ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ιπταμενο αντικειμενο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ιπταμενο αντικειμενο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

manos30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
10/07/2003, 15:26:26
Φίλε Μάνο παλιότερα μπορούσες να τα κατεβάσεις στον δίσκο σου, τώρα από οτι βλέπω και γω όχι. Δεν έχω κοιτάξει για άλλο ανάλογο site τελευταία. Πάντως έχω κρατήσει ένα πολύ καλό videaki με την προβληματική πορεία ενός ufo που τελικά συγκρούεται με το έδαφος και γίνεται χίλια κομμάτια. (Ισως το γνωρίζεις) Αν όχι άφησε μου email να στο στείλω.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

10/07/2003, 19:10:51
καλησπερα σε ολουςεισαστε καλα?
ostria,οχι δεν εχω το videaki που αναφερεις,ομως,ειναι στιγμες που ειμαι ψυχολογικα τοσο χαλια,που νοιωθω σα το α.τ.ι.α κανω μπλουφ χααχχαχαχαχαχα,δεν αστειευομαι.
σε ευχαριστω,το e-mail μου μπορεις ευκολα να το βρεις,αν κανεις κλικ πανω στο ονομα μου:))
θα το ηθελα το videaki,να το εχω στο αρχειο μου,αν μπορεις και παλι σε ευχαριστω ,ελπιζω να σας εκανα να γελασετε λιγακι
πολλα φιλια ,το φιλαρακι σας ο μανος

10/07/2003, 20:05:22
http://www.teegeeack.com/
μπορει να το γνωριζετε το site μπορει και οχι,ειναι ισως απο εκεινα που πολλα να βλεπεις ,πολλα να διαβαζεις,ομως λιγα να πιστευεις?.
δεν ξερω,ομως εκθετει μερικες αποριες που τις βρισκω αξιες να ερευνηθουν.ααα,..εχει στην αρχικη σελιδα μια φωτο που με σοκαρε αρκετα,δεν ξερω αν ειναι αληθινη η οχι,μακαρι να ειναι πλαστη,παντως πριν μπειτε στο site,σας ενημερωνω για το τι θα δειτε,περημενω τις αποψεις σας

10/07/2003, 21:44:48
Last Update: Friday, July 4, 2003. 7:35pm (AEST)
Greek firefighters alerted over fireball
Greek firefighters have been called out after a large ball of light appeared low in the sky early on Friday morning local time.

But they found no fires, or evidence of debris.

Scientists said the phenomenon may have been caused by a falling meteorite, or by a piece of satellite that dropped out of orbit.

Such occurrences are relatively common around the world, particularly at certain times of the year.

Sotitis Spyridakis, the chairman of the village council at Zagori, near here, described the phenomenon as "a large luminous ball" trailing debris, which flew at low altitude over the village and disappeared over the horizon.

The ball of light was sighted at several other places in Greece, including the island of Corfu, Kavala, Larissa and Elevsis, a suburb of Athens.

http://ufos.about.com/gi/dynamic/offsite.htm?site=http://www.abc.net.au/news/newsitems/s895284.htm

prometheasΜέλος
11/07/2003, 09:22:30
Παιδιά

Εφόσον δεν υπάρχουν αξιοπιστες μαρτυρίες με περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία (π.χ μια φωτογραφία) νομίζω οτι μάλλον υπερβάλλουμε. Δεν ειναι ανάγκη να βλέπουμε παντού εξωγήινους. (Και εγω πιστεύω οτι υπάρχουν αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα)...

AlastisΜέλος
11/07/2003, 15:14:42
quote:
Εφόσον δεν υπάρχουν αξιοπιστες μαρτυρίες με περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία (π.χ μια φωτογραφία) νομίζω οτι μάλλον υπερβάλλουμε. Δεν ειναι ανάγκη να βλέπουμε παντού εξωγήινους. (Και εγω πιστεύω οτι υπάρχουν αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα)...

