ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο7!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο7!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

PREDATOR30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
15/01/2010, 19:23:12
ρε κοπελιες... αφηστε τις χαζομαρες και ας συνεχισουμε αυτο που τοσο ωραια ξεκινησε... ειπαμε, σε αυτο το χωρο (εδω) ειμαστε ολοι χαρουμενοι... δεν πιεζομαστε απο τη θεματολογια (συζηταμε για διαφορα και για τα παντα)...

αντε να σας δουμε ξανα να γραφετε και να συζητησουμε

Η Δύναμη ανήκει σ' αυτούς που τη κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
15/01/2010, 20:35:19
quote:
PREDATOR-φιλε elo... που χαθηκες?

Εδώ είμαι φίλε μου, μην αγχώνεσαι…

Ωραίες μου κυρίες, σας παρακαλώ ας χαλαρώσουν λίγο τα πνεύματα.

Πάνω που ομόρφυνε το συγκεκριμένο φόρουμ από δυο ωραίες υπάρξεις άρχισαν τα παρατράγουδα…

Σας παρακαλώ πολύ ηρεμήστε, δεν βρίσκω καν τον λόγο για αυτές τις μικροπαρεξηγήσεις..

15/01/2010, 20:47:53
νομιζω οτι η παρεξηγηση παρεκταπηκετόσο που (μαλλον) δεν υπαρχει επιστροφη....

ελατε ρε κοριτσια πισω! καναμε ωραια παρεα!

hanterΜέλος
16/01/2010, 01:01:07
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ,ΑΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΤΗΝ CHARMED ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ..ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΑ Κ ΕΦΤΑΣΕ ΕΚΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ..Κ ΝΑΙ ΤΗΣ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Κ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΠΩΣ ΑΣΧΗΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΑΝ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΠΑΡΑ ΕΙΠΕ Κ ΠΡΟΣΘΕΣΕ Κ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ.. ΣΥΓΝΩΜΗ CHARMED ΜΟΥ Κ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΚΟΣ ΒΓΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ Κ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ,Κ ΕΔΕΙΧΝΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΕΥΚΟΛΑ Κ ΛΙΓΟ ΛΟΓΟΦΕΡΑΜΕ Κ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ..ΓΥΡΝΑ Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..ΑΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ Κ ΟΙ ΔΥΟ Κ ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ..ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΑ Η' ΕΙΠΕΣ..ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΟΥΣΙΑ ΟΥΤΕ ΑΞΙΑ ΠΛΕΟΝ..ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΓΥΡΝΑ Κ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ Σ'ΑΥΤΑ,ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ..

(''v'') ' v '

hanterΜέλος
16/01/2010, 01:15:03
quote:

ολα τα αλλα ειναι ιστορια! τι εγινε πριν ή πιο πριν. Το αποτελεσμα ειναι που μετραει (σε καθε περιπτωση) μετα απο μια "μπορα"...
Να καταντησουμε να ειμαστε μαλλωμενοι, κατι που προκαλει και "διαταραχες" (τα νευρα δεν κανουν καλο ειτε σωματικως ειτε ψυχικως).

Πρεπει να βαλουμε μια τελεια σε αυτο και να παμε παρακατω! συμφωνειτε μαζι μου?

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ..Κ ΟΥΤΕ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΞΑΝΑ ΜΙΛΗΣΩ,Κ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΕ ΘΑ ΤΟ ΛΥΝΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΥΤΟΣ Η' ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ Η ΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕΤΑ Κ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΘΗΚΑΝ..ΤΕΣΠΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ-ΕΓΙΝΕ..

(''v'') ' v '

hanterΜέλος
16/01/2010, 08:25:26
καλημερα..!!

(''v'') ' v '

16/01/2010, 08:51:26
καλημερα σε ολους ... να ειμαστε και σημερα καλα!

quote:
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ..Κ ΟΥΤΕ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΞΑΝΑ ΜΙΛΗΣΩ,Κ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΕ ΘΑ ΤΟ ΛΥΝΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΥΤΟΣ Η' ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ Η ΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕΤΑ Κ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΘΗΚΑΝ..ΤΕΣΠΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ-ΕΓΙΝΕ..

τουλαχιστο, μην αποχωρησεις και εσυ απο αυτο το θεμα! να σε "βλεπουμε", ετσι?

hanterΜέλος
16/01/2010, 10:03:38
quote:

καλημερα σε ολους ... να ειμαστε και σημερα καλα!

quote:

τουλαχιστο, μην αποχωρησεις και εσυ απο αυτο το θεμα! να σε "βλεπουμε", ετσι?

ΝΑΙ ΡΕ ΣΥ..ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΥΓΩ..?? Κ Η CHARMED ΚΑΚΟΣ ΕΦΥΓΕ..

(''v'') ' v '

hanterΜέλος
16/01/2010, 11:20:02
HELLOOOOOOOOOO...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ..?????

(''v'') ' v '

16/01/2010, 12:03:58
εδω ειμαστε! απλα στο ενδιαμεσο γραφω την πτυχιακη μου (για το μεταπτυχιακο)...