ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΓΓΛΕΖΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΓΓΛΕΖΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

stratis7931 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
stratis79Μέλος
19/08/2005, 12:52:00
Εδώ και πολλά χρόνια συναντώ αρκετά συχνά κατί κουστουμαρισμένους νεαρούς άγγλους (ποτέ δεν έχω δει γυναίκα) με σακίδιο στον ώμο, διαρκώς χαμογελαστούς (λες και τους το έχουν επιβάλλει αυτό) σε λεωφορεία, τρένα κ.λπ. Φαντάζομαι θα τους έχετε πετύχει οι περισσότεροι σας καμιά φορά. Έχουν και μια ταμπελίτσα στο πουκάμισο που λέει "πρεσβύτερος ...., της τελευταίας εκκλησίας του Ιησού" ή κάτι τέτοιο.

Ξέρετε κάτι περισσότερο;

19/08/2005, 13:09:26
Ναι, κάπως έτσι είναι.

Αλλά, εφ'όσον δεν ξέρεις, γιατί δεν κάνεις έναν κόπο να μάθεις, πρίν "βγείς" και διαδίδεις λάθος πληροφορίες ?

Μήπως διακατέχεσαι από ανάλογο σύνδρομο δημοσιότητας, όπως είδαμε .... κάπου, τις τελευταίες μέρες στους δέκτες μας ?

Καταρχήν, ποιός σου είπε οτι είπε οτι είναι ... εγγλέζικη ?

stratis79Μέλος
19/08/2005, 13:14:30
καταρχήν δε σου έδωσα το δικαίωμα να με ειρωνεύεσαι.

Δεύτερον όσα ονόματα έχω διαβάσει στα καρτελάκια τους είναι εγγλέζικα.
Τρίτον επειδή ακριβώς θέλω να μάθω για αυτό και ανέβασα το θέμα.

Τέταρτον να σέβεσαι τους άλλους και να μην τους προσβάλλεις με εξυπνάδες τύπου "Μήπως διακατέχεσαι από ανάλογο σύνδρομο δημοσιότητας, όπως είδαμε .... κάπου, τις τελευταίες μέρες στους δέκτες μας ?", ούτε φίλοι είμαστε ούτε γνωριζόμαστε.

19/08/2005, 13:41:38
quote:

καταρχήν δε σου έδωσα το δικαίωμα να με ειρωνεύεσαι.

Μάθε ελληνικά, τι σημαίνει ειρωνία, και μετά ξαναέλα.

΄Εχεις πλήρη άγνοια.

stratis79Μέλος
19/08/2005, 13:46:54
"Μήπως διακατέχεσαι από ανάλογο σύνδρομο δημοσιότητας, όπως είδαμε .... κάπου, τις τελευταίες μέρες στους δέκτες μας ?", εγώ αυτό το βλέπω ως ειρωνεία. Προφανώς μπερδεύεσαι και ξεχνάς τι λες, ο Θεός να σε βοηθήσει φίλε μου να θεραπευτείς.+ -
19/08/2005, 15:43:06
quote:

ο Θεός να σε βοηθήσει φίλε μου να θεραπευτείς.+ -

Έχεις σκεφτεί ποτέ, οτι στην πραγματικότητα βρίσκεσαι στον κόσμο σου ?

Λές ότι σου κατέβει, δεν ξέρεις πραγματικά τι σου γίνεται, και μόλις σε ξεμπροστιάσει κάποιος που ίσως και να κατέχει το θέμα, το "γυρνάς" σε μπούρδες ?

Ποιός σου έχει πεί ΕΣΕΝΑ, ποιόν θα θεραπεύσει ο Θεός και ποιός χρειάζεται θεραπεία ?

Έχεις αυτοπροσδιοριστεί αντιπρόσωπος, εκπρόσωπος η διαμεσολαβητής του Θεού απέναντί σε άλλους ?

