ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Notirk30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
deppy-88Μέλος
11/07/2011, 16:53:38
NOTIRK
quote:
Θα λειψω για λιγες μερες...φευγω ταξιδι απο Βραζιλια για Αργεντινη
Γεια σε ολους...

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!

I want to believe...

NotirkΜέλος
11/07/2011, 17:11:56
[quote]
ΚΑΙ ΛΙΓΗ "ΤΡΟΦΗ" ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΡΕΥΝΑΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ...

http://img.pathfinder.gr/clubs/files/52648/1.dat

ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ "ΣΥΝΕΧΕΙΑ" ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ! ΚΑΛΗ ΜΕΛΕΤΗ...
===================================
ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ:
http://www.diodos.gr/
=======================================================
Deppy,κατσε καλα.δεν μ'αφηνεις να ξεκολισω απο το LAP TOP κ'εχω και
δουλια.
Πολυ ενδιαφεροντα αυτα τα κειμενα,ομως κι'εγω διατηρω της επιφυλαξεις μου τουλαχιστον ως προς τους συγγραφεις τους.
Αυτο κατα τη γνωμη μου που πρεπει να κρατισουμε,ειναι το μηνυμα
Αγαπης που στελνουν,και μονο αυτο.
Το κυριοτερο οπλο των "αποστατων" ειναι το μισος που νοιωθουμε,ακομα και αυτους θελουν να τους μισουμε αρκει να νοιωθουμε μισος.
Αυτο που τρεμουν ειναι η ΑΓΑΠΗ.
Να μαθουμε να Αγαπαμε τον εαυτο μας,να μαθουμε να Αγαπαμε τους αλλους
αυτο μας ζητανε οι Ελλανιοι,αυτη ειναι η αποστολη μας στο εργο που
βρισκεται σε εξελιξη.
Οταν με το καλο επιστρεψω,εχουμε να πουμε κι'αλλα,εως τοτε,εγω ναχω
καλο ταξιδι στη θαλασσα και ολοι μας,καλο και δημιουργικο ψαξιμο
στον ουρανο και στην ψυχη μας.

Edited by - Notirk on 11/07/2011 17:16:11

deppy-88Μέλος
11/07/2011, 20:39:36
--- ΤΟ UFO TOY ΡΟΣΓΟΥΕΛ & Η ΛΕΞΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ---
Στις 14 Ιουνίου 1947, ο αγρότης William Brazel, με τον γιο του Bernon, παρατήρησαν κάποια παράξενα συντρίμμια να βρίσκονται διάσπαρτα στο κτήμα τους, 70 μίλια βόρεια του Roswell. Στις 4 Ιουλίου επέστρεψαν να μαζέψουν τα συντρίμμια, όταν άκουσαν για τον ιπτάμενο δίσκο και αναρωτήθηκαν αν υπήρχε κάποια σύνδεση με τα συντρίμμια αυτά. Στις 7 Ιουλίου, επισκέφτηκαν τον σερίφη George Wilcox όπου εμπιστευτικά του μίλησαν για τα όσα είχαν συγκεντρώσει στο σπίτι τους. Ο σερίφης G.Wilcox κάλεσε στη συνέχεια το τμήμα της πολεμικής αεροπορίας και ο ταγματάρχης Jesse Marcel μαζί με τον Sheridan Cavvit μετέφεραν τα συντρίμμια στη βάση του Roswell. Αυτά όμως που συνέλεξαν δεν θύμιζαν σε τίποτα γήινη κατασκευή και υπάρχουν πάρα πολλοί μάρτυρες που με τους ισχυρισμούς τους επιβεβαιώνουν ότι δεν πρόκειται για ένα ανύπαρκτο και ψευδές γεγονός.

Επίσης οι μαρτυρίες και ένα video που εμφανίστηκε στη δημοσιότητα, επιβεβαιώνουν ότι πάρα πολλά από τα κομμάτια ήταν γεμάτα με σύμβολα, σαν ιερογλυφικά. Στα σύμβολα μιας μεταλλικής πλάκας που βρέθηκε, αναγραφόταν μια λέξη, η λέξη «ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ» ή πιο σωστά «ΞΛΞΦΘΞΡΙΑ».

