- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο15!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Είσαι άδικη, Pandi. Σ'εμένα είχες πει πως θα φέρεις! Και γω πριν λίγες μέρες ήμουν Κοζάνη!
Εεεπ! Τι καταχρήσεις είναι αυτές; Δεν έχουμε πει μακριά απο ζάχαρα και σοκολάτες; Κατάσχονται!
quote:Δεν πειράζει Πάντι δε θα πάνε χαμένες, αν είναι να τις στείλεις Αθήνα και να μην είναι ο Πρεντ, δέχομαι να πάω να τις παραλαύω ο ίδιος. Για την υγεία σας τέτοιες θυσίες κάνω. Εναλλακτικά αν είναι να ρθείς αυτοπροσώπως Πάντι Αθήνα έλα να τα σοκολατώσουμε
κρίμα,παρήγγειλα σοκολάτα από Γερμανία γιά σένα ,πιθανών να έρθω Κοζάνη
quote:
Δεν πειράζει Πάντι δε θα πάνε χαμένες, αν είναι να τις στείλεις Αθήνα και να μην είναι ο Πρεντ, δέχομαι να πάω να τις παραλαύω ο ίδιος. Για την υγεία σας τέτοιες θυσίες κάνω. Εναλλακτικά αν είναι να ρθείς αυτοπροσώπως Πάντι Αθήνα έλα να τα σοκολατώσουμε
οταν ηρθα Αθήνα DR δεν είδα κανέναν ,μονο τηλεφωνήθηκα με τόν ΝΙΚΟΜΑΧΟ ,ελπιζω την επόμενη φορά ,
PRED Σαββατοκύριακο θα ειμαι Κοζανι ,φέρνω καί την σοκολάτα μαζί,

αυτη ειναι ![]()
Edited by - pandi on 13/08/2011 01:23:37
quote:
Τέτοιες σοκολάτες φέρνει και το απαίσιο LIDL.
αν δεν σ'αρεση φιλε μην αγοράζεις,
εγώ την παρήγγειλα και αυτή μου φερανε
και δεν ειναι για σενα ..![]()
![]()
PRED ειμαι Κοζάνη
να επικοινωνήσει μαζί μου,μεσω του παρόντος τόπικ,επειδή
αντιμετωπίζω πρόβλημα με το λαπτοπ.
Δεν διαβάζει το λειτουργικό σύστημα και εμφανίζει:
Τα windiows δεν μπορούν να βρουν το αρχείο windows/system32/config/
system.sav
Εχω το cd των windows και δεν μπορώ να κάνω επιδιόρθωση πατώντας r.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
PREDATOR εγώ μπορεί να ερχόμουνα σε μια ενδεχόμενη συνάντηση με τη προϋπόθεση όμως να είναι ερκετά τα άτομα. Και θα 'θελα να είναι και μια εποχή που να είναι και η κοπέλα μου Αθήνα μιας και είναι και αυτή μέλος του φόρουμ. Απο 'κει και περα εγώ συνέχεια Αθήνα είμαι και σίγουρα θα 'χω περάσει και από το χώρο της δουλειάς σου εν αγνοία μου, αφού δουλεύεις κέντρο. Αλλά δε με απασχολεί να βγω με ένα άτομο μόνο, θέλω 3-4-5 να γίνεται λίγο τζερτζελές.
pandi πού να μου φτάσει εμένα μια σοκολάτα; Μια σοκολάτα=μισής ώρας τροφή. Αφού οδηγάς και φοτρηγό φέρε εκεί πέρα πέντε τσουβάλια να χορτάσουμε.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
θα ενημερώσω και πάλι
χρειάζομαι προγραμματιστή.ξερω τι ζητώ.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.