- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο7!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
αντε να σας δουμε ξανα να γραφετε και να συζητησουμε

quote:
PREDATOR-φιλε elo... που χαθηκες?
Εδώ είμαι φίλε μου, μην αγχώνεσαι…![]()
Ωραίες μου κυρίες, σας παρακαλώ ας χαλαρώσουν λίγο τα πνεύματα.
Πάνω που ομόρφυνε το συγκεκριμένο φόρουμ από δυο ωραίες υπάρξεις άρχισαν τα παρατράγουδα…![]()
Σας παρακαλώ πολύ ηρεμήστε, δεν βρίσκω καν τον λόγο για αυτές τις μικροπαρεξηγήσεις..

ελατε ρε κοριτσια πισω! καναμε ωραια παρεα!

(''v'') ' v '
quote:ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ..Κ ΟΥΤΕ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΞΑΝΑ ΜΙΛΗΣΩ,Κ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΕ ΘΑ ΤΟ ΛΥΝΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΥΤΟΣ Η' ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ Η ΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕΤΑ Κ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΘΗΚΑΝ..ΤΕΣΠΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ-ΕΓΙΝΕ..
ολα τα αλλα ειναι ιστορια! τι εγινε πριν ή πιο πριν. Το αποτελεσμα ειναι που μετραει (σε καθε περιπτωση) μετα απο μια "μπορα"...
Να καταντησουμε να ειμαστε μαλλωμενοι, κατι που προκαλει και "διαταραχες" (τα νευρα δεν κανουν καλο ειτε σωματικως ειτε ψυχικως).Πρεπει να βαλουμε μια τελεια σε αυτο και να παμε παρακατω! συμφωνειτε μαζι μου?
Η Δύναμη ανήκει σ' αυτούς που τη κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
(''v'') ' v '
(''v'') ' v '
quote:
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ..Κ ΟΥΤΕ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΞΑΝΑ ΜΙΛΗΣΩ,Κ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΕ ΘΑ ΤΟ ΛΥΝΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΥΤΟΣ Η' ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ Η ΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕΤΑ Κ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΘΗΚΑΝ..ΤΕΣΠΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ-ΕΓΙΝΕ..
τουλαχιστο, μην αποχωρησεις και εσυ απο αυτο το θεμα! να σε "βλεπουμε", ετσι?

quote:ΝΑΙ ΡΕ ΣΥ..ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΥΓΩ..?? Κ Η CHARMED ΚΑΚΟΣ ΕΦΥΓΕ..
καλημερα σε ολους ... να ειμαστε και σημερα καλα!
quote:
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ..Κ ΟΥΤΕ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΞΑΝΑ ΜΙΛΗΣΩ,Κ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΕ ΘΑ ΤΟ ΛΥΝΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΥΤΟΣ Η' ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ Η ΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕΤΑ Κ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΘΗΚΑΝ..ΤΕΣΠΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ-ΕΓΙΝΕ..τουλαχιστο, μην αποχωρησεις και εσυ απο αυτο το θεμα! να σε "βλεπουμε", ετσι?
Η Δύναμη ανήκει σ' αυτούς που τη κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
(''v'') ' v '
(''v'') ' v '