Στη γραφή τους οι αρχαίοι Έλληνες ποτέ δεν χρησιμοποίησαν το κατοπτρικό Ε, αλλά αντίθετα σε μερικές Ελληνικές πόλεις αυτό εκφραζόταν με τα σύμβολα Ξ και Ζ.
Υπάρχει αρχαία ιστορία ανάμεσα στους αρχαίους Έλληνες και στους εξωγήινους; Αν όχι, γιατί υπήρχε μια αρχαιοελληνική λέξη γραμμένη στα συντρίμμια του ufo; Μήπως τελικά οι Ολύμπιοι θεοί, δεν ήταν ακριβώς θεοί; Μήπως τελικά οι ημίθεοι δεν ήταν μυθικά πρόσωπα αλλά η ανάμιξη των προγόνων μας με εξωγήινο DNA;
Ο Πλάτωνας, ο Αριστοτέλης, ο Όμηρος αλλά και άλλοι αρχαίοι σοφοί πρόγονοί μας μέσα από τα κωδικοποιημένα κείμενά τους, αφήνουν να διαφανεί ότι οι Έλληνες ήταν οι διαλεχτοί των θεών.
(Πλάτων : οι διάλογοι Τίμαιος και Κριτίας, Αριστοτέλης: Μετά τα Φυσικά, 7,30: « Δεν προήρχοντο από το σπέρμα, αλλά αντιθέτως το σπέρμα προήλθε από αυτούς », Όμηρος : Ιλιάδα Ε 340 και Οδύσσεια 405 “ρέε δ΄ άμβροτον αίμα θείο, ιχώρ, οις περ τε ρέέι μαχάρεσση θεοίσιν ”.)
Τελικά μήπως τη θέση που είχαν τότε οι Έλληνες και η ισχυρή Ελλάδα, προσπαθούν να κερδίσουν σήμερα… διεφθαρμένα υψηλά στελέχη των ΗΠΑ;

http://acropolis2011.blogspot.com/2011/04/ufo-toy.html

I want to believe...

12/07/2011, 00:31:16
Και σε σπαρτά έχει βρεθεί χαραγμένη με γιγάντια γράματα η φράση "Ο θεός είναι σοφός" στα Εβραϊκά, αυτό πάει να πει ότι οι Εβραίοι είναι οι Εκλεκτοί;

Και γιατί ας πούμε να τα υποθέσουμε όλα αυτά που γράφει ο κύριος στο μήνυμά του και να μην υποθέσουμε απλά ότι κάποια εξωγήινα όντα έδωσαν στους αρχαίους προγόνους μας τη γλώσσα;

Μπορούμε να κάνουμε τέτοιες ερωτήσει όλη τη μέρα.

Η ουσία είναι η εξής: Πού είμαστε εμείς οι "εκλεκτοί" και πού είναι οι άλλοι λαοί;

Εγώ λέω λοιπόν να ξεκινήσουμε την ανωτερότητά μας με το να μην ψηφίζουμε ψεύτες και κλέφτες για κυβέρνηση, όπως κάνουμε τα τελευταία 40 χρόνια.
Ας το πετύχουμε πρώτα αυτό, και μετά ασχολούμαστε και με τα "πνευματικά" που λέει και η Καποδίστρια σε άλλο θέμα. Γιατί από κάπου πρέπει να γίνει η αρχή.

