- Επιγνωση - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
quote:
Ολο και καποιος προχωρημενος θα κατσει να μας πει πεντε εξι πραγματακια
Και νατος λοιπον ο περονοσπορος
Ειμαστε λοιπον ολο αυτια ..
Ειτε για διορθωσεις ,ειτε για προτασεις ,ειτε για να μας πειτε εσεις δασκαλε τις εμπειριες σας η τα επιτευγματα σας πανω σε οποιοδηποτε θεμα αφορα τον εσωτερισμο
Η εστω την αυτοπαρατηρηση
Αυτο το τοσο κατα την αποψη σας ευτελες ζητημα
Θα αστειεύεσαι μάλλον. Βρες καθοδήγηση οποιασδήποτε φύσης. Αν θες ξεκίνα να ψάχνεις για mindfulness meditation. Ναι και όμως, υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν αυτοπαρατήρηση με διαλογισμό για τουλάχιστον 2500 χρόνια. Είδες κάτι πράγματα;;;
quote:
Αληθεια πως το κανω αυτο να καθιστω τις διδασκαλιες κρυφες
Πιστεψε με δεν ειχα προθεση να το κανω
Δυστυχώς είσαι ακατάλληλος να τις δεχθείς αλλα τις επιδιώκεις, πάραυτα.
Αν ψάξεις δάσκαλο σε οποιοδήποτε σύστημα, απλώς θα επιβεβαιώσεις το παραπάνω. Δεν είσαι έτοιμος. Μπορεί να γίνεις κάποτε αλλα θέλει πολλή δουλειά.
quote:
Εξηγησε μας λοιπον τι ενοεις οταν λες
Αν έκανες έστω και κάποια στοιχειώδη έρευνα πάνω στον μυστικισμό γενικότερα θα έβλεπες ότι είναι κυριολεκτικά το πρώτο πράγμα που μαθαίνουν όσοι ασχολούνται με οποιοδήποτε ανατολικό ή δυτικό σύστημα.
Στο σύστημα του Μπάρντον ο διαλογισμός με ενδοσκόπηση σκέψεων είναι η πρώτη άσκηση στο βιβλίο (έχει καμιά πενηνταριά). Και ο έλεγχος των σκέψεων είναι η τρίτη ή τέταρτη αν θυμάμαι καλά άσκηση.
Τι να συζητήσουμε δηλαδή ρε φίλε;;
41 σελίδες θέμα για να μιλήσουμε για το πρώτο βήμα του mindfulness του βουδισμού;;;
Βρες άλλο χόμπυ!
Edited by - Peronosporos on 04/06/2019 13:03:51
Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)
Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι άνθρωποι αυτοί που νομίζουν πως αυτοπαρατηρούνται, που φαντάζονται ότι αυτοπαρατηρούνται δηλ. καταλήγουν στο να είναι απλώς γραφικοί. Φυσικά, δεν υπάρχει απολύτως κανένα αποτέλεσμα στον βαθύτερο "είναι" τους. Η αυτοπαρατήρηση είναι μια βιωματική διαδικασία, θέλει έναν άνθρωπο + έναν άλλον + έναν άλλον + .... + - γι' αυτό και είναι δύσκολη - και τα αποτελέσματά της τα βιώνει ο άνθρωπος, στις πιο απλές περιπτώσεις, ως μια απλή αλλαγή συμπεριφοράς που στα μάτια των υπολοίπων φαίνεται - κι έτσι πρέπει να φαίνεται - φυσιολογική.
"Να θυμάσαι οτι ήρθες εδώ γιατί κατάλαβες την ανάγκη να παλαίψεις με τον εαυτό σου - και μόνον με τον εαυτό σου. Έτσι, να ευχαριστείς οποιονδήποτε σου προσφέρει αυτήν την ευκαιρία."