Μήπως είσαι εσύ που χρειάζεσαι θεραπεία ????

stratis79Μέλος
19/08/2005, 16:05:01
αφού κατέχεις το εν λόγω θέμα, γιατί δε γράφεις σχετικά; Εγώ άλλωστε για να μάθω το έβαλα αλλά και για όποιον άλλο ενδιαφέρεται
s_telios86Νέο Μέλος
19/08/2005, 16:17:19
chill out παίδες!!! Ηρεμήστε! Συζήτηση θέλουμε να κάνουμε! Οχι να πλακωθούμε! Πάντως VRil αν ξέρεις κάτι για αυτο το θέμα σε παρακαλώ να μας δώσεις τα φώτα σου! Τους έχω πετύχει και εγώ. Πάντως όσες φορές τους έχώ ακούσει να μιλάνε γλώσσα που χρησιμοποιούν ειναι τα Αγγλικά

Για να γνωρίσεις καλύτερα τους άλλους, γνώρισε πρώτα τον εαυτό σου

El IdioΜέλος
19/08/2005, 16:18:56
oi nearoi autoi einai Mormons kai exoune edra sto SALT LAKE SITY sto state UTAH.
stratis79Μέλος
19/08/2005, 16:25:59
El idio σε ευχαριστώ. Το είχα ακούσει αυτό να το λένε, ότι δηλ είναι μορμόνες αλλά σε μια συζήτηση που είχα κάποτε μου είπαν ότι δεν πρόκειται για τέτοιους. Γυναίκες περιλαμβάνει η αίρεση; Γιατί συνήθως βλέπω καμια 10αρια νεαρούς.
19/08/2005, 16:34:47
quote:

El idio σε ευχαριστώ. Το είχα ακούσει αυτό να το λένε, ότι δηλ είναι μορμόνες αλλά σε μια συζήτηση που είχα κάποτε μου είπαν ότι δεν πρόκειται για τέτοιους. Γυναίκες περιλαμβάνει η αίρεση; Γιατί συνήθως βλέπω καμια 10αρια νεαρούς.

Είναι Μορμόνοι, εξ ΑΜΕΡΙΚΗΣ και όχι αγγλίας, μιλάνε διάφορες γλώσσες με προτίμηση τα αγγλικά και αυτά που λένε και διδάσκουν δεν με ενδιαφέρουν καθόλου.

El IdioΜέλος
19/08/2005, 16:44:02
http://www.mormon.org/
stratis79Μέλος
19/08/2005, 16:46:50
τις γλώσσες τις διδάσκονται στη οργάνωση τους για να μιλούν στον κόσμο; το αγγλίας το ανέφερα vril γιατί όσους εγώ τουλάχιστον έχω δει έχουν χαρακτηριστικά άγγλων (φακίδες κλπ)
19/08/2005, 16:55:54
quote:

τις γλώσσες τις διδάσκονται στη οργάνωση τους για να μιλούν στον κόσμο; το αγγλίας το ανέφερα vril γιατί όσους εγώ τουλάχιστον έχω δει έχουν χαρακτηριστικά άγγλων (φακίδες κλπ)

Ναι, ας πούμε οτι και οι περισσότεροι είναι "αμερικανάκια". Αλλά όχι μόνο...
Η επόμενη "φουρνιά" σίγουρα θα είναι και "δικοί" μας...

Να, διδάσκονται, γιατι ώς αίρεση που είναι ακολουθούν τους συνήθεις τρόπους των αιρέσεων.

Κάτι "κέντρα ενημέρωσης"... κάτι "σεμινάρια" κλπ κλπ.

Μου είπαν ποιά ακριβώς είναι η θεολογική διαφορά τους από το "επίσημο" χριστιανικό και πώς κρατήθηκα και δεν κυλιώμουν χάμω απ τα γέλια.

Επειδή στην φορολογική μου δήλωση δηλώνω επιχειρηματίας, σας αναφέρω απλά οτι υπάρχουν φοβερές φορολογικές ελαφρύνσεις για πολιτικά και θρησκευτικά σωματεία/κόμματα/οργανισμούς κλπ κλπ.

