ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Test "Area51" -- Δοκιμές για υπογραφές, εικόνες κ.λπ. - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- Test "Area51" -- Δοκιμές για υπογραφές, εικόνες κ.λπ. - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

Krios61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
28/02/2007, 12:30:43
δοκιμη 3η

GreenLanternΜέλος
03/03/2007, 12:24:25

GreenLanternΜέλος
03/03/2007, 12:27:40
GreenLanternΜέλος
03/03/2007, 12:31:58
GreenLanternΜέλος
03/03/2007, 12:46:35
ερωτηση:

δεν γινεται να μπει μια εικονιτα στο αριστερο τμημα της απαντησης που στελνουμε (κατω απο username );

03/03/2007, 15:19:48
Αγαπητέ GreenLantern, δεν γίνεται αυτό που ρωτάς.
Τουλάχιστον, όχι προς το παρόν...

In anticipation of my resurrection...

Crying-WolfΝέο Μέλος
09/03/2007, 02:46:00
Crying-WolfΝέο Μέλος
09/03/2007, 02:58:52
Crying-WolfΝέο Μέλος
09/03/2007, 03:29:59
one more!!!

Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο.
Δουλέυει μόνο όταν είναι ανοιχτό

10/03/2007, 19:06:08

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

aries0Μέλος
31/01/2006, 10:11:00
Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποση απογοητευση ενοιωσα οταν μεσα απο μια τεχνικη (δεν θα ηθελα να την αναφερω ...δεν αυτο το θεμα !!! ) προχωρησα κατα 500 χρονια εμπρος.

Ηθελα να δω ...το μερος που μενω ...το σπιτι που μενω ...τι εχει γινει...

Ποιος μενει εκει ...τι γινετε αυτην την εποχη...!!! και αλλα πολλα ...

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ....!!!! ολα τα σπιτια ηταν ετοιμοροπα τουλαχιστον εμφανησιακα...

Ο κοσμος ηταν σε ασχημη κατασταση ζουσαν με καποιο συσιτιο ...δεν ειχαν δουλειες ...μια κατασταση αθλια...

Επισκευτηκα το σπιτι που μενω μεσα...ειχαν κανει αλλαγες...δεν ηταν το ιδιο...ηταν και απο μεσα σε κατασταση ερειπιου...

Ειδα και μερικα αλλα πραμματα ατομικα...αλλα εκεινο που θελω να πω ειναι εκεινος ο πονος που ενοιωσα την αναγκη να κλαψω....

Ειχαμε γινει παρελθον ...μακρινο παρελθον....τι κριμα ....!!!

Οπως ειπα δεν μας ενδιαφερει η τεχνικη ...ο τροπος ...!!! αλλα αυτο που ρωτω ειναι ....αν βλεπατε εσεις αυτα τα πραμματα ...τι θα νοιωθατε ??? τι θα σκεπτοσαστε ???? τι θα αλλαζε στην ζωη σας ???? αν θα αλλαζε....!!!

Πειτε μου σκεψεις συναισθηματα...αλλα οχι μεσα απο μια προχειρη σκεψη αλλα μεσα απο βαθεια αναλυση και συνειδητοποιηση τι ακριβως θα γινει..

Ολα αυτα βεβαια ας τα θεωρησουμε σαν ΥΠΟΘΕΣΗ

sunrise zero

31/01/2006, 11:59:00
Φίλε aries0, νομίζω πως το τοπίο γύρω από το μέλλον της ανθρωπότητας παραμένει (και θα συνεχίσει να παραμένει) χλωμό.
Αρκετοί είναι αυτοί οι οποίοι υποστηρίζουν οτι το μέλλον μας είναι λαμπρό.
Νέα τεχνολογικά επιτεύγματα, νέες ιατρικές εξελίξεις, νέες επιστημονικές μέθοδοι κτλ.
Πολλοί είναι κι αυτοί οι οποίοι μιλάνε για μια εκτεταμένη μόλυνση του περιβάλλοντος, για μια οικολογική καταστροφή...
Εγώ πιστεύω πως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.
Η επιστήμη θα προχωρήσει, με αλματώδεις ίσως ρυθμούς, σε πολλές εκφάνσεις της.
Από την άλλη η φύση περιμένει να πάρει την εκδίκηση της...

