- Χρεοκοπεί η Ελλάδα.(Λόγοι-Αιτίες.) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο, ίσως το κάνω κάποια στιγμή αν πέσει στα χέρια μου.
Ο Ιγνατίου έχει εντελώς διαφορετική άποψη.
Αυτό που ξερω πάντως είναι οτι οι οπαδοι της Μεγάλης Συνωμοσίας, ξεκινούν απο το συμπέρασμα, και μετά πάνε στην απόδειξή.
Ας εξετάσουμε λοιπόν τα λεγόμενα Ιγνατίου που αναφέρεις:
"Τι αποκαλύπτει ο Ιγνατίου
Υπενθυμιζεται ότι ο Μιχάλης Ιγνατίου αποκαλύπτει ότι προτάθηκε λύση στον Γ. Παπανδρέου το 2009, που δεν θα περιελάμβανε το ΔΝΤ και θα μπορούσε να τη γλιτώσει η χώρα με ένα μίνι-μνημόνιο, ωστόσο την απέρριψε.
Ο δημοσιογράγος, περιγράφει τι έγινε στη μυστική πενταμερή του Λουξεμβούργου για τη διάσωση της Ελλάδας το 2009, στην οποία συμμετείχαν και οι Γ. Παπακωνσταντίνου και Γ. Προβόπουλο. Σύμφωνα με τις διασταυρωμένες πηγές που επικαλείται ο δημοσιογράφος, στη συνάντηση εκείνη «επικρατούσε πολύ μεγάλη ανησυχία επειδή ο κ. Παπανδρέου λειτουργούσε ως η χώρα του να μην είχε κανένα πρόβλημα».
Του έστειλαν μάλιστα και ένα απόρρητο έγγραφο («μίνι-Μνημόνιο» το ονομάζουν) το οποίο ήταν συμφωνημένο από τις Βρυξέλλες και τη Φραγκφούρτη, το οποίο εγκρίθηκε από τη Γερμανία και τη Γαλλία, και το οποίο πρόσφερε λύσεις και απέκλειε εξωτερικούς παράγοντες, όπως είναι το ΔΝΤ, που προέκυψε αργότερα». Ωστόσο, ο Γ. Παπανδρέου δεν απάντησε ποτέ στο έγγραφο αυτό.
«Πιστεύουμε ότι εκείνη την ημέρα χάθηκε η παρτίδα. Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι η άρνηση απάντησης στο κείμενο του Λουξεμβούργου ήταν η αφετηρία του ναυαγίου της Ελλάδας. Πιστεύω ότι η χώρα σας έχασε μία μοναδική ευκαιρία και τολμώ να υποστηρίξω ότι ήταν η τελευταία ευκαιρία να αποφύγει την κρίση χωρίς περιπέτειες» αναφέρει μια πηγή του Eurogroup στον Μιχάλη Ιγνατίου."
Ο Ιγαντίου λοιπόν αναφέρει οτι η Γερμανία και η Γαλλία (οι κακοί εταίροι σύμφωνα με τους αντιμνημονιακούς) πρότειναν ένα μίνι-μνημόνιο (άρα μνημόνιο θα υπήρχε 100%) το οποίο δεν θα θα περιελάμβανε το ΔΝΤ.
Μάλιστα.
Εσύ στο παραπάνω βλέπεις υποθέτω απόδειξη της "μεγάλης συνωμοσίας" κατά των ελλήνων, εγώ στο παραπάνω βλέπω απόδειξη όλω των πραγμάτων που είπα πριν.
Ξέρουμε ήδη οτι ο Καραμανλής τους είχε ενημερώσει απ' το 2009 (πέρα απο αυτα που αναφέρει ο Ιγνατίου) οτι αν η Ελλάδα δεν πάρει μέτρα τώρα θα καταλήξουμε στο ΔΝΤ. Και τι έκανε ο Παπανδρέου; Ο,τι κάνει κάθε γνήσιος "αριστερός".
"Λεφτά υπάρχουν!"
Edited by - Πύρινος on 28/06/2015 23:35:36
Επαναλαμβάνω για μια ακόμη φορά:
Ο μόνος τρόπος να πάει μπροστά(με δυσκολίες ναι,με ζόρια ναι,αλλά μπροστά) ,αυτός ο τόπος,είναι οι πολίτες να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Αυτό ταυτίζεται, σε αυτή τη φάση που έχουμε φτάσει, με το να αποφασίσουν οι ίδιοι για τις τύχες τους.
Διότι όταν αποφασίζεις δια αντιπροσώπου,έχεις πάντα την δυνατότητα υπεκφυγής.Έχεις πάντα τη δυνατότητα να ρίξεις το φταίξιμο στην ανικανότητα π.χ. του αντιπροσώπου.Πόσο μάλλον όταν όλοι οι αντιπρόσωποι, έχουν ήδη αποδειχθεί αναξιόπιστοι.
Κάτω από αυτό το πρίσμα έχω ήδη πει ότι η μόνη διέξοδος από τις αέναες υπεκφυγές, για τον προσανατολισμό των ευθυνών, αλλά και για τη χάραξη συντεταγμένης εθνικής πορείας, είναι το δημοψήφισμα.
Χωρίς αυτό θα συνεχίζουμε να ακούμε τις παπαριές του κάθε Πύρινου, για το ποιος φταίει για την κατάντιά μας.
Η μόνη σωστή απόφαση που πήρε η σημερινή κυβέρνηση, είναι αυτή που αμφισβητούν οι προδότες(όσον αφορά το εσωτερικό μέτωπο) και οι τοκογλύφοι(όσον αφορά το εξωτερικό μέτωπο).ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.
