- ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ...?? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
"h x8esinh kataigida htan h pio isxyrh twn teleytaiwn 60 xronwn"
"epese xalazi to mhna Ioynio, pragma poy den exei symbei 3ana ta teleytaia 70 xronia"
"3afnikh allagh kairoy apo 42 ba8moys to meshmeri se tromerh kataigida to brady".
Ola ta parapanw den nomizw na ginotan syxna ta teleytaia 10 h 20 xronia. Sigoyra ebrexe polles fores ta prohgoymena kalokairia. Alla twra einai entones oi apotomes allages. Ante na doyme ti 8a doyme...
Filika, kalhnyxta!
Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...
Η ζέστη στην Ισπανία είναι breaking news σήμερα:
Spain hit by record heatwave
A year after a heatwave that killed at least 141 people, Spain was again in the grip of sizzling high temperatures.
In Madrid, temperatures soared to a 73-year high of 39.3 degrees centigrade (102.74 fahrenheit), according to the national meteorological institute.
http://news.yahoo.com/news?tmpl=story&u=/afp/20040629/sc_afp/spain_weather_toll_040629145337
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ Avallon ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ...
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕΤΕΩΡΙΤΩΝ.
ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ zetatalk ???????
ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΕΠΕΣΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ?????
ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕΤΕΩΡΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
quote:
ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ zetatalk
και γιατί θα πρέπει να τα αγνοήσουμε τη στιγμή που έχουμε κάποιες "ενδείξεις" που πρέπει να παρακολουθούμε για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα?