12/07/2011, 01:00:41
quote:

Η ουσία είναι η εξής: Πού είμαστε εμείς οι "εκλεκτοί" και πού είναι οι άλλοι λαοί;

------------Dr Jekyll Mr Hyde στη γη ειμαστε εμεις οι εκλεκτοι και οι αλλοι ειναι οι εξωγηινοι----------------------

Εγώ λέω λοιπόν να ξεκινήσουμε την ανωτερότητά μας με το να μην ψηφίζουμε ψεύτες και κλέφτες για κυβέρνηση, όπως κάνουμε τα τελευταία 40 χρόνια.
Ας το πετύχουμε πρώτα αυτό, και μετά ασχολούμαστε και με τα "πνευματικά" που λέει και η Καποδίστρια σε άλλο θέμα. Γιατί από κάπου πρέπει να γίνει η αρχή.

μιας και κανεις την αρχη για πες μας ποιο κομμα θα ψηφισεις οταν θα γινουν οι εκλογες !ποιο κομμα αντιπροσωπευει αυτην την ανωτερωτητα Dr Jekyll Mr Hyde?

12/07/2011, 13:02:07
quote:
μιας και κανεις την αρχη για πες μας ποιο κομμα θα ψηφισεις οταν θα γινουν οι εκλογες !ποιο κομμα αντιπροσωπευει αυτην την ανωτερωτητα Dr Jekyll Mr Hyde?

Βεβαίως, θα σου δώσω πολλές ιδέες για να 'χεις να επιλέξεις.

Να σε ποια κόμματα θα έδινα την ψήφο μου:
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Τώρα αν είχα πιεί και λίγο, μπορεί και να έδινα την ψήφο μου και σε αυτά τα κόμματα:
ΛΑ.Ο.Σ. Κ.Κ.Ε.

Όπως πρόσεξες κάποια κόμματα δεν τα έχω καν στη λίστα.

12/07/2011, 13:49:47
quote:
Νορτικ

Φτυσε τον κορφο σου γαμωτο,κανε και μια νοερη ευχη και φευγω για
ταξιδι!!!!

Χμ! είσαι προληπτικός βλέπω – διόλου παράξενο - , φαντάζομαι οτι πιστεύεις και στο μάτι, ακόμα και στην ύπαρξη ανδομέδειων, κενταυρίνων και άλλων αλλόκοτων πλασμάτων.
Να σου πώ?
Είναι και αυτό μια άποψη. Τόσα έχουν ακούσει τα .... μάτια μου

quote:
Νοτρικ

Ψαχνομαι...το μοιραιο παντως δεν το καταλαβαινω ακομα,αλλα ουτε το τυχαιο...αυτο που
το φτωχο μου μυαλο καταλαβαινει ειναι τα αποτελεσματα και ψαχνω για τις αιτιες,για τις οποιες μεχρι να παρω πιστικη απαντηση θα πιστευω
αυτο που μου λεει το μεσα μου,δηλαδη το γοητευτικο Ανεξηγητο.
-Αν εχει καποια αξια,θελω να πω,οτι η ερμηνεια που εχω δωσει στις
τετοιου ειδους εμπειριες μου,με οδηγει να γινω καλυτερος Ανθρωπος.

Το μοιραίο είναι αυτό που ο λαουτζίκος ονομάζει “γραφτό”, οι παλιοί το λέγανε και “ειμαρμένη”.
Σύμφωνα με αυτή την σοφή αντίληψη, το “μοιραίο”, το “γραφτό” ή την “ειμαρμένη”, είναι “φυγείν αδύνατον”.

Με άλλα λόγια, αν είναι να πας από “κεραμίδα”, δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να πας από πνιγμό, γιατί “ω γέγραπται γέγραπται”
Δηλαδή για το πως θα “πας” είναι γραμμένο και από πριν καθορισμένο.
Και αν είναι – όπως προανέφερα – να πας από “κεραμίδα” μην φοβάσαι τα βαπόρια, αεροπλάνα, αυτοκίνητα, τρένα, αστρόπλοια, αερόπλοια, διαστημόπλοια ,ατμόπλοια, αστροπελέκια, οστρακιά, κλπ κλπ,.
Τα κεραμίδια να προσέχεις και θα περάσεις αισίος τα εκατό, καλό χρόνο νάχεις, και καλοτάξιδος.

Η πλάκα είναι πως τελικά αν είναι να πας απο κεραμίδα, από κεραμίδα θα πας.
Θα με ρωτήσεις πως γίνεται να πάς απο κεραμίδα, αν πάντα θα φροντίζεις να αποφεύγεις τα κεραμίδια?
Χμ! Εδώ είναι όλη η σοφία φίλε μηχανικέ, και με λίγη σκέψη θα το βρεις, γιατί τα πάντα είναι γραμμένα στα Ελληνικά.

Για να σε βοηθήσω θα σου πω τον χρησμό του μαντείου των Δελφών για τον Νέρωνα.
Ο Νέρων, αφού πρώτα έκαψε την Ρώμη, έστειλε και ρώτησε το μαντείο, πότε είναι γραφτό του να πεθάνει.
Ο χρησμός της Πυθίας που έλαβε, έγραφε καθαρά στα Ελληνικά, “τα εβδομήντα πέντε χρόνια να φοβάσαι”
Ο Νέρων χάρηκε αφάνταστα, - ήταν κάτω από 30 χρονών – έχω πολλά χρόνια ακόμα σκέφτικε.
Που να ξέρει ο μουρλός, πως στην Ισπανία ο Κλαύδιος – γέρος 75 χρονών – ετοίμαζε στρατό εναντίον του, και τον σκότωσε.

Ο μοιραίος του αριθμός ήταν το 75, και τελικά δεν μπόρεσε να αποφύγει το γραφτό του, γιατί έτσι ήταν γραμμένο.
Κατάλαβες τώρα τι είναι μοιραίο, γραφτό, ειμαρμένη?

Αν διαβάσεις και το προηγούμενο σχόλιό μου, θα καταλάβεις καλύτερα το νόημα.

Κανένας γεγονός φίλε μου δεν είναι, και ούτε δύναται να είναι διαφορετικό, από “το τελευταίο εκβάν” και από αυτό το τελευταίο θα κριθούν τα πάντα, όλα όσα προϋπήρχαν.

Το άν ήταν γραμμένο να συμβεί ή όχι το “τελευταίο εκβάν” και μιλάμε για το κάθε “τελευταίο”, είναι θέμα ανάγνωσης της ιστορίας.

Τυχαίο?
Μπορεί

Μοιραίο?
Όχι!

deppy-88Μέλος
12/07/2011, 14:07:17
quote:

Και σε σπαρτά έχει βρεθεί χαραγμένη με γιγάντια γράματα η φράση "Ο θεός είναι σοφός" στα Εβραϊκά, αυτό πάει να πει ότι οι Εβραίοι είναι οι Εκλεκτοί;

Και γιατί ας πούμε να τα υποθέσουμε όλα αυτά που γράφει ο κύριος στο μήνυμά του και να μην υποθέσουμε απλά ότι κάποια εξωγήινα όντα έδωσαν στους αρχαίους προγόνους μας τη γλώσσα;

Μπορούμε να κάνουμε τέτοιες ερωτήσει όλη τη μέρα.

ΣΤΑ ΣΠΑΡΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΑΓΑΠΗΤΕ, ΣΥΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ! ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Η ΛΕΞΗ "ΞΛΞΦΘΞΡΙΑ" ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ: ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΑΣ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΟΣ ΧΑΡΑΞΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΠΛΑΚΑ ΤΗ ΛΕΞΗ ΑΥΤΗ ΣΕ ΑΡΧΑϊΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ ΣΤΟ ΡΟΣΓΟΥΕΛ-ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ 1947- ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙ; ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΠΕΙΣΤΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ, ΕΓΩ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΝΟΗΜΟΝΤΑ ΟΝΤΑ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ! ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΣΧΕΣΗ, ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ 'Η ΑΠΩΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ "ΕΚΛΕΚΤΟΙ". ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ... ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ

I want to believe...

