ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Test "Area51" -- Δοκιμές για υπογραφές, εικόνες κ.λπ. - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- Test "Area51" -- Δοκιμές για υπογραφές, εικόνες κ.λπ. - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

thirdly nostril30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
06/10/2005, 01:23:37
thirdly nostril,
τώρα εσύ μπήκες στο θέμα για να βοηθήσεις;;;

Αγαπητέ μου, ()
εάν μπήκες για να βοηθήσεις πραγματικά, αυτόν τον στόχο θα έπρεπε να διατηρήσεις. Εάν μπορείς βέβαια να βοηθήσεις. Που σημαίνει, πως για να μπορείς να βοηθάς, δεν είναι απαραίτητο μόνο να ξέρεις, αλλά να το μεταδίδεις και με τον σωστό τρόπο και πάνω απ' όλα με αγάπη!
Σε διαφορετική περίπτωση, η παρέμβασή σου έχει άλλες σκοπιμότητες, όπως να παίξεις, να ειρωνευτείς, να δείξεις πως εσύ ξέρεις καλύτερα, κ.λπ.

Καλύτερα λοιπόν, άφησε να βοηθήσει κάποιος, που το θέλει πραγματικά.
Άλλωστε, δύο πράγματα μπορούν να σε κάνουν να αλλάξεις μια πραγματικότητα:
Το να θέλεις κάτι καλό
και να μπορείς να εφαρμόσεις τη θέλησή σου αποτελεσματικά.

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

angiΜέλος
06/10/2005, 01:57:26
quote:
αλλα τι να πεις ρε κακομοιρικο
και τα αγαπητε μου εκει που σε παιρνει
αγαπητε και μ@λ@κιες ...

σουργελο

Ειμαι μητερα δυο παιδιων(θα μπορουσα να ημουν και δικη σου),
και τα μεγαλωνω μονη μου. Ευτυχως, ο Θεος με βοηθησε να εχω σωστους ανθρωπους διπλα μου. Και εννοω και τον πατερα των παιδιων.

thirdly nostrilΜέλος
06/10/2005, 16:22:25
quote:
Ειμαι μητερα δυο παιδιων(θα μπορουσα να ημουν και δικη σου),
και τα μεγαλωνω μονη μου. Ευτυχως, ο Θεος με βοηθησε να εχω σωστους ανθρωπους διπλα μου. Και εννοω και τον πατερα των παιδιων.

...kai poylaw xartomanthla...

thirdly nostrilΜέλος
06/10/2005, 16:27:16
quote:
thirdly nostril,
τώρα εσύ μπήκες στο θέμα για να βοηθήσεις;;;

Αγαπητέ μου, ()
εάν μπήκες για να βοηθήσεις πραγματικά, αυτόν τον στόχο θα έπρεπε να διατηρήσεις. Εάν μπορείς βέβαια να βοηθήσεις. Που σημαίνει, πως για να μπορείς να βοηθάς, δεν είναι απαραίτητο μόνο να ξέρεις, αλλά να το μεταδίδεις και με τον σωστό τρόπο και πάνω απ' όλα με αγάπη!
Σε διαφορετική περίπτωση, η παρέμβασή σου έχει άλλες σκοπιμότητες, όπως να παίξεις, να ειρωνευτείς, να δείξεις πως εσύ ξέρεις καλύτερα, κ.λπ.

Καλύτερα λοιπόν, άφησε να βοηθήσει κάποιος, που το θέλει πραγματικά.
Άλλωστε, δύο πράγματα μπορούν να σε κάνουν να αλλάξεις μια πραγματικότητα:
Το να θέλεις κάτι καλό
και να μπορείς να εφαρμόσεις τη θέλησή σου αποτελεσματικά.

quote:
Γιατι πεταγεσαι σαν πορδη
και με τετοιο υφος;

06/10/2005, 20:18:23
Προσπαθώ με τη φωτό μου τις έχασα όλες πάλι. Μα με ματιάσανε...Μα το Δία με ματιάσανε.http://i14.photobucket.com/albums/a313/afroditi1234/boris34.jpg/IMG" border=0>

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Στο βαθμό που γνωρίζετε την αγάπη γίνεστε η αγάπη!Η αγάπη είναι κάτι παραπάνω από ένα συναίσθημα!Είναι μία φυσική δύναμη και πρέπει συνεπώς να περικλείει την αλήθεια.

06/10/2005, 20:19:32
http://i14.photobucket.com/albums/a313/afroditi1234/boris34.jpg/IMG" border=0>

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Στο βαθμό που γνωρίζετε την αγάπη γίνεστε η αγάπη!Η αγάπη είναι κάτι παραπάνω από ένα συναίσθημα!Είναι μία φυσική δύναμη και πρέπει συνεπώς να περικλείει την αλήθεια.

06/10/2005, 20:21:54

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]

06/10/2005, 20:22:53

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]

tirteosΜέλος
08/10/2005, 23:10:11
egeneto?

tirteosΜέλος
08/10/2005, 23:16:39
fos?