- ΑΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
ΚΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ...
ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ...
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ...ΟΧΙ...ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ...
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ...
ΔΕΞΙΑ Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗ ΛΕΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ...
ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΤΕΙ...
ΣΤΡΙΒΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ...
ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΝΟ ΜΑΣ,
ΤΟ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟ "ΛΙΘΑΡΑΚΙ" ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ...
ΤΩΡΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΟΙΩΝΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΙΣΩΣ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΝΟΤΑ Ή ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ,ΑΡΓΟΤΕΡΑ....
ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ.... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
καποδιστρια,το μπραβο θα μου επιτρεψεις να το μοιρασω σε ολους μας ,μα περισσοτερο σε εκεινη την δυναμη που μας επελεξε να γεννηθουμε στον μαγικο τοπο ,την Ελλαδα μας?:))))
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
μεσα στην αφορητη ζεστη των σκεψεων που εχω,
ειχα προσεξει εναν λοφο,προς τα εκει κατευθυνθηκα,
με εβγαζε απο το μονοπατι που επαιρνα συχνα,για να μην χαθω.
ο λοφος ειχε καποια αποσταση-αναρωτιομουν αν επρεπε να παω,
δεν γνωριζω τι με κανει να συνεχιζω,μα καθως προχωραγα,
το θροισμα των φυλλων σα να ψυθιριζε κατι γνωριμο-μα συναμα περιεργο,...τρομαξα,ειχε αρχισει να βραδιαζει και ειχα βγει απο τον δρομο μου.
σκεφθηκα αν θα μπορουσα να διακρινω τον λοφο,τωρα που θα επεφτε το σκοταδι.
συνεχισα...
προχωραγα,μαζι με τους περιεργους ηχους που ακουγα τριγυρω μου,αλλες απο το αερακι που εκανε τα φυτα και τα δεντρα να σαλευουν και αλλες απο τα νυχτοπουλια.
συνεχισα...
ειχε κανει πιο αισθητη την παρουσια της,η σεληνη,με το φως της που αντλουσε απο την πηγη της τον ηλιο,με συντροφευε.
εβλεπα ανεπαισθητα το λοφακι,ομως το διεκρινα και προχωραγα.
τελικα εφτασα ,πλησιασα,ημουν περιεργος για αυτο που θα αντικριζα,
κατι με εσπρωχνε σε αυτον τον συγκεκριμενο λοφο,κατι με ωθουσε να το ανακαλυψω....δεν γνωριζα,...δεν το συνηδητοποιησα.
συνεχισα....
πηγα γυρω γυρω ,ξανα και ξανα μηπως δω αυτο το κατι,να συναντησω τον λογο που με εβγαλε απο τον δρομο μου,που με εκανε να παρω την επιλογη αυτη.
ξαφνικα μεσα απο απο τους ηχους και τα διαφορα βουητα ,γινονται πιο καθαροι οι ψυθιροι,ομως δεν ερχονταν γυρω απο τον λοφο-μα εκει ψηλα -πανω.
σηκωνω το κεφαλι-κατι διακρινω,προσωπακια-πολλα προσωπακια-ομορφα-γαληνια,σιγογελαγαν και ψυθιριζαν μεταξυ τους-αμεσως μετα με κοιτουν ολα μαζι-μου χαμογελουν,γιατι στεκεσαι εκει μου λενε-υπαρχει μια θεσουλα αναμεσα μας που γραφει το ονομα σου.
ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΣ...
Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ...
καποδιστρια,δεν ειμαι ευτυχισμενος.
ομως αυτο ανηκει στην δικη μου ιστορια ,που δεν εχει καμια απολυτος σημασια
.
οταν καει ενα ολοκληρο δασος και το μονο που μενει ειναι ενα δεντρο,
η αποσταση που το χωριζει απο τα δεντρα ενος αλλου δασους ειναι τεραστια.
quote:
καλημερα φιλοι μου:))))καποδιστρια,δεν ειμαι ευτυχισμενος.
ομως αυτο ανηκει στην δικη μου ιστορια ,που δεν εχει καμια απολυτως σημασια
.
