- Φίδια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
ακολουθούν συγκεκριμένα έρποντα κύμματα τα οποία συγκεντρώνονται στους ενεργιακούς τόπους.
Έρποντα κύμματα ?
Ενεργειακοί τόποι ?
Τι είναι αυτά ? Πώς εκδηλόνονται ? Πώς αποδικνείονται ?
ο υπερβόρειος, κακός και ορθολογιστής Βρίλ
* * * Άλλο τι είναι και άλλο τι φαίνεται * * *
http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη
Σε μια εκπομπή στο κανάλι 10 (Τράγκας) το άκουσα. Τώρα έχω αρχήσει να το ψάχνω, ότι βρώ θα σας το παραθέσω..
BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!
Διά του ερπυσμού παράγεται ενέργεια.
![]()
quote:
Κοίτα Βριλάκο
ααααα, μην αρχίζεις και σύ τώρα ... !
Είπαμε, ο κακός Βρίλ.
Μαύρο φίδι θα σε φάει !
quote:
ούτε και εγώ ξέρω λεπτομέριες.
Κακώς, Κάκιστα, Βρίλ !
Δε λέμε ποτέ κάτι άν δεν το ψάξουμε ή το διασταυρώσουμε !
Να λέμε, απλά για να λέμε, ε όχι, αυτό δεν το δέχομαι από ώριμους ανθρώπους.
- Αλλιώς γίνεται ότι με τον Βοσκό και τον Λύκο (Αίσωπος) -
quote:
Σε μια εκπομπή στο κανάλι 10 (Τράγκας) το άκουσα.
Τώρα μάλιστα. Τα πιάσαμε τα λεφτά μας...
quote:
Τώρα έχω αρχήσει να το ψάχνω, ότι βρώ θα σας το παραθέσω..
Πρόσεξε, μην είναι πιά αργά ...
quote:
Είδες ?
Σου ζήτησα εγώ ποτέ τίποτα ???
Edited by - Vril on 16/02/2005 15:29:08
Την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτική !
Αν θυμάμαι καλά λέγονται τελουρικά ρεύματα, και στις διασταυρώσεις παραπάνω από δύο (γι'αυτό δεν είμαι απολύτως σίγουρη), εκλύεται ενέργεια και ο τόπος θεωρείται "φορτισμένος". Σε σημεία τέτοια χτιζόταν στην αρχαιότητα οι ναοί. Ο "ομφαλός" που βρίσκεται στους δελφούς δίνει μια ιδέα για τους κόμβους ενέργειας.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
ολα τα ζωα νιωθουν τις δονησεις, και περισσοτερο αυτα που βασιζονται σε αυτες για να επιβιωσουν, οπως τα φιδια που ειναι σχεδον κουφα.
η οραση τους πλησιαζει το υπερυθρο φασμα και γι αυτο μπορουν και βλεπουν την θερμοτητα της λειας τους.
η οσφρηση τους ειναι ισχυρη και την υποβοηθαει η γλωσσα που την βγαζουν για να κολλησουν πανω της μορια οσμων και την τριβουν στα ρουθουνια τους (γι αυτο τα βλεπετε να βγαζουν την γλωσσα συνεχως).
η ευαισθησια τους στις δονησεις τα βοηθαει να αντιλαμβανονται τα μεγαλυτερα ζωα που τα πλησιαζουν (γι αυτο ειπα να περπατατε βαρια αν δεν θελετε να τα τρομαξετε και να σας τρομαξουν).
αυτη η ευαισθησια και το γεγονος του οτι ειναι ερπετα, σε πληρη επαφη με το εδαφος, μας κανει να υποπτευομαστε οτι πιθανον να νιωθουν τις γραμμες Λεϋ και τους κομβους τους εντονωτερα απο τα αλλα ζωα.
(αποδεδειγμενα τους κομβους νιωθουν πολλα ζωα: πχ. οι σκυλοι, τα αλογα, οι αγελαδες, προτιμουν να καθονται σε θετικα σημεια.
οι γατες, και τα μηρμυγκια απο την αλλη προτιμουν τα αρνητικα σημεια.
τα πουλια τις χρησιμοποιουν για να αναγνωριζουν περιοχες.)
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
Το οτι τα φίδια αισθάνονται τις δονήσεις, ναι, είναι λογικό. Οτι φεύγουν για να μήν τα πατήσουν, δεκτό.
