- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Για πειτε μου κατι παρακαλω πολυ
(γιατι θα τρελαθουμε καμια ωρα εδω μεσα)
Ποτε και σε ποιον ο ΑΓΕΕΑ ειπε οτι ο Πατερας Παϊσιος τον αποκαλεσε ηγητη του στρατευματος στην Πολη ?
Το διαβαζω καιρο τωρα (αν και προσπα8ησα να βρω ποιος το ξεκινησε αυτο το "παραμυθι" δεν τα καταφερα) για πειτε μου λοιπον οι ποιο ενημεροι , και μη μου επικαλεστειτε κανενα βιβλιο τυπου Λιακο 'η "το ειπε η θεια του στον περιπτερα της γειτονιας κι αυτος εδωσε αποκλειστικο στο Star..." (διασκεδαζω την "αγανακτηση" μου)
περιμενω εστω και εναν να εχει δει αυτη τη εκμηστηρευση απο τον ιδιο τον αρχηγο
Μαλλον σταρ και αλλα τηλεσκουπιδια παρακολουθεις εσυ φιλε..ειμαι σιγουρος,σε "μπανισα" κιολας με τις πρωτες 2 γραμμες σου.Για να σου
φυγει η περιεργεια πανε ρωτα 100αδες απλους ανθρωπους που γνωρισαν
απο κοντα τον γεροντα.Οσο αν αγανακτησες βουτηρομπεμπε τσιπροπαιδο,
ελα να κανουμε την κουβεντα απο κοντα,θες μικροφωνα καμερα πριβε?
οπως θες.Αν παλι σου χαλασα την διαθεση..αλαξε καναλι τσακαλε...
γιατι δεν εχεις ουτε την δυναμη ουτε το μυαλο να μας "χαλασεις"
την κουβεντα προβοκατορα της κακιας ωρας..ΕΤΣΙ ΣΤΕΓΝΑ σας σιχα8ηκαμε
και σας βαρεθηκαμε ολους. Ε Λ Λ Α Σ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΡΕ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ
ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ
«μικρό σπίτι στο λιβάδι» παλιό και καλό…
Όσο για τα υπόλοιπα, δεν θα διαφωνήσω μαζί σου ότι
υπάρχουν πολλά που έχουν γραφτεί από ολες τις θρησκείες και
πέραν από το ενδεχόμενο να είναι ελπίδες που μπορεί να γίνουν φρούδες, υπάρχει και η ρήση «όπου υπάρχει καπνός,
υπάρχει και φωτιά», αλλά και ότι δεν μπορεί να είναι σύμπτωση
τόσα πολλά για αυτό το ζήτημα…
Σίγουρα βλέπεις με μάτια ενός κουρασμένου ανθρώπου,
αλλά καλά είναι να κάνεις υπομονή…Έχει γραφτεί, «κράτησε αυτό
που έχεις ινα μη λάβει μηδείς άλλος τον στέφανον σου…»
εννοώντας , κράτησε τις αρχές σου γιατί σύντομα θα δικαιωθείς, βλέπεις αυτό που έχει γραφτεί για τους εσχάτους χρόνους είναι
ότι όσοι παραμείνουν σωστοί, αυτοί θα γευτούν χαρές που είναι
ανείπωτες…
Αν μπορείς, κάνε ολίγους μήνες υπομονή, άσχετα από το
τι πιστεύεις για κοντινό πόλεμο ή όχι…
quote:quote:
Για πειτε μου κατι παρακαλω πολυ
(γιατι θα τρελαθουμε καμια ωρα εδω μεσα)
Ποτε και σε ποιον ο ΑΓΕΕΑ ειπε οτι ο Πατερας Παϊσιος τον αποκαλεσε ηγητη του στρατευματος στην Πολη ?
Το διαβαζω καιρο τωρα (αν και προσπα8ησα να βρω ποιος το ξεκινησε αυτο το "παραμυθι" δεν τα καταφερα) για πειτε μου λοιπον οι ποιο ενημεροι , και μη μου επικαλεστειτε κανενα βιβλιο τυπου Λιακο 'η "το ειπε η θεια του στον περιπτερα της γειτονιας κι αυτος εδωσε αποκλειστικο στο Star..." (διασκεδαζω την "αγανακτηση" μου)
περιμενω εστω και εναν να εχει δει αυτη τη εκμηστηρευση απο τον ιδιο τον αρχηγο
Μαλλον σταρ και αλλα τηλεσκουπιδια παρακολουθεις εσυ φιλε..ειμαι σιγουρος,σε "μπανισα" κιολας με τις πρωτες 2 γραμμες σου.Για να σου
φυγει η περιεργεια πανε ρωτα 100αδες απλους ανθρωπους που γνωρισαν
απο κοντα τον γεροντα.Οσο αν αγανακτησες βουτηρομπεμπε τσιπροπαιδο,
ελα να κανουμε την κουβεντα απο κοντα,θες μικροφωνα καμερα πριβε?
