- ΣΙΓΟΜΟΥΡΜΟΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ Vol. - 2 - - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Ολα αυτα τα θεματα,θα συζητηθουν απο κοντα...ειναι κριμα να προσπαθουμε να συζητησουμε ενα θεμα 2 λεπτων σε 2 ημερες απο εδω..
Παρολα αυτα,οι θεσεις οπως σου ειπα και πριν,ειναι ανοιχτες..
Μια παρατηρηση:
Στα e-mail,παρακαλω να μην μακρυγορειτε διοτι ειναι πολλες οι απαντησεις και γινεται πολυωρη η ολη διαδικασια..
1)Ποιος ειναι ο ιδρυτης της λεσχης;
quote:
Τα μελη χωριζονται αναλογα με τις ικανοτητες τους
2)Για τι ακριβως ικανοτητες μιλας;
3)Τι ακριβως πραγματα θα πρεπει να κανουν τα μελη της οργανωσης;
4)Αυτην την στιγμη ποσα μελη υπαρχουν στην οργανωση;
5)Που θα γινει η πρωτη συναντηση των μελων;
Edited by - VIKING on 05/04/2004 23:46:40
Αυτό διότι διαπιστώνω πως αμέσως αμέσως ο μέσος ηλικιακός όρος της λέσχης βρίσκεται στα ...16 χρόνια.
Θα ήθελα να λάβω μέρος σε μια σοβαρή προσπάθεια με επιστημονικό υπόβαθρο και με ουσιαστική παρουσία και δράση. Γενικά με σοβαρές προυποθέσεις.
Είμαι 29 ετών μ αρέσει το μυστήριο και το ανεξήγητο είμαι μηχανικός δικτύων και μένω ανατολικά....
Αναζητώντας την αλήθεια
Edited by - Beholder on 05/04/2004 23:51:30
Θα ξεκινησω να σου απαντω κατευθειαν..
1)Ο ιδρυτης της Λεσχης ειμαι εγω (θα γραψω στοιχεια για εμενα στην επομενη απαντηση διοτι ρωτησε ο φιλος μας ο BEHOLDER)
2)Σαν ικανοτητες εννοω καταρχας την πνευματικη ικανοτητα (iq,γνωσεις,σπουδες,ικαντοτητα στην ερευνηση κλπ κλπ)
3)Οσον αφορα αυτην την ερωτηση προς το παρον υπαρχουν ιδεες.Διευκρινιζοντας,βρισκομαστε στην γενεση και οχι στην εξελιξη του θεματος.Καποιες ιδεες ειναι οτι θα χωριζονται τα μελη σε ερευνητες,εξερευνητες κλπ.Οι ερευνητες θα παρεχουν πληροφοριες για ενα θεμα (θα αντλουν πληροφοριες απο ιντερνετ,βιβλιοθηκες κλπ) ενω οι εξερευνητες θα μπορουν να εχουν μια ποιο δραστικη εφαρμογη.Θα υπαρχουν και αλλοι κλαδοι,καθως επισης υπαρχουν οι εξεις ιδεες:
a)Ολα τα ευρηματα θα καταχωρουνται σε αρχεια
b)Μερικα απο τα ευρηματα (αυτα που θα μπορει να καταλαβει το ευρυ κοινο) θα μπορουν να εκθετονται σε ενα μηνιαιο περιοδικο,τα εσοδα του οποιου θα ειναι για εξοδα της λεσης.
και πολλες ακομα τετοιες ιδεες τις οποιες θα μπορουν να συζητηθουν σε μια συναντηση.Φυσικα ολα ειναι υπο εξελιξη και τιποτα απο ολα αυτα μπορει να μην γινει,αλλα να γινει κατι καλυτερο,με καλυτερες ιδεες.Γι'αυτο τον λογο αποφευγω να επεκτεινομαι στο θεμα προς το παρον..
4)Εξαρταται φιλε μου VIKING..διοτι πολλοι εχουν δηλωσει οτι επιθυμουν να εισελθουν,αλλα δεν εχει γινει καμια συναντηση η οποια να πιστοποιει κατι τετοιο..Οπως ειπα και πριν (το οποιο το ειπα και σε μια φιλη σε απαντητικο e-mail), επροκειτο για την γενεση και οχι για την εξελιξη..
5)Η πρωτη συναντηση των μελων θα αποφασιστει απο ολους,βρισκοντας την καλυτερη κοινη λυση,ωστε να μπορουν να ερθουν οσο το δυνατον περισσοτεροι.Το μονο σιγουρο ειναι πως θα γινει στην Αθηνα.
Γεια σου φιλε Tommy και σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου.![]()
Ειμαι 23 χρονων,σπουδαζω χρηματοοικονομικα,εχω τελειωσει διοικηση επιχειρησεων και ασχολουμαι με λογιστικα.Εχω γραψει διατριβες σχετικα με την φυσικη ,ποιο συγκεκριμενα καποια παραδοξα σε σχεση με την θεωρια της σχετικοτητας του Εinstein,βλεπε "ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ κ.α. -- "Τhe Butterfly Effect - Το παραδοξο της πεταλουδας" --οπου βαση αυτου εχω αναπτυξει καποιες ιδεες σχετικα με την κατασκευη προγραμματων οπου μπορουν να προβλεψουν το μελλον.Δεν επιθυμω να αναπτυχθω γενικοτερα σε αυτα διοτι δυστηχως δεν ειναι κοινωνικα αποδεκτα,οι περισσοτεροι δεν τα καταλαβαινουν,και αυτοι που τα καταλαβαινουν δεν θελουν να τα δεχτουν παρολο που ειναι τεκμηριωμενα και (μεχρι στιγμης τουλαχιστον) δεν εχει βρεθει καποιο λαθος στον ειρμο τους.
Οσο για τον μεσο ορο κανεις λαθος,σε e-mails που μου εχουν στειλει ο μεσος ορος μεχρι στιγμης ειναι 24-25 χρονων.Παρολα αυτα αναμενουμε...
Σιγουρα για το επιστημονικο υποβαθρο,η προσπαθεια αποσκοπει εκει,και αφου αποσκοπει εκει,αν τελικως γινει,αργα η γρηγορα εκει θα καταληξει.Και αυτη εξαλλου ειναι και η διαφορα με τις υπολοιπες λεσχες του ειδους.Δεν επροκειτο για μια λεσχη "παμε σε βουνα και παραλιες και ο,τι γινει"...ή λεσχες του "πληρωνετε μαλ**κες".Επροκειτο για μια λεσχη (που ακριβως για αυτο υπαρχουν οι βαθμιδες) επαναλαμβανω ικανοτητων.Δεν μπαινει οποιος και οποιος σε οποιαδηποτε βαθμιδα.Θα υπαρχουν ανθρωποι που θα μπαινουν ποιο βαθια στα πραγματα,και ανθρωποι που θα ειναι στα ποιο ρηχα,ακριβως με κριτηριο τις ικανοτητες τους(Βλεπε παραπανω απαντηση).
Χαιρομαι παντως που το θεμα ειχε μια τετοιας εκτασης ανταποκριση.
Υπ'οψιν οτι σημερα (Δευτερα) ειναι η πρωτη ημερα που βγηκε το θεμα (απο το απογευμα).
Αν εχεις καποιες προτασεις feel free να τις διατυπωσεις..Εξαλλου σε αυτες στηριζομαστε (σε ιδεες).
Δεν υπαρχει προβλημα,ειτε μπορεις να ερθεις στην συγκεντρωση,ειτε θα μπορεις να ενημερωνεσαι και να ενημερωνεις ως ενεργο μελος μεσω του ιντερνετ (αν και πιστευω πως εχεις την δυνατοτητα να ερχεσαι και απο κοντα,μιας και η ολη κατασταση εχει την εδρα του στην Αθηνα).Παρολα αυτα υπαρχουν φιλοι και φιλες οπου δεν ειναι απο Αθηνα και θα ενημερωνονται (και θα ενημερωνουν) μεσω internet.
http://www.jackassthemovie.com
gK
ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΕΜΑΙΛ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΜΑΙ ΑΜΑ ΤΟ ΔΕΙΣ
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΙΤΟ ΜΟΥ
ΦΙΛΙΚΑ Ε.μ.Α
Α ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ...
quote:
Φιλε μου VIKING,δεν αναφερεις κατα ποσο ικανοποημενος η μη εισαι απο τις απαντησεις μου...Οπως ειπα τιποτα δεν ειναι στερεο ακομη και ολα μπορουν να αλλαξουν.
Αν εχεις καποιες προτασεις feel free να τις διατυπωσεις..Εξαλλου σε αυτες στηριζομαστε (σε ιδεες).
Γεια σου φιλε Tommy.Ειμαι ικανοποιημενος απο τις απαντησεις σου.Και με ενδιαφερει να μπω στην λεσχη σου αλλα μαλλον μελλοντικα λογω καποιων προβληματων που αντιμετωπιζω.
Θελω να σε ρωτησω λοιπον αν μπω αργοτερα(μετα απο καποιους μηνες) υπαρχει πιθανοτητα να γινω δεκτος στην λεσχη σου;
Επειδή βλέπω πως οι προθέσεις σου φαίνονται σοβαρές και ειλικρινείς θα δεχτώ να θέσω συμμετοχή.
Δεν ξέρω πως θα αξιολογηθεί η συμμετοχή μου αλλα σίγουρα δεν θα ήθελα να παίξω τον ρόλο του γραμματέα της λέσχης ![]()
Θα σου στείλω και το σχετικό email.
Αναζητώντας την αλήθεια
ΦΙΛΙΚΑ Ε.μ.Α...