Παρόλα αυτά, θα σου συνιστούσα να διαβάσεις και κάποια παλιότερα topics, παρεμφερή με το δικό σου.
Μπορείς να τα δείς κλικάροντας τους κάτωθι τίτλους:

Κρουαζιέρα....Στο παρελθον και το μέλλον!!

Μπορούμε να μαντέψουμε το μέλλον;

Ποιό είναι το μέλλον μας , άραγε?

το μελλον της ανθρ/τητας.....

In anticipation of my resurrection...

korleoneΜέλος
31/01/2006, 12:26:38
quote:
οταν μεσα απο μια τεχνικη (δεν θα ηθελα να την αναφερω ...δεν αυτο το θεμα !!! ) προχωρησα κατα 500 χρονια εμπρος.

Για πες aries0 πως τα καταφερες να ξεστραβωθουμε και μεις....
(με αρκετή δόση χιουμορ και χωρις να παρεξηγώ τις προθέσεις σου)

korleone...Don

aries0Μέλος
31/01/2006, 13:13:01
Αγαπητε korleone ..

Ειπαμε να μην μπουμε σε τετοιες λεπτομερειες που δεν ειναι ευρεως αποδεκτες...και δεν ειναι στο παρον θεμα ΠΑΡΑΞΕΝΟ..

Απλα σκεφτηκα να δω ...να ρωτησω ...να μαθω τις σκεψεις ...τις αντιδρασεις....τα τυχον συναισθηματα ...ΑΝ ξεραμε κατι ...για το μακρυνο μελλον...

Sunrise zero

kswtikoulaΜέλος
31/01/2006, 15:18:14
Φίλε aries0 καταρχάς να σου πω ότι σε μεγάλο βαθμό σε ζηλεύω γι'αυτή σου την εμπειρία....
Η αλήθεια βέβαια είναι πως τα πεντακόσια χρόνια είναι πολύς χρόνος.
Σκέψου μόνο πως ήταν ο κόσμος πριν 500 χρόνια.
Είναι αδύνατον να κρίνουμε εποχές τόσο μακρυνές, είτε του παρελθόντος, είτε του μέλλοντος, με τα δικά μας σημερινά μέτρα και σταθμά.
Η υπερπήδηση αυτή αφήνει τεράστια κενά που δεν επιτρέπουν την ορθή κρίση της κατάστασης.
Αν σε πεντακόσια χρόνια από σήμερα είδες αυτή την εικόνα που είδες, είναι πολύ θετικό.
Σημαίνει πως τελικά δεν θα χρησιμοποιηθούν τα πυρηνικά όπλα,
σημαίνει πως δεν θα έχουν λιώσει οι πάγοι των πόλων,
σημαίνει πως δεν θα έχει γίνει η δευτέρα παρουσία
και γενικώς πως τα σενάρια καταστροφής θα μείνουν σενάρια.
Αυτά σε μεγάλο βαθμό είναι θετικά.
Πέραν του τόπου σου είδες κάτι άλλο περιπλανήθηκες αλλού?
Χαμογελαστοί άνθρωποι υπήρχαν, ήλιος, φύση, μουσική?
Πέραν της απογοήτευσης της προσωπικής, συνάντησες ευτυχία?
Με ενδιαφέρει πολύ αυτό το θέμα και θα ήθελα να μάθω περισσότερα, όχι για την τεχνική με την οποία το έκανες, αλλά για τα όσα είδες.
Περιμένω την απάντησή σου
και αν κάποιος από τους συντονιστές πιστεύει ότι το θέμα καλύπτεται από άλλο και αν και εσύ συμφωνείς,
τα κουβαδάκια μας και σ'άλλη παραλία.
Φιλικά
Ξωτικούλα

Θα αλλάξει η ζωή μας μου είπες...
Δεν άλλαξες όμως εσύ...

aries0Μέλος
31/01/2006, 15:59:56
Αγαπητη kswtikoula.....

