- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο11!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Πω πω πω... τώρα φλέγομαι μετα συγχωρήσεως. Και ενίοτε τους καις ενώ ακόμα σπαρταράνε;
quote:
Πω πω πω... τώρα φλέγομαι μετα συγχωρήσεως. Και ενίοτε τους καις ενώ ακόμα σπαρταράνε;
Βασικά,τους ξεπουπουλιάζω ενώ κράζουν ακόμα για βοήθεια στους υπόλοιπους του είδους και μετά τους πατάω στο λαιμό...Στη συνέχεια, ναι... Τους κάνω σουβλάκια και τους ψήνω ενώ ακόμα σπαρταράνε ΜΙΣΟΖΩΝΤΑΝΟΙ...
Να παρατηρήσω κάτι άσχετο, όταν κάνεις ριφρές τη σελίδα ο αριθμός που έχει κάτω κάτω:
0.109378
Maintained by Digital Alchemy
αλλάζει από 0.109375 σε 0.09378 και τούμπαλιν
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 30/01/2011 16:28:36
quote:
Βασικά,τους ξεπουπουλιάζω ενώ κράζουν ακόμα για βοήθεια στους υπόλοιπους του είδους και μετά τους πατάω στο λαιμό...Στη συνέχεια, ναι... Τους κάνω σουβλάκια και τους ψήνω ενώ ακόμα σπαρταράνε ΜΙΣΟΖΩΝΤΑΝΟΙ...
Πωπωπωπω Wild girl έτσι μαρέσεις. Λοιπόν θα κοιτάξω στο googlearth να βρω τη παραλία σου.
Δεν την παλεύω, έχω λιώσει....

Edited by - Narkissa555 on 30/01/2011 16:28:37
quote:Πρόσεχε γιατί μπορεί κάποτε κάποιος να σου κάνει το ίδιο

quote:
Δεν την παλεύω, έχω λιώσει....
Συνέχισε καλά πας

Καλά είπα. Εκεί που μένεις δε παίζει να υπάρχει ζωή 
Δίκιο είχες!!
Γιατί, το αρνήθηκα εγώ ποτέ?
Ναι είπες ότι κάνεις παρέα με γλάρους
Δε πειράζει, σε 6 μήνες απο τώρα δεν θα είσαι πια εκεί![]()
chessΜέλος
Μικρη αλμπατροκτονα κοιμομουν...
Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