ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ η αληθεια ειναι αυτο που δεν φανταζομαστε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ η αληθεια ειναι αυτο που δεν φανταζομαστε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

crucifire30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
toxotisΜέλος
06/05/2005, 02:42:07
Aρη φίλε μου, έχεις πολύ καιρό να "μιλήσεις" στο forum. Βέβαια έχει καταντήσει γουναράδικο το θέμα σου...αλλά μήπως μετάνιωσες κι εσύ και δεν θέλεις να μιλήσεις? Ή μήπως έχει να κάνει η σιωπή σου με την κατάσταση της υγείας σου?-εννοώ κάποια επιδείνωση-? Από τον τρόπο που γράφεις θέλω να πιστεύω -όχι λόγω ευπιστίας-πως πραγματικά σου συμβαίνει κάτι φοβερό. Όμως δεν έχω καταλάβει ακόμη, μολονότι διάβασα όλα τα post, τι είναι αυτό που σε ανυσηχεί περισσότερο. Η κατάσταση της υγείας σου δεν είναι καλή. Αυτό είναι ένα δεδομένο, το οποίο απ΄΄οτι καταλαβαίνω το έχεις αποδεχτεί και αναμένεις-σίγουρα όχι παθητικά-διάγνωση και θεραπεία. Όμως δεν ήταν, αν σε κατάλαβα σωστά,αυτός ο λόγος που θέλησες να μιλήσεις. Κάτι άλλο σε βασανίζει. Η ταυτότητά σου? Νομίζω πως και εδώ έχεις βρεί για τον εαυτό σου κάποιες απαντήσεις.-Κατέληξες στο συμπέρασμα πως κατα50% είσαι και κάτι άλλο, εκτός από άνθρωπος.-Η διαφορετικότητα σου? Κι αυτή την έχεις αποδεχτεί απ' ότι κατλαβαίνω. Στο πρώτο σου post διέκρινα και λίγο φόβο. Έπαψες να γράφεις επειδή σε ανακάλυψαν μετά την συμβουλή του συνομιλητή? Και τι μπορούσαν να σου κάνουν? Ή μήπως σου έκαναν πάλι κακό? Ειληκρινά θα ήθελα να ξαναδώ post σου. Να μας πεις νέα σου.
Φιλικά Τοξότης
06/05/2005, 11:30:18
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ toxoti ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ "γουναράδικο"
ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΜΕΙΣ ????

ΕΘΕΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΡΗΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

GDS1Μέλος
06/05/2005, 12:29:15
Πάντως θέλω να καταγγείλω ότι κανείς σας δεν με βοήθησε ούτε μια φρυγανιά δεν μου δώσατε και το αίμα πλέον έχει στεγνώσει στην άσφαλτο και δεν μπορώ να κάνω πλέον βούτα. ΚΛΑΨ ΚΛΟΥΨ.
Domina.LilithΜέλος
06/05/2005, 15:51:46
μια υπουλη σκωλικοειδιτιδα που πηγε να με στειλει στον αλλο κοσμο, εκανε τους γιατρους να μου βαλουν και ξενο αιμα....

ρε παιδιά μπήκαν όλα μαζί σε ένα τσουβάλι και έγινε ο χαμός...

Τι σχέση έχει το "ξενο " αίμα????????Άντε τέτοια να λέτε, να σταματήσουν και οι αιμοδοσίες...

Έχω 3 αδέρφια με Μεσογειακή αναιμία που μεταγγίζονται κάθε 15 μέρες... Λές να είναι και αυτοί Βρικόλακες και να μην το έχω πάρει είδηση και αν δεν κάνουν και μια μετάγγιση να με δαγκώσουν στο λαιμό το βράδυ που θα κοιμάμαι????

Άντε μην το παραξεφτιλίζουμε.....

Φιλικά...

Καλό σας απόγευμα.

Νo time to run, no place to hide, when your life is just a lonely ride as the lord of fire and ice. And all your dreams behind your eyes turned out to be just...lies...

astral-projectΜέλος
06/05/2005, 18:23:34
θεωρω οτι μιλω απλα ελληνικα.

δεν ειπα πουθενα οτι αυτο εχει να κανει με βρυκολακες.

με αναιμια ναι οχι ομως με τον βαμπιρισμο.

λιγη περισσοτερη προσοχη στο γραπτο μου και δεν θα ειχες αυτην την απορια.

ουτε απετρεψα κανεναν να κανει μεταγγισεις.

φυσικα η φαντασια ειναι ενα πραγμα που συχνα καλπαζει...

sanomiKΝέο Μέλος
08/05/2005, 02:35:33
Αρη,εχεις μερες να ¨μιλησεις¨..πες κανενα νεο!
κανενα ψυχιατρο εχεις σκευτει ποτε να επισκευτεις,χωρεις να θελω να θιξω το αυτο που μας περιγραφεις;απ΄την αλλη ζειτανε πολλα οι που****δες για μια επισκεψη..!
θα μου πεις τωρα εχεις το προβλημα της υγειας σου,με αυτα θα ασχολεισε;

φιλικα,παντα.

ΑΡΗΣΜέλος
09/05/2005, 20:00:05
καλησπερα σας. σας ζητω σηγγνωμη για τη μεγαλη μου απουσια απο το forum.τα μηνυματα σας εχουν γινει παρα πολλα,και θα μου παρει λιγο χρονο για να απαντησω σε ολους σας.
για οσους αναρωτιουνται λεω οτι η απουσια μου δεν ειχε να κανει με την υγεια μου.
ΑΡΗΣΜέλος
09/05/2005, 20:47:41
toxotis καλησπερα.
η αληθεια ειναι οτι εχω ανακαλυψει πραγματα για εμενα μεσο του forum.ενα απο αυτα ειναι η υπομονη μου σε κακοβουλα σχολεια τυπου συμβουλης. << ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ>>.ή <<ΜΙΚΡΕ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?>>.ειναι εκνευριστικο να προσπαθεις να μιλησει σοβαρα και να μην σε αφηνουν.
εαν εξαιρεσεις τις ανεπιθυμητες παρεμβολες (πραγμα φυσικο στο forum) ΟΧΙ δεν εχω μετανιωσει που ξεκινησα αυτο το θεμα,θα περιμενα ομως μια πιο σοβαρη αντιμετωπιση απο αυτους που κανουν τον κοπο να απαντησουν.στο κατω κατω βρε αδελφε αν εχεις να πεις κατι χρησιμο,πες το αλλιως μην πεις τιποτα.
νομιζω οτι με αυτη την απαντηση απαντω στα πιο πολλα μηνυματα [{:)]
ΑΡΗΣΜέλος
09/05/2005, 21:15:00
φιλε AVATARGR
γιατι περιμενεις μια λογικη απαντηση σε ολα αυτα που συμβαινουν?εαν εξηπηρετει αυτη η κατασταση <<καποιους>> εγω πως θελεις να το γνωριζω?
δηλαδη τι με ρωτας ακριβως?
CPOΝέο Μέλος
09/05/2005, 21:42:47
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.
ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ.
ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟ ΕΧΩ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.ΑΡΗ ΘΕΛΩ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ mail