ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πρέπει ή δεν πρέπει να τρώμε τα ζώα. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Πρέπει ή δεν πρέπει να τρώμε τα ζώα. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

allzzaro30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
26/08/2003, 19:36:12
quote:
Αν εννοείς τις ΕΛΛΗΝΟΛΑΤΡΙΚΕΣ σου απόψεις ... εχει καλώς.

ΕΛΑ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ;
Ω!!ΑΠΟΛΛΩΝ, ΔΩΣΕ ΦΩΤΙΣΗ!!!
Ω!ΖΕΥ,ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ;

ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ.... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

26/08/2003, 23:13:35
quote:

quote:
Φίλε allzzaro μη μου βάζεις δύσκολα.

Θέλω να μου απαντήσεις στο ερώτημα. Μην το αποφεύγεις.

quote:
"Ο θαυματουργός ψίθυρος του Ερμή"

Θα φροντίσω να το βρώ.

Φίλε allzzaro θα σου απαντήσω... όταν διαβάσεις το βιβλίο και μου πεις τη γνώμη σου...

Φίλη καποδίστρια ξέρεις ότι στην Αμερική αυτό το γουρουνάκι που εσύ λιγουρεύεσαι τό έχουν κατοικίδιο, όπως τις γάτες και τους σκύλους?
Τους φοράνε παλτουδάκια και φιογκάκια, τα κοιμίζουν στον καναπέ, τα ταϊζουν στην κουζίνα... Γιατί το δικό σου γατοφιλικό συναίσθημα είναι απαραίτητα σωστό και όχι των Ιταλών ή των Αμερικανών?

Anyway... για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και για να δείξουμε ότι δεν έχουμε τίποτα προσωπικό ο ένας με τον άλλο άνοιξα ένα θέμα για την κιβωτό στο ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. Είδα ότι το βρήκατε ενδιαφέρον και δεν το συζητήσατε για να μην ξεφύγετε από το θέμα αυτό. Ελπίζω να το τιμήσετε...

"Τάδε έφη Avallon"

Edited by - Avallon on 26/08/2003 23:15:07

27/08/2003, 18:23:22
Γειά σας φίλοι μου.

quote:
Φιλε μου Φωτη,καλο ειναι να μην προβαινουμε σε τετοιους γενικους χρακτηρισμους και εφοσον πιστευεις οτι η kapodistria εχει μεγαλη ιδεα για τον εαυτο της,κρατα την αποψη σου και αν θελεις εχεις την επιλογη να μην απαντας στην kapodistria εφοσον θεωρεις οτι ειναι...."καπως" ! Δικαιωμα σου ειναι αλλωστε.

Φίλε masvidal

Oφείλω να ομολογήσω οτι ``αυτό δεν έπρεπε να το πώ``.

Μπορώ να σου πώ οτι το σκεφτόμουν καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.
sorry σε ολους και στην kapodistria.

27/08/2003, 18:35:17
Φίλη kapodistria γειά σου.

quote:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΕ;

Να σου απαντήσω.
Απο αυτό.

quote:
ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΤΟΥ ΔΙΣΠΗΛΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 5.000 π.Χ. ΜΕ ΓΡΑΦΗ ΓΡΑΜΜΙΚΗ Β ΣΕ ΠΡΩΙΜΗ ΜΟΡΦΗ;ΣΟΒΑΡΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΥΗΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΈΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?
.
Είμαι και εγώ Ελληνας και θίχτηκα.
Δεν υποστήριξα τους Εβραίους απλά είπα οτι εχει τη θέση της στην ιστορία.

quote:
ΑΣΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ "ΞΥΝΗ".....

Τώρα αυτό γιατί το είπες.
Τέλος πάντων καλή σου χώνεψη και μην μου κρατάς κακία.
Πολύ φιλικά
Φώτης.

MasvidalΜέλος
27/08/2003, 18:39:28
quote:

Είμαι και εγώ Ελληνας και θίχτηκα.

Να'σαι καλα φιλε Φωτη !! Εκανα παρεμβαση γιατι το θεωρησα απαραιτητο για να μην ξεφυγουμε απο το θεμα !!
Με εκτιμηση,Masvidal.

