ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Εμείς κι ο κόσμος - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Εμείς κι ο κόσμος - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

stiv61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/4
24/05/2011, 23:27:22
Δεν ξερω Νικομαχε ,να δουμε πως θα το <<ορισει>> στην τοποθετηση του ο Εαρινος

Black_SwanΜέλος
24/05/2011, 23:29:30
quote:

Και γλυκούλης και καλούλης και ότι θές με μια "γνήσια ΓΥΝΑΙΚΑ"...με τις υπόλοιπες μην τον είδατε τον Παναή....

Αλλα και σείς φαντάζομαι ότι για άντρες ψάχνετε και όχι για γυναικωτούς φίλη μου ή όχι..???

Ρε άμα μια γυναίκα μπορέσει και επιβληθεί στον άντρα .... δεν τον θέλει μετά...ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ και καλά κάνει...είτε το παραδέχεστε είτε όχι έτσι είναι τα πράματα...άντε που θα βγάλετε και γλώσσα.....αυτά να τα ξεχάσετε , χαλάσατε το αντρικό φύλλο και μετά όλες μαζί λέτε :"Δεν υπάρχουν πλέον άντρες.."

Λέω ψέμματα ... πές...πές...

καταρχήν μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ πως εννοείς την γνήσια γυναίκα? για να καταλαβαινόμαστε...
κατά δεύτερο εγώ προσωπικά δεν θέλω να επιβληθώ σε κανέναν και δεν καταλαβαίνω τι εννοείς δεν τον θέλει μετά... ξέρεις πόσες βλέπω να έχουν επιβληθεί όπως λες σε αντρες και αυτοί να γουστάρουν???και να είναι και περήφανοι απλά επειδή κυκλοφορούν με γυναίκα...και αυτές να τους κρατάνε επειδή έτσι βολεύονται...δεν τους πετάνε βρε χαζές είναι????
επιπλέον ας είσαι πιο δυναμικός εσύ αφού αυτό είναι το προβλημά σου...να μη σου επιβληθεί η γυναίκα! τι μας φοβάσαι???και στο κάτω κάτω αν δεις ότι θέλει να σου επιβληθεί φύγε!
δεν μπορώ να το καταλάβω αυτή τη μανία να θέλει να επιβληθεί ο ένας στον άλλο ή να έχει το πάνω χέρι και κουραφέξαλα... τι σοι αγάπη είναι αυτή??? ή μήπως καλύτερα είναι ανταγωνισμός δύναμης?

καλά... και κάποιος ο οποίος είναι γλυκούλης και καλούλης.. δηλαδή έχει ευαισθησίες σύμφωνα με σένα δεν είναι άντρας?και όμως μπορεί να είναι πιο άντρας από κάποιον που το παίζει αντρακλας..

24/05/2011, 23:31:09
Black_Swan την ιδια ερωτηση καναμε στον Εαρινο

24/05/2011, 23:35:35

[/quote]

καλά... και κάποιος ο οποίος είναι γλυκούλης και καλούλης.. δηλαδή έχει ευαισθησίες σύμφωνα με σένα δεν είναι άντρας?και όμως μπορεί να είναι πιο άντρας από κάποιον που το παίζει αντρακλας..

[/quote]
Black_Swan μιλας για τους ιμιτασιον made in tawain ανδρες!!!!!!

Το αντρακλας δεν σημαινει οτι δεν μπορει να μην ειναι γλυκουλης και καλουλης ,οταν πρεπει και οταν το απαιτουν οι περιστασεις.

Edited by - stiv on 24/05/2011 23:38:48

Black_SwanΜέλος
24/05/2011, 23:45:43
quote:

Black_Swan μιλας για τους ιμιτασιον made in tawain ανδρες!!!!!!

Το αντρακλας δεν σημαινει οτι δεν μπορει να μην ειναι γλυκουλης και καλουλης ,οταν πρεπει και οταν το απαιτουν οι περιστασεις.

Edited by - stiv on 24/05/2011 23:38:48

εε το ίδιο πράγμα λέμε βρε stiv...

24/05/2011, 23:56:57

Συμφωνώ απόλυτα Σταύρο και μην νομίζει η φίλη BS ότι υπεκφεύγω , απλά είχα μετακομίσει σε ένα διπλανό θέμα και είχα μια ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων...
Λοιπόν για να μην εκτραπούμε επι προσωπικων αντεγκλήσεων , εγώ σταματώ εδώ και ότι είπα .... είπα!!!
Και ότι είπα δεν τα παίρνω πίσω...
Η Γυναίκα είναι γυναίκα και ο άντρας είναι άντρας...δεν θέτω ζήτημα αναστήματος και αξιοσύνης διότι θεωρώ ότι κάθε φύλλο έχει τα χαρακτηριστικά του και την "αποστολή" του...και καλό είναι να υπάρχει αναγνώριση του ενός φύλλου προς το άλλο , διότι ο ευνουχισμός του αντρικού φύλλου που συντελλείται τα τελευταια χρόνια δεν οδηγεί σε καλά αποτελέσματα...όπως και ο ευτελισμός του γυναικείου απο τους άντρες!!!
Ελπίζω να έγινα κατανοητός...

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
25/05/2011, 00:04:20
Καλως Εαρινε

Black_SwanΜέλος
25/05/2011, 00:04:54
quote:

διότι ο ευνουχισμός του αντρικού φύλλου που συντελλείται τα τελευταια χρόνια δεν οδηγεί σε καλά αποτελέσματα...όπως και ο ευτελισμός του γυναικείου απο τους άντρες!!!

μπορείς να αντισταθείς Εαρινέ.. αν είσαι αυθεντικός δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα και κανέναν...

25/05/2011, 00:09:02
Black_Swan μας προσβαλλεις τωρα τι ειναι αυτα που λες

25/05/2011, 00:09:08
Καληνύχτα σε όλη την παρέα...

25/05/2011, 00:11:17
αν και φευγεις σταναχωρημενος απο αλλο θεμα ...Καληνυχτα

25/05/2011, 10:40:31
quote:
Nικομαχος
Ολο...μακακίες θα έλεγα εγω!!!!
Πονηρε γιαννάκη!!!Ολο και κάτι θα βγεί...πας με τα<νερά> τους!

Να ήταν η ζήλια ψώρα θα γέμιζε όλη η χώρα

quote:
Hunter
γνωμη μου... η γυναικα ανωτερη στη φυση αλλα ενα βημα πισω απτον ανδρα στην κοινωνια ...καταβαση αυτη ειναι ομως που στηριζει...
ο λαος λεει χιλιες του ανδρα μια τη γυναικας...

Γιατί ανώτερη στη φύση και όχι η άλλη πλευρά του ανθρώπου? (Προσοχή όχι του άντρα, του ανθρώπου)
Να κάτι τέτοια λέτε οι γυναίκες και οι φαλλοκράτες σας έχουν πάντα ....καβάλα.

quote:
Εαρινος
Αρχίσαμε και τα φεμινιστικά

Αρχίσαμε τα ανθρώπινα θα έλεγα εγώ.

quote:
Εαρινός

Και γλυκούλης και καλούλης και ότι θές με μια "γνήσια ΓΥΝΑΙΚΑ"...με τις υπόλοιπες μην τον είδατε τον Παναή....

Γιατί?
Οι κουλτουριάρες και φιλοσοφημένες δεν κάνουν καλά κουνήματα?
Δεν είναι “γνήσιες γυναίκες” ?