quote:
και γιατί θα πρέπει να τα αγνοήσουμε τη στιγμή που έχουμε κάποιες "ενδείξεις" που πρέπει να παρακολουθούμε για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα?
Γιατί πρέπει να υπάρχει κάποια στοιχειώδης και τεκμηριωμένη αιτιακή συνάφεια. Του τύπου "πτώση μετεωρίτη αυτή την εποχή συνεπάγεται αυτό κι εκείνο γιατί π.χ. τότε που είχε ξαναπέσει μετεωρίτης συνέβη αυτό".
Με δεδομένο ότι μετεωρίτες αξιόλογου μεγέθους πέφτουν δεκάδες κάθε χρόνο, ενώ οι μικρότεροι (που καίγονται πριν προσγειωθούν) είναι μερικές εκατοντάδες χιλιάδες κάθε λεπτό, δε βλέπω τι το ιδιαίτερο έχει ένας συγκεκριμένος μετεωρίτης, τουλάχιστον χωρίς παραπάνω στοιχεία. Είναι σα να λέμε ότι επίκειται κάποιο απροσδόκητο γεγονός επειδή σήμερα ο ήλιος ανέτειλε την προκαθορισμένη ώρα!
Χαρακτηριστικά: εδώ μπορείς να δεις ότι οι μετεωρίτες που πέφτουν σε ανθρώπινες κατασκευές και ανθρώπους είναι σταθερά λίγο παραπάνω από ένας το χρόνο εδώ και 50 χρόνια:
http://www.branchmeteorites.com/metstruck.html
(προσοχή, όχι όλοι οι μετεωρίτες, ΜΟΝΟ αυτοί που έχουν αξιόλογο μέγεθος και πετυχαίνουν κάποιον γκαντέμη, δηλαδή λιγότερο από το 1% του συνόλου με έναν πρόχειρο υπολογισμό των πιθανοτήτων [30% ξηρά x 5% χτισμένες εκτάσεις])
Λέω ρε παιδί μου μπορεί να ξεκινούσαν τα χρόνια που θα μας έφερναν μπροστά στην Δευτέρα παρουσία...
Φιλικά, Νότης Σκορπιός!
Όταν θελήσεις κάτι πολύ, όλο το σύμπαν θα συνωμοτίσει μαζί σου για να το πετύχεις...(το είπε και η Τατιάνα)!
Sthn ispanikh efhmerida "las provincias", sto http://www.lasprovincias.es deixnei mia fwtografia me to 8ermometro stoys 48 ba8moys kelsioy, kai apo katw titlos : "La ola de calor dará paso a tormentas, granizo y nieve en la mayor parte de España", poy metafrazetai :
"to kyma kayswna dinei th 8esh toy se kataigides, xalazi kai XIONI sto megalytero meros ths Ispanias.".
Kai parakatw, sthn analysh toy ar8roy, grafei oti h Politeia proeidopoiei toys ekdromeis poy exoyn skopo na pane sta Pyrhnaia kai sthn Cordillera Cantabrica, oti 8a synanthsoyn xioni pi8anon, ki oti oi meteorologikes syn8hkes allazoyn apotoma mesa se merika lepta.
Ti lete panw s ayto?
Filika, kalh synexeia se oloys!
Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...
Ξενιτιά, νομίζω ότι θα ήταν καλό να μεταφέρεις και εκεί το μήνυμα σου για περαιτέρω συζήτηση. Νομίζω ότι οι πληροφορίες που έχω βρει και που συζητιούνται με αρκετή σοβαρότητα, θα σε ενδιαφέρουν.
Οι αναφορές βολίδων ή μετεωριτών από την γη έχει σταματήσει. Αλλά...
Τις τελευταίες μέρες οι φίλοι στο internet παρακολουθούν τον ήλιο (όχι ότι δεν το έκαναν πάντα). Εχουν βρει κάποιες "περίεργες" εικόνες από χτες και σήμερα. Οι εικόνες είναι από τα live data που στέλνει το SOHO που βρίσκεται κοντά στον ήλιο.
Κάτι που πέρασε χτες μπροστά από τον φακό του διαστημοπλοίου (αρκετά μακριά από τον ήλιο αλλά προς το εσωτερικό του πλανητικού συστήματος)
Κομήτης, αστεροειδής ή κάποιο πρόβλημα στον φακό;
www.nascom.nasa.gov/data/realtime/javagif/gifs_tiny/20040705_0742_c3.gif" target="_blank">http://sohowww.nascom.nasa.gov/data/realtime/javagif/gifs_tiny/20040705_0742_c3.gif
Δείτε και αυτή με κάποιον κομήτη; που περνάει
www.nascom.nasa.gov/data/realtime/javagif/gifs_small/20040706_0654_c2.gif" target="_blank">http://sohowww.nascom.nasa.gov/data/realtime/javagif/gifs_small/20040706_0654_c2.gif
Μετά, σήμερα παρακολούθησαν μία "έκρηξη" που όπως ισχυρίζονται μερικοί ίσως να προήλθε από κάποιον κομήτη που χτύπησε τον ήλιο από το πίσω μέρος (αν και δεν φαίνεται τέτοιο αντικείμενο στις εικόνες).
Νομίζω ότι εδώ φαίνεται το pick της έκρηξης
www.nascom.nasa.gov/data/realtime/javagif/gifs_small/20040706_0018_c3.gif" target="_blank">http://sohowww.nascom.nasa.gov/data/realtime/javagif/gifs_small/20040706_0018_c3.gif
Αυτά προς το παρόν.
Αν θέλετε να παρακαλουθήσετε τα ζωντανά δεδομένα από το SOHO μπείτε εδώ
www.nascom.nasa.gov/data/realtime-images.html" target="_blank">http://sohowww.nascom.nasa.gov/data/realtime-images.html
ps. ΄Μάλλον το URL δεν μου λειτουργεί σήμερα, γι αυτό τα βάζω σκέτα
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Edited by - Ostria on 06/07/2004 15:39:56
