- Online βάνδαλοι και συκοφάντες - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
όσον αφορά την ip μου,πολύ θα ήθελα να μάθω ποια είναι (και τι είναι)
Μάρκα οδοντόβουρτσας![]()
quote:
αυτό το λέω γιατί -απ'ότι κατάλαβα- ο φίλος libero μοιάζει με μένα όσον αφορά τη χρήση του υπολογιστή...κάποιοι του έδειξαν τον τρόπο να μπαίνει στο φόρουμ,να πατά κάποια κουμπιά και να συμμετέχει έτσι στις συζητήσεις...αυτό που κάνω κι εγώ δηλαδή
αγνοών
quote:
αν μου ζητήσεις να ανεβάσω μία φωτό ή ένα βίντεο στο σάιτ,απλά ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ
Φίλε μου δεν νομίζω να μοιάζετε και τόσο ως τεχνογνώστες αλλά μιας και ανακατεύτηκες με τα πίτουρα..![]()
libero
quote:
Δεν προσπαθώ να κρύψω τίποτα!. Δεν ξέρω καλά, καλά και τι είναι αυτό το IP που λες. Δεν μπορώ να καταλάβω από πού σχημάτισες την άποψη ότι είμαι γνώστης Η/Υ και μάλιστα πως έχω κάποιο λόγο να αποκρύψω το ip.
Λοιπόρδ ![]()
Αγνοών πρόσεξε..λές οτι και εσύ και ο libero δεν γνωρίζετε τι είναι το IP..
Ρε παλληκάρια .. δεν γνωρίζετε πως να ανεβάσετε μια φωτογραφία και εχετε φτιάξει τέτοιο λογότυπο με το κινούμενο δελφινάκι..??
ΕΛΕΟΣ.. 
Edited by - allzzaro on 05/07/2007 19:48:15
quote:
allzzaro
Ρε παλληκάρια .. δεν γνωρίζετε πως να ανεβάσετε μια φωτογραφία και εχετε φτιάξει τέτοιο λογότυπο με το κινούμενο δελφινάκι..??
ΕΛΕΟΣ..
Φίλε allzzaro ο libero μπορεί να το βρήκε έτοιμο το δελφινάκι και να το έβαλε... δε λέει τίποτα αυτό.
ο δε αγνοών, όπως βλέπεις είναι γυμνός. ![]()
Στράτος

O libero ομως δεν είναι γυμνός..
και ο αγνοών λέει..
αγνοών
quote:
αυτό το λέω γιατί -απ'ότι κατάλαβα- ο φίλος libero μοιάζει με μένα όσον αφορά τη χρήση του υπολογιστή...κάποιοι του έδειξαν τον τρόπο να μπαίνει στο φόρουμ,να πατά κάποια κουμπιά και να συμμετέχει έτσι στις συζητήσεις...αυτό που κάνω κι εγώ δηλαδή``
και οπως είπα πρωτίστως...
allzzaro
quote:
Φίλε μου δεν νομίζω να μοιάζετε και τόσο ως τεχνογνώστες αλλά μιας και ανακατεύτηκες με τα πίτουρα
Απο οτι αντιλαμβάνεσαι Ευστράτιε ο αγνοών ανεξάρτητα αν εχει ή δεν εχει λογότυπο θέλει να ταυτιστεί με τον libero στην ασχετοσύνη. Μιάς ομως και ο libero δεν φαίνεται να είναι και τόσο άσχετος αλλά σχετικός.. τότε αυτομάτως και ο ``αγνοών`` θεωρείται και αυτός.. σχετικός..![]()
εεε... αυτή είναι η αρχή της ``θεωρίας της σχετικότητας``..![]()
Edited by - allzzaro on 05/07/2007 20:07:09
Κι εγώ όταν άρχισα να ασχολούμαι με το forum αλλά και γενικότερα με το internet δεν ήξερα την τύφλα μου. Το ότι ανέβασα με τον καιρό, αφού το έμαθα τον τρόπο, μια φωτογραφία δεν σημαίνει ότι έμαθα να κάνω κόλπα με το ip μου (το όποιο κι αυτό στη πορεία έμαθα τι είναι), ούτε ότι έγινα hacker.
Μην πάμε να βγάλουμε από τη μύγα ξίγκι.
Τουλάχιστον φίλε χαλαρώσαμε λίγο την κουβέντα...
Στράτος

quote:
allzzaro:
ΕΛΕΟΣ..
Ακριβώς allzzaro ΕΛΕΟΣ!!!