Αυτα που ειδα δεν ηταν καθολου ευχαριστα....!!!!

Ηταν μια πολη ...ενα μερος συγκεκριμενα στην Πετρουπολη που ηταν εγκαταλελημενα ολα...

Μου θυμιζε κατι σαν απομειναρι οχι του χρονου αλλα απο καποια καταστροφη...

Οι ανθρωποι δεν ηταν ευχαριστημενοι ...μαλλον μιζερια και κοτυχια... δεν ειχαν δουλειες...δεν μιλαγαν ....!! απεφευγαν...

Μιλησε καποιος οχι για Κρατος αλλα για καποια " Βασιλεια " και για Βασιλειο της Αθηνας ....

Δεν ελεγε κανενας τι συνεβη και ποτε...απευφευγαν καθε ερωτηση...και πολλες φορες...υπηρχε καποιος διαχυτος φοβος...

Ειληκρινα ....μετα απο αυτο ...τοση απογοητευση...τοση απελπισια...δεν μπορω να περιγραψω ...το πως ενοιωσα...σε μια τετοια κατασταση...και αναλογιζομενος....οτι "ειμαστε " τωρα !! οι αρχαιοι του μελλοντος....

Αμα κατσεις και το σκεφτεις καπου ...."σαλταρεις"

Ειχα και εχω πολλες αποριες για την εποχη αυτη ...και πραγματικα ...απο το σοκ αυτο ...δεν θελω να ξαναπαω ...τουλαχιστον προς το παρον...

Αλλα μαλλον θα συνεχισω....οσο και να με επηρρεαζει...ειναι στην φυση μου να ψαχνω...οχι μονο τα ωραια και τα ευχαριστα...

Μαλλον θα αρχισω σιγα σιγα ...να προχωραω ,,,ετσι θα βλεπω τις αλλαγες...και θα ερχονται πιο "στρωτα" ...μεχρι να φτασω παλι σε εκεινη την εποχη...!!!!

Λοιπον ...σε χαιρετω...

Sunrise zero

31/01/2006, 16:12:48

.

το πεπρωμενο φαγειν αδυνατον - Γ.Β.

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

BizarreΜέλος
31/01/2006, 16:20:33
Aries0 πολύ ενδιαφέρον το θέμα που άνοιξες.
Κρίμα που δεν θέλεις να μιλήσεις και για την τεχνική, αλλά ίσως είναι καλύτερα έτσι, για να μην ξεφύγει το θέμα.
Λυπάμαι για αυτά που αντίκρισες, αλλά όπως είπε και η kswtikoula, θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Τώρα, έτσι όπως τα περιγράφεις, τουλάχιστον υπάρχει ελπίδα.
Πες μας όμως για αυτά που είδες. Δέντρα και λουλούδια υπήρχαν? Φρούτα? Το συσσίτιο τι περιείχε? Ο ουρανός ήταν γαλανός? Οι άνθρωποι ήταν αρτιμελείς? Μιλούσαν Ελληνικά? Υπήρχαν άνθρωποι όλων των ηλικιών?
angiΜέλος
31/01/2006, 17:15:00
quote:
Επισκευτηκα το σπιτι που μενω μεσα...ειχαν κανει αλλαγες...δεν ηταν το ιδιο...ηταν και απο μεσα σε κατασταση ερειπιου...

Μετα απο 500 χρονια...
Απο μαρμαρο ειναι χτισμενο το σπιτι σου;

www.myhoroscope.gr

31/01/2006, 17:38:18
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΥ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ
ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΑΞΙΔΕΨΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ .
ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΑΞΙΔΕΨΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΟΝΕΙΡΟ ?
quote:

ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 500 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.
quote:
Οπως ειπα δεν μας ενδιαφερει η τεχνικη ...ο τροπος ...!!! αλλα αυτο που ρωτω ειναι ....αν βλεπατε εσεις αυτα τα πραμματα ...τι θα νοιωθατε ??? τι θα σκεπτοσαστε ???? τι θα αλλαζε στην ζωη σας ???? αν θα αλλαζε....!!!

ΕΓΩ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕΤΑ 500 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΖΟΥΣΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ .