ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - No. 1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - No. 1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

gentleman30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
01/05/2007, 21:55:40
quote:
δυσκολα του βαζεις
και δεν θα τα βγαλει περα

Άντε ρε και εσύ και ο γρύλος σου!

01/05/2007, 22:04:01
quote:
Άντε ρε και εσύ και ο γρύλος σου!

προσεχε μην σου ανεβει η πιεση και δεν δεις την πολη ελληνικη

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβoλωντας το κεφαλι του

01/05/2007, 22:17:02
Δεν ξέρω για την Πόλη, αλλά αν δεν δώ την Μίλαν στην Αθήνα, θα πω σε κανένα Τούρκο να επισκευτεί την δικία σου οικογένεια να γνωρίσει.
Άντε για να ξέρεις πως είναι να λές τέτοια και πως να λές απλά και μόνο για θάνατο, κάτι που αργά ή γρήγορα θα έρθει και είναι φυσιολογικό.
Αλλά εσύ απο συγγνώμη δεν έμαθες.
01/05/2007, 22:32:09
quote:
PREDATOR:
Αυτοι ("Εκεινοι") που τολμησαν να μπουνε στα φαραγγια και τις ερημους του Εσκι Σεχιρ και Αφιον Καραχισαν, ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ της ΕΛΛΑΔΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΡΙΖΩΜΟ (ολοκληρωτικο) απο την Ιωνια... ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ουτε οι δρακονιοι ουτε οι διαβολοι, ουτε κανενας!!!!
ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙΝΩΝ, τωρα ζουνε πλουσιοπαροχα στις βιλες τους στις Εκαλες και δεν ξερω εγω που αλλου, και τα εγγονια εκεινων, ειναι "βολευταδες" και "κοπανατζηδες"....

Δηλαδή αν ζούσες τότε και σε πέρνανε φαντάρο, (επίστρατο) θα ήσουν προδότης και τα παιδιά σου θα είχαν εξασφαλιστεί στη ζωή τους;
Κάτι άλλο θα ήθελες να πείς προφανώς, έτσι;

01/05/2007, 22:49:57
quote:
Δεν ξέρω για την Πόλη, αλλά αν δεν δώ την Μίλαν στην Αθήνα, θα πω σε κανένα Τούρκο να επισκευτεί την δικία σου οικογένεια να γνωρίσει.

οχι δεν ξερεις για την πολη μητσακο οχι δεν ξερεις
μας εχεις πρηξει τα ... με το <<θα παρουμε την πολη θαπεθανουν ολη οι τουρκοι στην πολη(10.000.000) θα θα θα>> και τωρα δεν ξερεις;;

οσο για την μιλαν και τον τουρκο ειναι εντελως ασχετο το ολο θεμα
αλλα απο την αλλη καλως να ερθει θα καλοπερασει σε αντιθεση με εσενα και ολους τους χριστιανοπλικτους μπορω να υπερασπιζομαι την οικογενεια μου μονος μου
εσυ οταν με το καλο σου χτυπησει την πορτα περιμενε να ερθει αγγελος κυριου να σε σωσει ξερεις οπως τοτε που ειχαν μπει στην πολη και ολοι οι χριστιανοπληκτοι περημεναν μεσα στην αγια σοφια να ερθει αγγελος κυριου με πυρηνη ρομφαια να σφαξει τον εχθρο
(αν τον στειλεις πες του να εχει πλυνει τον κω.. του)
και αν θες περνα και εσυ μετα μια βολτα

quote:
Άντε για να ξέρεις πως είναι να λές τέτοια και πως να λές απλά και μόνο για θάνατο, κάτι που αργά ή γρήγορα θα έρθει και είναι φυσιολογικό.

ολη μια μερα θα πεθανετε αυτο ειναι αληθεια
αλλα περι καταστροφης εσυ το ξεκινησες αν βαλεις το μυαλο σου να δουλεψει θα καταλαβεις οτι 10.000.000 ανθρωποι ζουνε στην πολη και εσυ παρακαλας για τον θανατο τους
32.000.000 ειναι το 1/3 που περιμενεις να πεθανουν χωρια οι σακατεμενοι που θα μεινουν και εχεις το θρασος να θες να σου πω και συγνωμη
αντε πιασε το κομποσκοινι τωρα και ξεκινα τις προσευχες

01/05/2007, 22:54:55
quote:
Δηλαδή αν ζούσες τότε και σε πέρνανε φαντάρο, (επίστρατο) θα ήσουν προδότης και τα παιδιά σου θα είχαν εξασφαλιστεί στη ζωή τους;
Κάτι άλλο θα ήθελες να πείς προφανώς, έτσι;

για την ηγεσια μιλαει
ο στρατιωτης ειναι εκτελεστικο οργανο ασε που τοτε τους ειχαν πορωσει και με την ιδεα της μεγαλης ελλαδας
αν ειχαν υπογραψει οταν ειπαν οι μεγαλες δυναμεις θα ειχαμε τωρα τα παραλια δικα μας δεν θα ειχε γινει η μικρασιατικη καταστροφη

01/05/2007, 23:51:13
quote:
gigenis:
(αν τον στειλεις πες του να εχει πλυνει τον κω.. του)?και αν θες περνα και εσυ μετα μια βολτα

Μάλιστα, δηλαδή μας λές ότι μπορείς να έχεις στήση σε ανδρικούς κώλους;
Ξέρεις, αυτό εγώ δεν το θεωρώ μαγκιά, αλλά ομοφυλοφιλία χωρίς να το ξέρεις, καμαρώνεις κιόλας. (ενεργητικό λέγετε)
Ρε μπάς και είσαι Τούρκος τελικά;
Εκτός και αν γουστάρεις και το δείχνεις.

02/05/2007, 00:08:43
quote:
Μάλιστα, δηλαδή μας λές ότι μπορείς να έχεις στήση σε ανδρικούς κώλους;
Ξέρεις, αυτό εγώ δεν το θεωρώ μαγκιά, αλλά ομοφυλοφιλία χωρίς να το ξέρεις, καμαρώνεις κιόλας. (ενεργητικό λέγετε)
Ρε μπάς και είσαι Τούρκος τελικά;
Εκτός και αν γουστάρεις και το δείχνεις.

αυτα παθαινει οποιος ξημεροβραδιαζεται στο αγιο ορος

στο αγιο ορος ειναι η πραγματικοτητα(τραινακια και διαφορα αλλα παρομοιαμεταξυ "αγοριων")στον πραγματικο κοσμο ειναι μια εκφραση
που σημαινει οτι θα την παθει αυτος που θα ερθει

π.χ.
(πηγε για μαλλι και βγηκε κουρεμενος

θα μου κλασεις τα @ρχιδι@

σιγα τα ωα

μην φας εχουμε γλαροσουπα

-θα σε γαμ...
-ελα με την οπισθεν)

ολες αυτες οι εκφρασεις χρησιμοποιουνται καθημερινα
δεν τις ξερεις;;
που ζεις στην λευκορωσια;;

αληθεια τι εγινε με την μιλαν;;

02/05/2007, 00:18:46
Μάγκα, άσε τα σάπια, γιατί δεν τα πιστεύεις ούτε εσύ που τα λές.
Αν με προκαλείς, πως θες να απαντήσω;
Αμα θές να το κλείσουμε εδώ, γιατί κατεβαίνει το επίπεδο.
22Μέλος
02/05/2007, 00:20:37
εγώ,αν γίνει πόλεμος θα τρέξω να κρυφτώ στα Κορακοβούνια να γλυτώσω το τομάρι μου από τους μεμέτηδες
και κάθε έξυπνος άνθρωπος το ίδιο θα έκανε,θα έπαιρνε τα βουνά να γλυτώσει τη ζωούλα του και θα άφηνε τους άλλους να βγάλουν το φίδι από τη τρύπα.

Έχω ήδη ετοιμάσει στο χωριό μου στην Πίνδο ένα ωραίο λιμέρι για να τη βγάλω κρυμμένος όσο θα γίνετε ο πόλεμος!

Ειδικά αν οι μεμέτηδες μπούν στη Κύπρο προβλέπω να τους σφάζουν όλους...