Αλλά οι γραμμές Λέυ, τι είναι οι γραμμές Λέυ ? Πως δείχνονται ή αποδεικνείονται οι γραμμές, επειδή τις "είδε" ο Λέυ, ή επειδή είδε τα φίδια ???
Επειδή είδε τα φίδια είναι και ενεργειακοί τόποι ? Αν είναι έτσι, ολη Βραζιλία και η Σαχάρα είναι ενεργειακοί τόποι. Ακόμα και στα δάση της Γερμανίας έχει φίδια. Είναι εξ ορισμού Ενεργειακοί τόποι ??? (Μην πάτε να μπλέξετε την Ακρόπολη και την Πεντέλη έτσι. Είναι και βράχος, και ο βράχος ζεσταίνεται...)
Σκεφτείτε το εξής.
Είστε φίδι και βλέπετε τον κόσμο από μια οπτική γωνιά 0-50 πόντων σε ύψος. Θα ακολουθούσατε τυφλοσούρτη (αχ, τι ωραία που το είπα !!!) μια γραμμή "έρποντων κυμμάτων" (αλήθεια, τι είναι αυτά ???) για να τα ακολουθήσετε επειδή έχουν την όποιας πολικότητας ενέργεια και σας αρέσει ...
( ενέργεια είναι μια κατάσταση που μπορεί να μετατραπεί σε έργο κάτω άπο συνθήκες και να μετατρπεί πάλι σε μια άλλη μορφή ενέργειας - δεν υπάρχει και πολικότητα ή "αντίθετη" ενέργεια, ο.κ. ? )
ή θα προσπαθούσατε να επιβιώσετε και να γλιτώσετε από τις πατούσες του όποιου κινδύνου σας παραμόνευε ?
Έχετε παρατηρήσει τα φίδια να έχουν τάσεις ομαδικής αυτοκτονίας ?
Τα παρατάνε όλα και τρέχουν να μαζευτούν όλα σε ένα "ενεγεριακό σημείο" ?
Edited by - Vril on 17/02/2005 14:02:27
Edited by - Vril on 17/02/2005 14:04:57
Είναι κάτι σαν πλέγμα.
Vrillako την αφορμή την έχεις. Ψάξε και λίγο να βρεις τί είναι τα Λευ και πώς μετριούνται. Όχι όλα στο πιάτο.![]()

quote:
Vrillako
( Ασχολίαστο )
quote:
την αφορμή την έχεις. Ψάξε και λίγο να βρεις τί είναι τα Λευ και πώς μετριούνται. Όχι όλα στο πιάτο.
Εγώ "όλα στο πιάτο" ???
Για ρώτα το φίλο μας τον Τζώνη, αν τα θέλω όλα στο πιάτο και τί "τσιμπάω" γενικά από τα ετοιματζίδικα...
(Σημ. δεν εννοώ τα φαγάδικα ! έτσι
Απλά, Gretel, εγώ δεν ξέρω από "δονήσεις".
Οχι οτι δεν ξέρω τι εννοείτε, όσοι πιστεύετε σε "δονήσεις".
Απλά, δεν τις μετράω, δεν τις βλέπω.
Τόσο απλά !
Γκαταλαβενούχτεν ?![]()
Οχι οτι πιστεύω οτι η τεχνογνοσία και η τεχνολογία έχει φτάσει σε ένα σημείο, που δεν πάει παραπέρα και τα έχουμε δεί όλα.
Απλά, στο διάβα της ιστορίας και εξέλιξης, ορισμένες απόψεις έμειναν "πίσω" και ξεπεράστηκαν.
Πολλά από αυτά που κυκλοφορούν σαν θεματολογία στον Εσωτερισμό είναι ξεπερασμένα και παντελώς λάθος.
Ακόμα και ο Αριστοτέλης έκανε λάθος.
Ειναι μετρημένο και αποδεδειγμένο, οτι η Γή γυρίζει γύρω απ τον Ήλιο και όχι το αντίστροφο. Το αντίστροφο συμβαίνει μόνο, όταν θέλουμε να πιστεύουμε οτι είναι έτσι.
Όσο για τις γραμμές Λέυ, εγώ έχω σοβαρές επιφυλλάξεις οτι υπάρχουν πραγματικά.
Ούτε και το άλλο, τα ενεργιακά πεδία (πώς τα λέτε τελοσπάντων).
Είναι λίγο πολύ νοοτροπίας ... νεραϊδόσκονη.
Σορρυ...