οπως θες.Αν παλι σου χαλασα την διαθεση..αλαξε καναλι τσακαλε...
γιατι δεν εχεις ουτε την δυναμη ουτε το μυαλο να μας "χαλασεις"
την κουβεντα προβοκατορα της κακιας ωρας..ΕΤΣΙ ΣΤΕΓΝΑ σας σιχα8ηκαμε
και σας βαρεθηκαμε ολους. Ε Λ Λ Α Σ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΡΕ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ
ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ
Τον έπιασες από τα μούτρα βρε rukuna :P νομίζω ότι το παιδί δυσκολεύετε να πιστέψει κάποια πράγματα για αυτό ζήτησε από τους υπόλοιπους αν ξέρουν περισσότερες επίσημες πληροφορίες για αυτό που θέλει να μάθει.
Όσο για τον φίλο μας που πιθανών να μην τα χωράει ο νους του όλα αυτά θα συμμεριστώ την τοποθέτηση του φίλου τρεχαγυρευόπουλου
"υπάρχει και η ρήση «όπου υπάρχει καπνός,
υπάρχει και φωτιά», αλλά και ότι δεν μπορεί να είναι σύμπτωση
τόσα πολλά για αυτό το ζήτημα…".
Επίσης φίλε από ότι γράψανε τα παιδιά εδώ και από ότι λέγετε ο παίσιος είπε ότι θα είναι αυτός ο ΓΕΕΘΑ όταν διαδραματισθούν τα γεγονότα. Ναι μα ο γέροντας εκοιμήθει πριν 16 χρόνια πόυ ήξερε ότι ο συγκεκριμένος θα είναι ο ΓΕΕΘΑ της Ελλάδας μετά από χρόνια άσχετα αν λάβουν χώρα τα γεγονότα ή όχι. Δεν σε παραξενεύει? Δεν σε παραξενεύουνε οι πολλές συμπτώσεις? Μπορεί να είναι ένα ωραίο παραμύθι μπορεί όμως και όχι.
Το μόνο κακό στην όλη υπόθεση με τις προφητείες και τους αγίους είναι ότι ανάμεσα στην σωστή πληροφορία θα βρεθούν και λανθασμένες ή παραπληροφορημένες με αποτέλεσμα την σύγχυση. Είναι λογικό αυτό όταν μεσολαβούν πολλά χρόνια. Κάτι σαν χαλασμένο τηλέφωνο, οπότε θέλει προσοχή.
ΔΙΠΛΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ στις ΗΠΑ. Σκοπιανό από τη μια, Ουκρανία και Γεωργία από την άλλη......και έτσι έμεινε ο Μπουσακος με την ειρωνία.
Τώρα όμως πραγματικά έχουμε εκνευρίσει τους "φίλους μας".
1) Πρώτον με το Σχέδιο Ανάν.....φάγανε πόρτα.
2) Δεύτερον με τη προσέγγιση Καραμανλή-Πούτιν (μήπως πιστέψατε ότι η "φιλία" και η "υποστήριξη" που μας πρόσφεραν στο πρόβλημα με τα Σκόπια δεν είχε την αιτία της???
3) Τρίτο και φαρμακερό με το βέτο το χθεσινό.
Ας μην είμαστε αφελείς αδέρφια......θα προσπαθήσουν να μας το πληρώσουν πίσω....να είστε σίγουροι για αυτό...ο νοών νοείτω
Είπεν άφρων εν καρδία αυτού, ουκ έστι Θεός.
Ουκ έστιν εν τω θανάτω ο μνημονεύων σου. Εν δε τω άδη τις εξομολογήσεταί σοι;
σκέφτομαι καμιά φορά,μήπως αυτό έγινε επίτηδες..
Βλέπεις, σήμερα υπάρχει πολύς κόσμος που δηλώνει ότι θέλει
τα ίδια πράγματα, αλλά με διαφορετική γωνία...
Έτσι λοιπόν αυτές οι προφητείες που μπερδεύουν είναι γι΄αυτούς που θέλουν προσωπικές τους επιδιώξεις και έτσι αποκαλύπτονται...
Πως λένε: Η νεκροψία θα δείξει...
Πάντως για στρατηγούς και αρχιστράτηγους,
πιστευω ότι γίνεται κάποια λάθη και μάλιστα χοντρά...
