ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Προσωπικότητα: Ταυτόχρονη Επιρροή - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

- Προσωπικότητα: Ταυτόχρονη Επιρροή - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

Στέφανος30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
11/04/2005, 10:10:09
Καλημέρα σε όλους.

Καλημέρα vickynaf2004.

quote:
Εγώ καλά τα θέλω το θέμα είναι να τα αποκτήσω κιόλας. Τα άστρα δε λένε τίποτα γι' αυτό;
Λένε παρακάτω: "Με ρητορική ικανότητα, πειθώ, συγγραφικό και εμπορικό ταλέντο, θα φθάσεις ψηλά επαγγελματικά..."
quote:
Έπεσες μέσα φίλε Στέφανε. Επειδή δεν το αναφέρεις ο ωροσκόπος μου είναι στον αιγόκερω; Ευχαριστώ και πάλι
Με τη μέθοδο αυτή, δεν αναλύεται ο ωροσκόπος.

Ζήσε τη στιγμή!

11/04/2005, 10:32:03
Καλημέρα και σε σένα, Αλεξάνδρα.
quote:
δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μέσα έπεσες, κι έχω αρχίσει να βλέπω την αστρολόγία με άλλο μάτι! (με το αριστερό, γιατί το δεξί μαύρισε)
Χαίρομαι γι' αυτήν την αναθεώρηση.
quote:
Αυθάδης δεν θα το λεγα, καυστική και ιδιότροπη όμως ναι!
Το "αυθάδης κι ευερέθιστη" προέρχεται από τον Ερμή στο Λέοντα. Το "αυθάδης" με την έννοια του ότι απαιτείς να έχεις κάποια πράγματα περισσότερο από το μέσο όρο.
quote:
"Θα αποκτήσεις πολύ καλή οικονομική κατάσταση και με πολύ καλή επαγγελματική θέση, αν ασχοληθείς με επάγγελμα σχετικό με τον καλλιτεχνικό τομέα και επαγγέλματα που έχουν σχέση με πλατύ κοινό. Σε ευνοεί επίσης αν ασχοληθείς με επάγγελμα που να σχετίζεται με λεπτούς χειρονακτικούς χειρισμούς. Προσοχή σε ξαφνικές οικονομικές ζημιές."

¨Αρα ως ζωγράφος και σχεδιάστρια μόδας βρίσκομαι σε καλό δρόμο ε?;-)

Νομίζω ότι δεν μπορούσες να κάνεις καλύτερη επιλογή!
quote:
..Και πάλι ευχαριστώ, πολύ διεισδυτική η ανάλυση σου! ΄Εχεις σκεφτεί να ασχοληθείς επαγγελματικά?!
Η αστρολογία για μένα είναι αγάπη.
Μέσα από αυτήν έχω αρχίσει να γνωρίζω τον εαυτό μου.
Είναι μία μέθοδος, όπου έχοντας πάρει αρχικά κάποια στοιχεία ως βάση, έχω προσπαθήσει να τη γνωρίσω καλύτερα και ο καλύτερος τρόπος είναι μέσω των ανθρώπων και την επιβεβαίωση ή μη της ανάλυσης.

Δεν θα μπορούσα ποτέ να τη δω επαγγελματικά.

Χαίρομαι και για κάτι για σένα. Παρότι "απαιτείς να σου φέρονται σαν κάτι το εξαιρετικό", έχεις μια μεγάλη ωριμότητα και αποδέχεσαι πράγματα που σε αφορούν, που δύσκολα άλλοι στη θέση σου θα το έκαναν.

Ζήσε τη στιγμή!

astromanΝέο Μέλος
12/04/2005, 10:13:03
Αγαπητέ Στέφανε θα συνεχίσεις την ερμηνεία των πλανητών στα ζώδια; Απ'ότι θυμάμαι η Βλαχοπούλου είχε πει πολλά πράγματα εκείνη την εποχή στο ράδιο και θα ήθελα να τα είχα κάπου γραμμένα. Θυμάμαι ότι μετά τα ζώδια είχε πει για τους οίκους και τις όψεις. Πάω στοίχημα ότι τα έχεις ηχογραφήσει ή έχεις κρατήσει σημειώσεις!
12/04/2005, 12:48:22
Αγαπητέ astroman, πράγματι η βάση κάποιων δεδομένων προέρχεται από τις εκπομπές της Χριστίνας Βλαχοπούλου.
Πολλά άλλα, όμως, είναι από προσωπική μελέτη, γιατί και η ίδια έλεγε λίγα στις αναλύσεις της και εγώ δεν έχω παρακολουθήσει όλες τις εκπομπές.