Προφανώς δεν έχεις κάνει σωστά την έρευνά σου, ή πίστεψες περιγραφές φαλλοκρατών, χωρίς την πρακτική δική σου επιβεβαίωση.
Κάθε έρευνα Εαρινέ για να είναι και σωστή, θα πρέπει να ....επιβεβαιώνεται πειραματικά και να μπορεί να κάνει ... προβλέψεις.
Αυτά διδάσκει η επιστήμη, αυτά ακολουθώ και εγώ πρίν αποφανθώ κατηγορηματικά και κατηγορήσω τον μισώ πληθυσμό της γης.
Όχι αυθέρετες κρίσεις Εαρινεεεεεεέ

quote:
Black Swan
μπορείς να αντισταθείς Εαρινέ.. αν είσαι αυθεντικός δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα και κανέναν

Οι φοβίες καλή μου δύσκολα ξεπερνιούνται, όταν γίνον έμμονες ιδέες.
Έτσι λένε οι “ιδικοί”

hunter1Μέλος
25/05/2011, 10:43:12
καλημερα..

οχι δενηταν φεμινιστικο αυτο που ειπα εαρινε μου...
ηταν γεγονος...

η γυναικα για παραδειγμα γινεται μανα κ απο την φυση ειναι πιο ανθεκτικη κ πιο δυνατη...επιστημονες λενε οτι αν ενας ανδρας γεννουσε θα πεθαινε απο τους πονους του τοκετου...
απο την αλλη σκεψου πως αντιδρας εσυ προσωπικα σε μια απλη γριπη κ πως οι γυναικες γυρω σου...

d.k

25/05/2011, 11:03:12
GP

Οι κουλτουριάρες και φιλοσοφημένες δεν κάνουν καλά κουνήματα?
Δεν είναι “γνήσιες γυναίκες” ?

Είπα εγώ το αντίθετο??
Ίσα-ίσα...
Μην επεκταθώ περισσότερο...και ΕΡΕΥΝΑ έχω κάνει...

25/05/2011, 11:24:33
quote:
Εαρινός

Είπα εγώ το αντίθετο??
Ίσα-ίσα...
Μην επεκταθώ περισσότερο...και ΕΡΕΥΝΑ έχω κάνει..

Καλημερίζω την νυχτερινή βράδια

Προφανώς δεν φρόντισες το δείγμα σου να είναι όσον το δυνατόν ποιο αντιπροσωπευτικό και ευρύ
Πως έγω κατέληξα σε άλλο συμπέρασμα. Προβλέψεις έκανες? Επαληθεύτηκαν?
Έχεις κάποια στοιχεία ανακοινώσιμα.
Όχι άντε να λέμε τάχατες τάχατες

25/05/2011, 12:14:48
Τα στοιχεία της έρευνας είναι επτασφράγιστα...
Για τον καιρό να σου πώ???

hunter1Μέλος
25/05/2011, 12:44:10
δυο αντρες που μαλωνουν για "γυναικες"...

πειτε κ αλλα...

d.k

25/05/2011, 13:26:58
Σου αρέσει έτσι?
Για πες?
Υπάρχει πρόβλεψη?

25/05/2011, 13:36:27
quote:
Εαρινος

Τα στοιχεία της έρευνας είναι επτασφράγιστα

Επομένως μιλάς μια μυστική έρευνα.

Μπορείς να αποκαλύψεις τουλάχιστον το χορηγό σου?
Διακρατικός οργανισμός?, κυβερνητικός?
Μήπως κακόβουλος .... “δάκτυλος” γνωστών φαλλοκρατικών κύκλων στο φόρουμ.

(δεν “φωτογραφίζω” Νικόμαχο, 'Αλεξ. Το διευκρινίζω γιατί κυκλοφορεί μύγα)

25/05/2011, 13:48:40
Θα έλεγα "προσωπική έρευνα" με αυστηρά δικά μου κριτήρια και μη έχοντα ουδεμμιά σχέση με τα κυκλοφορούντα άλλα....
Αυτά είναι να τα κατέ'εις φίλε μου , δεν μεταφέρονται και δεν έχουν χρησιμότητα σε κανέναν άλλο...