Πιστεύω ότι υπάρχει διαφορά απο το πως ξέρουμε τα πράγματα
και το πως θατα κάνει ο Θεός... Μιας κι απο δω και πέρα,
μετά το καλοκαίρι, θα παίζει κι ο Θεός στο παιχνίδι και
"διασκεδάζει Κύριος τας βουλάς των ανθρώπων", σημαίνει πολλά...
Θα αισχυνθούν πολλοί και θα δοξασθούν πολλοί απο την αφάνεια
στην επικαιρότητα...
Εξ’όσων έχω διαβάσει για τον Όσιο Παϊσιο, πουθενά δεν αναφέρεται πώς μίλησε συγκεκριμένα στον Κο.Γράψα και του ανέφερε όλα όσα φαίνεται να του έχει αναφέρει. Ο Όσιος Παϊσιος, είχε μιλήσει σε πολύ κόσμο σε μερικούς από τους οποίους ανέφερε πώς άλλος θα βοηθήσει στην ανοικοδόμηση της Πόλης ώς αρχιτέκτονας διότι αυτή θα ισοπεδωθεί, άλλοι πώς θα λάβουν μέρους στα αγήματα και άλλος πώς θα είναι σημαιοφόρος των Ελληνικών δυνάμεων κατ ατή είσοδό των στην Πόλη. Για αυτόν τον σημαιοφόρο, δεν υπάρχει όνομα καταγεγραμμένο σε αντίθεση με όλους τους άλλους. Κάτι ποίο συγκεκριμένο και σχετικό με τον Κο.Γράψα, δεν έχει περιέλθει στην αντίληψή του. Άν τώρα κάποιος γνωρίζει κάτι, παρακαλώ πολύ ας μας δώσει την βιβλιογραφία.
Τωρα βεβαια για τον ακατανομαστο rukunas , που το μονο που μπορει να μου προκαλεσει ειναι αηδια με τα γραφωμενα του ,τον αφηνω στην κριση σας , μερικοι οπαδοι των ακρων καλο ειναι να γραφουν μονο στα forum του ΛΑΟΣ .
Kαι επιδη οι αναφορες του επι προσωπικου ειναι κατι παραπανω απο προσβλητικες παρακαλω πολυ τους διαχειρηστες του forum να διαγραφει το post του μελους rukunas .
Οι εκτακτοι χρόνοι προσήγγισαν. Τά λίαν δεδικαίολογημένα προαισθήματα του λαου, εις τά οποια ούτος ορμεμφύτως καί οιονεί ως εξ ενστίκτου πιστεύει καί είνε παραδεδομένος, βαίνουσι πρός τήν πλήρωσίν των.
Ουδείς θα εννοήσει πόσον αστραπιαία θα γενούν ταύτα......θά καταστη τό ισλαμικόν κράτος λαός σκηνίτης, καί ουδείς πλέον θά ευρεθη νά τω δώση χειρα βοηθείας καί νά τόν σώση: καί πήξει τήν σκηνήν αυτου ανά μέσον των θαλασσων προς τήν Βαγδάτην εν μέσω των δύο μεγάλων ποταμων Τίγριτος καί Ευφράτου εις ορος Σαβειν αγιον ηξει εως μέρους αυτου (ό.ε. καί θά εκτεθη καί θά πλησιάση μέχρι μέρους τινός της Παλαιστίνης), καί ουκ εστιν ο ρυόμενος αυτόν ό.ε. μόλις εκει ο αγροικος ανθρωπος Ισμαήλ θά ζήση ως σκηνίτης λαός, ινα ουτω πληρωθωσιν αι γραφαί....
ΕΡΧΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΣΤΑΘΗΝΑΙ..........................
ΕΡΧΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΣΤΑΘΗΝΑΙ.....................
για το θεμα σχετικα με τον γραψα το εχω ακουσει και εγω
απο εδω.αλλη πηγη δεν γνωριζω και δεν ξερω αν πραγματι αυτο ειπωθηκε
απο τον πατηρ παισιο
εχω ομως να πω κατι
ακομα και αυτο αν υποθεσουμε οτι δεν ειναι αληθεια
οτι εχει σχεση με τον γραψα
και τι εγινε??
δηλ. δεν θα εκπληρωθουν οι προφητιες??
ενοοειτε πως ολα θα γινουν!!
ακομα και σε αυτους που δεν πιστεουν τι να κανουμε?
ο παισιος μας ειπε πως θα τα δουμε ολα και θα ζουμε!!
τι αλλο πιο ξεκαθαρο και τρανταχτο??!!