οταν καει ενα ολοκληρο δασος και το μονο που μενει ειναι ενα δεντρο,
η αποσταση που το χωριζει απο τα δεντρα ενος αλλου δασους ειναι τεραστια.με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ..
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ ΤΟΥ...ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ...
ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΑΚΡΥΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ...
ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ...
ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ,ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ..ΝΑΝΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ ΘΕΤΙΚΗ....
αποψε παρατηρουσα ενα πιτσιρικι που κοιμοταν στο καθισματακι του,στα πισω καθισματα ενος αμαξιου.ποσο ηρεμο ηταν ,μακρια απο εγνοιες και σκεψεις που θα αναλωναν ολο του το ειναι:).
καποδιστρια,το μυαλο δεχεται ερεθισματα απο το περιβαλλον επικτητο η μη,εσωτερικο και εξωτερικο.
σιγουρα θα σμφωνησω μαζι σου,στα λεγομενα σου ως προς την αποσταση που μπορει να χωριζει 2 ατομα ειτε ειναι μαζι ειτε ειναι μακρια.
ομως οι σηγκυριες,οι καταστασεις,τα ερεθισματα ειναι εκεινα που καθοριζουν τα μηνυματα που λαμβανει το μυαλο μας και αργοτερα τις διεργασιες που θα κανει.
πιστεψε με ολα εκεινα που εχουν διασχισει και διασχιζουν τις απεραντες λεοφορους του μυαλου μου,ειναι αφορμη στο να μην ξεκουραζεται με θετικες σκεψεις(το μυαλο μου).
σε ευχαριστω ομως και εσενα και τα υπολοιπα παιδια που ειστε εδω και που μπορω να παιρνω τις δυναμεις που χρειαζομαι.
Το μονοπάτι που βρισκόταν ακριβώς πίσω από την μεγάλη πύλη ήταν λες και με καλούσε να το ακολουθήσω, σαν μία υπόσχεση πως αυτή η πορεία θα είναι κάτι περισσότερο από ευτυχισμένη…Εμπειρία πρωτόγνωρη, φαντάσθηκα την πρόταση που μου έκανε το μονοπάτι….
Δεν δίστασα καθόλου, πέρασα την μεγάλη πύλη και νάμαι πάνω στο δρομάκι με τα χαλίκια και τα βότσαλα στρωμένα σε διάταξη που χάραζαν πορεία συγκεκριμένη…
Τα πρώτα βήματα εξερευνούσαν τον καινούργιο χώρο.. Ένα απέραντο πράσινο σαν ο Θεός να είχε ρίξει απλόχερα τον χρωματισμό σε έναν χώρο που όμως «μύριζε» θαύματα…Θαύματα που προς το παρόν μεταφράζονταν οπτικά από τα πολύχρωμα άνθη, σε κάθε μέγεθος και ότι σχέδιο μπορούσε να βάλει ανθρώπινο μυαλό…Τα δένδρα λιγοστά μα πανύψηλα, επιβλητικά σαν τους γέροντες σοφούς που κάθονται όλο σιγουριά από την εμπειρία της πολύχρονης γνώσης και περιμένουν να σε δοκιμάσουν με ερωτήσεις κυρίως που θα αφορούν πολιτική και πολέμους περασμένους….Στέκονταν εκεί μπροστά μου θεόρατα μα σταθερά για αιώνες λες καρφωμένα στο ίδιο σημείο με την μονότονη αλλά σίγουρη στάση της μεγαλοπρέπειας να σε κάνει να γυρίζεις το κεφάλι προς τον ουρανό για να νοήσεις όχι το ύψος τους μα τις ιστορίες που κουβαλούσαν οι κορμοί και τα κλαδιά τους….
Έβαλα σαν στόχο να φτάσω στον καταπράσινο λόφο, τον φορτωμένο με πεύκα και κέδρους…Ήταν ένας καλός στόχος γιατί δεν ήξερα τι μπορούσε να κρύβει κάτω από το πυκνό δασάκι αυτός ο ένας και μοναδικός λόφος σ’αυτό το υπέροχο αλλά και τεράστιο λιβάδι πού βρέθηκα καθώς πέρασα την μεγάλη πύλη….