Εεε αυτό δεν το περίμενα, να κάθομαι και να απολογούμαι από πού ποστάρω και γιατί έχω για ψηφιακή υπογραφή ένα κινούμενο δελφίνι.![]()
Εδώ λοιπόν είναι η πέτρα του σκανδάλου:
http://i60.photobucket.com/albums/h35/SweetMisty19/Dolphin.gif
…και η απόδειξη του ότι είμαι χάκερ. Το βρήκα με αναζήτηση εικόνων στο google.
quote:
Ευστράτιος:
Κι εγώ όταν άρχισα να ασχολούμαι με το forum αλλά και γενικότερα με το internet δεν ήξερα την τύφλα μου. Το ότι ανέβασα με τον καιρό, αφού το έμαθα τον τρόπο, μια φωτογραφία δεν σημαίνει ότι έμαθα να κάνω κόλπα με το ip μου (το όποιο κι αυτό στη πορεία έμαθα τι είναι), ούτε ότι έγινα hacker.Μην πάμε να βγάλουμε από τη μύγα ξίγκι.
Ακριβώς Στράτο ![]()
Αυτό θα πει ελευθερία σκέψης.
Ή κακοπροαίρετος ή καλοπροαίρετος. Αυτές είναι οι επιλογές που σου δίνει το esoterica.
Και μην τυχών πει ένα κακοπροαίρετο μέλος πως η γη είναι στρόγγυλη και συμφωνήσεις μαζί του, σε βάζουν κατευθείαν στην κακοπροαίρετη κλίκα. ![]()
Αυτή είναι «θεωρεία της σχετικότητας» ![]()
![]()
quote:
hendrix:
προφανως δεν εχουν κοπει ολα τα νηματα...
Προφανώς hendrix, πρέπει να κοπεί και αυτό της ζωής. ![]()
![]()
Το μήνυμα αυτό εστάλη από την Θεσσαλονίκη (κέντρο) Λέοντος Σοφού 11 για όποιον ενδιαφέρεται να μου κόψει και το τελευταίο νήμα για να γλυτώσει το Forum από κακοπροαίρετα μέλη.
( απέναντι από το βιβλιοπωλείο του Λιακόπουλου)![]()

quote:
απέναντι από το βιβλιοπωλείο του Λιακόπουλου
αυτο τα λεει ολα![]()
![]()
![]()
![]()
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβoλωντας το κεφαλι του
πόσες φορές το έχουμε δει το έργο;
πριν λίγους μήνες ήταν που ελεγα στην αμαλία οτι όλα τα παλια μελη τα διώχνουν και η ιστορια επαναλαμβανεται.
η αψογη διαχειριση και τα ανήθικα παιδια.![]()
ας σταματησουν επιτελους οι καυγαδες,φτανει πια.
Για το θέμα των i.p θα ήθελα να πω οτι όλοι έχουμε [b]δικαίωμα[b] χρήσης προγραμμάτων αλλάγής ή απόκρυψης της ip αφού είναι προσωπικό δεδομένο και κανείς δεν οφείλει να δωσει εξηγησεις σε κανέναν.
H ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΤΟΥ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΑΡΞΗ
quote:
οπως φαινετε στην εικονα υπαρχουν 3 διευθυνσεις
1)του μπουρδελα
2)του μεταφυσικο
3) του εσωτερικατο τι καταλαβενεις εσυ ειναι δικο σου προβλημα
ολοι μπορουν να δουν οτι αυτο ειναι πολυ απλα μια λιστα με πρωτεινομενες σελιδες
αν στην λιστα περιλαμβανε και την διευθυνση της νασα τι θα ελεγες;
gigenis, έχεις διάθεση να παίξουμε κρυφτούλι?
Όταν κάποιος παρουσιάζει 2 Χώρους (esoterica.gr, metafysiko.gr) και τους δίνει την κοινή περιγραφή "ΕΡΕΥΝΑ & ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΒΑΘΥΤΕΡΩΝ ΝΟΗΜΑΤΩΝ" τότε δημιουργεί μια σύνδεση και ταύτιση μεταξύ τους.
Κι όταν αυτή η περιγραφή δίνεται και για ένα "mpourdelo.com" τότε η σύνδεση κι η ταύτιση αναπτύσσεται μεταξύ και των 3.
Αφού όμως - κατά την δική σου αντίληψη - το πρώην μέλος των Forums Βριλ (συνεργατικά με τον Jonniebegood) δεν επιθυμούσε κάτι τέτοιο, γιατί πλέον αυτή η κοινή σύνδεση μεταξύ των 3 Χώρων έχει χαθεί κι έχουν γίνει τροποποιήσεις?
(Κοίτα εδώ)
quote:
οσο για το τι γραφει ο τζονυ σου το ξαναειπα ειναι η γνωμη του η αποψη του το πως κρινει αυτος καποια πραγματα
δεν ειναι ουτε κιτρινισμος ουτε φασισμος ουτε εκφοβισμος
που προσπαθεις να το παρουσιασεις
το ποιος τελικα κανει φασιστικες κιτρινιστικες ενεργιες φαινετε
Να υποθέσω ότι και τα όσα έγραψε για τον PREDATOR ήταν απλά η γνώμη του?