Αυτό που έχει σημασία είναι η ορθή επιμονή της πως η αστρολογία δεν είναι ζώδια.

Ζήσε τη στιγμή!

astral-projectΜέλος
13/04/2005, 22:05:53
ζουζουνε καλησπερα!

καιρο εχω να μπω εδω.

βρε στεφανουκο, μπορεις να μου δωσεις το ονομα του προγραμματος που χρησιμοποιεις

πλιιιιιιιιιιιζζζζζζζζ

μπεεεεεεεγκκκκκκκκκκιιιιν

ον μαι νιιιιιιιιιιιιιιιιιςςςςςςςςςςς

14/04/2005, 12:07:01
quote:
βρε στεφανουκο, μπορεις να μου δωσεις το ονομα του προγραμματος που χρησιμοποιεις

πλιιιιιιιιιιιζζζζζζζζ

μπεεεεεεεγκκκκκκκκκκιιιιν

ον μαι νιιιιιιιιιιιιιιιιιςςςςςςςςςςς

Αυτό μου άρεσε.

Αλλά, αγαπητή astral-project, τί εννοείς όταν λες να σου δώσω το όνομα του προγράμματος που χρησιμοποιώ;

Ζήσε τη στιγμή!

16/04/2005, 19:08:25
Όσοι έχετε Δία στο Λέοντα, ακούστε:

Δίας στο Λέοντα

Είναι άτομο λαμπερό.
Έχει λάμψη και μαγνητισμό.
Γεννήθηκε για να ξεχωρίζει.

Είναι το άτομο που το ενδιαφέρει το σικάτο ντύσιμο,
το πάντα περιποιημένο, το ραφινάτο, το φινετσάτο.

Ειδικά, εσείς οι γυναίκες, με το Δία στο Λέοντα, ξεχωρίζετε.

Θα διαπρέψει επαγγελματικά,
θα έχει εξαιρετική οικονομική κατάσταση, όσο μεγαλώνει.

Είναι κατάλληλο για επαγγέλματα γύρω από τον καλλιτεχνικό τομέα
και επαγγέλματα που έχουν σχέση με πλατύ κοινό.

Θα κάνει έντονη σεξουαλική ζωή.

Ευαίσθητο σημείο οργανισμού τα γεννητικά.

Έχοντας το Δία στο Λέοντα, είτε άνδρας είτε γυναίκα, να στοχεύσετε στο επάγγελμα και το οποίο να είναι σχετικό με πλατύ κοινό και καλλιτεχνία.
Είναι πολύ καλή επιρροή, μην την αφήσετε να χαθεί.

Ζήσε τη στιγμή!

astral-projectΜέλος
17/04/2005, 11:21:28
ειχα την εντυπωση οτι χρησιμοποιουσες καποιο προγραμμα, τυπου αστρολογκ για να σε βοηθαει...

μονος σου χρυσομ' τα βγαζεις???

18/04/2005, 00:40:57
ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΧΩΡΩ ΑΡΙΣΤΑ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΣΧΟΥΜΕ...
ΤΟΞΟΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΚΟΡΠΙΟ.
ΕΡΜΗ ΚΑΙ ΚΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ.
ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΩΝΑ.
ΑΡΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ -ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ- ΚΑΙ ΗΛΙΟ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΑΡΟ.
ΚΕΝΤΑΥΡΕ ΟΡΜΑ!!!

ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
Πολύ τα μέλη εκτιμώ μα απ΄όλους υπεράνω,η λογική διαλέγει εσάς,μα η καρδιά τον Μάνο...
Μ.Β.σε ευχαριστώ,όντως τα εμπόδια είναι χάρτινα. Σοφότατο.

18/04/2005, 10:34:57
astral-project.
Για τις θέσεις, με τη βοήθεια των αστρολογικών χαρτών.
Μετά, οι όψεις βγαίνουν εύκολα.

Ζήσε τη στιγμή!