ας ετοιμαζομαστε λοιπον γιατι πραγματι τα γεγονοτα ειναι κοντα
αν οχι φετος σε 2-3-5 χρονακια το πολυ και ολα θα γινουν
πραγματι η χθεσινη σφαλιαρα στις ΥΠΑ πονεσε πολυ!!
αλλα δεν πειραζει ξυδακι!!!
κανει και καλο στην υγεια!!
Και να σας πω γιατί.
Έπι τόσους μήνες-χρόνια γίνεται μια συζήτηση και προσπάθεια ερμηνείας κάποιων στοιχείων και σε τακτά χρονικά διαστήματα κάποιος παρεμβαίνει και είτε ειρωνεύεται είτε μηδενίζει και ισοπεδώνει την προσπάθεια αυτή.
Δεν λέω φυσικά να μην υπάρχουν αντίθετες απόψεις , αλλα πριν τις εκφράσει κάποιος καλό θα ήταν να έχει τα απαραίτητα επιχειρήματα και τις πηγές του.
Το να πετάω 2-3 ατάκες αμφισβήτησης για τις εντυπώσεις και μόνο δεν οδηγεί σε τίποτα θετικό , παρα μόνο σε εκνευρισμό όπως τώρα.
Φίλε Aitherovamon εννοείται πως δεν έγραψες και τίποτα τρομακτικά προκλητικό , αλλα μην αποποιηθείς της ευθύνης πως ήσουν εριστικός με κάποιες σου φράσεις όπως "παραμυθάκι" και η ταύτιση των πηγών (κάποιων εδω μέσα) με περιπτεράδες και λιακόπουλους.
Το είπα στον Τρεβορ το λέω και σε σένα και ελπίζω να το διαβάσουν και άλλοι επίδοξοι αντιρρησίες: Ότι πηγή και να παρουσιάσει κάποιος πρέπει να τίθεται ως βάση συζήτησης , ειδαλλώς αν μπείτε στην διαδικασία να αναζητήσετε την φερεγγυότητά της να κρατάτε ίδια μέτρα και σταθμά.Δηλαδή όχι επειδή σε δικές σας πηγές δεν γράφηκε η δεν ακούστηκε κάτι σημαίνει οτι δεν ισχύει κιόλας.Παρακολουθούμε και ερευνούμε όλες τις απόψεις
μη έχοντας το δικαίωμα να τις κρίνουμε εκτός και αν η αφερεγγυότητά τους έχει επισημανθεί απο αρμόδιους.Άρα και ο Παίσιος είναι πηγή και ο Λιακόπουλος και ο περιπτεράς και όλοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου.
Πάντως θα παρακαλούσα να μην σταθούμε άλλο σε αυτό γιατί αν θέλετε και δεν κλείσετε τα μάτια θα κατανοήσετε και εσείς την αγανακτησή του Rukuna και τα παράπονα του Aitherovamon.Δεν κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου αλλα πιστεύω πως παραράβηξε η κατάσταση με τα πνεύματα αντιλογίας.
Σας ικετεύω ας κλείσει εδώ το συγκεκριμένο και μην ανακατεύουμε διαχειριστές.
"Του ανδρειωμένου ο θάνατος
...θάνατος δεν λογιέται "
Τωρα βεβαια για τον ακατανομαστο rukunas , που το μονο που μπορει να μου προκαλεσει ειναι αηδια με τα γραφωμενα του ,τον αφηνω στην κριση σας , μερικοι οπαδοι των ακρων καλο ειναι να γραφουν μονο στα forum του ΛΑΟΣ .
[/quote]
Φίλε AitheroVamon δεν ξέρω ποιοι απο εδω μέσα είναι του ΛΑΟΣ και ποιοι όχι(και ούτε με ενδιαφέρει).Αλλά όποιος είναι πατριώτης και αγαπά την πατρίδα και την θρησκεία του δεν είναι και οπαδος του ακροδεξιου ΛΑΟΣ.
ΕΛΛΗΝ
quote:
ΤΟ ΤΡΙΑΚΟΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΤΑΧΕΩΣ ΑΠΟΛΗΓΕΙ.ΕΡΧΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΣΤΑΘΗΝΑΙ.....................
Τι εννοείς φίλε Romios????
ΕΛΛΗΝ
Αυξήσεις σε....λάθος χρόνο(ή μήπως στον κατάλληλο??)
