ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- υπαρχει Δημιουργος; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- υπαρχει Δημιουργος; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

MIXAHL3261 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
anna999Μέλος
09/10/2011, 15:52:51
Εσύ θέλεις να αποκτήσεις αγνότητα κι εγώ να δώσω τη μαγική λέξη για να γίνει ένα κλικ μέσα σου αδελφέ.

Αυτό το είδατε στην πράξη, κανένας δεν θέλει κηρύγματα, όλοι μπερδεύονται μ' αυτά,γιατί είναι γραμμένα σ' ένα επίπεδο,

που μόνο όποιος βίωσε την δεύτερη γέννηση μπορεί να εννοήσει.[Αν ρωτούσες, "πως θα ξαναγεννηθώ από άνωθεν για δεύτερη φορά στην

ηλικία που είμαι..θα σου έλεγα ότι αυτή η καινούργια γέννηση θα σου δώσει τόση αλήθεια μέσα σου, ώστε να ελευθερωθείς απ' όλα,

και να αποκτήσεις όχι μόνο αγνότητα αλλά όλο τον καρπό του Πνεύματος.{βλ.Γαλ. ε' 22}

Κι εγώ ήρθα σε σας,ο λόγος μου όμως δεν στηριζόταν σε ανθρώπινη σοφία,αλλά στην πεποίθηση της Χάρης Πνεύματός Του.

Πράγματι, επειδή οι άνθρωποι δεν μπορούν με την σοφία τους να αναγνωρίσουν Τον Αληθινό, "ΕΚΕΙΝΟΣ" ευδόκησε με τη μωρία του

κηρύγματος να σώσει από τον τελικό όλεθρο εκείνους που θα πιστέψουν.

Οι εθνικοί ζητούν φιλοσοφικές αλήθειες, και το κήρυγμα, τους φαίνεται ανόητο. Οι Ιουδαίοι ζητούν θαύματα, και το κήρυγμα τους

φαίνεται προσβλητικό. Μια απάντηση για σένα που θέλεις να γίνεις αγνός [και όχι μόνο], αν ψάξεις όλες τις Ευαγγελικές διάκονιες,

όλοι αναγεννημένοι, όλοι φωτοδότες, ή στις Αποστολικές διακονιές ,κι εκεί όλοι βαπτισμένοι, πνευματοφόροι,όμως τι κρίμα ,όλοι

γεμάτοι πλάνες. ΘΑ σου πουν "εδώ είναι ο χριστός",εσύ μην πιστέψεις.

Το Πνεύμα θέλει να κάνει εσένα μια φωτεινή κινητή εκκλησία, κι όπου πηγαίνεις να είσαι Φως. Οι ναοί στις μέρες μας είναι άδειοι

κλειδωμένοι, σκοτεινοί, παγωμένοι, διότι χάθηκε προ καιρού ο Πρωταρχικός Λόγος, οι άνθρωποι σήμερα ζητούν την ουσία, ζητούν

να ελευθερωθούν απ΄όσα τους βαραίνουν. Ζητούν τη νέα Αλήθεια, που ο επαναστάτης Ουρανός την απλώνει εμπρός τους.

Εδώ υπάρχει απροσωπία, κι αυτό είναι καλό, δεν επιτρέπει να φουσκώσει η απατηλή καρδιά μας, "ότι κάποιος είναι κάτι..."

Είμαστε κριμένοι στο εσώτατο άδυτο της ψυχής μας, και κανείς ας μη λέει εγώ είμαι του Παύλου... κλπ...

Δίνω σήμερα τρία κλειδιά, άνοιξε μ΄αυτά το πνεύμα σου και ελευθερώσου!

"Κι αν, ο εξωτερικός μας άνθρωπος φθείρεται κάθε μέρα, ο εσωτερικός ανανεώνεται κάθ΄εκάστην {Β' Κορ.δ.16.}

"Ελάτε σε μένα, {λέει ο Χριστός} όσοι κοπιάζετε και είστε φορτωμένοι κι εγω θα σας ξεκουράσω}" {Ματ. ια' 28.}

"Γιατί τα παλιά πέρασαν, τα πάντα κάνω καινούρια." {Β΄ Κορ. ε' 17}

"Όποιος είναι κοντά μου, είναι κοντά στη φωτιά" αυτό είναι το δικό μου μότο...

anahs