12/07/2011, 14:27:32
quote:
Νικόμαχος

Οσο για το ταξίδι στον Α του Κενταύρου,τουλάχιστον οι δύο απο,
τούς πέντε τρόπους που θα σου έλεγα,θα είναι πραγματικότητα μέσα
στα επόμενα 50-70 χρόνια

Αυτοί που μιλάγανε για το γεγονός στις 8/7 διαψεύστηκαν, με τον ίδιο τρόπο που θα διαψευστούν και για το τέλος του 2011, και του 2012.

Εσύ κράτησες πισινή.
Ομόνοια – Κάτω Πατήσια στο τσάκα μπαμ, έπειτα απο 50-70 χρόνια υπολογίζεις ε?
Άντε να βρεις ζωντανό να το επιβεβαιώσεις.
Σωστά?

quote:
Νικόμαχος

Είσαι απίστευτος!Οταν ο γερόλυκος της φυσικής,φανταζόταν το
ταξίδι με ταχύτητα φωτός και έψαχνε την φάτσα του στον καθρέπτη,
ή φανταζόταν να καβαλάει ενα φωτόνιο και να κόβει βόλτες στο
διάστημα,έκανε κάτι διαφορετικό απο τον Βέρν?
Ο ένας εγραψε τις φαντασίες του σαν μυθιστόρημα και ο άλλος σαν
θεωρίες φυσικής. Ε και?

Τώρα αν ο Βερν πρότεινε κάποιο πείραμα με το “ταξίδι στο κέντρο της γης” ότι πεις εσύ.
Εγώ μόνο για ένα φαντασιόπληκτο παραμυθάκι το διάβασα στα 8 μου.
Τότε μου άρεσε, και η φαντασία μου άρχισε να καλπάζει.
Στα 10 μου διάβασα για τις πραγματικές εξερευνήσεις των σπουδαίων ερευνητών-επιστημόνων στο Βόρειο και Νότιο Πόλο.
Δεν βρήκαν πουθενά τρύπες, πήγαν και άλλοι με αερόστατα, και αυτοί δεν βρήκαν τρύπες.
Κατάλαβα πως ό Βερν ήταν μεγάλος παραμυθάς.
Παραμυθάς μεν , αλλά μεγάλος.

Όσο για τον Αϊνστάιν, μεγάλος και αυτός, αλλά με το μυαλό στο κεφάλι, και τα πόδια στην γη.
Και το ποιο σπουδαίο?
Επιστήμονας.

Υ.Γ
Κάπου είδα πως δώσανε λέει και συντεταγμένες στα αερόπλοια.
Είναι ακόμα στο ύψος του Πλούτωνα, και τα παρακολουθούμε από κοντά.
Μάλλον ρε Μάριε θα είναι παλαιάς τεχνολογίας, θα καίνε κάρβουνο μάλλον, για να τους πάρει ενάμιση χρόνο να μας πλησιάσουν απο τόσο κοντά.

Βέβαια θα μου πεις είναι τεράστια χρειάζονται κάργα καύσιμα– οι φυσικοί δορυφόροι του Άρη είναι κουτσουλιά μπροστά τους -

Με το καλό να μας έρθουν να μεταλλαχτούμε επιτέλους.
Πολύ τράβηξε αυτό το μαρτύριο τόσες χιλιάδες χρόνια σαν άνθρωποι.

deppy-88Μέλος
12/07/2011, 14:39:42
quote:
Κάπου είδα πως δώσανε λέει και συντεταγμένες στα αερόπλοια.
Είναι ακόμα στο ύψος του Πλούτωνα, και τα παρακολουθούμε από κοντά.
Μάλλον ρε Μάριε θα είναι παλαιάς τεχνολογίας, θα καίνε κάρβουνο μάλλον, για να τους πάρει ενάμιση χρόνο να μας πλησιάσουν απο τόσο κοντά.

ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΑΥΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΝΤΟΛΩΝ ΑΝΩΘΕΝ...ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΗ ΓΗ. ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΑΦΙΧΘΟΥΝ. ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΜΟΥ...

I want to believe...