- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο11!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Πάω πάσο, φίλε μου![]()
![]()
![]()
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 30/01/2011 15:52:28
quote:
Δε πειράζει Νάρκισσα δεν είσαι η πρώτη βιτσιόζα που γνωρίζω, έχω γνωρίσει κι άλλες μαζόχες...
Ε διαφοροποιούνται όμως τα βίτσια... Άλλες γουστάρουν να σε αποκαλούν μπαμπά, άλλες να τρώνε μπουκέτα, αλλες να τις βρίζεις...
quote:
Αν και υποψιάζομαι ότι θες η Chess να σε δείρει.... δεν εξηγείται αλλιώς γιατί την προκαλείςEdited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 30/01/2011 15:52:28
Σιγά μη με βάλει κάτω η Τσες... βασικά, αν αρχίσω να τρέχω δεν θα με προλάβει καν

ΑΝΑΚΡΙΣΗ ![]()
quote:quote:
Αν και υποψιάζομαι ότι θες η Chess να σε δείρει.... δεν εξηγείται αλλιώς γιατί την προκαλείςEdited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 30/01/2011 15:52:28
Σιγά μη με βάλει κάτω η Τσες... βασικά, αν αρχίσω να τρέχω δεν θα με προλάβει καν
Ο ΚΕΝΕΤΕΡΗς ΕΙΣΑΙ ΓΩΓΩ !
Απλά προσπαθώ να διαψεύσω τους ισχυρισμούς του Ντοκτωρ πως θέλω να με δείρει η τσες!!
quote:Πω πω μα σπόντα στην σπόντα το πας...
quote:Τι να σου πω... Εγώ τα χω βρει και τα τρία εδώ μέσα
Ε διαφοροποιούνται όμως τα βίτσια... Άλλες γουστάρουν να σε αποκαλούν μπαμπά, άλλες να τρώνε μπουκέτα, αλλες να τις βρίζεις...

Εσένα Πάντι ποιο απ' τα τρία σαρέσει; Για να ξέρω αν θα σε παντρευτώ δηλαδή
quote:
Για να δούμε. Σου αρέσουν οι τρίχες στα πόδια, το ξύλο, η λεκτική βία, να λες τον boyfriend μπαμπά και είσαι αθλητική αλλά έχεις και μεγάλο κώλο. Οκ μου κάνεις. Αλλά μαγειρεύεις;
Λυπάμαι. Κάτι κάνω, αλλά μη φανταστείς και μουσακά...!
Επίσης μένεις Εύβοια... Μμμ.. κοντά στην Αθήνα είναι και κοντά και στην άλλη μου κατοικία. Αλλά άμα μένεις Θήβα τότε έχεις φάει ένα σωρό δηλητήρια με το φαγητό σου. Αν αγοράζεις ντόπια δηλαδή.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 30/01/2011 16:10:19
quote:
Εντάξει, η μαγειρική μαθαίνεται, θα φέρω την Πάντι να σου κάνει ιδιαίτερα. Μη σου πω θα την κάνω και κουμπάρα. Και η CHARMED παρανυμφάκι χεχεχε
Τα κανόνισε το προστυχόμουτρο του αντ1
quote:
Εντάξει, η μαγειρική μαθαίνεται, θα φέρω την Πάντι να σου κάνει ιδιαίτερα. Μη σου πω θα την κάνω και κουμπάρα. Και την CHARMED παρανυμφάκι χεχεχεΕπίσης μένεις Εύβοια... Μμμ.. κοντά στην Αθήνα είναι και κοντά και στο άλλη μου κατοικία. Αλλά άμα μένεις Θήβα τότε έχεις φάει ένα σωρό δηλητήρια με το φαγητό σου. Αν αγοράζεις ντόπια δηλαδή.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 30/01/2011 16:09:33
Κοντά στη Λιβαδειά μένω, κάνα μισάωρο από κει.
πόσες φορές θα το επαναλάβω? ![]()
![]()
![]()
Έχεις καμια επαφή με τον πολιτισμό εκεί.. ή, μπα;
quote:
Μισάωρο το λες κοντά;
Έχεις καμια επαφή με τον πολιτισμό εκεί.. ή, μπα;
Μπα!! Κοιμάμαι στην παραλία, ανάβω φωτιά για να ζεσταθώ, τρέφομαι με ωμά ψάρια και ντύνομαι με δέρματα από κατσίκες.
quote:
Οκ τώρα με έφτιαξες... Σκοτώνεις και γλάρους;
Τους πατάω στο λαιμό μέχρι να ακούσω τον επιτάφιο αναστεναγμό τους!