Συνεχίζεται…..
...Ενα περιστερι καθόταν στα σύρματα πανω απο το δρόμο, οπου τωρα
κείτεται το 'χαμογελαστο' παιδι. Αρκετοι περιεργοι εχουν μαζευτεί
γύρω του, αλλοι δακρύζουν παράμερα, αλλοι σχολιάζουν ποιος εφταιγε.
Στο βάθος οι σειρήνες του ασθενοφόρου ηχούν ολο και πιο δυνατά,
πιο διαπεραστικά καθώς πλησιάζει.
...Ενα αλλο παιδι κανει χώρο ανάμεσα στο πλήθος θέλοντας να φτάσει
στο κέντρο του ανθρώπινου πηγαδιού. Οι σειρήνες ουρλιάζουν τωρα πιο
δυνατά, η βουή του πλήθους βαθαίνει, το παιδί σπρώχνει βιαστικά να
προλάβει να δει πριν ερθει το ασθενοφόρο.."ΑΔΙΚΑ ΑΔΙΚΑ" ακουγεται
καποιος να λεει..."ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ, ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ" προσθέτει καποιος
αλλος...το παιδι πλησιάζει, μενει μονο μια σιλουέτα μπροστά του,
τρυπώνει και να....αντίκρυ του πάνω στη παγωμενη ασφαλτο ενα παιδι
με ενα τεραστιο χαμόγελο τον κοιτάζει παγωμένα.
...Ξαφνικά ακούγεται ενα φτερουγισμα πανω απο το κεφάλι του..
ηταν το περιστέρι που σαν γεράκι έκανε μια βουτιά στο κενό,
πανω απο το σαστισμενο πλήθος, πλησίασε το 'χαμογελαστό' παιδί ,
εκανε να ανοίξει τα πόδια του να προσγειωθεί πανω στο στήθος του,
μα μεμιάς σηκώνεται ξανά γρήγορα , υψώνεται και χάνεται στον ουρανό...
"Κανε στην ακρη ΝΕΑΡΕ" .. ακούγεται μια φωνή. Ειναι ο νοσοκόμος με
το φορείο που σπρώχνει βιαστικά το άλλο παιδι, που ειχε χάσει την
αίσθηση του χωρου και του χρόνου καθώς παρατηρούσε την πτήση του
περιστεριού πάνω απο το 'χαμογελαστο' παιδί λιγα δευτερολεπτα
πριν. Σε λιγα λεπτα ο δρόμος είχε αδειάσει, το ασθενοφόρο είχε
φύγει, η ασφαλτος είχε λιγα αίματα, ο κόσμος στη "δουλεία" του.
...Το παιδί εμεινε εκει αρκετη ώρα, προσπαθούσε να καταλάβει το
χαμόγελο που είδε στο πρόσωπο που χάθηκε για παντα (?). Η εικόνα
αυτή ανάγλυφη μπροστά του , δεν μπορούσε να την ξεχάσει με τίποτα.
Περπάτησε αρκετά εκείνο το απόγευμα πριν πάει σπιτι του , συνεχώς
συλλογιζόμενο το 'ανεξηγητο' χαμόγελο. Με αφορμή αυτο εκανε σκέψεις
για την δική του ζωή, την ζωή γυρω του, τα γιατι που τον βασάνιζαν.
Αραγε εκείνο το αλλο 'χαμογελαστό' παιδί μήπως είχε βρει την λύση
για όλα αυτα?
Μα γιατι εφυγε τοσο πρόωρα ?
Υπάρχουν αραγε και αλλα τετοια παιδιά γύρω του ?
Κι αυτός ? Θα κατάφερνε κάποτε να 'χαμογελάσει' με την ΖΩΗ ??? ![]()
...Συνεχίζεται
-)(- ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ -)(-
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΔΙΗΓΗΜΑΤΑΚΙ!!ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!
ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΦΩΤΟ....ΑΛΛΑ ΦΩΤΟ ΓΙΑ....ΕΜΠΝΕΥΣΗ!!

ΦΩΤΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ "ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ" ΤΗΣ ...ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΘΟ...
ΜΑΓΕΙΑ,ΝΕΡΑΙΔΕΣ,ΝΥΧΤΑ,ΦΕΓΓΑΡΙ,ΔΑΣΟΣ...ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ!!!
ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ,
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΓΕΨΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΑ ΣΟΥ;
Καποδίστρια, σε ευχαριστώ για την καλή σου κριτική, δεν εκανα
τίποτα περισσότερο απο οτι ολοι μας εδω μεσα , να εκφράζουμε δηλαδή, ελεύθερα την ψυχούλα μας.
Για την προηγούμενη ιστορία, πήρα το έναυσμα απο τον φίλο Μάνο ,που έγραψε την ιστορία για το 'χαμογελαστό' παιδί, στις 20/8. Μέ άγγιξε βαθιά και αμέσως σκέφτηκα να την συνεχίσω όπως την φαντάστηκα. Είχα διαβάσει και μια δική σου ιστορία με το περιστέρι και ετσι έπλεξα την συνέχεια.
Είναι πολύ θετικό και παρήγορο για το μέλλον μας, αυτό που κάνουμε εδώ μέσα, να εκφράζουμε δηλαδή ελεύθερα και συμπληρωματικά ο ενας προς τον αλλο την φαντασία μας, και να διαπιστώνουμε στην πορεία οτι τελικά έχουμε πολύ περισσότερα κοινά απο όσο πιστεύαμε.
Ναι είμαστε ΜΟΝΟΙ μας στο εσωτερικό μας μονοπάτι, αλλα στέλνουμε και
λαμβάνουμε σήματα απο συνοδοιπόρους σε παράλληλα μονοπάτια, ήχους ,
εικόνες, λέξεις που μας δίνουν δύναμη να προχωρήσουμε. Σε εκείνο το δάσος που αναφέρες και εσύ και ο Μάνος, υπάρχουν πολλά πανύψηλα
δέντρα και πυκνή βλάστηση που μας κρύβουν τα πολλά μονοπάτια που είναι γύρω μας και ταυτόχρονα με μας βαδίζουν και αλλοι. Ομως ολοι βλέπουμε την κορυφή του λόφου που θέλουμε να πάμε. Στο ενδιάμεσο, σφυρίζουμε η φωνάζουμε μέσα στο δάσος και ξέρουμε οτι καποιος θα μας ακούσει χωρις να μας βλέπει. Καποτε ακούμε την ηχώ μας και κάποτε μιαν αλλη φωνή απο διπλανό μονοπάτι, και ετσι συνεχίζουμε, δεν είμαστε τελείως ΜΟΝΟΙ...
Φίλε Μάγε , το τόπικ αυτό πραγματι μαγικό , χωρις να θέλω αδικήσω
τα άλλα τόπικς, γιατι αγγίζει τυα βαθύτερα στρώματα της ψυχής μας.
Καλη συνέχεια σε ολους..... ![]()
-)(- ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ -)(-
ΜΑΣ ΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ...ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ,ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΩ,ΜΟΝΗ,ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΜΕΣΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ....
"Δεν ήξερα βέβαια τι επρόκειτο να συναντήσω, σε αυτή την διαδρομή! Ούτε φυσικά μπορούσα να φαντασθώ κάτι διαφορετικό από το να θαυμάζω την ομορφιά του τοπίου, τα λουλούδια, τα δένδρα, τις πολύχρωμες πεταλούδες που πετούσαν ανάλαφρα από άνθος σε άνθος, με μια βιασύνη περίεργη, λες και έψαχναν να βρουν το ιδιαίτερο, αυτό που θα είχε την ξέχωρη γλυκάδα…Να κοιτώ να θαυμάζω και να συνεχίζω την συγκεκριμένη πορεία προς τον λόφο….