Παρεπιπτώντος, το ΤΙ είναι γραμμή Ley το λένε πολλοί.
Το ΠΩΣ μετριέται/βρίσκεται/αποδικνύεται, αυτό το κομμάτι, το αποφεύγουν ...
Edited by - Vril on 17/02/2005 14:46:45
Edited by - Vril on 17/02/2005 14:59:23

Συγνώμη αλλά η νοοτροπία "δεν το βλέπω" "δε μετριέται"=δεν υπάρχει με κάνει και γελάω πολύ. Τα έχεις μπερδέψει πολύ καλέ μου άλλο οι νεραϊδες αλλο το ενεργειακό πεδίο της γης. Οχι όλα στο ιδιο τσουβαλι. Αλλά θα μου πεις πολλά πράγματα με τα μάτια τα βλέπουν και μετά λένε: "θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε" κι αν ρωτήσεις τί "πολλοί παράγοντες δημιουργούν τέτοια φαινόμενα..." και αλλες τετοιες μπουρδολογίες.
Αλλά θα μου πείς έτσι γινοταν παντα.

Edited by - gretel on 17/02/2005 15:20:53
Από την άλλη λυπάμαι, γιατί νατί να μου δόσεις εσύ μια απάντηση, μια τεκμηρίωση ή έστω μια απόδειξη, κάθεσαι και προσπαθείς να δημιουργήσεις "ατμόσφαιρα".
Μέχρι τώρα δεν είπες τίποτα...
Υ.Γ. Η φράση σου
quote:
Συγνώμη αλλά η νοοτροπία "δεν το βλέπω" "δε μετριέται"=δεν υπάρχει με κάνει και γελάω πολύ.
Και όμως, αυτή η άποψη εμφανίστηκε τότε, που κάποιοι ήθελαν να ξεφύγουν από τη δεισιδαιμονία και τον σκοταδισμό.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, εγώ είμαι από την πλευρά αυτών που αναζητούν την αλήθεια στην "εγκαθειδριμένη" -πλην αναπόδεικτη θέση- της υπαρξης των "ενεργειακών γραμμών Λέυ". Εσύ βρίσκεσαι από την άλλη πλευρά. Πιθανών, επειδή δεν χρειάζεσαι απόδειξη για αυτά που πιστεύεις, ή ισχύουν επειδή τα λένε άλλοι, και αυτοί με τη σειρά τους επειδή το είπαν άλλοι κλπ.
Κάπως έτσι σκέφτονταν και οι περισσότεροι άνθρωποι κατά τον μεσαίωνα.
quote:
Τα έχεις μπερδέψει πολύ καλέ μου άλλο οι νεραϊδες αλλο το ενεργειακό πεδίο της γης. Οχι όλα στο ιδιο τσουβαλι.
Ακριβώς. Αυτό σημαίνει οτι δεν διάβασες καν την φράση μου.
Ενεργειακό πεδίο της Γής και Νεραϊδόσκονη είναι στο ίδιο "τσουβάλι" με πράγματα που υπάρχουν ΜΟΝΟ, άν θέλουμε να πιστεύουμε οτι υπάρχουν.
quote:
αλλες τετοιες μπουρδολογίες.
Χαίρομαι που τουλάχιστον ξέρεις την λέξη...
Κάτι είναι και αυτό.
Κάπως έτσι είναι οι επιστήμονες τώρα που βιώνουν με τη σειρά τους τον δικό τους μεσαίωνα στο τέλμα που τους έχουν ρίξει τυπάκια σαν τον Κομτ που έζησε τον 19ο αιώνα και ακόμα τους ταλαιπωρεί.
Φυσικά υπάρχει ο Μαντελμπροτ, τα μορφογεννετικά πεδία, ο Στηβεν Χωκινς και άλλα φωτεινά πνευματα που έχουν ξεφύγει από τα πλοκάμια του στειρου ορθολογισμου και του μύθου της αιώνιας προοδου.
Η γνωμη μου είναι ότι δεν έχω να αποδείξω σε κανέναν τίποτα, όποιος χρειάζεται χειροπιαστές αποδείξεις μπορεί να ψάξει και αν δεν πειστει ειναι προσωπική του ιστορία πια.
Αν στέκεσαι απέναντι και πυροβολείς όποιον διατυπώνει μια αποψη, θεωρία που ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ δεν έχει τις αποδειξεις που θέλεις για να πειστεις εσύ, ευτυχώς που δεν βρέθηκε μπροστά σου ο Αϊνστάιν στα πρώτα του βήματα.

