- ...Πρεπει να ακολουθουμε το ενστικτο μας...; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:
AitheroVamon:ZALMOXIS προφανώς αναφέρεσαι στην παρέμβαση μου στην διένεξη που παρατηρήθηκε στο θέμα :
ΦΡΑΚΤΑΛΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ (Μήπως ζούμε σε ένα τέτοιο Σύμπαν?)
Αν προσέξεις καλύτερα, θα διαπιστώσεις οτι οι "υποδείξεις" έγιναν με ήπιο τρόπο και με χιουμοριστική αν θέλεις διάθεση,
τοσο προς εσένα, οσο και στους λογαριασμούς ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ και DSM
Μια επισήμανση προς αποφυγή δημιουργίας λανθασμένων εντυπώσεων:
Στο θέμα ΦΡΑΚΤΑΛΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ (Μήπως ζούμε σε ένα τέτοιο Σύμπαν?) η συντονιστική παρέμβαση που έγινε είχε ως βασικό στόχο να υπάρξει μια νότα ηρεμίας ώστε να προληφθούν πιθανές καταστάσεις σύγκρουσης μεταξύ παλαιότερων μελών και του νέου μέλους ZALMOXIS.
Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν κάποιου είδους παρατήρηση τόσο προς τον ΝΙΚΟΜΑΧΟ, όσο και προς τον DSM, των οποίων τα μηνύματα αποτελούν λογική αντίδραση στην προσβλητική φράση "το διάβασα δυστυχώς . Τρία πουλάκια κάθονταν ...και γω το πήρα στα σοβαρά" η οποία γράφτηκε από τον ZALMOXIS σε σχέση με το θέμα (του οποίου την τρόπον τινά, πατρότητα, είχε ο NIKOMAXOΣ και ο DSM).
Βέβαια, δεν μπορούμε να καταλάβουμε σε τι ακριβώς αναφέρεται η λέξη "Zaϊνη" με την οποία προσφώνησε ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ στο προαναφερθέν θέμα, όπως και στο παρόν τον ZALMOXIS. Υπενθυμίζουμε βέβαια, ότι στα forums του ESOTERICA, απαγορεύεται ρητώς η χρήση προσφωνήσεων με υπονοούμενο, προσβλητικό ή εμπρηστικό χαρακτήρα απέναντι σε άλλα μέλη. Όπως φυσικά και η όποια σκόπιμη παραποίηση σε usernames. ΝΙΚΟΜΑΧΕ, κάνεις συλλογή συντονιστικών παρατηρήσεων όπως φαίνεται. Να προσέχεις, γιατί το "χόμπυ" αυτό είναι επικίνδυνο και μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε μόνιμες απενεργοποιήσεις (μια του κλέφτη, κ.ο.κ.).
quote:
ZALMOXIS:
ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ. ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ, ΕΣΥ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕΣ ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ; ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ;
ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ. ΤΑ ΕΧΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΦΟΡΟΥΜ. ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΣ. ΤΗΝ ΕΜΑΘΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΙ ΑΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΠΕΙΛΗ, ΚΑΝΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ. ΝΑ ΔΩ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΙ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑΧΑ. Η ΖΗΛΕΙΑ ΣΕ ΤΥΦΛΩΣΕ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ. ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΕΙΣ ΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΣΟΥ.
ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΑ ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ. Ο ΞΕΝΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ. ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΚΤΑ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟΦΑΝΩΝ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΕΡΝΟΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ.
Όσον αφορά τη συμμετοχή σου στα forums, ZALMOXIS:
Μάλλον χρειάζεσαι λίγο χρόνο για να αντιληφθείς τη νοοτροπία των συζητήσεων, που δεν είναι φυσικά και πολύ διαφορετική από τη νοοτροπία που διέπει τις συζητήσεις σε ένα, φιλοσοφικό π.χ. καφενείο. Έρχεται κάποιος νέος, περιμένει λίγο χρόνο να γνωριστεί με τους παλαιότερους και να γνωρίσει το πώς λειτουργεί η συζήτηση και παίρνοντας τον χρόνο του, συμμετέχει. Φυσικά, σε κανένα τέτοιο περιβάλλον συζήτησης δεν μπαίνει κανείς ανοίγοντας με το "καλημέρα" 11 νέα θέματα, τα περισσότερα εκ των οποίων με κείμενα (έστω δικά του) που έχει παραθέσει σε διάφορα άλλα forum ή blog στο Διαδίκτυο, προβάλλοντας τον εαυτό του σαν μια αυθεντία που προσφέρει την πολύτιμή του γνώση και προσβάλλοντας όσους είναι ήδη στις συζητήσεις.
Έχεις μήπως διαφορετική γνώμη για τα παραπάνω;

Τα άρθρα μου τα αναρτώ κι αλλού γιατί περιμένω να ακούσω και κάτι άλλο παραπέρα ή να δω που κάνω λάθος. Αφού ενοχλεί, δεν θα αναρτήσω άλλο σε αυτό το φόρουμ.
The fate of all mankind I see
Is in the hands of fools
KING CRIMSON-EPITAPH 1969