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ Avallon ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ...
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ zetatalk
--------------------------------------------------------------------------------
ΜΑ ΠΟΙΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ???????
ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΒΑΙΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ??????
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΦΙΛΟΣ junk95 ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ...
quote:
Γιατί πρέπει να υπάρχει κάποια στοιχειώδης και τεκμηριωμένη αιτιακή συνάφεια. Του τύπου "πτώση μετεωρίτη αυτή την εποχή συνεπάγεται αυτό κι εκείνο γιατί π.χ. τότε που είχε ξαναπέσει μετεωρίτης συνέβη αυτό".Με δεδομένο ότι μετεωρίτες αξιόλογου μεγέθους πέφτουν δεκάδες κάθε χρόνο, ενώ οι μικρότεροι (που καίγονται πριν προσγειωθούν) είναι μερικές εκατοντάδες χιλιάδες κάθε λεπτό, δε βλέπω τι το ιδιαίτερο έχει ένας συγκεκριμένος μετεωρίτης, τουλάχιστον χωρίς παραπάνω στοιχεία. Είναι σα να λέμε ότι επίκειται κάποιο απροσδόκητο γεγονός επειδή σήμερα ο ήλιος ανέτειλε την προκαθορισμένη ώρα!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Οσοι εχετε διαβασει απο την αρχη τις σελιδες αυτης της συζητησης, θα θυμαστε οτι ειμαι υποστηρικτης της θεωριας της αναστροφης των πολων, αλλαγης μαγνητικου πεδιου της Γης κτλ, με βασικα επιχηρηματα τα οσα αναφερονται στο βιβλιο "Οι προφητειες των Μαγια" (που για αλλη μια φορα θελω να τονισω το λανθασμενο τιτλο του βιβλιου, ο οποιος προφανως δοθηκε για εμπορικους σκοπους).
Ειμαι συνδρομητης μεσω email σε πολλα επιστημονικα και αστρονομικα sites και μερικα απο αυτα ειναι της NASA και του JPL που εστειλε το Cassini στον Κρονο (που μολις πριν λιγες μερες μπηκε σε τροχια).
Οσοι απο εσας δεν εχετε ενημερωση επι του θεματος να σας πω τα παρακατω:
Στις 2 Ιουλιου το διαστημοπλοιο Cassini μπηκε σε τροχια γυρω απο τον Κρονο, υστερα απο ταξιδι 7 ετων. Μεσα στις 2 πρωτες μερες το site της NASA ανεφερε οτι "οσα μαθαμε αυτες τις δυο μερες δεν τα ξεραμε και ανατρεπουν πολλες απο τις γνωσεις μας" πραγμα που σημαινει οτι η αποστολη εχει ιδιαιτερο ενδιαφερον και πολλα πραγματα θα ανακαλυφθουν. Μαλιστα, τον Ιανουαριο του 2005, το διαστημοπλοιο θα περασει απο τον Τιτανα το μεγαλυτερο δορυφορο του Κρονου (ο οποιος αν δεν ηταν δορυφορος του θα ηταν σιγουρα ενας πλανητης, τοσο μεγαλος ειναι), ο οποιος ειναι και ο μοναδικος δορυφορος στο ηλιακο συστημα με ατμοσφαιρα. Εκει θα ριξει με αλεξιπτωτο ενα μηχανημα το οποιο θα εξερευνησει την ατμοσφαιρα του. Αυτα πληροφοριακα.
Περναμε στο ζουμι: Σε ενα απο τα emails/newsletters που μου εστειλαν (ψαχνω να το βρω στο σωρο απο emails που εχω) ελεγαν για μια ανωμαλια που παρουσιαστηκε συγκρινοντας αυτη την αποστολη με την αποστολη του Voyager που περασε και φωτογραφισε τον Κρονο το 1979. Θα ψαξω και θα βρω συγκεκριμενα το email για να σας πω, αλλα εδω θα σας δωσω μια ιδεα. Λενε με λιγα λογια πως οταν περασε ο Voyager το 1979 υπολογισε την περιοδο περιστροφης του πλανητη Κρονου σε Χ μερες. Τωρα που πηγε το Cassini, βρηκαν παραδοξως πως μεσα σε 25 χρονια η περιοδος περιστροφης του μειωθηκε μερικα λεπτα της ωρας!!! Πολυ σημαντικο και πολυ παραξενο, διοτι μιλαμε για το διαστημα. Μιλαμε για εναν πλανητη του μεγεθους του Κρονου, μιλαμε για 25 χρονακια - τι ειναι 25 χρονακια μπροστα στο χρονο οπου υπαρχουν αυτοι οι πλανητες!!! Μεσα σε αυτο το λιγοστο χρονο λοιπον, η περιστροφη του Κρονου μειωθηκε κατα μερικα λεπτα- πραγμα πολυ σημαντικο και παραξενο -οπως αναφερει η NASA και το JPL. Στις παρακατω σελιδες αναφερονται ολα τα στοιχεια και υποθεσεις. Τα παρακατω sites δεν ειναι της NASA.
http://www.enterprisemission.com/_articles/06-30-2004_Cassini/addendum-cassin_imission.htm
http://www.enterprisemission.com/_articles/06-30-2004_Cassini/IsNASASendingtheCassiniMissiontoitsDoom.htm
To www.enterprisemission.com ειναι γνωστο site για τις συνηθως ακραιες θεσεις του απεναντι στην "κατακτηση του διαστηματος" και στα οσα μας παρουσιασει η NASA. Θα βρειτε πολλα ψαχνοντας το.
Συνεχιζω στο θεμα μας:
