- Πως ενεργοποιείται το ΘΕΟΝΙΟ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Γιατι οι απαγωγες ανθρωπων για το εμποριο οργανων ειναι οτι πιο "αρρωστημενο" εγκλημα υπαρχει...
GENUS PANTHERAS FELIDAE
...and the Predators will prevail...
Ολοι μας εχουμε ακουσει ιστοριες με νεφρα,γυφτακια σε χειρουργηκα κραβατια και τετοια.
Το κακο με αυτες τις ταινιες ειναι οτι περναν υποσυνειδητα μυνηματα τα οποια δεν αντιλαμβανομαστε.Ασ'πουμε σε πρωτη φαση αυτο που εισπρατω συνειδητα ως θεατης αυτης της ταινιας ειναι ενας φοβος προς καποιον αγνωστο γενικως(ειτε γυναικα,ειτε ανδρα) τα οποιο φερνει μια αποξενωση.
Υπαρχει ομως και ενα ηθικο διδαγμα το οποιο πρεπει να ομολογησω και ο Ταραντιτο σιγουρα δεν ειναι φαιδρο προσωπο του κιν/φου.Οτι '''Μην Πουλας Μαγκια Και Αντριλικι Με Τα Λεφτα Σου Σε Μερη/Κρατοι Που Βιωνουν Εξαθλιωση''
Αγαπητε PREDATOR μονο αν καποτε δημιουργηθουν κοινωνικες ομαδες ανιδιοτελεις.
Εγω μια φορα την ειδα και δεν προκειται να την ξαναδω.Ειμαι πολυ ταινιοβιος γενικως,δηλαδη αν μου αρεσει μια ταινια την βλεπω ξανα ισως και αρκετες φορες.
Αν θελετε παιδες να ανοιξουμε αλλο θεμα απο ταινιες.?Πειτε ιδεες να πω και εγω ¨)
Κάθε ταινία έχει να μας δώσει ένα ηθικό δίδαγμα, ακόμα κι η πιο "πατάτα" ταινία κάτι έχει να μας αφήσει αν ανοίξουμε καλά τα μάτια μας και προσπαθήσουμε να ανακαλύψουμε το νόημα που κρύβεται.
Κι η συγκεκριμένη ταινία έχει μερικά... ![]()
quote:
Αν θελετε παιδες να ανοιξουμε αλλο θεμα απο ταινιες.?Πειτε ιδεες να πω και εγω ¨)
Τόσα θέματα υπάρχουν βρε στην Κατηγορία αυτή γύρω από ταινίες!
Από θέματα άλλο τίποτα! ![]()
Αν μπεις σε κάποιο θα μπορείς να διαβάσεις τις απόψεις και των υπολοίπων συμμετεχόντων αλλά και να καταθέσεις την δική σου γνώμη.

In anticipation of my resurrection...
Endless climb
I am blind
why can`t i leave?
color blind
speaking a phrase
instantly grown
i am blind
waiting in line