27/08/2003, 18:42:16
quote:

Γειά σας φίλοι μου.

quote:
Φιλε μου Φωτη,καλο ειναι να μην προβαινουμε σε τετοιους γενικους χρακτηρισμους και εφοσον πιστευεις οτι η kapodistria εχει μεγαλη ιδεα για τον εαυτο της,κρατα την αποψη σου και αν θελεις εχεις την επιλογη να μην απαντας στην kapodistria εφοσον θεωρεις οτι ειναι...."καπως" ! Δικαιωμα σου ειναι αλλωστε.

Φίλε masvidal

Oφείλω να ομολογήσω οτι ``αυτό δεν έπρεπε να το πώ``.

Μπορώ να σου πώ οτι το σκεφτόμουν καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.
sorry σε ολους και στην kapodistria.

Ε, MASVIDAL,
ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΟΣ!!!
ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ Ο ΦΙΛΟΣ ALLZZARO,
ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ,ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ!!
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΕΔΩ...ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ...
Η ΣΥΓΓΝΩΜΗ,Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΣ(;) ΑΠΕΥΘΥΝΘΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ!!!ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΩ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ...
ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΤΕΛΙΚΩΣ ΠΩΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΔΙOΣ,
ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΡΡΟΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ALLZZARO...
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΟΜΩΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ,ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ MASVIDAL.

27/08/2003, 18:47:35
Αγαπητέ mavisdal
quote:
Φιλε μου Φωτη,εννοειται οτι οι μυθοι ειναι ευπροσδεκτοι (απο εμενα τουλαχιστον).Για ολους τους λαους του κοσμου ειναι μια πολιτιστικη κληρονομια.Ειδικα για εμας τους Ελληνες

Oφείλω να ομολογήσω οτι είσαι πολύ καλός συνομιλητής.
Θα ήθελα να προσθέσω πάνω σε αυτά που γράφεις οτι δεν είναι απλά μια πολιτιστική κληρονομιά μιας και απο τους μύθους πληροφορούμεθα την ιστορία του κάθε τόπου. Για μένα είναι κάτι παραπάνω απο μύθοι.

Τώρα με τη γραμμική γραφή που αναφέρει η φίλτατη kapodistria δεν νομίζω να ήταν σε θέση να μπορέσουν να αποδώσουν με σαφήνεια κάτι συγκεκριμένο, ειδικά αν αυτοί οι ``μύθοι`` χρονολογούνται περί το 8.000 πχ. Με την πάροδο του χρόνου παραποιήθηκαν και εμείς πρέπει να τους αποδωδικοποιήσουμε.
Ο καθένας μας ομως εχει διαφορετικές απόψεις.
Και γι αυτό βρισκόμαστε ολοι μας εδώ να να εκφράσουμε τις απόψεις αυτές ωστε να μάθουμε οτι δεν ξέρουμε ή οτι δεν φανταζόμαστε.

Φιλικά
allzzaro

27/08/2003, 18:52:03
ΤΙ ΕΓΙΝΕ;
ΤΟ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΣ ΤΟ "ΝΤΑΒΑΝΤΟΥΡΙ";ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙΣ ΦΙΛΕ ALLZZARO,
ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ...
ΚΑΛΑ ΑΣΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...ΕΓΩ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ....

27/08/2003, 19:00:23
Το οτι σου ζήτησα συγνώμη δεν με επηρρέασε ο Απόλλωνας ούτε ο φιλος ο masvidal. Η συνείδησή μου με επηρέασε.

quote:
ΤΙ ΕΓΙΝΕ;
ΤΟ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΣ ΤΟ "ΝΤΑΒΑΝΤΟΥΡΙ";ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ποιό νταβαντούρι? Οι αντιπαραθέσεις θα συνεχιστούν. ΑΑΑΑ μην ζητάς να συμφωνήσω με ολες σου τις απόψεις.

Ευχαριστώ για την εικόνα.

allzzaro

27/08/2003, 19:11:23
Χαίρομαι που είστε ολοι on line.

masdival και kapodistria

quote:
Φίλε allzzaro θα σου απαντήσω... όταν διαβάσεις το βιβλίο και μου πεις τη γνώμη σου...

Aγαπητή avallon

Είδα το νέο τοπικ που άνοιξες σχτικά με την κιβωτό του Νώε (Το τίμησα απαντώντας κάπως βιαστικά). Χαίρομαι που το ανοιξες και ειδικά σήμερα που δουλεύω εως αργά τη νύχτα θα εχω πολύ περισσότερο χρόνο ωστε να εκφράσω και εγώ τις απόψεις μου.

allzzaro