Αυτη η αλλαγη στην περιστροφη υποστηριζει η NASA οφειλεται σε ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. Μαλιστα σε ενα σημειο αναφερουν "δεν ειναι και τοσο παραξενο για εμας αυτη η ανακαλυψη, μιας και τα τελευταια χρονια αλλαξαμε τα ατομικα ρολογια των αστεροσκοπιων μας 30 φορες κατα ενα δευτερολεπτο". Δηλαδη τα τελευταια χρονια μειωθηκε η περιστροφη της Γης κατα 30 δευτερολεπτα. Συγκεκριμενα συνεχιζουν το ενημερωτικο τους email λεγοντας "η μειωση του μαγνητικου πεδιου ειναι μαλλον φαινομενο διαστασεων ηλιακου συστηματος και οχι γηινο οπως νομιζαμε μεχρι σημερα". Και φυσικα αν μην ξεχναμε πως ο μαγνητισμος των πλανητων οφειλεται στην περιστροφη τους και στην "ενεργεια" που παιρνουν απο τον ηλιο. Αρα μιλαμε για "προβλημα" στον Ηλιο.
Σε αλλο ασχετο με τα προηγουμενα email, απο το www.spaceref.com/news, διαβασα οτι το 2005 ηταν να γινει εκτοξευση ενος διαστημοπλοιου προς τον Ηλιο οπου θα μαζευε δειγματα ηλιακου ανεμου σε πολυ κοντινες αποστασεις αο τον ηλιο και ελεγαν "οι προετοιμασιες για την εκτοξευση φαινεται να γινονται πιο γρηγρα. Η NASA θελει να γινει η εκτοξευση μεσα στο 2004".
Με λιγα και απλα λογια φιλοι μου, τι μας λενε?
1.Οτι ειχαν ανακαλυψει και εχει συμβει γρηγορη μειωση του μαγνητισμου της Γης
2.Ανακαλυψη πριν λιγες μερες μεσω του διαστημοπλοιου Cassini, γρηγορης μειωσης του μαγνητισμου του Κρονου και επιβεβαιωση οτι κατι δεν παει καλα σε επιπεδο ηλιακου συστηματος
3.Εκτοξευση διαστημοπλοιου προς τον Ηλιο για συλλογη πληροφοριων (σιγα να μην παει μεχρι εκει μονο και μονο για να συλλεξει ηλιακο ανεμο!!)
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!
Και φυσικα ολα αυτα επαληθευουν τη θεωρια των Μαγια για αναστροφη των μαγνητικων πολων καθε τοσα χρονια.
Θα προσπαθησω να βρω ολα τα παραπανω email και να τα παραθεσω αυτουσια.
Περισσοτερα γενικα, στα βιβλια "Οι προφητειες των Μαγια" και "Αποτυπωματα των Θεων".
ΥΓ. και να συμπληρωσω συνομωσιολογικα, λεγοντας πως ενω τον Μαιο και τον Ιουνιο η NASA και το JPL εστελναν 5-6 μηνυματα καθε μερα με την προοδο του Cassini προς τον Κρονο, απο τη στιγμη που εφτασε και αφου ειπανε τη φραση "οσα μαθαμε αυτες τις δυο πρωτες μερες δεν τα ξεραμε και ανατρεπουν πολλες απο τις γνωσεις μας", απο τις 2 Ιουλιου ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ EMAIL!!!!!!! Δεν στελνουν τιποτα. Ειναι δυνατον? Πριν φτασει, να δινουν καθε τρεις και λιγο φωτογραφιες του Κρονου απο μακρια και τωρα που ειναι εκει ΤΙΠΟΤΑ!?!?! Μεχρι τις 2 Ιουλιου εδωσαν στη δημοσιοτητα φωτογραφιες των δακτυλιδιων οπου ανακαλυψαν πολλα και διαφορα που δεν τα γνωριζαν μεχρι σημερα (δεν ειναι επι του παροντος να τα παραθεσω - οποιος θελει ας μπει στη NASA). Μου φαινεται πως το site που παρεθεσα παραπανω εχει δικιο: "Is NASA Sending the Cassini Mission to its Doom?"
(Μπορειτε να διαβασετε και το βιβλιο "Εξωγηινη Αρχαιολογια", λεει μερικα και για τον Κρονο)
ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...

στη Νυμφη σημερα....
ενας τρελος αερας φυσαει απο νωρις ...
καιγεται ο Μυλος..

aum mani padme hum

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
καιγεται ο Μυλος..
καιγεταιι ενα απο τα πιο ωραια μερη της Νυμφης...
και σε μια χρονικη στιγμη που καιγονται και αλλα στην Νυμφη..
![]()

ηταν η καρτα πυργος που κατεστει φανερη/
μα περασε πια
ξημερωνει νεα μερα:)
φως εν σκοτει!

aum mani padme hum
quote:
ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΝΥΜΦΗ...
(τι εννοει.. αρα-γε...;)

aum mani padme hum
...................................................................
ΣΟΒΑΡΑ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ?
quote:
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΤΜΑ.
...................................................................
ΣΟΒΑΡΑ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ?
---γιατι ρωταω αραγε αν καταλαβα;(Not my style dooh!----
...Oχι δεν καταλαβα/απιστευτα ομορφε ισως θα πρεπει να..
make yourself clear//..could U?

aum mani padme hum
Edited by - ΑΤΜΑ on 05/09/2004 00:19:14
ΕΓΩ ΞΕΡΩΩ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΥΦΗ.
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΝΥΜΦΟΜΑΝΗ...