- ΑΧ ΒΡΕ ESOTERICA ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
να 'σαι καλά! Θα σε επισκεφθώ...
CYBERMASTER, αφιερωμένο:

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Αναρρωτιέμαι, ποιος είναι ο σκοπός της απάντησή σου στον CYBERMASTER.
Αν θέλεις να καταδείξεις πως οι απόψεις του είναι λανθασμένες ή ανακριβείς, το κατά πόσο ισχύει αυτό, μπορεί να το κρίνει ο καθένας, δεν χρειάζεται να τον προσβάλλεις αποκαλώντας τον ανιστόρητο (καρα-ανιστόρητο για την ακρίβεια) ή οτιδήποτε άλλο.
Θα μπορούσα να δεχτώ μονάχα, πως το κάνεις επειδή ως μεγαλύτερος και σοφότερος, μπορείς να τον βοηθήσεις να δει κάποια πράγματα από ένα πιο ευρύ και διαλλακτικότερο πρίσμα. Αν όμως είναι αυτός ο σκοπός σου, αμφιβάλλω εάν θα τον πετύχεις με αυτόν τον τρόπο...
Ειλικρινά μην πάρεις αυτή μου την παρέμβαση ως επιθετική. Θα ήθελα να συνεχίσουμε εδώ μια συζήτηση, που να είναι επικοδομητική και ο τρόπος αυτός, πιθανότατα θα δημιουργήσει προβλήματα - άλλωστε ο CYBERMASTER ήδη δήλωσε πως σκοπεύει να αποχωρήσει...
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
quote:
Kaiser,
Αναρρωτιέμαι, ποιος είναι ο σκοπός της απάντησή σου στον CYBERMASTER.
Αν θέλεις να καταδείξεις πως οι απόψεις του είναι λανθασμένες ή ανακριβείς, το κατά πόσο ισχύει αυτό, μπορεί να το κρίνει ο καθένας, δεν χρειάζεται να τον προσβάλλεις αποκαλώντας τον ανιστόρητο (καρα-ανιστόρητο για την ακρίβεια) ή οτιδήποτε άλλο.Θα μπορούσα να δεχτώ μονάχα, πως το κάνεις επειδή ως μεγαλύτερος και σοφότερος, μπορείς να τον βοηθήσεις να δει κάποια πράγματα από ένα πιο ευρύ και διαλλακτικότερο πρίσμα. Αν όμως είναι αυτός ο σκοπός σου, αμφιβάλλω εάν θα τον πετύχεις με αυτόν τον τρόπο...
Ειλικρινά μην πάρεις αυτή μου την παρέμβαση ως επιθετική. Θα ήθελα να συνεχίσουμε εδώ μια συζήτηση, που να είναι επικοδομητική και ο τρόπος αυτός, πιθανότατα θα δημιουργήσει προβλήματα

we'll all take turns
i'll get mine, too
quote:
ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΦΑΣΙΣΤΕΙΣ (ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΑ) Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ" (ΧΑΧΑΧΑΧΑ) ΤΗΝ ΑΘΟΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΣΟΥ!!!
Cybermaster, άλλο πράγμα η ΝΟΜΙΚΗ και άλλο πράγμα η ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ.Η ΝΟΜΙΚΗ είναι επιστήμη, Η ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ είναι απάτη.Ένας νομικός δεν βγαίνει επαγγελματίας ψεύτης από την σχολή.Γίνεται όμως όταν πιάσει δουλειά.Τα λέω αυτά γιατί αυτά είναι το αντικείμενο μου(άτιμο πτυχίο,πότε θα σε πάρω;;;;).Την Ιστορία ας την υποστηρίξει κάποιος πιο εξειδικευμένος.
Υπάρχει κάποιο μάθημα που να σε έχει δυσκολέψει ιδιαίτερα; (φαντάζομαι θα είναι σύνθεση) και ποιος κλάδος σου αρέσει περισσότερο;
Ζήσε τη στιγμή!