Tα λεβεντοπαιδα μεχρι στιγμης δυο
Το ην γνωστον και μη εξαιρεταιο ....και το εταιρο πιθανον απο κεινα τα νεκραναστηθεντα σκαθαρια που κατα καιρους ξεβραζει ο αποπατος του φορουμ
Οσο για εσενα περονοσπορε δεν σου κρυβω οτι για μια στιγμη σε πηρα σοβαρα
Σκεφτηκα για μια στιγμη να σου ριξω λιγακι βορδιγαλειο πολτο για τις πατατες και απασα αλλα λαχανοειδη ..... που ειναι και βιολογικος.... αλλα τσαμπα το φαρμακο
Δεν βαριεσαι σε λιγες μερες ξαπατατιζω..... οποτε δεν εχει και πολυ σημασια
Αλλη ομως απαντηση απο εμενα .........den ekei
Εσυ παρα ταυτα γνωριζεις οτι μπορεις να γραφεις στα ενδιαμεσα οτι η κουφια κεφαλα σου κατεβασει
Απο εμε no problem
Να ξεκαθαρισω και κατι τις ακομα
Οχι για εσας αλλα για οποιον τυγχανει να διαβαζει τις χαζομαριτσες που γραφω
Κοροιδα ......ε..... κοροιδα
Οι χαζομαριτσες λοιπον αυτες οσο και αν σε καποιους ακουστει περιεργο εμπεριεχουν δημιουργια και ψυχουλα
Εσεις κοροιδα δεν εχεται το ενα .....ουτε μπορειτε να παραγεται το αλλο
Κοροιδα .....ε...... κοροιδα
Ειστε αποτυχημενες κοπιες καποιων αναγνωρισμενων ανδρικελων η του συστηματος η συστηματων ...... η τις χαζομαρας και της κακκοηθειας που κουβαλατε στο χαζοκεφαλο σας
Ξαναλεω δεν εχεται ουτε ψυχη ουτε και ειστε σε θεση να δημιουργησετε
Και βεβαια ουτε να κρινεται την δουλιτσα μου μου
Κοροιδα .....ε ....κοροιδα
Το μονο πραγμα που σας δινει την εξουσια αυτη ειναι η ανοχη που απο ανεκαθεν βρισκεται απο την εξουσια .........
Η δουλιτσα που κανω λοιπον τσιρπμιρδικογκοι μου...... ειναι αποκλειστικα δικη μου
Δικη......ΜΟΥ..... ΜΟΥ..... ΜΟΥ
Δεν θελω με το τιποτα..... και την καμμια να μοιασω σε κανεναν
Με οδηγει μοναχα το μερακι..... η αναγκη .....και η αγαπη προς το αντικειμενο αυτο
Κοροιδα εεεε.....κοροιδα
Ειμαι σκυλι .....
Κυνηγοσκυλο και ιχνηλατης ....
........γαου γαου
Εσεις ρεμπελοι και κοπριτες της κακκιας ωρας
Λοιπον κυριε περονοσπορε εχω εμπνευση
Αν δεν με διαγραψουν επικειται δημιουργια
Αν απαντησεις εστω σε κατι απο αυτα που θα σε ρωτησω τοτε παιρνω πισω ολο το καλιτεχνικο μπινελικι που σου εκανα την τιμη να σου ριξω
Κρρρρρραααααξξξξξξξ γκεεεερ χικ
quote:
xristosxatzΑληθεια πως το κανω αυτο να καθιστω τις διδασκαλιες κρυφες
Όσα περισσότερα τούβλα βάζεις στον τοίχο που χτίζεις γύρω από το "εγώ" σου, τόσο περισσότερο κρύβεσαι από αυτές τις διδασκαλίες. Και καλά εσύ να κρύβεσαι, κρύβεσαι για τον εαυτό σου. Το άσχημο είναι πως πιθανόν να κρύβεις και κάποιους άλλους που δεν σου φταίνε σε τίποτε.
"Να θυμάσαι οτι ήρθες εδώ γιατί κατάλαβες την ανάγκη να παλαίψεις με τον εαυτό σου - και μόνον με τον εαυτό σου. Έτσι, να ευχαριστείς οποιονδήποτε σου προσφέρει αυτήν την ευκαιρία."
Για πε μου λεπον περονοσπορε ποσες αισθησεις εχομεν
Να σημειωσω οτι παροτι το υφος μου ισως δειχνει καπως η ερωτησεις ειναι πιο σοβαρες απο σοβαρες
Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)
Edited by - Heretic on 04/06/2019 21:52:25
quote:
Οχι για εσας αλλα για οποιον τυγχανει να διαβαζει τις χαζομαριτσες που γραφω
Γι' αυτούς απαντάμε κι εμείς ...
Οψομεθα
Η ερωτησις παληκαρια μου ισχυει
Ποσες αισθησεις εχομεν
Παμε τωρα που γυριζει...... λεμεεεε