Πρέπει να ήμουν κάπου στην μέση της διαδρομής όταν σκόνταψα σε κάτι…. Σταμάτησα και κοίταξα κάτω ανάμεσα στα χορτάρια τα πυκνά να διακρίνω τι ήταν αυτό που το βήμα μου πάνω του έπεσε…Μέριασα κάποια ψηλότερα φυτά λες και γνώριζα πώς ήταν αυτά που έκρυβαν αυτό πού θέλησε να μου τραβήξει την προσοχή..
Καθώς άγγιζα τα χορτάρια μία περίεργη επαφή με έκανε να ανατριχιάσω…Έκανα πίσω τρομαγμένη…. Στάθηκα ακίνητη σα να προσπαθούσα να προσδιορίσω τι ακριβώς μου θύμιζε αυτή η επαφή…Μία πολύ γνωστή αίσθηση, αλλά παράλογη για εκεί που βρισκόμουν….Καθώς οι σκέψεις στριφογύριζαν μες το μυαλό, ακούστηκε ένας ήχος, μια φωνή; Μα ναι, ήταν μία φωνή που κάτι προσπαθούσε να μου πει…Σκύβω προς την πλευρά που ερχόταν ο ήχος αυτός και αντικρίζω ένα μικρό χρυσοκόκκινο ψαράκι!!!! Μα τι ήθελε εδώ ένα ψαράκι; Μες την μέση ενός λιβαδιού; ένα μικρό χρυσοκόκκινο ψαράκι με κοιτούσε με τα ματάκια του και ανοιγόκλεινε το στόμα προσπαθώντας να μου πει κάτι…Το παίρνω απαλά μες τα χέρια μου και το φέρνω κοντά στ’αυτί μου να καταλάβω τι ήθελε να μου πει. « Σε παρακαλώ, πήγαινέ με στην λιμνούλα μου…», μου είπε σχεδόν ξεψυχισμένα αυτό το μικρό χρυσοκόκκινο ψαράκι, που με αργές κινήσεις έπαιζε το μικρό σωματάκι του μες τα χέρια μου…Τα χέρια που περίμενε να του δώσουν πίσω την ζωή του….
«Που είναι η λίμνη;», το ρώτησα. «Πάνω εκεί στο λόφο, στην μέση του μικρού δάσους…»,απάντησε το ίδιο αργά και με μεγάλη δυσκολία το μικρό χρυσοκόκκινο ψαράκι.
«Μα ο λόφος αυτός είναι και ο δικός μου προορισμός, καθόλου δύσκολο δεν μου φαίνεται να σε πάω εκεί. Θα προλάβουμε όμως; Σε βλέπω να χάνεις τις δυνάμεις σου, πρέπει νάσαι πολλές ώρες έξω από το σπίτι σου, από την λιμνούλα όπου θάπρεπε να βρίσκεσαι.. Πώς έγινε αυτό;» Του απάντησα και γύρισα το κεφάλι να κοιτάξω προς τον λόφο. Να προσπαθήσω να μετρήσω την απόσταση ήθελα και τον χρόνο…Θα προλάβαινα; Ναι, αν ξεκινούσα αμέσως, αν έτρεχα, αν μπορούσα να βάλω όλη μου την δύναμη και την ψυχή μου αν έπρεπε…θα προλάβαινα…Έφερα το χέρι με το μικρό χρυσοκόκκινο ψαράκι πάνω στο στήθος μου, το ένοιωσα να ακουμπά «ασφαλισμένο» εκεί και ξεκίνησα για τον λόφο. «Θα προλάβουμε…» μου είπε το μικρό χρυσοκόκκινο ψαράκι με περισσότερη δύναμη στη φωνή του τώρα…Ήξερε πώς σε λίγο θα είναι στο σπίτι του, στην ασφάλειά του, στην ζωή του και έπαιρνε περίσσιο κουράγιο…Άνοιξα το βήμα, άρχισα να πηγαίνω γρηγορότερα ώσπου σε μία στιγμή κατάλαβα πώς έτρεχα μες το λιβάδι τόσο γρήγορα που πια δεν μπορούσα να δω τίποτα άλλο παρά μονάχα εκείνο τον λόφο, τον στόχο τώρα πια, δύο ψυχών γιατί εκτός από εμένα υπήρχε και το μικρό χρυσοκόκκινο ψαράκι, κι’ αυτό είχε πολύ μεγαλύτερη ανάγκη να φτάσει στον στόχο του…Στον λόφο όπου υπήρχε στην μέση του δάσους η λιμνούλα του, το σπιτάκι του, η ζωή του…."