El IdioΜέλος
19/08/2005, 19:01:36
tin eklisia tin exei ydrisi enas dolofonos ton opio nomizo ton kremasane, exoune poles ginekes pantrevonte apo 5 mexri 15 exartate to oikonomika sou,sti utah auto ine paranomo alla ine poloi sto kolpo,astinomia,dikastes,kyvernites kai poli alloi,ali mia apotiximeni xristianiki airesi san tous martires tou iexova.
αγνοώνΜέλος
19/08/2005, 20:14:02
Εμένα αυτοί οι Μορμόνοι μου θυμίζουν τον μπάρμπα
στο κουτί από τα κουάκερς.
Μορμόνος ο κύριος ??
Cosmos2001Μέλος
19/08/2005, 21:01:42
quote:
Εμένα αυτοί οι Μορμόνοι μου θυμίζουν τον μπάρμπα
στο κουτί από τα κουάκερς.
Μορμόνος ο κύριος ??

Κουακέρος :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Quaker_history

stratis79Μέλος
20/08/2005, 00:32:43
Καλησπέρα παιδιά και να σας ευχαριστήσω για τις πληροφορίες και ο Vril να ξέρει ότι ανακαλώ το παραπάνω σχόλιό μου μολονότι δεν το είπα με κακία αλλά κατάλαβα ότι πειράχθηκε. Με συγχωρείς φίλε.

Αυτό ότι παντρεύονται πολλές γυναίκες το έχω ακούσει και νομίζω σχετικά πρόσφατα η τηλεόραση είχε δείξει κάποιον στην Αμερική που δικάστηκε για τους πολλούς γάμους που είχε τελέσει και κάπου ακούστηκε ότι ήταν Μορμόνος. Γυναίκες γίνονται Μορμόνοι; Το ρωτώ διότι όπως προανέφερα όσους έχω δει είναι πολυάριθμα γκρουπ ανδρών. Θα έλεγε κανείς από πρώτη ματιά βλέποντας μόνο άνδρες ότι μάλλον τηρούν αγαμία αλλά αυτό θα είναι ανέκδοτο.

Επειδή στην φορολογική μου δήλωση δηλώνω επιχειρηματίας, σας αναφέρω απλά οτι υπάρχουν φοβερές φορολογικές ελαφρύνσεις για πολιτικά και θρησκευτικά σωματεία/κόμματα/οργανισμούς κλπ κλπ.
=====
μια αίρεση όμως μπορεί να θεωρηθεί θρησκευτικό σωματείο τόσο εύκολα προκειμένου να απολαμβάνει των προνομίων;Θεωρητικά δεν περνάνε από κόσκινο ή λαδώνουν τη μηχανή και στο τέλος πληρώνουμε τα κορόιδα;

Προσωπικά μου προκαλεί εντύπωση το ότι δεν προσηλυτίζουν όπως οι Πεντηκοστιανοί που αν θυμάστε είχαν βάλει και γιγαντοαφίσες πρόσφατα μοιράζοντας dvd ή όπως οι γιαγιάδες με τη "Σκοπιά" στο χέρι.

Μου είπαν ποιά ακριβώς είναι η θεολογική διαφορά τους από το "επίσημο" χριστιανικό και πώς κρατήθηκα και δεν κυλιώμουν χάμω απ τα γέλια.
=========
δηλ?

El IdioΜέλος
20/08/2005, 01:52:17
oi ginekes ginontai mormonoi NAI. efoson oi andres pantrevontai kai malista poles fores, oi ginekes prepi na einai mormones xristianes kai oxi ebrees i tipota allo.
22Μέλος
20/08/2005, 02:13:02
Ωραία παιδιά,πανω που έλεγα να γινω μουσουλμανος αλλαξα γνωμη και θα γινω μορμονος! χαχαχα...κοροιδο είμαι;Αφου οι μουσουλμανοι μπορουν να παντρευτουν μεχρι 4 γυναικες και οι μορμονοι 15.