Να χαρείς, μην το κάνεις προσωπικό θέμα.
Ζήτησα κάποιες πληροφορίες και αποδείξεις. Αν τις έχεις καλώς, αν δεν τις έχεις, πάλι καλώς, θα επιζήσω και χωρίς έρποντα κύμματα.
Ελπίζω μόνο, άν έχεις αποδείξεις, να είναι ανάλογες με το μένος σου και να δικαιολογούν την εμπάθειά σου.
quote:
Η γνωμη μου είναι ότι δεν έχω να αποδείξω σε κανέναν τίποτα, όποιος χρειάζεται χειροπιαστές αποδείξεις μπορεί να ψάξει και αν δεν πειστει ειναι προσωπική του ιστορία πια.
H Aπάντηση υπήρχε στο παραπάνω ποστ.Μάλλον δεν το διάβασες ολόκληρο.
Ποιο μένος? Δεν έχω τίποτε προσωπικό ούτε μαζί σου ούτε με κανέναν άλλον. Την προσωπική μου άποψη λέω.

quote:
ολα τα ζωα νιωθουν τις δονησεις, και περισσοτερο αυτα που βασιζονται σε αυτες για να επιβιωσουν, οπως τα φιδια που ειναι σχεδον κουφα.
η οραση τους πλησιαζει το υπερυθρο φασμα και γι αυτο μπορουν και βλεπουν την θερμοτητα της λειας τους.
η οσφρηση τους ειναι ισχυρη και την υποβοηθαει η γλωσσα που την βγαζουν για να κολλησουν πανω της μορια οσμων και την τριβουν στα ρουθουνια τους (γι αυτο τα βλεπετε να βγαζουν την γλωσσα συνεχως).η ευαισθησια τους στις δονησεις τα βοηθαει να αντιλαμβανονται τα μεγαλυτερα ζωα που τα πλησιαζουν (γι αυτο ειπα να περπατατε βαρια αν δεν θελετε να τα τρομαξετε και να σας τρομαξουν).
αυτη η ευαισθησια και το γεγονος του οτι ειναι ερπετα, σε πληρη επαφη με το εδαφος, μας κανει να υποπτευομαστε οτι πιθανον να νιωθουν τις γραμμες Λεϋ και τους κομβους τους εντονωτερα απο τα αλλα ζωα.(αποδεδειγμενα τους κομβους νιωθουν πολλα ζωα: πχ. οι σκυλοι, τα αλογα, οι αγελαδες, προτιμουν να καθονται σε θετικα σημεια.
οι γατες, και τα μηρμυγκια απο την αλλη προτιμουν τα αρνητικα σημεια.
τα πουλια τις χρησιμοποιουν για να αναγνωριζουν περιοχες.)
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
Σε γενικές γραμμές αυτό πιστεύω. Είναι τελείως τυχαίος ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο μέσω των αισθήσεων μας.
Είχα διαβάσει σε κάποιο άλλο τόπικ -αν κάποιος θυμάται ας με βοηθήσει- πόσο διαφορετικά θα αντιλαμβανόμασταν τον κόσμο αν βλέπαμε με διαφορετικό τροπο, π.χ. υπερυθρα-υπεριώδη, αν βλέπαμε τα μικροκύμματα κ.λ.π.
Η αντιληπτική μας ικανότητα είναι απίστευτα περιορισμένη στη φύση, μόνο όπλο μας είναι η φαντασία μας.

Ευχαριστώ.
Κακέ Βριλ δεν είναι κακό και άσχημο να ακούμε κάτι και αν αυτό μας τραβήξει την προσοχή να το ψάχνουμε λίγο παραπάνω.
Κάπως έτσι φαντάζομαι ότι θα ξεκίνησες και εσύ τους περιπάτους στα βουνά.
Gretel ακριβώς αυτά είναι τα κύμματα. Υπάρχουν 8 μέτρα κάτω απο το έδαφος και 2-3 πάνω απο αυτό.
Φαίνεται πως υπάρχει και ένα όργανο που μετράει τη συχνότητα καθώς και την έντασή τους.
Όσο για τα φίδια (που είναι και το θέμα μας) υιοθετώ ολοκληρωτικά την πιο πάνω άποψη, γενικεύοντας τη σε όλα τα ζώα, κυρίως τα ερπετά.