quote:Η δικηγορία είναι απάτη; Με βία ή απειλή εξαναγκασμός άλλου σε πράξη, παράλειψη ή ανοχή από την οποία επέρχεται ζημία του εξαναγκαζομένου ή άλλου; Άιντε να δούμε τι άλλο θ' ακούσουμε...
Cybermaster, άλλο πράγμα η ΝΟΜΙΚΗ και άλλο πράγμα η ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ.Η ΝΟΜΙΚΗ είναι επιστήμη, Η ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ είναι απάτη.Ένας νομικός δεν βγαίνει επαγγελματίας ψεύτης από την σχολή.Γίνεται όμως όταν πιάσει δουλειά.Τα λέω αυτά γιατί αυτά είναι το αντικείμενο μου(άτιμο πτυχίο,πότε θα σε πάρω;;;;).Την Ιστορία ας την υποστηρίξει κάποιος πιο εξειδικευμένος.
Αποστολή του δικηγόρου κατά Μπέη είναι να υπερασπίζεται τον αδικούμενο και αδύνατο πολίτη και να αντιμετωπίζει με σθένος οποιαδήποτε αυθαίρετη εξουσία.
quote:
Ένας νομικός δεν βγαίνει επαγγελματίας ψεύτης από την σχολή.Γίνεται όμως όταν πιάσει δουλειά.
Κατά Καρά, στα πλαίσια της ποινικής δίκης, ο συνήγορος υπεράσπισης αφενός δεν δικαιούται να δράσει εις βάρος των συμφερόντων του κατηγουμένου, εφόσον σε μια τέτοια περίπτωση κινδυνεύει να διωχθεί για παράβαση του 233 ΠΚ (απιστία δικηγόρων), αλλά παράλληλα δεν επιτρέπεται να προσπαθεί να παραπλανήσει το δικαστήριο σχετικά με την ενοχή του κατηγορουμένου, που ενδέχεται να θεμελιώνει ευθύνη του συνηγόρου για παράβαση του άρθρου 231 ΠΚ (υπόθαλψη εγκληματία).
Δεν σας αρέσουν οι δικηγόροι; Κανένα πρόβλημα. Μπορούμε να το γυρίσουμε στο εξεταστικό σύστημα. Ένας δικαστής θα αναλαμβάνει και την κατηγορία και την υπεράσπιση και την απόφαση... Νομίζω όμως ότι δεν χρειάζεται να αναλύσω τις συνέπειες που επιφέρει η καθιέρωση μιας τέτοιας διαδικασίας στην αξιοπιστία της δικαστικής εξουσίας έτσι;
quote:
Δεν σας αρέσουν οι δικηγόροι; Κανένα πρόβλημα. Μπορούμε να το γυρίσουμε στο εξεταστικό σύστημα. Ένας δικαστής θα αναλαμβάνει και την κατηγορία και την υπεράσπιση και την απόφαση... Νομίζω όμως ότι δεν χρειάζεται να αναλύσω τις συνέπειες που επιφέρει η καθιέρωση μιας τέτοιας διαδικασίας στην αξιοπιστία της δικαστικής εξουσίας έτσι;
Αν αναλάβει και την εκτέλεση της ποινής τότε θα είναι η απόλυτη εξουσία….
-----
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
Τι να πω ρε πουστη μου
Έχετε ξεφύγει εντελώς εδω μέσα μερικοί
Βεβαια όλα αυτά που διαδραματίζονται εδω μέσα είναι μικρογραφία της κοινωνίας μας, τι άλλο θα μπορουσε να περιμένει κανεις; Την ουτοπία;
Με τόσα "φρούτα" μόνο τη Φρουτοπία.
Σαπίλα εξω, σαπίλα μέσα.
Αν κάποιος έρχεται εδώ μέσα για να ξεφύγει απ' την πραγματικότητα είναι διπλά γελασμένος.
Πρωτον γιατι αν κάτι του ξυνίζει εκει έξω να ναι σίγουρος οτι θα το βρει και δω μέσα, οπότε το μονο που κανει είναι να μαζοχίζεται.
Και δεύτερον είναι μια εικονική πραγματικότητα, μια ξωή που δεν τη ζεις κι όποιος ταυτίζεται πλανάται σε μάυρα σκοτάδια.
Αλήθεια; Ποια αλήθεια;
Ο καθένας λέει αυτα που θέλει να πει
Βλέπει αυτά που θέλει να δει
Ακούει αυτά που θέλει ν' ακούσει
Φανταστείτε ενα πλήθος καταδικασμένο μια ζωή να μιλάει στο πουθενα.
Ένα μάτσο τελάληδες!
Μπλα,μπλα,μπλα,μπλα,μπλα,μπλα...
...όλοι θα κατηγοροποιηθείτε...Απο μόνοι σας το κάνετε...μη στεναχωριέστε...θα σας βάλουν στη κατηγορία που διαλέξατε...όλοι χωρανε...Όλους θα σας φάει το τέρας που φτιάχνετε...Εμπρός, όλοι στη γκριζα γραμμή της ανθρωπότητας...
Το ψέμμα είναι η μόνη ανθρώπινη αλήθεια
Το πιο ζεστό κρεβάτι.
Κουκουλωθείτε! Ειναι ωραία...

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
[center]Και ΞΑΝΑ
[size=4][font=Verdana]Τι να πω ρε πουστη ?
ποιος ειναι ο πουστης σου για να ξερω καλα δεν ντρεπεσαι τι
γλωσσα ειναι αυτη μοσχαρι?τα λες καλα μαζι σου ειμαι!!