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11379&subid=2&tag=8777&pubid=772563
ΕΛΛΗΝ
ΚΑΙ ΙΔΟΥ Ο ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΥΙΟΣ, ΩΣΠΕΡ ΕΚ ΒΑΘΕΟΣ ΥΠΝΟΥ ΕΓΕΙΡΟΜΕΝΟΣ, ΔΙΔΩΣΙ ΠΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΝ ΤΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑΣ. ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΘΕΩΡΩ ΑΥΤΟΝ ΕΠΙ ΛΕΥΚΟΥ ΙΠΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΝΟΝ, ΚΑΙ ΞΙΦΟΣ ΕΙΚΟΝΗΜΕΝΟΝ ΕΝ ΤΗ ΧΕΙΡΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΑ, ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΟΝ ΚΑΛΩΣ ΠΡΟΠΟΡΕΥΕΣΘΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΙΣΤΩΝ ΓΕΝΕΩΝ.
ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΗΝΟΙΓΕΤΟ ΔΙΘΥΡΟΝ............
ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ: 1923
1923 + 51 = 1974 (ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ)
1974 + 34 = 2008
…………………………..Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΑΡΘΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΟΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗ Ο ΜΩΡΕΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΑΡΗΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΘΕΪΑ ΚΑΙ ΑΣΩΤΕΙΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΜΕΝΕΙ ΕΩΣ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΑΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΕΡΟΥΜΕΘΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ……………
……………………ΕΠΕΙΔΗ ΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΝ, ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΕΡΡΙΨΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ, ΤΟΣΟΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΑΜΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΣΦΑΓΟΥΜΕΝ ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΚΑΘΩΣ ΜΑΣ ΕΣΦΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΔΡΑΣ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΩΓΕΙ!(Προφητεία Κυριαζή Φασουλά)
Η σκλάβα η Πόλη κάθεται στο Βόσπορο και κλαίει
Κι ο φιδωτός ο Βόσπορος την συμπονεί και λέει :
«Πες μου κυρά μου ζηλευτή, πεντάμορφη κυρά μου,
Γιατί ποτίζεις δάκρυα τα γαλανά νερά μου;
Σαν τι είναι που μου ζήτησες κι εγώ να μη στο φέρω
Μήπως σ ελύπησα ο φτωχός και δίχως να το ξέρω;
Στα κάτασπρα τα πόδια σου δεν πέρασεν ημέρα,
που να μη σούφερα σκυφτός δώρα απ τον κόσμο πέρα.
Τα μύρα της Ανατολής και τα μεταξωτά της
Και τα χαλιά τα ατίμητα, τα μυριοπλουμιστά της
Και της Φραγκιάς τα ασημικά, και τα χρυσά στολίδια,
Και τα άλλα της τα ξακουστά, τα τόσα της παιχνίδια,
Πες μου λοιπόν γιατί μου κλαις, πεντάμορφη κυρά μου,
Γιατί ποτίζεις δάκρυα τα γαλανά νερά μου;»
«Στα κάτασπρα τα πόδια μου δεν πέρασεν ημέρα
που να μη μούφερες σκυφτός δώρα απ τον κόσμο πέρα.
Μον ένα δώρο ολημερίς κι ολονυχτίς προσμένω,
Κι ακόμα δεν μου τόφερε το κύμα σου αφρισμένο
Μον ένα δώρο λαχταρούν τα μάτια μου και κλαίνε,
Ατίμητο στα ατίμητα –ελευθεριά το λένε.»
Ο Βόσπορος που τάκουσε κυττάζει την κυρά του
Κι αναστενάζει θλιβερά στα γαλανά νερά του.
Το σκορ αυτή τη στιγμή είναι 1-0 με
αρνησικυρία των Ελλήνων έναντι της
Ατλαντικής Συμμαχίας στο πρώτο λεπτό...
πιάσει το νόημα, αν και αυτή την απάντηση θα την
προτιμούσα στο θέμα με το 2012...
Αλλά η αλήθεια είναι ότι έχουμε μπει στην τελική
ευθεία και βγήκαν οι μάσκες…
Οι άτλαντες είναι χωρισμένοι όπως και τότε…
Η ιστορία γράφει κύκλο…
Όσο για το 2012 ποιος σου λέει πως είναι άσχετο;
Δεν είμαστε ικανοί να δούμε το κοσμικό παζλ.
Το μόνο που πρέπει είναι να αποδεχτούμε την θέση μας (υπόσταση)
σε αυτό ανεξάρτητα από την θέση μας επάνω σε αυτό (χωροταξικά).
Και όλα τα σχήματα και χρώματα, είναι απαραίτητα για να ολοκληρωθεί.
Πάντως θα προτιμούσα να βρισκόμουν από την πλευρά του φωτός...