Συνεχίζεται….
ΕΜΜ.ΜΠ.
Edited by - manos on 06/11/2003 16:56:39
εδω και 1 ενα χρονο ξεκλεβω λιγο χρονο ,στα μερη σου ερχομαι να σε γνωρισω,ομως δεν εισαι εκει και το ξερω ,ποσο λαχταρω να σε συναντησω.
εδω και 1 χρονο ενα λουλουδι πανω στην πλακα αφηνω ,την φωτογραφια σου κοιτω,ας ενιωθες για λιγο ποσο σ'αγαπω.
με απεραντο σεβασμο και αγαπη ,ο μανος σας
ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ....
ΕΛΠΙΖΩ,ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΛΥΠΗΡΟ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΒΙΩΣΕΙ....
ΓΙΑΤΙ,Ο ΧΑΜΟΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΙΕΤΑΙ...
ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΗ!!
ΜΕ ΓΕΜΙΣΕ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ,ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ...
ΜΑΝΟ ΜΑΣ,
ΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ,ΕΥΟΙΩΝΟ...ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ!!!
στο πρωτο φιλλο απλα χαμογελο,στο δευτερο σα μικρο παιδι χαχανιζω,στο τριτο σ'αγαπω,...στο πεμπτο εχω παψει να μετρω ,γιατι τρεχω ,σε λατρευω να σου πω,και στην αγκαλιτσα σου την ζεστουλα να χωθω:))))
με συγχωρεις καποδιστρια ,για να νιωσεις καλουτσικοτερα πες πως βλεπεις την χαζοφατσουλινα μου ![]()
![]()
περναω φαση ,γενικα ομως ειμαι τραβατε με και ας κλαιω,δεν θα αλλαξω παει ,τελειωσε-εντελως..ουφ ,ειμαι ο μποζος γαριδακιας.
ενταξει εφοσον εκανα και την αυτοκριτικη μου,μπορειτε να μεινετε ανησυχοι προσωρινα:)))))
καλο βραδακι παιδια ,με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
quote:
μιας μαργαριτας τα φυλλα αποψε μετρω,την εχω ξεχωρισει αναμεσα σε αλλες πολλες,
στο πρωτο φιλλο απλα χαμογελο,στο δευτερο σα μικρο παιδι χαχανιζω,στο τριτο σ'αγαπω,...στο πεμπτο εχω παψει να μετρω ,γιατι τρεχω ,σε λατρευω να σου πω,και στην αγκαλιτσα σου την ζεστουλα να χωθω:))))
ΕΤΣΙ,ΦΙΛΕ ΜΑΣ ΜΑΝΟ
ΜΗΝ ΜΑΣ ΨΥΧΟΠΛΑΚΩΝΕΙΣ...ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ,ΘΕΛΟΥΜΕ...
ΑΛΛΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ...
ΜΑΔΗΣΕ ΤΙΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΨΥΘΙΡΙΣΕ ΤΙΣ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ,ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ,ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ,Ο ΕΡΩΤΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ...

quote:
με συγχωρεις καποδιστρια ,για να νιωσεις καλουτσικοτερα πες πως βλεπεις την χαζοφατσουλινα μου
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΦΑΤΣΟΥΛΙΝΙ ΕΙΣΑΙ...
ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΟ,ΕΝΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ....
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΝΟΙΩΘΩ ΗΔΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!![]()
ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΝΟ ΜΑΣ....