άλλα...) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

gretel30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ALFΜέλος
17/03/2006, 00:52:56
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΩΡΑΙΩΣ ΦΙΛΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΗΠΟΣ ΕΙΧΕΣ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟ ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ ΚΙΟΛΑ?
ΕΙΜΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΞΕΝΕΡΟΣΑ ΤΟ 1997 ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΒΑΘΡΑ ΗΡΘΑΝ ΟΜΩΣ Η ΣΑΧΟΝ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ!!!!!
ΚΑΘΑΡΗ ΒΑΒΟΥΡΑ ΡΕ ΣΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ
17/03/2006, 00:59:00
Παρεπιπτόντως είμαι ΦΙΛΗ. Έλα μωρέ που ξενέρωσες εδω την έβγαλε καθαρή το ATHENS OPEN AIR εξαιτίας του παππού.

Τώρα που είπες Σάξον. Σάξον, Ντόρο κ.λ.π στο Γκαγκάριν τόσο κόσμο ίσως να είχαν μόνο οι SODOM, KREATOR κ.λ.π. απόλυτη ασφυξία, έλεος ήταν συναυλία για δύο μέρες όχι για μία.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
ALFΜέλος
17/03/2006, 01:10:02
ΝΑΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ. ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΦΙΛΗ ΠΟΠΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΡΕ ΣΥ ...
17/03/2006, 01:30:07
Εγώ είχα πάει Saxon περυσι και Motorhead πριν κάτι χρονάκια στο Λυκαβητό. Και οι δύο εξαιρετικές συναυλίες. Κορμιά πέσανε πριν 2 βδομάδες περίπου στους Soulfly στο club 22. Για rockwave πολύ σιωπή πέφτει ρε παιδιά. Πέρυσι τέτοια εποχή γνωρίζαμε για Black Sabbath και άλλα. Φέτος κάτι ακούγεται για Metallica, για Lacuna Coil...Τους θεούς Arch Enemy πότε επιτελους θα τους φέρουν??? αντε να δούμε την Angela να τραγουδάει a la κομπρεσερ επι σκηνής!!!!

Yποσημείωση:Εγώ αντιθετως από πολλούς εδώ, δεν πίνω μπύρες σε συναυλίες διότι μειώνονται τα αντανακλαστικά μου και μετα δεν μπορώ ούτε να απολαύσω το συγκρότημα ούτε αντοχή έχω να χτυπηθώ. Την προτιμώ μετά απο τα live. Ειδικά μετά από καλοκαιρινές συναυλίες...να γυρνάς εξαντλημένος σπίτι και να τσακίζεις σουβλάκι με παγωμένη μπύρα...είναι ηδονή...γειά μας...

Μη σκοτώνεις τα κουνούπια...άλλοι σου πίνουν το αίμα...

Edited by - Agnostic on 17/03/2006 01:33:32

ALFΜέλος
17/03/2006, 01:38:05
Ναι και εχω να δω συναυλια εδω και κατι χρωνια τι παιζεται με της συναυλιες ξερει κανεις τιποτα για ροκ και μεταλ ενοω?
17/03/2006, 07:57:06
quote:

ΝΑΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ. ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΦΙΛΗ ΠΟΠΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΡΕ ΣΥ ...

Όχι φίλε μου. Γιατί να ξενερώσω.

Για συναυλίες ενημέρωση στο:
http://www.rocking.gr/livedates.php

χεχε εγώ φίλε Agnostic δεν έχω πρόβλημα με τα αντανακλαστικά μου...
Πάντως κι εγώ έχω ακούσει για Μετάλλικα.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
ALFΜέλος
17/03/2006, 15:35:52
ΠΟΠΟ ΜΕ ΕΓΤΙΑΞΕΣ ΜΕ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΧΑΡΙΣΤΩ gretel
ΣΙΣΤΕΡΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑ'Ι'ΤΣΤΑΛΚΕΡ ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ....
MasvidalΜέλος
17/03/2006, 18:13:33
Μερικα απο τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΝΗΣΙΑ συγκροτηματα που ηταν,ειναι και θα ειναι ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ολων των poserοδηθεν συγκροτηματων που περασαν, περνουν και(δυστυχως)θα περασουν απο την metal σκηνη.Εις υγειαν...........

SavaothΜέλος
18/03/2006, 17:37:17
Φίλε Masvidal στους Bathory έπρεπε να βάλεις κι ένα emocion να προσκυνάει.
19/03/2006, 01:42:45
Lost in Necrooopoliiisss

Φίλε Masvidal ωραίος...αλλά μια μικρή ένσταση...
Δεν είναι όλοι οι posers χάλια και δήθεν. Κάποιοι,τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα, really kick ass!!!

Μη σκοτώνεις τα κουνούπια...άλλοι σου πίνουν το αίμα...