Ποιος ειπε οτι δεν υπαρχουν αξιοπιστες φωτογραφιες και μαρτυριες?????????
Ακομα και οι περιφημες ομαδες ερευνας που συσταθηκαν στην Αμερικη οπως MJ-12 και Blue Book αποδεχτηκαν οτι πολλα απο τα καταγεγραμμενα συμβαντα παραμενουν πληρως ανεξηγητα. Και αυτοι ειχαν και μαρτυριες και φωτογραφιες..

Συμφωνω βεβαια οτι δεν ειναι αναγκη να βλεπουμε παντου εξωγηϊνους...

...open minds are better minds!

bajanackerΜέλος
11/07/2003, 16:03:34
Φίλη SUNNY
Τέτοιου είδους Ιπτάμενα αντικείμενα μπορεί οποιοσδήποτε να δει ...καθημερινά!
quote:

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ "ΙΔΙΑ" ...ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ.
ΠΡΙΝ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ?
ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΤΑ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ (ΑΤΤΙΚΗ)
Edited by - SUNNY on 09/07/2003 16:53:37

Το ξέρω κι εγώ οτι δεν μπορεί να είναι ούτε αεροπλάνα (τα συγκεκριμένα "αστεράκια" πετούν στο διάστημα )
ούτε δορυφόροι (οι δορυφόροι είναι πολύ μικροί για να φαίνονται σε τέτοιο ύψος)
ούτε μετεωρίτες ή διάτοντες αστέρες (έχουν πολύ συγκεκριμένο τρόπο εμφάνισης και εξαφάνησης)...
Θα ήθελα να τα έβλεπαν όλα τα μέλη του forum για να καταλάβουν περι τίνος πρόκειται ... ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!
ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑΚΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΒΡΑΔΥΝΟ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ... ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ.

bajanacker

### knowledge is Power ###

11/07/2003, 17:49:39
καλησπερα :))),ευχαρηστω που με βοηθατε στις αναζητησεις μου και στις αποριες που εχω,ειναι σημαντικο για'μενα το οτι δεν αισθανομαι μονος.
θα συμφωνησω σε ολα μαζι σας,εκτος απο ενα,σε καθαρο ουρανο η τροχια που διαγραφει ενας δορυφορος,(φαινεται σαν αστερι),γινεται ορατος με το ματι.
σιγουρα δεν προερχονται ολα τα α.τ.ι.α απο αλλα συστηματα εξω απο την γη,αλλα υπαρχουν προγραμματα γηινα.μπορειτε να παρετε πληροφοριες απο μερικα site που εχουμε παραθεσει.
με σεβασμο και εκτιμηση,ο φιλος σας μανος

11/07/2003, 18:34:01
γεια σας φιλοι μου:))εχετε ακουσει κατι σχετικα με ενα αεροδρομιο ,το οποιο υπαρχει μεσα σε ενα τεχνητο βουνο ,εδω στην ελλαδα?θελω την βοηθεια σας .
με σεβασμο και εκτιμηση,ο φιλος σας μανος

11/07/2003, 21:13:14
Βρήκα ένα καλό site που λέει πως να ξεχωρίζεις τα διάφορα φωτάκια στον ουρανό...

http://www.astro.uu.nl/~strous/AA/en/lichtverschijnselen.html

"Most artificial satellites have curved parts that reflect sunlight back to Earth, from where they appear as small points of light that move across the sky in a few minutes in a straight line. Because most satellites rotate around their axis in a few seconds and aren't perfect spheres, the brightness of satellites often goes up and down in a regular period of a few seconds.

If a satellite enters the shadow of the Earth, then it suddenly no longer reflects sunlight to Earth, so it seems to disappear, as seen from Earth. If a satellite leaves the shadow of the Earth, then it becomes visible again just as suddenly. If the satellite has an orbit around the Earth that is sufficiently high, then it can be seen even many hours after sunset or before sunrise.
"

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-