Αν το αποτέλεσμα βγει ΝΑΙ, θα πρέπει όλοι να κάνουν τουμπεκί και να ακολουθήσουν τη λιτότητα προκειμένου να πληρώνονται τα χρέη στους δανειστές.Χωρίς κλάψες για τις απώλειες.Του όποιου είδους.
Αν βγει ΟΧΙ θα πρέπει να ακολουθηθεί μαχητική στρατηγική αποφυγής πληρωμής χρεών,χωρίς να μυξοκλαίει κανείς για τις συνέπειες του οικονομικού πολέμου που θα επακολουθήσει.Και θα είναι σοβαρές.
Τα υπόλοιπα είναι παπαρίτσες και αμπελοφιλοσοφίες.
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
quote:Άργησε όμως λίγο ε; Περίμενε να είναι η σίγουρη η καταστροφή σου για να σε βάλει να επιλέξεις. Λίγο ύποπτο αυτό!
Η μόνη σωστή απόφαση που πήρε η σημερινή κυβέρνηση, είναι αυτή που αμφισβητούν οι προδότες(όσον αφορά το εσωτερικό μέτωπο) και οι τοκογλύφοι(όσον αφορά το εξωτερικό μέτωπο).ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.
Αλλά θα το αφήσω σε αυτούς που τους αρέσουν οι συνωμοσίες
quote:Απο περιέργεια... και για να είμαστε συγκεκριμένοι σε αυτά που λέμε δηλαδή.
Η μόνη σωστή απόφαση που πήρε η σημερινή κυβέρνηση, είναι αυτή που αμφισβητούν οι προδότες(όσον αφορά το εσωτερικό μέτωπο) και οι τοκογλύφοι
Για εσένα, ποιο επιτόκιο δεν θα ήταν τοκογλυφικό; Δηλαδή ποιος κατά τη γνώμη σου θα ήταν ο σωστός αριθμός;
Από τη στιγμή που ζητάνε αεροδρόμια, λιμάνια, τρένα, τηλεπικοινωνίες, ενέργεια, συντάξεις και μισθούς -ιδιωτικού τομέα- στα μέτρα τους, για να γίνουμε η δική τους προσωπική Κίνα -η παλιά, όχι η σημερινή με μέσο μισθό 1000 ευρώ-, αν δεν είναι τοκογλύφοι, τί είναι? Το νούμερο σε μάρανε?
Πόσο γκάου είσαι, για να μην καταλαβαίνεις, πως μας δίνουνε λεφτά για να εισπράξουν σε είδος?
Ρε συ, αν δεν το έχεις, κάτσε να διαβάσεις τί λένε οι άλλοι. Δεν είναι ανάγκη να πετάς τις παπαριές σου κάθε τρεις και λίγο...
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Μπορείς και να με βρίσεις κιόλας.Κανένα πρόβλημα.
Μόνο μη κάνεις σα να μη καταλαβαίνεις τι έχω δηλώσει ήδη.
Είναι εκνευριστικό ρε παιδί μου.
Σε έχω πει μαλ@κα,ευθαρσώς, και συ με ρωτάς για τα επιτόκια?
Ξεφτίλα δεν είναι?
Και σε περίπτωση που δεν κατάλαβες που και πότε,πάρτο άλλη μια φορά:
quote:
Όποιος ισχυρίζεται ότι για ένα μπάχαλο διακυβέρνησης 40+ ετών που κυβερνούσε το γνωστό δίπολο, φταίει κυρίως ο Σύριζα,(ο οποίος σαφέστατα είναι ένα τυχάρπαστο τσούρμο μαθητευόμενων μάγων,αλλά αυτό δεν αλλάζει το βαθμό ευθύνης του..),είναι ή μαλ@κας ή πληρωμένος
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
Τι να σας πώ?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:Εντάξει εδώ κουβέντα κάνουμε, δε νομίζω οτι πρέπει να κατηγορείς κάποιον απειδή απαιτεί απ' τους άλλους να είναι συγκεκριμένοι.
DSM
Από τη στιγμή που ζητάνε αεροδρόμια, λιμάνια, τρένα, τηλεπικοινωνίες, ενέργεια, συντάξεις και μισθούς -ιδιωτικού τομέα- στα μέτρα τους, για να γίνουμε η δική τους προσωπική Κίνα -η παλιά, όχι η σημερινή με μέσο μισθό 1000 ευρώ-, αν δεν είναι τοκογλύφοι, τί είναι? Το νούμερο σε μάρανε?Πόσο γκάου είσαι, για να μην καταλαβαίνεις, πως μας δίνουνε λεφτά για να εισπράξουν σε είδος?
Λες "τοκογλύφοι" άρα μιλάς για επιτοκία... οπότε σε ρωτάω με ποιο επιτόκιο θα ήσουν ικανοποιήμενος. Νομίζω ειναι λογικό το ερώτημα.
Τώρα λες κάτι άλλο: οτι οι δανειστές έχουν την πρόθεση να εξαγοράσουν τις χρυσές αγελάδες της Ελλάδος. Μάλιστα. Το δέχομαι σαν επιχείρημα, με την έννοια οτι αυτό (η πρόθεση) είναι κάτι που μπορεί να αποδειχθεί.
Ποιες εταιρείες πιστεύεις θα ωφεληθούν και με τη σειρά τους θα ωφελήσουν (γερμανικές;) κυβερνήσεις;
Δηλαδή, απο τις εταιρείες που διαφαίνεται οτι θα δείξουν - ή έχουν ήδη εκδηλώσει - ενδιαφέρον για τις "χρυσές αγελάδες" μας, ποιες απο αυτές θεωρείς οτι θα ωφελήσουν την γερμανική (ή άλλη) κυβέρνηση;
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Θέλουν να πάνε έξω, να τους πούνε όχι, και μετά να γυρίσουν πίσω να κάνουν δημοψήφισμα!