Όταν ένας συνάνθρωπος σου δέχεται από κάποιον άλλον άνθρωπο αυτού του είδους την κριτική και λαμβάνει αυτά τα σχόλια, εσύ θεωρείς ότι απλά πρέπει να τα ακούσει και να τα δεχθεί ως μια άποψη για το πρόσωπο του?
Αυτό όμως δεν το θεωρείς ούτε κιτρινισμό, ούτε εκφοβισμό.
Σωστά?
Το γεγονός ότι αρκετά μηνύματα κάποιων συνομιλητών σου στα Forums παρουσιάζονται στο blog του jonniebegood αποσπασματικά και με τον τρόπο που παρουσιάζονται, δεν αποτελεί για σένα κιτρινισμό.
Το γεγονός ότι 2 πρώην μέλη των Συζητήσεων έχουν ανοίξει κάποια blogs για να προβαίνουν σε αυτού του είδους τον σχολιασμό μηνυμάτων κι ανθρώπων επί μήνες πάλι δεν αποτελεί δείγμα κιτρινισμού για σένα.
Το ότι το πρώην μέλος Βριλ αποκαλεί το Esoterica ως "Χεζοτερικα" κατά την συμμετοχή του σε άλλους Χώρους, πάλι δεν αποτελεί για σένα κιτρινισμό.
Προσπάθησε να σκεφτείς λίγο τα παραπάνω.
Καλή η συνεχόμενη κριτική με την πρώτη ευκαιρία αλλά μην είναι και τόσο άκριτη... ![]()

In anticipation of my resurrection...
Το έφερες όμως σαν ένσταση σε αυτό που έγραψα για τους 328.000 επισκέπτες. Πέρα από το γεγονός ότι δε θα έγραφα ψέματα (δεν μου αρέσουν τα ψέματα) και ούτε θα προσπαθούσα να κατασκευάσω εντυπώσεις, το μόνο που θα μπορούσα να σου απαντήσω είναι, να ρίξεις μια ματιά στον κατάλογο μελών, να δεις πόσα νέα μέλη γράφονται καθημερινά, πόσοι άνθρωποι γράφουν κάθε μία, κάθε δύο, κάθε δέκα κ.λπ. μέρες ή ακόμα να δεις μέσα από την κεντρική σελίδα των forums τον αριθμό των μηνυμάτων που γράφονται κάθε μήνα. Για τον Ιούνιο στον οποίο αναφερθήκαμε, γραφτήκανε πάνω από 3.600 καινούργια μηνύματα. Αυτό σημαίνει ότι κατά μέσο όρο καθημερινά, γραφόντουσαν τον Ιούνιο πάνω από 120 μηνύματα.
Αυτά τα στατιστικά στοιχεία που είναι προσβάσιμα για τον καθένα αφορούν μόνο την ενεργό συμμετοχή στα forums. Από κει και πέρα, υπάρχουν οι άνθρωποι που διαβάζουν μόνο χωρίς να γράφουν, όπως επίσης εκείνοι οι οποίοι επισκέπτονται τα υπόλοιπα τμήματα του site και οι οποίοι είναι πολλαπλάσιοι αυτών που συμμετέχουν με μηνύματα στα forum, αλλά για εμάς αποτελούν και αυτοί οι άνθρωποι ένα είδος συμμετοχής και τους έχουμε πάντα κατά νου. Όταν αναφερόμαστε για παράδειγμα σε μέλη, φίλους, επισκέπτες.
Σχετικά με αυτό που γράφεις, ότι δύσκολα βρίσκεις μήνυμα, θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και τη λειτουργία «Ενεργά Θέματα» (εγώ συνήθως επιλέγω να μου εμφανίσει τα ενεργά θέματα από «χθες»). Καθημερινά ανανεώνονται κατά μέσον όρο 30 θέματα, όλο και κάποιο θα σε ενδιαφέρει. Μπορείς ακόμα αν δεν σε καλύπτουν, να ανοίξεις εσύ κάποιο καινούργιο θέμα ή να βρεις κάποιο παλιότερο που σε ενδιαφέρει.
allzzaro όντως το επιχείρημα αυτό περί της κινούμενης εικόνας που χρησιμοποιεί το μέλος libero είναι άστοχο. Δεν αποδεικνύει τίποτα. Υπάρχουν αρκετά άλλα στοιχεία, πραγματικά περίεργα. Θεωρούμε φυσιολογικό και αναμενόμενο να διαφωνεί κάποιος μαζί μας ή να υπάρχουν διαφωνίες μεταξύ των συμμετεχόντων γενικότερα. Είναι άλλο ζήτημα όμως, η κακοπροαίρετη και εκ του πονηρού κριτική, που δεν την ταυτίζουμε όπως καταλαβαίνεις με την αρνητική. Θα αναφερθώ και περαιτέρω γι΄ αυτό στη συνέχεια, σε άλλη μου απάντηση.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!